Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2011

Τα πουστάκια προσπαθούν τα βαπτίσουν GAY σπουδαία πρόσωπα της Ιστορίας και όχι μόνο για να παρουν λίγο από την αίγλη τους και να πέισουν τον εαυτό τους και την κοινή γνώμη ότι είναι IN να είσαι ΠΟΥΣΤΑΚΙ !!! ΟΞΩ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!! ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ !!! ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ !!!!


κλικ στην εικόνα

ΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΠΕΤΡΑΚΗ

ΑΛΛΑ ΕΣΕΝΑ ΜΟΝΟ Η ΓΡΗΓΟΡΙΑ ΣΕ @@ ΚΑΙ ΑΝ....

ΕΧΟΥΜΕ ΦΥΤΕΨΕΙ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΑΚΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΠΕΣΙΑΛ

ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΠΟΥΚΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΓΕΥΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΝΑΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΑΛΑΦΟΥΖΟΛ....
 
 

Πάντα οι Αμερικάνοι πίσω από τις "εξεγέρσεις" των λαών...Πάντα η κατ' επιφασην δημοκρατία που εγκαθιδρύουν! ...και ο λαός νομίζει πάντα ότι είναι κερδισμένος....


Η αμερικανική υπηρεσία Ανάπτυξης (USAID) σχεδίαζε να προσφέρει 66,5 εκατομμύρια δολάρια το 2008 και 75 εκατ. δολάρια το 2009, σε προγράμματα για την αιγυπτιακή δημοκρατία και χρηστής διακυβέρνησης, σύμφωνα με σημείωμα προς την πρεσβεία των ΗΠΑ στο Κάιρο, που φέρει ημερομηνία 6 Δεκεμβρίου 2007.

«Ο πρόεδρος Μουμπάρακ είναι επιφυλακτικός σχετικά με το ρόλο των ΗΠΑ, στην προώθηση της δημοκρατίας» αναφέρεται σε μια αμερικανική διπλωματική διακοίνωση της 9ης Οκτωβρίου 2007.

» Τα αμερικανικά κυβερνητικά προγράμματα προσπαθούν να δημιουργήσουν δημοκρατικούς θεσμούς και υποστηρίζουν τις φωνές που ευνοούν την πολιτική αλλαγή στην Αίγυπτο», σημειώνεται επιπρόσθετα, στην διπλωματική διακοίνωση.

Σύμφωνα, επίσης, με την νορβηγική εφημερίδα ‘Aftenposten’, οι ΗΠΑ έχουν συνεισφέρει άμεσα στην «ανάπτυξη των δυνάμεων που αντιτίθενται στον Πρόεδρο Μουμπάρακ».
Ο Αιγύπτιος Υπουργός Διεθνούς Συνεργασίας, Φαούζα Αμπουλνάγκα, είχε ζητήσει από την Αμερικανική υπηρεσία Ανάπτυξης να σταματήσει να χρηματοδοτεί τους δέκα αιγυπτιακούς οργανισμούς, υποστηρίζοντας ότι δεν ήταν νόμιμα καταχωρημένοι στο αιγυπτιακό κράτος.
Τίτλος: «WikiLeaks: Opozantii lui Mubarak, finantati de SUA»
Δημοσιεύθηκε: Roman Antena 1, 30.1.2011

Προφητείες για την Ελλάδα και τα βαλκάνια. ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ 100%

Προφητείες AMHN !!!

Η “αρκούδα” στην τελική ευθεία για εμπλοκή στο “Ελληνικό πρόβλημα”.


http://s.enet.gr/resources/2009-06/putin-3-thumb-large.jpg
Χωρίς μεσσιανισμούς και υπερφυσικές κραυγές, αποκαλύπτουμε το παρασκήνιο της προετοιμασίας εμπλοκής των Ρώσων στα Ελληνικά πράγματα.
Όπως έχουμε αναφέρει στο παρελθόν, ο Πούτιν έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα με την παρούσα κυβέρνηση και προσωπικά με τον Γιώργο Παπανδρέου τον οποίον και απεχθάνεται (δεν το κρύβει άλλωστε).
Το σοβαρότερο είναι ότι πέρασε μία περίοδος προβληματισμού και για τον χαρακτήρα του Ελληνικού λαού λόγω της αντιμετώπισης προς μία κυβέρνηση που σε κάποια άλλη χώρα θα είχε καταρρεύσει σε λίγους μήνες. Αυτό είναι επίσης αιτιολογημένο αφού εάν κάποιος ξένος αναλυτής μελετήσει τις δημοσκοπήσεις θα λάβει μία τελείως διαφορετική εικόνα για την κριτική ικανότητα του Ελληνικού λαού.
Για να μην τρέφουμε βέβαια αυταπάτες, οι Ρώσοι δεν δρουν ορμώμενοι από κρίση φιλελληνισμού αλλά με γνώμωνα τα δικά τους συμφέροντα. Αυτά λοιπόν επιβάλλουν την συμμετοχή στις όποιες αλλαγές της κατάστασης στο Αιγαίο. Αυτές οι αλλαγές λοιπόν έδωσαν το κόκκινο φως για την ενεργή εμπλοκή τους στα πολιτικά πράγματα, αμέσως μετά το Ερζερούμ. Γιατί;
Οι πηγές μας αποκαλύπτουν ένα απίστευτο παρασκήνιο γύρω από την συνάντηση αυτή. Φαίνεται ότι οι Ρώσοι γνώριζαν ότι πίσω από τα χαμόγελα και τους λεονταρισμούς, θα κρινόταν η τελική μορφή συνδιαχείρισης στην οποία ώθησαν συγκεκριμένα λόμπυ. Εδώ για να αποδίδουμε τα του καίσαρος, δεν είναι κάποια “προδοτική”διάθεση του Παπανδρέου που κινεί τα νήματα, αλλά μάλλον η φοβία και ατολμία του. Όλο το παιχνίδι προσεταιρισμού από τα συμφέροντα έχει στραφεί εδώ και καιρό στην Τουρκία, αφού η τελευταία θεωρείται ιδανικός μπαμπούλας για να επιβάλλει τις αλλαγές, ακόμα και με την απειλή πολέμου. Αυτό εξηγεί τις πληροφορίες που έχουμε για την στάση των Ρώσων.
Ο Μεντβέντεφ λοιπόν, διεμήνυσε ξεκάθαρα στον Γιώργο Παπανδρέου ότι δεν υπάρχει περίπτωση η Ρωσία να δεχτεί αλλαγές, χωρίς την καίρια συμμετοχή Ρώσικων εταιρειών στη νέα κατάσταση. Ήταν μάλιστα τόσο ξεκάθαρος που ο Έλληνας πρωθυπουργός έθεσε ευθέως το θέμα στον Ερντογάν κατά τη συνάντηση τους.
Η απάντηση του Ερντογάν ήταν απόλυτη, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Τόσο απόλυτη που λέγεται ότι έθεσε ένα νέο Casus Belli, εάν η Ελλάδα επέμενε.
-Εδώ οφείλουμε να ανοίξουμε μία παρένθεση θυμίζοντας την αυτόνομη αντίδραση του Ρωσικού εκπροσώπου του στρατού μετά τις Τουρκικές απειλές για τους S300 και την εγκατάσταση τους στην Κύπρο, ότι εάν η Τουρκία προέβαινε σε οποιαδήποτε επίθεση είτε στο πλοίο ή στην Κύπρο, θα αποτελούσε αιτία πολέμου. Την ίδια στιγμή ακόμα και ο Γέλτσιν διαβεβαίωνε τον Κληρίδη ότι η τοποθέτηση τελούσε υπό Ρωσική εγγύηση-
Όταν ο Πούτιν ενημερώθηκε για την αντίδραση Ερντογάν, έδωσε εντολή για ενίσχυση των δυνάμεων και προετοιμασία ενός Ρωσοτουρκικού μετώπου (!) ώστε να γίνει αντιληπτή η αποφασιστικότητα του, όποιες δεσμεύσεις και αν έχει ο Ερντογάν.
Οι “εκπρόσωποι”
Όπως προείπαμε ο Ρωσικός παράγοντας δίνει μεγάλη βαρύτητα στις διαθέσεις του Ελληνικού εκλογικού σώματος, αφού η δημιουργία μιας Ελληνικής αντίδρασης θα διευκολύνει την δυναμική εμπλοκή της Ρωσίας. Εάν η συμφωνία για συνδιαχείριση γίνει με ομόφωνους όρους της Ελληνικής και της Τουρκικής πλευράς, τότε η όποια επέμβαση θα επισύρει τη μήνι της διεθνούς κοινότητας, ανοίγοντας διαφορετικά μέτωπα. Η ιδανική λοιπόν κατάσταση είναι η προσέγγιση της Ελληνικής πολιτικής σκηνής ώστε να δημιουργηθούν τετελεσμένες συμφωνίες που θα δώσουν την δικαιολογία και τη νομιμοποίηση των όποιων ενεργειών.
Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες λοιπόν, διενεργήθηκε δημοσκόπηση για “νέο έντυπο” την οποία δεν ανέλαβε κάποια από τις γνωστές εταιρείες δημοσκοπήσεων αλλά πιστοποιημένος ιδιώτης σε συνεργασία με οργανωμένο call center σε πανελλαδική κλίμακα. Εκτός από την σφυγμομέτρηση της κυβερνητικής αποδοχής, το κυριότερο δείγμα ήταν αυτό της δημοφιλίας πολιτικών προσώπων. Κομματικά, διακομματικά, ακόμα και σε τοπικό επίπεδο.
Παράλληλα, έχουν δραστηριοποιηθεί τρεις πυρήνες προσέγγισης πολιτικών προσώπων ώστε να βολιδοσκοπηθούν οι διαθέσεις τους. Σε αυτούς βεβαίως δεν περιλαμβάνονται “λομπίστες” τους οποίους οι Ρώσοι έχουν χαρτογραφήσει και ξέρουν ήδη ότι είναι αδύνατον να αλλάξουν στρατόπεδο.
Ο πρώτος πυρήνας είναι πασίγνωστος επιχειρηματίας που με το πρόσχημα του “ίδιου συμφέροντος” λόγω του επιχειρηματικών κλάδων που δραστηριοποιείται, κάνει επαφές σε ανώτατο επίπεδο, προβάλλοντας σχεδόν πάντα το έννομο συμφέρον που έχει για τις εξελίξεις. Στην κάλυψη του βοηθά και η απύθμενη έχθρα δεκαετιών με ισχυρή επιχειρηματική οικογένεια που ταυτίζεται με συμφέροντα εταιρειών της δύσης. Φαίνεται ότι οι Ρώσοι ενδιαφέρονται πολύ και για το παρασκήνιο της Siemens αφού διατηρούνται σχέσεις και με δύο (τουλάχιστον) πολιτικά πρόσωπα που λόγω θέσης κατέχουν πλήθος πληροφοριών.
Ο Δεύτερος πυρήνας είναι Έλληνας του εξωτερικού, προσωπικός φίλος του Πούτιν και κρατά επαφές με πολιτικά πρόσωπα, ανθρώπους των media και στελέχη με ένα κοινό χαρακτηριστικό: Όλοι τους είχαν έρθει σε ρήξη με το εκσυγχρονιστικό μπλοκ, τις εποχές της παντοδυναμίας του. Φαίνεται ότι υπάρχει όψιμο ενδιαφέρον και για τους απογοητευμένους παραδοσιακούς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, γι’ αυτό και προσεγγίζονται βουλευτές που έχουν εκφράσει την αντίθεση τους με τις κυβερνητικές επιλογές.
Ο  τρίτος πυρήνας είναι μία ομάδα ανθρώπων που προσεγγίζουν βουλευτές και πολιτευτές μικρότερης εμβέλειας, εκδότες που δεν ανήκουν στον κύκλο των ευνοημένων, ανθρώπους των new media, αλλά και επιχειρηματίες που έχουν εκφράσει κοινωνικές και πολιτικές ευαισθησίες. Οι συναντήσεις είναι σε καθημερινή βάση και λειτουργούν σε ομόκεντρους κύκλους.
Στο δια ταύτα. Η προφανής σκοπιμότητα είναι η δημιουργία πολιτικού μοχλού πίεσης που μπορεί να φτάσει ακόμα και στην ενίσχυση – ενδυνάμωση κάποιου πολιτικού σχηματισμού με πρόσωπα γνωστά από το πολιτικό σύστημα που θα συνδυάζεται με επιχειρηματικό υπόβαθρο και διείσδυση στα ΜΜΕ και στο διαδίκτυο. Αίσθηση μας είναι ότι υπάρχει διάθεση για ενίσχυση παντός είδους, ισχυρή μάλιστα, ασχέτως εάν αυτό δεν ανακοινώνεται στις συζητήσεις αφού το χειρότερο που μπορείς να κάνεις στον Έλληνα είναι να του τάξεις χρήμα. Προέχει η αφιέρωση σε κοινό σκοπό, αν και η ευρύτητα των επαφών καθιστά δύσκολη μία κοινή ιδεολογική πλατφόρμα. Περιττεύει βεβαια να πούμε ότι η “αφορμή” των συζητήσεων είναι η οικονομική και εθνική κατάπτωση της Ελλάδας και οι τρόποι αντιμετώπισης και αναστροφής της πορείας.
Είναι σίγουρο ότι αυτές οι ενέργειες θα ενταθούν όσο περνούν οι μέρες και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε κατά πόσον θα μπορέσει να δημιουργηθεί στην Ελλάδα ένα αντίπαλο δέος στις παγιωμένες πολιτικές αντιλήψεις που βλέπουν μονόδρομο την Δύση. Αν αναλογιστούμε και την φοβία που διακατέχει τους Έλληνες, προϊόν της προπαγάνδας για την ανίσχυρη Ελλάδα που δεν μπορεί να τραβήξει τον δικό της δρόμο. Αυτή η φοβία ίσως να είναι η μεγαλύτερη ζημιά που άφησε πίσω της η διακυβέρνηση Καραμανλή αφού όλοι έχουν την αίσθηση ότι όποιος πάει κόντρα στα “μεγάλα αφεντικά” συνθλίβεται βυθίζοντας την χώρα σε τραγωδίες όπως ο Δεκέμβρης ή οι φωτιές.
Τέλος, οφείλουμε να αναφέρουμε ότι στην πιάτσα έχουν ξεφυτρώσει και κάθε λογής σαλτιμπάγκοι, αυτόκλητοι εκπρόσωποι της “πρεσβείας”, της συνυφάδας του Πούτιν και ότι άλλο βάλει ο νους. Να θυμάστε, ότι αν κάποιος άγνωστος σας ζητήσει πεντοχίλιαρο, δεν τον άγγιξε ο πατριωτισμός σας. Απλώς σας θεωρεί ρωσόφιλο κουνέλι. Ο Πούτιν δεν θα σας έλεγε ούτε καλημέρα, ως γνωστόν τα κουνέλια τα προτιμά στιφάδο.
ΥΓ. Λυπόμαστε εάν απογοητεύσαμε με αυτό το άρθρο που δεν έχει κάτι το υπερφυσικό ή το ρομαντικό. Είναι δεδομένο όμως ότι κανείς δεν θα πεθάνει για την πατρίδα σου, εάν εσύ ο ίδιος την ξεπουλάς συστηματικά.
http://olympia.gr/2011/01/31/putin-greece/

15 χρόνια πριν, αυτές τις ώρες συντελούνταν απ’ το ΠΑΣΟΚ η μεγαλύτερη εθνική προδοσία

… και λίγο αργότερα έπεφταν νεκροί από τουρκικά πυρά οι 3 ΕΛΛΗΝΕΣ Αξιωματικοί: Γιαλοψός, Βλαχάκος, Καραθανάσης… Αποτέλεσμα: Σήμερα ο κ. Πάγκαλος είναι Αντιπρόεδρος της χώρας και τα Ίμια δεν ανήκουν στην Ελλάδα!!!
 
 http://olympia.gr/

ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΕΝΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΗΤΑΝ ΑΝΕΤΟΙΜΟΙ...

ΑΡΚΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ. ΝΑ "ΡΙΞΕΙ" ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΦΑΙΡΑ. ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ. ΚΑΝΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΕΦΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ. ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ, ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΑΠΕΔΕΙΧΘΕΙ, ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΧΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ. ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΕΝΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΗΤΑΝ ΑΝΕΤΟΙΜΟΙ. ΦΕΥ ΔΕΝ ΕΠΡΑΧΘΕΙ.

ΤΑΠΕΙΝΩΘΗΚΑΜΕ. ΟΛΟΙ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

ΤΑ ΙΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ ΣΕ ΜΕΙΩΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ.

ΤΑ ΙΜΙΑ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ ΤΗΣ, ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕ ΟΛΟΕΝΑ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ.

ΣΤΑ ΙΜΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΧΗ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ.

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ. ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ

Υ.Γ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕΤΑ ΤΑ ΙΜΙΑ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΠΑΡΑΝΟΙΑ
http://isxys.blogspot.com/2011/01/blog-post_8476.html

Μήνυμα της συντακτικής ομάδας του «Μαύρου Κρίνου» προς τους Αφγανούς - Μαροκινούς - Αλγερινούς - Τυνήσιους απεργούς πείνας. Message du groupe rédactionnel «Mavros Krinos» adressé aux grévistes da la faim, Afghans, Marocains, Algériens, Tunisiens et autres

- Εμείς δεν θα σας χαϊδέψουμε τα αυτιά όπως κάνουν αυτοί που παίζουν τα πολιτικά τους παιχνίδια στην πλάτη σας. Δεν κάνουμε «εκδηλώσεις αλληλεγγύης» με άρωμα μυστικών υπηρεσιών όπως της CIA και της MOSSAD.
- Αυτοί που παρουσιάζονται σαν φίλοι σας σήμερα, είναι οι έμποροι που θέλουν να σας πουλήσουν σκλάβους στα αφεντικά. Το όνειρο σας για μια καλύτερη ζωή αποδείχτηκε αληθινός εφιάλτης. Δεν υπάρχουν δρόμοι στρωμένοι με χρυσάφι στην Ευρώπη. Οι πεινασμένοι έχουν ανάγκη από ψωμί και όχι από ελπίδα.
- Οι πατεράδες σας χύσανε το αίμα τους και πολέμησαν σκληρά για να απελευθερώσουν τις πατρίδες σας από τους Ευρωπαίους καπιταλιστές.
- Αυτή τη στιγμή οι λαοί σας κάνουν μεγάλο αγώνα για να διώξουν τους διεφθαρμένους πολιτικούς, που είναι υπηρέτες των Αμερικανών και των Εβραίων. Η Ασία και η Αφρική φλέγονται για την λευτεριά. Οι Παλαιστίνιοι χύνουν το αίμα τους για να αποκτήσουν πατρίδα.
- Και ενώ συμβαίνουν αυτά εσείς ζητάτε να σας φορέσουν αλυσίδες και να δουλεύετε σαν σκλάβοι. Ξέρετε ότι ποτέ δεν θα σας επιτρέψουν να έχετε ίσα εργασιακά δικαιώματα με τους Ευρωπαίους εργάτες.
Εργάτες από το Αφγανιστάν, πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτοί που σας καθοδηγούν είναι οι ίδιοι που χειροκροτούσαν το στρατό της Σοβιετικής Ένωσης όταν έκανε εισβολή στην πατρίδα σας.
Εργάτες από την Τυνησία, ο λαός σας ξεσηκώθηκε και πρέπει να πάτε εκεί να διώξετε το σάπιο καθεστώς που συνεχίζει να κυβερνά. Ο πλούτος από τον τουρισμό θα μπορούσε να σας δώσει μια αξιοπρεπή ζωή να μοιραζόταν δίκαια.
Εργάτες από το Αλγέρι, μια χώρα με πλούσια αποθέματα σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο, που θα μπορούσαν να σας προσφέρουν μια καλύτερη ζωή. Όμως όταν ο λαός βγήκε στο δρόμο η κυβέρνηση σας αναγκάστηκε να μειώσει άμεσα τις τιμές στα τρόφιμα.
Εργάτες από το Μαρόκο, η χώρα σας βγάζει τρόφιμα και γεμίζει τις ευρωπαϊκές αγορές ενώ τα παιδιά σας πεινούν στους δρόμους. Κάντε αγώνα για να αποκτήσουν οι Amazigh ίδια δικαιώματα με τους Άραβες.
- Πάρτε παράδειγμα από τον αγώνα των γυναικών σας για τη μαντίλα και αγωνιστείτε στην πατρίδα σας για να ζήσετε μαζί με τις οικογένειες σας ανθρώπινα και ελεύθερα.
Εργάτες πηγαίνετε στις πατρίδες σας και αγωνιστείτε για μια καλύτερη ζωή. Το όνειρο του καπιταλισμού τελείωσε.

- Nous n’avons pas l’intention de vous apaiser ni de vous dorer la pilule comme ceux qui jouent des jeux politiques sur les dos des travailleurs. Nous ne faisons pas «des manifestations de solidarité» comme celles que font les services secrets comme la CIA et Mossad.
- Ceux qui se présentent comme vos amis aujourd’hui, sont les marchands qui veulent vous vendre comme des esclaves aux patrons. Votre rêve d’une meilleure vie devient un véritable cauchemar. L’or ne court pas dans les rues en Europe. Les affamés ont besoin de pain et non d’espoir.
- Vos pères ont versé leur sang pour affranchir vos terres des kapitalistes européens. En ce moment vos peuples sont engagés dans une grande lutte pour renvoyer les politiciens pourris, qui sont les serviteurs des Américains et des Juifs.
- L’Asie et l’Afrique brulent pour conquérir leur liberté. Les Palestiniens versent leur sang pour obtenir une patrie.
- Et pendant ce temps, vous demandez qu’on vous enchaîne pour travailler comme des esclaves. Cependant vous savez bien qu’ils ne vous permettront pas d’avoir des droits égaux de travail à ceux des travailleurs européens.
Travailleurs d’Afghanistan, il faut savoir que ceux qui vous guident sont ceux qui applaudissaient l’armée de l’Union Soviétique quand elle envahissait votre pays.
Travailleurs de Tunisie, votre peuple s’est soulevé et vous devez y aller pour renvoyer le régime pourri qui continue à gouverner. Les richesses du tourisme pourraient vous offrir une meilleure vie, si elles étaient partagées équitablement.
Travailleurs d’Algérie, un pays riche en réserves de pétrole et de gaz naturel, qui pourrait vous offrir une meilleure vie. Cependant quand votre peuple est sorti dans la rue, votre gouvernement a été forcé de baisser le prix des aliments.
Travailleurs du Maroc, votre pays produit des aliments et remplit les marchés européens, alors que vos enfants souffrent de la faim dans les rues. Luttez pour que les Amazigh obtiennent des droits égaux à ceux des Arabes.
- Prenez exemple sur vos femmes qui ont lutté pour supprimer le port du foulard et luttez à votre tour pour votre pays, pour pouvoir vivre avec vos familles humainement et librement.
Travailleurs, retournez dans vos pays et luttez pour une vie meilleure. Rêve de Capitalism fini.

Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2011

ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ: Μας αφαίρεσαν την διεξαγωγή των Μεσογειακών Αγώνων του 2013 ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΤΟ 2004

Mια απόφαση σαφώς αρνητική (ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ defencenet ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΘΕΤΙΚΗ) για την Ελλάδα, αλλά ας πούμε ρεαλιστική για τέτοιες εποχές, έλαβε η Διεθνή Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων μετά από έκτακτη συνεδρίαση της στο Παρίσι: Μας αφαίρεσαν των Μεσογειακών Αγώνων του 2013 από τον Βόλο και τη Λάρισα. Αιτία για την εξέλιξη αυτή στάθηκε η διαρκή καθυστέρηση και η συνεχής αναβλητικότητα που υπήρχε από ελληνικής πλευράς στην εξέλιξη των αγώνων, ενώ η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν το θέμα του Μεσογειακού Χωριού των αθλητών. Συγκεκριμένα, αν και στον φάκελο υποψηφιότητας η Ελλάδα είχε υποσχεθεί δυο χωριά, ένα σε Βόλο και ένα σε Λάρισα, εν τέλει τα σχέδιά τους εγκαταλείφθηκαν και στη θέση τους προτάθηκε οι αθλητές να φιλοξενηθούν σε ξενοδοχεία και κρουαζιερόπλοια.

Η Ελλάδα είχε ερωτηθεί επανειλημμένως μετά την έκρηξη της οικονομικής κρίσης, αν επέμενε να διοργανώσει του αγώνες, όμως η κυβέρνηση είχε εγγυηθεί για τη διεξαγωγή τους, αλλά τέτοιες ώρες, τέτοια λόγια. Όταν δεν έχουμε κονδύλια για να αγοράσουμε ανταλλακτικά σε αεροσκάφη, πλοία και οχήματα, δηλαδή δεν έχουμε λεφτά για να προστατέψουμε το σπίτι μας, νομίζουμε ότι είναι γελοίο να διατίθενται χρήματα για ... χωριά αθλητών σε αθλητικούς αγώνες ήσσονος σημασίας.
ΠΗΓΗ: defencenet
ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΤΟ 2004

Στραβά αρμενίζουμε. Μήπως για να “γονατίσουν” οι Έλληνες και να παρακαλέσουν για το ξεπούλημα;

 Καταγγέλλεται η ύπαρξη οργανωμένου σχεδίου από ξένους και ντόπιους συνεργάτες. - Το χρέος της Ελλάδος, αντί να μειωθεί, συνεχώς μεγαλώνει. - Έφτασε η ώρα για το ξεπούλημα του ορυκτού πλούτου της χώρας με τις ευλογίες πολιτικών και κατάπτυστων Μ.Μ.Ε. της Αθήνας.
Πληθαίνουν τα μηνύματα στα blogs και τα δημοσιεύματα διαφόρων εφημερίδων για το θέμα των πετρελαίων που διαθέτει η χώρα μας.
Και όσο τα διαβάζουμε, εδραιώνεται σιγά – σιγά η εκτίμηση ότι πάμε σε σύντομο χρόνο για το ξεπούλημά μας.
Διαβάστε το παρακάτω κείμενο που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “Ακρόπολις”.

Τα κοιτάσματα φυσικού αερίου που υπάρχουν στο Αιγαίο αποτελούν ασφαλώς την βασικότερη αιτία της χρεοκοπίας που οδηγείται η χώρα.

Για τα πετρέλαια που υπάρχουν στον Αιγαίο στήθηκε οργανωμένο σχέδιο από τις ξένες δυνάμεις που αφορούσε τη πτώση της κυβέρνησης Καραμανλή εδώ και αρκετό καιρό (ή καλύτερα έτη) και θα αναφερθούμε εκτενέστερα παρακάτω.

Ομάδα ξένων, κυρίως αμερικανικών, εταιρειών με εγχώριους συνεργάτες έχουν έλθει ήδη σε επαφή με ανώτατους κυβερνητικούς παράγοντες και είναι έτοιμες να προχωρήσουν σε σύναψη συμβάσεων για έρευνα και συνεκμετάλλευση των πετρελαιοφόρων κοιτασμάτων που υπάρχουν στον Ελλαδικό χώρο, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες, με τον νέο φορέα έρευνας και παραγωγής υδρογονανθράκων που θα δημιουργηθεί.

Αυτές οι επαφές είναι και η αιτία της στροφής 180 μοιρών της κυβέρνησης στο θέμα των πετρελαίων και από την απόλυτη άρνηση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου σε συνέντευξη του στις αρχές Δεκεμβρίου σε ότι αφορά την ύπαρξη αξιοποιήσιμων κοιτασμάτων πετρελαίου και τις ειρωνείες του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου στην Βουλή σε όσους υποστήριζαν την ανάγκη διερεύνησης πετρελαιοφόρων πεδίων στον Ελλαδικό χώρο, περάσαμε στην ίδρυση φορέα, σε Αμερικανικές εταιρείες που θεωρούν κάτι παραπάνω από βέβαια την ύπαρξη μεγάλων κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου στον Ελλαδικό χώρο.

Στο διάστημα 1997-2001 ξένες εταιρείες ερεύνησαν χερσαίες περιοχές γύρω από τα Ιωάννινα, την Ηγουμενίτσα, την Πρέβεζα και την Αιτωλοακαρνανία. Εκεί, σύμφωνα με τον πρώην αντιπρόεδρο της Shell Ρομπ Ράουτς, υπάρχουν αποθέματα περί τα 2 δισ. βαρέλια τα οποία θεωρητικώς καλύπτουν τις ανάγκες μας για 20 χρόνια.

Το μεγαλύτερο κοίτασμα ή εν πάση περιπτώσει το κοίτασμα με την υψηλότερη βεβαιότητα ύπαρξης υδρογονανθράκων βρίσκεται νοτιοατολικά της Κέρκυρας, κοντά στους Οθωνούς.

Στο Αιγαίο η περιοχή του Μπάμπουρα κοντά στη Θάσο κλπ.

Οι Αμερικανοί γνώριζαν την ύπαρξη πετρελαίου στο Αιγαίο και πίεζαν για την συνεκμετάλλευση του. Η κυβέρνηση Παπανδρέου ανακοίνωσε τον περασμένο Δεκέμβριο την διάθεση κρατικής περιουσίας προς εκμετάλλευση από τρίτους.

Το κακό σενάριο φαίνεται ότι έχει επιλεγεί, για να «βγει» η χώρα μας από τα γρανάζια της τρόικα και των λοιπών κερδοσκόπων που συνειδητά ο κ.Παπανδρέου μας ενέπλεξε.

Σε πρώτη φάση εκποιούνται τα «ασημικά», αλλά με τον καιρό θα διαπιστώσουν όλοι «με οδύνη», ότι το χρέος μεγαλώνει. ( Το 2009 ήταν στο 115% του ΑΕΠ.

Με την «σωτηρία» μας από το ΔΝΤ κλπ, το 2013 θα φθάσει στο 155%). Τότε θα αποφασίσουν ότι πρέπει να εκποιηθούν και τα χρυσαφικά.

Το χρυσάφι όμως θα είναι μαύρο και βρίσκεται εδώ και πάρα πολλά χρόνια κάτω από την θάλασσα, στον βυθό του Αιγαίου.

Τόσα χρόνια οι Έλληνες αποκοιμισμένοι από τις πολιτικές τους ηγεσίες και τα κατάπτυστα ΜΜΕ, αγνοούσαν την ύπαρξη μεγάλων κοιτασμάτων ορυκτού πλούτου σε πολλά σημεία του εθνικού χώρου μας.

Από καιρού εις καιρόν ακουγόταν η φωνή κάποιου να σιγοψιθυρίζει περί κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου. Αμέσως οι εφιάλτες της πολιτικής και της «ενημέρωσης» έσπευδαν να τον χαρακτηρίσουν ως γραφικό.

Τα χρόνια πέρασαν και έφθασε η ώρα του ορυκτού πλούτου της Ελλάδος.

Μόνο που στο διάστημα αυτό, έγιναν οι κατάλληλες διεργασίες, έτσι ώστε η ελληνικότητα του ορυκτού πλούτου να αμφισβητείται σήμερα ευθέως από την Τουρκία.

Πόσοι ήταν οι αφελείς, και ήταν πολλοί, που πίστεψαν ότι η Τουρκία ενδιαφερόταν για τα Ίμια και για τις τσιιπούρες του Αιγαίου.

Πόσοι αλήθεια εξαπατήθηκαν, και ήταν πάρα πολλοί, ότι οι κραυγές «βυθίσατε το Χόρα», ήταν συμπυκνωμένα δείγματα πατριωτισμού.

Σήμερα όμως, δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι το -βυθίσατε το Χόρα- ήταν η διφορούμενη πολιτική παρακαταθήκη του πατρός προς τον υιόν, για να βυθίσει την χώρα.

Το αποτέλεσμα της ναυαγιαιρέσεως είναι γνωστό. Χάνουμε το μισό σκάφος.

Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα elnews.gr παρουσιάστηκαν αποσπάσματα από τα πρακτικά των συνομιλιών στον Λευκό Οίκο, την Παρασκευή 25 Απριλίου 1975, ο τότε πρόεδρος Gerald Ford, ο υπουργός εξωτερικών Henry Kissinger και ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας Brent Scowcroft, με εκπροσώπους της γνωστής ελληνοαμερικανικής οργανώσεως ΑΗΕΡΑ.ΥΓ: Στην εμπέδωση της υποψίας ότι θα πετρέλαια του Αιγαίου, πηγαίνουν για ξεπούλημα, έρχονται τα δημοσιεύματα τουρκικών εφημερίδων με δηλώσεις Υπουργών της Τουρκικής κυβέρνησης, που μιλούν για “δυνατή μοιρασιά”.
Εν τω μεταξύ, η οικονομική κρίση στην χώρα αυξάνεται από τις περικοπές μισθών και συντάξεων, και την άγρια φορολογία και τα χαράτσια που έχουν επιβληθεί εις βάρος των μικρομεσαίων κυρίως επιχειρήσεων, που μέρα με την μέρα βάζουν λουκέτο με συνακόλουθή αύξηση των στρατιών των ανέργων, χωρίς όμως μέχρι στιγμής, να λαμβάνεται κανένα μέτρο για ενίσχυση του παραγωγικού ιστούς της Ελλάδας.
Στραβά αρμενίζουμε.
Μήπως για να “γονατίσουν” οι Έλληνες και να παρακαλέσουν για το ξεπούλημα;

Η προδοσία θα επαναλειφθεί με τα καθίκια που μας κυβερνάνε !!!

ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΠΟΡΕΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ,ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ !!!!.
ΩΣ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΦΩΛΙΑΖΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ "ΗΓΕΤΕΣ" ?

Τα εμβόλια τα χρησιμοποιούν για την μείωση των πληθυσμών! Το ομολόγησε ο Bill Gates της Microsoft ! Προσέξτε τα παιδιά σας ! Όσο το δυνατόν λιγότερα εμβόλια αν όχι ΚΑΝΕΝΑ !!!

Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2011

Μεγάλος διαγωνισμός μόνο από το blog liondani για την παπαριά του ΣΚΑΙ 1821 !!!

1,000.000* ευρώ και ένα τουρκικό σκουφάκι (TIRKOYAZ χρώματος παρακαλώ) θα μοιράσουμε στον υπερτυχερό αναγνώστη που θα καταφέρει να βρει  έστω μία ανάρτηση στα Ελληνικά blogs που θα αναφέρεται με εγκωμιαστικά λόγια στην παρωδία του ΣΚΑΙ 1821 !!!


ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

1)Θέλουμε ένα link το οποίο να λειτουργεί
2)Αποκλείονται δια ροπάλου Τουρκικά blog και δημοσιογραφικά site/blog kτλ.
3)Να αποδεικνύεται ότι οι διαχειριστές του blog :
       α)δεν είναι συγγενείς/φίλοι/γκόμενοι των συντελεστών του ΣΚΑΙ.
       β)δεν είναι λαθρομετανάστες 
       γ)έχουν τουλάχιστον μία επίσκεψη την ημέρα τον τελευταίο μήνα στο blog τους(εξαιρούνται τα        προσωπικά τους κλικ lol )
        δ)να έχουν εκτελέσει την στρατιωτική τους θητεία
        ε) να έχουν οπωσδήποτε IQ άνω του 20
4)Δεν γίνονται δεκτές αναρτήσεις που θα γίνουν μετά την ανακοίνωση του διαγωνισμού για ευνόητους  λόγους :)
5)Αποκλείονται ΜΑΣΣΩΝΟΙ από τον διαγωνισμό
6)Αποκλείονται όσοι ψήφισαν υπέρ του μνημονιού
7)Αποκλείονται μέλη της λέσχης Bilderberg

καλή επιτυχία και καλό ψάξιμο*


* άντε και εκτός από τα πλούσια δώρα αν βρείτε κάτι ...

ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΜΕ Γ@ΜΗΣΕΤΕ !!!!!!

ΟΙ ΒΕΡΕΜΗΔΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΟ 1% , ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΠΕΛΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΑΙΣΧΟΣ ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΑΝΕΧΩΜΑΣΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ !


ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑ.:
ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ ΠΟΥ ΠΟΛΙΟΡΚΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!
ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΨΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ !
ΤΟ ΕΛΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΩ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ.
ΣΤΟΥΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΘΕΛΩ ΝΑ.....
ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΕΡΕΜΗΔΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΟ 1% , ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΠΕΛΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
ΑΙΣΧΟΣ ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΑΝΕΧΩΜΑΣΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ !

Αναγνώστης 
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/01/1821_2979.html

Ο επικεφαλής των Ελλήνων βατραχανθρώπων στα Ίμια αφηγείται: "Όλοι κλαίγαμε με τη σημαία..."


  • "Οι διαταγές ήταν να εξοντώσουμε όσους περισσότερους μπορούσαμε κερδίζοντας χρόνο"
Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώθη­καν, από την αποφράδα εκείνη νύ­χτα του Ιανουαρίου του 1996. Τη νύχτα, που τρεις γενναίοι άνδρες του Πολεμικού Ναυτικού έδωσαν τις ζωέςτους, για την πατρίδα που σερνόταν στην κρίση των Ιμίων. Την κρίση, που έδωσε αφορμή στην Τουρκία, να θέσει το ζήτημα των «Γκρίζων Ζωνών» στο Αιγαίο, αμφισβητώντας την κυριαρχία της Ελλάδας σε αρκετά νησιά.
Σήμερα, τόσα χρόνια μετά, μαθαίνουμε ότι, αν και ο κ. Σημίτης ευχαριστούσε (γιατί;) τους Αμερικάνους αν και ο κ. Πάγκαλος πρότεινε να πουν, ότι τη σημαία την πήρε ο… αέρας στα Ίμια, υπήρχαν πάνω στις βραχονησίδες πραγματικοί Έλληνες και πραγματικοί άνδρες που ήταν έτοι­μοι να δώσουν τη ζωή τους.
Δεν ήταν διατεθει­μένοι να διαπραγματευτούν με σκυμμένο το κε­φάλι σαν τους ραγιάδες, ούτε να πουν ψέμματα σε όλο το λαό για «τα ξερονήσια με τα κατσίκια», όπως τα έλεγε τότε ο Κλίντον.
Πριν περάσουμε στη συγκλονιστική περι­γραφή της κρίσης των Ιμίων από τα χείλη του υποπλοιάρχου των ΟΥΚ Θεόδωρου Μούση, αισθανόμαστε κι εμείς ότι πρέπει να επαναλάβουμε τα ονόματα των τριών Ελλήνων, που έπεφταν νεκροί όταν έπεφτε το ελικόπτερο τους, την ίδια ώρα που ανέβαιναν στα Ίμια δέκα Τούρκοι κομάντος: Χριστόδουλος Καραθανάσης, Παναγιώτης Βλαχάκος, Έκτορας Γιαλοψός. Παρόντες…

Ξέραμε πως θα πεθάνουμε
«Στις επτά και μισή, πήραμε διαταγή να μα­ζέψουμε ια πράγματα και να πάρουμε το σύμ­βολο μαζί μας», περιγράφει ο Θεόδωρος Μούσης, ο οποίος ήταν ο επικεφαλής των ανδρών, των βατραχανθρώπων που βρίσκονταν επάνω στο πετρώδες, ξερό έδαφος της βραχονησίδας ακάλυπτοι, σαν πρόβατα επί σφαγήν. «Πήγαμε εκεί ξέροντας ότι θα πεθαίναμε στην περίπτωση εμπλοκής. Αυτές ήταν οι διαταγές. Στόχος μας; Να εξοντώσουμε όσους περισσότερους μπορούσαμε κερδίζοντας χρόνο. Γι’ αυτό και ο εξοπλισμός μας ήταν υπερσύγχρονος», προ­σθέτει ο επικεφαλής των Ελλήνων βατραχαν­θρώπων. Η ΟΥΚ είχε εντολή να εγκατασταθεί εκεί ώστε να ελέγχει τις κινήσεις των Τούρκων βατραχανθρώπων, που αποβιβάστηκαν στη βρα­χονησίδα, ενώ παρακολουθούσε τη τουρκική φρεγάτα τύπου «Μέκο», η οποία προσέγγιζε τη δυτική ‘Ιμια.
«Να μην κατεβάσουμε τη σημαία, είπαν κάποια από τα παιδιά. Όλοι κλαίγαμε. Ο ένας κράταγε τον άλλον. Με βαριά καρδιά, λίγο πριν αποχωρήσουμε έδωσα παράγγελμα: “Πρ­οσοχή”. Είπαμε τον εθνικό ύμνο και στις 8.30 πή­ραμε τη σημαία και φύγαμε».
Τα λόγια του Θ. Μούση είναι απόδειξη ότι όλοι ήιαν έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τα χειρότερα, να ρισκάρουν, να σκοτώσουν, αλλά και να θυσιαστούν για την πατρίδα, όπως τα τρία μέ­λη του πληρώμαιος του ελικόπτερου του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, που πέταγε εκείνη την ώρα πάνω από τα Ίμια.
Αυτή, είναι η μια πλευρά. Η άλλη καταγρά­φεται γλαφυρά μέσα από το βιβλίο, που έγρα­φαν οι δημοσιογράφοι ΑΘ. ‘Ελλις και Μ. Ιγνατίου, για την κρίση των Ιμίων. «Να φύγουμε από τα Ίμια και να τερματιστεί η κρίση, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα ξαναγυρίσουμε στα Ίμια», είπε ο τότε πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης και ο τότε υπουργός Εξωτερικών Θεόδωρος Πάγκαλος, όπως αποκαλύπτεται από το βιβλίο τους με τα απόρρητα τηλεγραφήματα των Αμερικα­νών, πρότεινε:
«Να πούμε ότι την σημαία την πήρε ο αέρας και να κλείσουμε την υπόθεση». Αυτό είναι ανδρεία…
Και δεκαπέντε χρόνια μετά, ας το ξεκαθαρί­σουμε. Ο τότε δήμαρχος της Καλύμνου, ο οποί­ος σήκωσε την Ελληνική σημαία στη βραχο­νησίδα, κατηγορήθηκε από τους συντρόφους του στο ΠΑΣΟΚ, ότι «έριξε λάδι στη φωτιά» και ότι μπορεί να μην είχε συμβεί τίποτα αν δεν το έκανε. Ομως, ποτέ δεν μετάνιωσε για την πρά­ξη του, να τοποθετήσει την ελληνική σημαία σε ένα από τα δύο νησιά και καλά έκανε.
Ο Δημήτρης Διακομιχάλης, φοβόταν και με­ρικές ημέρες μετά, θα επαληθευτεί, ότι οι γεί­τονες αμφισβητούν την ελληνικότητα των Ιμίων και συνοδευόμενος από τον αστυνομικό διευ­θυντή Καλύμνου, τον ιερέα και δύο κατοίκους του νησιού ύψωσε την ελληνική σημαία. Μια μέρα αργότερα, το ελληνικό σύμβολο αντικατα­στάθηκε με το τουρκικό.
Ο Τούρκος δημοσιογράφος, πράκτορας της MIT, όπως αποδείχθηκε αργότερα, Σερτ Τσεσούρ, και ο συνάδελφος του κατέφθασαν στα Ίμια πήραν την ελληνική σημαία την οποία πα­ρέδωσαν στην εφημερίδα «Χουριέτ» στη Σμύρνη, και πλέον ανέμιζε η δική τους.
ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ ΝΗΣΩΝ ΜΑΡΣΑΛ,ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΤΟ 1979,ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ "ΚΡΗΤΙΚΗ" Η VODAFONE:ΣΑΦΕΣΤΑΤΟΣ Ο ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ,ΠΩΣ ΤΑΧΑ ΒΡΗΚΑΝ...ΤΥΧΑΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΕΝΟΣ ΥΠΑΡΚΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΥ,ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΗΣΟΙ ΜΑΡΣΑΛ!
Πρόκειται για ένα νησιωτικό σύμπλεγμα στην Πολυνησία (Ειρηνικός Ωκεανός),που χρησιμοποιήθηκε ευρύτατα από τους Αμερικάνους ως πεδίο δοκιμής ατομικών βομβών μέχρι το 1979,οπότε έγινε ανεξάρτητο κράτος,διατηρώντας πάντως την κηδεμονία της από τους καταστροφείς της!

Οι συμβολισμοί με την "ανεξάρτητη Κρήτη",αναμφισβήτητοι:Εκτός αν νομίζει κανείς πως...τυχαία επέλεξαν τις συγκεκριμένες σημαίες ανάμεσα σε άλλες εκατοντάδων κρατών!

Μάλιστα,είναι τόσο το θράσος της Vodafone,που δικαιολογείται λέγοντας πως...μπέρδεψε τη σημαία του Παναμά με της "Κρήτης"!!!
ΤΑ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ:ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ!

ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΜΑΣ!
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/01/1979-vodafone.html

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ:ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΑΣΩΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΟΥΔΗΣ,ΕΠΙΦΑΝΕΣ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ "ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ"!

Για την ακρίβεια,θα μιλήσει στην εκδήλωση που θα γίνει στο Τεκτονικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης στις 26 Φεβρουαρίου 2011 (δείτε την πρόσκληση δεξιά)!

ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΛΕΕΙΝΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ,ΤΟ ΥΠΕΡΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΚΑΙ "ΣΟΒΑΡΟ" ΜΕΛΟΣ (ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ) ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ "ΟΡΘΟΔΟΞΟ",ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ,ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ!

ΤΕΛΙΚΑ,ΜΗΠΩΣ ΤΟ Λαος ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣΩΝΩΝ;

ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΠΟΣΤΟΛΟΥ,ΤΗΝ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΓΟΥΔΗ!!!

ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ:ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ!

ΑΙΣΧΟΣ!ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ! 
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/01/4.html

Προφητείες γέροντα Παΐσιου για Ελληνοτουρκικά - Βαλκάνια - Μ. Ανατολή Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ !!!

Σου έλειψε η παρέα του ???

Υπάρχει ο Santa Claus ? Ύπήρξε η επανάσταση του 1821 οεοοο ? ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ... ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ

Σήμερα, γίνεται γνωστό, από δημοσίευμα της εφημερίδας “Δημοκρατία”, ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου είναι και χρηματοδότης της οργάνωσης που σχεδίασε και εκτέλεσε την όλη επιχείρηση !!!Με πακτωλό δημοσίου χρήματος από το τομέα του υπουργείου Απασχόλησης, του οποίου προΐσταται η υφυπουργός Αννα Νταλάρα, και με χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών οργάνωσε την κατάληψη στη Νομική Σχολή Αθηνών και απ’ ό,τι φαίνεται χαράσσει νέο πεδίο λαμπρών επιχειρήσεων. Στην επίσημη ιστοσελίδα της, η οργάνωση που διακίνησε πάνω από 250 λαθρομετανάστες από την Κρήτη στην Αθήνα και δημιούργησε σοβαρά ζητήματα στην εύρυθμη λειτουργία της πανεπιστημιακής κοινότητας αναφέρει με «ψιλά» γράμματα και χωρίς άλλες επεξηγήσεις (που εγείρουν πλήθος ερωτημάτων τα οποία πρέπει να απαντηθούν από την πολιτική ηγεσία του αρμόδιου φορέα) τη -φανερή τουλάχιστον- χρηματοδότηση του Φόρουμ: Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (75%) και υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας (25%).

Δηλαδή, σε απλά ελληνικά, όσοι έβαλαν... το χέρι τους για να προκληθεί αγανάκτηση και αναβρασμός στην κοινή γνώμη, διασυρμός σε ευρωπαϊκό επίπεδο και εξευτελισμός των θεσμών, της έννομης τάξης και του πανεπιστημιακού χώρου έχουν σπόνσορα το ελληνικό Δημόσιο.

Εδώ θα πρέπει να υπενθυμιστεί ότι σοβαρά ερωτήματα δημιουργούνται και για το κόστος μεταφοράς των μεταναστών από τα Χανιά στην Αθήνα (το οποίο φήμες λένε ότι πληρώθηκε ή θα πληρωθεί από το υπουργείο Εσωτερικών). Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στον βρόντο, σε μια εποχή που η κυβέρνηση έχει πετσοκόψει τους μισθούς και τα δώρα των εργαζομένων και ετοιμάζεται, υπακούοντας πειθήνια στις εντολές των «ντόπερμαν» του Δ.Ν.Τ, να περικόψει κι άλλα ποσά από τους μισθούς και τις συντάξεις τους. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ), ο ένας από τους δύο φορείς που χρηματοδοτούν την ομάδα μεταναστών που κατέλαβαν τη Νομική πιάνοντας στον ύπνο την κυβέρνηση, είναι το βασικό χρηματοδοτικό μέσο της Ευρωπαϊκής Ενωσης για την υποστήριξη της απασχόλησης στα κράτη-μέλη, καθώς και για την προώθηση της οικονομικής και κοινωνικής συνοχής. Οι δαπάνες του ΕΚΤ αντιστοιχούν σε περίπου 10% του συνολικού προϋπολογισμού της Ε.Ε.

Αρνητικούς συνειρμούς δημιουργούν οι πληροφορίες για ακαθόριστη και αφανή χρηματοδότηση του Φόρουμ Μεταναστών, αφού από στοιχεία του ρεπορτάζ προκύπτει ότι χρηματοδοτούνται και από Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις του υπουργείου Εξωτερικών, αλλά και από κονδύλια που, ενώ διατίθενται για έτερους δημόσιους σκοπούς, αυτά προωθούνται για άλλες δραστηριότητες.

Το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών (που συγκέντρωσε, οργάνωσε και διακίνησε τους 300 παράνομους αλλοδαπούς) είναι ένα άτυπο Δίκτυο Μεταναστευτικών Οργανώσεων και Κοινοτήτων, όπως αυτοπροσδιορίζεται στην ειδική σελίδα, στην οποία ζητά επιπρόσθετη οικονομική ενίσχυση. Ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο 2002 από 9 Κοινότητες.

Τα μέλη του (όπως διαβάζουμε στη σελίδα του) σήμερα είναι 38 οργανώσεις. «Κύριος στόχος του ΕΦΜ είναι να συμβάλλει στη δύσκολη και μακρά διαδικασία της κοινωνικής ένταξης των μεταναστών στην ελληνική κοινωνία. Η ιδέα αυτή βασίζεται στην πεποίθηση (άποψη) ότι η διαδικασία αυτή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς την εμπλοκή της ίδιας της ομάδας στόχου, δηλαδή των μεταναστών. «Για να φέρουμε σε πέρας τον σκοπό μας χρειαζόμαστε τη δική σας ενεργή υποστήριξη και συνδρομή. Μπορείτε τώρα να βοηθήσετε το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών προσφέροντας λίγο από τον χρόνο σας» μας λένε όσοι υποστηρίζουν ότι παράγουν κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο.

Ενα ακόμα στοιχείο, που δημιουργεί επίσης αρνητικούς συνειρμούς για μεταναστευτικές οργανώσεις (όπως αυτή του Ελληνικού Φόρουμ) που πρέπει να έχουν στόχο την ομαλή ένταξη νόμιμων οικονομικών μεταναστών στην ελληνική κοινωνία και όχι να πρωτοστατούν σε καταλήψεις δημόσιων χώρων, είναι ο αύξων αριθμός τους τα τελευταία 15 χρόνια, που εκτινάσσεται σε εκπληκτικά μεγέθη. Το 1996 επί κυβέρνησης Σημίτη, στην Ελλάδα υπήρχαν έξι οργανώσεις αλλοδαπών. Σήμερα επί κυβέρνησης Παπανδρέου, έχουν φτάσει αισίως στις 121 και ολοένα και αυξάνονται.

Δημοκρατία 28-01-2011

Σε δύο ανακοίνωσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης που δημοσιεύει η ιστοσελίδα Antinews αναφέρονται τα εξής απίστευτα :

«Θα έπρεπε ο κ. Πεταλωτής, πριν τοποθετηθεί, να είναι πιο προσεκτικός. Ας μάθει, λοιπόν την αλήθεια: Το “ταξίδι αναψυχής” των μεταναστών συνεχίζεται ανεμπόδιστα, με την ευγενική χορηγία της κυβέρνησης Παπανδρέου. Όμως πλέον, προκύπτει μείζον πολιτικό θέμα από τις αποκαλύψεις σχετικά με τη διασύνδεση της κυβέρνησης Παπανδρέου με το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών που σχεδίασε και διοργάνωσε την περιοδεία των μεταναστών.

Γιατί πέραν της χρηματοδότησης της οργάνωσης -μέσω του Υπουργείου Απασχόλησης– που αποκαλύφθηκε σήμερα, η διασύνδεση της κυβέρνησης με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Φόρουμ Μεταναστών κ. Αχμέτ Μοαβία, προκύπτει και από την κάλυψη των ταξιδιών του –μέσω του Υπουργείου Εσωτερικών του κ. Ραγκούση- και σε μέρη πέραν της Ελλάδας.

Η κυβέρνηση και προσωπικά ο κ. Παπανδρέου, οφείλουν πλέον άμεσα να απαντήσουν, τόσο για την εμπλοκή τους στο πρόβλημα που οι ίδιοι δημιούργησαν, όσο και για την πραγματική τους σχέση της με το Φόρουμ και τον Πρόεδρό του».


Aκολούθησε δεύτερη ανακοίνωση :

«Έως τώρα γνωρίζαμε ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου ήταν ενήμερη για την εκστρατεία των λαθρομεταναστών από την Κρήτη στην Αθήνα, ότι επέτρεψε την κατάληψη της Νομικής και ότι με τη στάση της διόγκωσε το πρόβλημα και διέσυρε κάθε έννοια έννομης τάξης.

Σήμερα, γίνεται γνωστό, από δημοσίευμα της εφημερίδας “Δημοκρατία”, ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου είναι και χρηματοδότης της οργάνωσης που σχεδίασε και εκτέλεσε την όλη επιχείρηση. Το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών εισπράττει –μέσω του Υπουργείου Απασχόλησης– μεγάλα ποσά δημοσίου χρήματος από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Επιπλέον: Στην ιστοσελίδα του επικεφαλής των Ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ κ. Λαμπρινίδη υπάρχει φωτογραφία του ιδίου με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Φόρουμ Μεταναστών κ. Αχμέτ Μοαβία, τον οποίο είχε προσκαλέσει στις Βρυξέλλες.

Η κυβέρνηση οφείλει να απαντήσει άμεσα και να δώσει εξηγήσεις».
ΠΗΓΗ

Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2011

Δεν υπολόγιζαν ότι ο Έλληνας είναι τόσο ανυπάκουος. ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ


sibilla

Μας ψεκάζουν σε όλοι την Ελλάδα !!! Κυρίως τα αστικά κέντρα !!!

ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ......"ΞΥΠΝΑ" .......ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σε τούτη την δύσμοιρη χώρα που άντεξε και νίκησε τον φασισμό σε πολαπλά χτυπήματα τώρα ο Ελληνικός λαός καλείται να δώσει μια ακόμα μάχη!
Είναι φανερό πως κάποιοι ενοχλούνται από το άσυλο. Ενοχλούνται από την ιδέα που γέννησε ένα πολυτεχνείο (και ναί ξεκίνησε από την Νομική).
Τα πουλημένα κανάλια με πρωτοπόρο τον ΑΝΤ1 αυτή την φορά επιχειρούν για πολλοστή φορά να "περάσουν" στον Ελληνικό λαό το μήνυμα του "άχρηστου ασύλου" των "κακών πρυτανικών αρχών".
Τώρα που μέσα στην κρίση και την τρομοκρατία του κράτους οι προβοκάτορες καταστροφείς κουκουλοφόροι δεν μπορούν να δράσουν και να κάψουν Ελληνικές σημαίες ή να πυρπολήσουν Πολυτεχνεία την θέση τους παίρνουν οι δύσμοιροι λαθρομετανάστες. Στις πλάτες των οποίων κάποια σκοτεινά κέντρα αποφάσεων κάνουν παιχνίδι.
Έτσι το άσυλο είναι αντιδημοκρατικό γιατί χρησιμοποιείται (και) από λαθρομετανάστες!!! ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ!!!
-Οι απεργίες των κλάδων είναι "αντιδημοκρατικές" γιατί πλήτουν την ομαλότητα της οικονομίας. ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ!!!
-Οι πάσης φύσεως πορείες των ανέργων, συνταξιούχων κλπ είναι "αντιδημοκρατικές" αφού πλήτουν την ομαλή διακίνηση των υπολοίπων.
-Οι Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις είναι "αντιπαραγωγικές". ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ!!!
-Οι Έλληνες δημόσιοι υπάλληλοι "κοπρίτες" ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ!!!
-Οι κάτοικοι της Κερατέας (παρ ότι έχουν πρωτόδικη απόφαση υπέρ τους) στασιαστές που δεν θέλουν ΧΥΤΑ στα σπίτια τους!!! ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΑΛΟΥΝ.
-Η Δημοκρατία που γεννά το δικαίωμα της (νόμιμης) αντίστασης τι είναι???!!!


Αγαπητοί συνΕλληνες, είναι φανερό κατά την γνώμη μου ότι βρισκόμαστε ενώπιον μιας πρωτοφανούς συλλογικής επίθεσης κατά των θεμελιωμένων με αίμα και ιδρώτα δικαιωμάτων του λαού. Η απάντηση οφείλει και πρέπει να είναι μία ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΞΕΘΕΜΕΛΙΩΜΑ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ! 

O Τράγκας ξεφτιλίζει το ανθελληνικό/προπαγανδιστικό/έκτρωμα 1821 του skai.[ΒΙΝΤΕΟ]

Ο Σίσυφος τιμωρήθηκε γιατί έβαλε διόδια!


Ο Σίσυφος τιμωρήθηκε γιατί έβαλε διόδια!
Συντάχθηκε απο τον Χρ. Σταμόπουλος

Το αίτημα για ελεύθερους δρόμους για όλους είναι πανάρχαιο. Ανάγεται στα μυθολογικά ακόμη χρόνια. Οι Έλληνες ουδέποτε τα πηγαίνανε καλά με τους κακοποιούς και τους ληστές των δρόμων.

Γνωρίζουμε ίσως όλοι τον μύθο του Σισύφου και το αιώνιο μαρτύριό του. Δεν γνωρίζουμε όμως την αιτία του. Ο Σίσυφος, γνωστός για την πανουργία και τις απατεωνιές του,

με το που έγινε βασιλιάς της Εφύρας (μετέπειτα Κορίνθου), περιέζωσε με τείχη ολόκληρο τον Ισθμό της Κορίνθου και έβαλε διόδια, ληστεύοντας τους περαστικούς!Η λαϊκή οργή υπήρξε μεγάλη. Γι’ αυτό ο Σίσυφος όχι μόνο καταδικάστηκε σε θάνατο, αλλά του επιβλήθηκε στον Άδη το αιώνιο μαρτύριο να κουβαλά ανώφελα και χωρίς αποτέλεσμα ένα θεόρατο βράχο προς την κορυφή του βουνού.

Ο Θησέας, ο σημαντικότερος μετά τον Ηρακλή ήρωας της αρχαίας Ελλάδας, αφού σκότωσε τον Περιφήτη στον δρόμο προς την Επίδαυρο, στη συνέχεια εξόντωσε τον άλλο ληστή στην Κακιά Σκάλα, ελευθερώνοντας έτσι την Αθηνών – Κορίνθου.

Επί Οθωμανικής Αυτοκρατορίας απ’ τα πιο μισητά πρόσωπα ήταν οι δερβεναγάδες, που έπιαναν τα περάσματα, τα γνωστά δερβένια και επέβαλαν κεφαλικό φόρο στους περαστικούς.

Οι πολυεθνικές και οι ντόπιοι μεγαλοεργολάβοι είναι οι σύγχρονοι δερβεναγάδες και ληστές των εθνικών μας δρόμων. Αφού έκλεισαν τους παραδρόμους και κάθε άλλη εναλλακτική διαδρομή, μας στήνουν καρτέρι στους εθνικούς δρόμους για να προεισπράξουν το χαράτσι τους. Λεηλατούν το εισόδημά μας και εμποδίζουν την ελεύθερη μετακίνηση και κυκλοφορία μας μέσα στην ίδια μας τη χώρα, με τις πλάτες των κυβερνήσεων που είναι πειθήνια όργανά τους.

Ο ανυπότακτος ελληνικός λαός όμως, με το πρωτόγνωρο κίνημα του «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» καταργεί τα διόδια τους στην πράξη!

Του Χρήστου Σταμόπουλου

ΤΡΙΚΑΛΙΝΑ ΝΕΑ

Υπάρχουν επώνυμες αναφορές κατοίκων, οι οποίοι αναγνώρισαν στα πρόσωπα των Μαροκινών καταληψιών της νομικής σχολής, τους ανθρώπους που μέχρι πριν μια εβδομάδα τριγύριζαν στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ !!!


Εδώ και πολύ καιρό οι εκλεκτοί λαθροσυμπολίτες μας, πριν καταλάβουν το πανεπιστήμιο, έκαναν δουλειές «του ποδαριού» στα Χανιά. Έπαιρναν το χαρτζηλίκι τους, το κάτι τις τους, από το ΠΑΣΟΚ της περιοχής. Μοίραζαν φυλλάδια, τους μετέφεραν με πούλμαν για να κάνουν τους χειροκροτητές σε διάφορα κομματικά πανηγυράκια, άντε και στην ξεφτίλα κόλλαγαν καμιά αφίσσα. Σαν δεύτερη δουλειά είχαν τις αγροτικές εργασίες, έτσι για να συμπληρώνουν το μεροκάματό τους. Αν κάποιος αμφιβάλλει για τα γραφόμενά μου, ας επικοινωνήσει με κάποιον από τα Χανιά, συγγενή, γνωστό του, οποιονδήποτε τέλος πάντων και θα τον ενημερώσει. Υπάρχουν επώνυμες αναφορές από πολλούς κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι αναγνώρισαν στα πρόσωπα των Μαροκινών καταληψιών της νομικής σχολής, τους ανθρώπους που μέχρι πριν μια εβδομάδα τριγύριζαν στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και έκαναν διάφορες δουλειές. Όχι μόνον τους αναγνώρισαν, αλλά σε δύο τρείς περιπτώσεις ήξεραν και τα ονόματά τους.
Επειδή το πόρισμα για την SIEMENS και τα νέα μέτρα που υπαγορεύει η τρόϊκα δεν πρέπει να απασχολούν την κοινή γνώμη και να τσαλακώσουν περισσότερο το προφίλ του μεγάλου στοχαστή και κατά παραχώρηση πρωθυπουργού της Ελλάδος, οι μεταφερόμενοι χειροκροτητές των Χανίων, έγιναν μεταφερόμενοι καταληψίες της νομικής σχολής Αθηνών. Έτσι απλά, όμορφα και ωραία. Απορώ όμως με τα τοπικά ΜΜΕ των Χανίων. Μα ούτε ένας Χριστιανός δεν τολμάει να πει την αλήθεια;;;
Α.Α.

Βάλλουν πανταχόθεν εσκεμμένα!-Ορφανός μένει ο αρχάνθρωπος των Πετραλώνων


σ.Ένα όνειρο ζωής(αρκετών ανθελλήνων)πραγματοποίησε ο Βαγγέλης Βενιζέλος
Τέλος σε μια δικαστική διαμάχη τριών δεκαετιών που ξεκίνησε επί εποχής Μελίνας Μερκούρη, ή μήπως η απαρχή ενός νέου «πολέμου» σε διεθνές επίπεδο για το Σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής;
Το Συμβούλιο της Επικρατείας, επτά χρόνια μετά την τελευταία διαταγή που υπέγραψε ο Ευάγγελος Βενιζέλος ως υπουργός Πολιτισμού, έκρινε συνταγματικό και νόμιμο το πρωτόκολλο αποβολής της Ανθρωπολογικής Εταιρείας Ελλάδος από το Σπήλαιο και τις γύρω εγκαταστάσεις (μουσείο, αναψυκτήριο κλπ) έκτασης 180.000 τετραγωνικών μέτρων. Η διαχείριση του Σπηλαίου είχε παραχωρηθεί στην Ανθρωπολογική Εταιρεία από τον ΕΟΤ το 1981 αλλά δυο χρόνια αργότερα, επί Μελίνας Μερκούρη, ο χώρος χαρακτηρίστηκε αρχαιολογικός και ο ΕΟΤ κατήγγειλε τη σύμβαση. Τότε ξεκίνησε ο δικαστικός μαραθώνιος των δυο πλευρών που κρατά μέχρι σήμερα. Δεκάδες δικαστήρια, που όμως στην πλειοψηφία τους δικαίωναν τον πρόεδρο της Ανθρωπολογικής Εταιρείας, τον 87χρονο σήμερα καθηγητή, Άρη Πουλιανό.
Ο ίδιος, μιλώντας αποκλειστικά στο newsbomb.gr τόνισε: «Είμαι εδώ 47 χρόνια. Δεν ιδιοποιήθηκα ποτέ το Σπήλαιο. Ο κ. Βενιζέλος μού είχε διατάξει πέντε αποβολές. Το ίδιο το ΣτΕ σε προηγούμενη απόφαση ήταν εναντίον του. Πώς έχει σήμερα το ΠΑΣΟΚ το κουράγιο και τη δύναμη να επανέλθει σε ένα θέμα που δεν είχε δικαιωθεί; Εγώ είχα μια περιουσία που την διέθεσα όλη σε αυτή την ιστορία».
Γιατί πιστεύετε ότι υπήρξε αυτή η πολυετής επιμονή να αποβληθείτε από το Σπήλαιο;
Αν ήμουν κι εγώ σε κάποια υψηλά κλιμάκια ξένων πρακτόρων θα σας έλεγα γιατί με πολεμούν. Τους είμαι εμπόδιο με αυτά που λέω κι ας είναι υπέρ της πατρίδας μας. Είναι τέτοιο το μίσος τους που το Σπήλαιο μπορεί και να το ανατινάξουν. Οι εχθροί της Ελλάδος πήραν το πάνω χέρι και βαράνε. Θέλουν να πνίξουν κάθε τι, να μας αφελληνίσουν, να μην μείνει τίποτα σε αυτή τη χώρα. Έχουν βρει τους κατάλληλους γραικύλους που τα ξεπουλάνε.
Πώς προτίθεστε να αντιδράσετε;
  Θα αμυνθώ με όλες μου τις δυνάμεις. Όσο έχει το μάτι μου νερό, διότι ξέρω ότι είναι εχθρικός δάκτυλος παλιανθρώπων και χοίρων και όχι απόφαση του ΣτΕ. Θα πάω όπου μπορώ να βρω το δίκιο μου, Ευρώπη, Αμερική, ακόμη και στην Τουρκία αν χρειαστεί. Ό,τι έκανα, το έκανα για την Ελλάδα. Αν με εξαναγκάσουν να φύγω, θα καταφύγω στο Διεθνές δικαστήριο της Χάγης, στον διεθνή τύπο και στις οργανώσεις, παντού, όπου μπορώ να βρω το δίκιο μου.
Ράνια Καρατζαφέρη/newsbomb.gr/

ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΤΑΝ ΧΑΘΕΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝ.

Με αφορμή το άρθρο του επίτιμου Α/ΓΕΝ Α.Αντωνιάδη. "Ο πόλεμος τελείωσε...Και είμαστε ηττημένοι".

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΟΥΤΕ ΣΕ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΔΙΟΤΙ "ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ". Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΤΑΝ ΧΑΘΕΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΗΤΤΟΠΑΘΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ. ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΕΣΕΙΣ ΚΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΓΗΤΟΡΕΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΘΗΚΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΜΑΧΗ ΑΦΟΥ ΤΗ ΘΕΩΡΟΥΣΑΤΕ ΧΑΜΕΝΗ. ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ. ΕΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ, ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ ΟΤΙ ΧΑΘΗΚΕ. ΧΑΘΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΘΕΙ;;; Η ΕΛΛΑΣ ΗΤΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ;;; ΠΟΤΕ;;; ΟΙ ΛΑΘΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΜΑΧΗ. ΟΧΙ ΠΟΛΕΜΟΣ.

ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΜΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΣΤΗ ΜΑΧΗ.
ΑΙΣΧΥΛΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΚΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ. ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ

Rothschild: Οι περίεργες συμπτώσεις της υπόθεσης ‘ελληνική κρίση’

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Εμείς θέλουμε να σημειώσουμε σε αυτό το εξαιρετικό άρθρο οτι οι Rothschild είναι Εβραίοι στην καταγωγή. Το ίδιο και οι Lehman Brothers. Σε Εβραίους ανήκει και η Goldman Sachs και η Deutsche Bank, ενώ Εβραίος είναι και ο διοικητής της Bundesbank, ο Αξελ Βέμπερ.
Με λίγα λόγια τράπεζες κρατικές δεν υπάρχουν. Ανήκουν σε ιδιώτες ίδιας καταγωγής με τους Rothschild...

Πάνος Παναγιώτου – Διευθυντής ΕΚΤΑ, 3FVIP.com, info@ekta1.gr
Το ελληνικό χρηματιστήριο έχει δεχτεί έναν άνευ προηγουμένου πόλεμο τους τελευταίους μήνες και αυτό αποτυπώνεται όχι μόνο στο ποσοστό της κατά 50%, περίπου, πτώσης του ΓΔ σε αυτό το διάστημα, όσο, κυρίως, στην τεράστια αρνητική απόκλιση του από τις διεθνείς αγορές μετοχών, καθώς έχει φτάσει να παρουσιάζει τη μεγαλύτερη αρνητική συσχέτιση με βασικούς δείκτες, όπως, ο S&P 500, από τα τέλη της δεκαετίας του ‘90....
Μία από τις εταιρίες που πρωτοστάτησαν στη χρηματιστηριακή επίθεση εναντίον του ΧΑ ήταν η Neuberger Berman η οποία έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην πτώση του ελληνικού χρηματιστηρίου, πουλώντας 1,7 εκατομμύρια μετοχές της Εθνικής Τράπεζας (μετοχή με τη μεγαλύτερη βαρύτητα στο ΓΔ) στο τελευταίο τρίμηνο του έτους. Μερικές περίεργες συμπτώσεις όσον αφορά στην εταιρία αυτή είναι πως ο νυν πρόεδρος της ήταν πρώην πρόεδρος του επενδυτικού τμήματος της Lehman Brothers, πρώην συνεταίρος και πρόεδρος του επενδυτικού τμήματος της Goldman Sacks και στενό συγγενικό πρόσωπο του τέως προέδρου των ΗΠΑ George Bush. Η πιο ενδιαφέρουσα σύμπτωση, όμως, είναι πως η συγκεκριμένη εταιρία έχει ιδρυθεί από ένα μέλος της οικογένειας Rothschild, της μεγαλύτερης τραπεζικής δυναστείας στον κόσμο.

Ένα άλλο μέλος αυτής της οικογένειας, ο Nathaniel Rothschild, το Φεβρουάριο του 2010 υποστήριξε σε συνέντευξή του στην Les Echos πως η ελληνική (και η ευρωπαϊκή κρίση) αποτελούν ‘πολύ φασαρία για το τίποτα’ και ότι στην πραγματικότητα τον καταλυτικό ρόλο στη δημιουργία της έπαιξαν οι κερδοσκόποι και όχι τα πραγματικά οικονομικά προβλήματα. ‘Ο ρόλος τους (των κερδοσκόπων στην ελληνική κρίση) ήταν πολύ, πολύ μεγάλος’ είπε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας: ‘όλα έγιναν τόσο εύκολα (για τους κερδοσκόπους)’. ‘Το πρωτογενές έλλειμμα της Ευρώπης δεν είναι άσχημο συγκρινόμενο με αυτό των ΗΠΑ, της Ιαπωνίας και άλλων κρατών’. Το πιθανότερο είναι ο Nathaniel Rothschild να ξέρει καλά τι λέει τόσο για τα οικονομικά προβλήματα της Ευρώπης, των ΗΠΑ της Ιαπωνίας και της Ελλάδας όσο και για το ρόλο των κερδοσκόπων στην δημιουργία της τεχνητής ελληνικής και στη συνέχεια ευρωπαϊκής κρίσης. Η οικογένεια του έχει τη μεγαλύτερη παράδοση στον κόσμο στο εμπόριο χρέους έχοντας χρηματοδοτήσει δεκάδες κράτη για περισσότερα από 200 χρόνια ενώ αποτελεί τη μεγαλύτερη τραπεζική δυναστεία διεθνώς με ανυπολόγιστη περιουσία και αμέτρητες ‘εμπλοκές’ σε χρηματιστηριακές και χρηματοπιστωτικές κρίσεις. Στις 3 Δεκεμβρίου 1923 η Chicago Evening American είχε γράψει σχετικά: ‘Οι Rothschilds μπορούν να ξεκινήσουν ή να εμποδίσουν πολέμους. Ο λόγος τους μπορεί να δημιουργήσει ή να διαλύσει αυτοκρατορίες.’

Η New York Evening Post στις 22 Ιουλίου 1924 ε’ιχε γράψει: ‘Ο Κάιζερ έπρεπε να συμβουλευτεί έναν Rothschild προκειμένου να μάθει αν μπορεί να κάνει πόλεμο ή όχι. Ένας άλλος Rothschild σήκωσε όλο το βάρος της διαμάχης που οδήγησε στην κατάρρευση του Ναπολέοντα.’ Στις 8 Ιουλίου 1937, οι New York Times είχαν γράψει για τη δυναστεία: ‘Οι Rothschilds εισήγαγαν τον κανόνα του χρήματος στην ευρωπαϊκή πολιτική. Δεν έχουμε πλέον έθνη αλλά οικονομικές επαρχίες’. Σύμφωνα με υπολογισμούς αναλυτών για τα έσοδα της δυναστείας Rothschild, το 2001 ο τζίρος τους από τόκους δανείων που είχαν πουλήσει ξεπερνούσε τα 5 δις δολάρια ημερησίως. Τότε το παγκόσμιο κρατικό χρέος υπολογίζονταν κοντά στα 10 τρις δολάρια ενώ σήμερα αγγίζει τα 40 τρις. Η οικογένεια Rothschild είναι στο τιμόνι του μεγαλύτερου διεθνούς δικτύου εξόρυξης και εμπορίας χρυσού, διαμαντιών, πολύτιμων λίθων και μετάλλων, μέσα από εταιρίες όπως η Barick Gold, η Gold Fields, η De Beers, η Rio Tinto κλπ ενώ είναι από τις ισχυρότερες οικογένειες της βιομηχανίας πετρελαίου. Οι Rothschilds εισήγαγαν τον υπολογισμό της spot τιμής του χρυσού στο χρηματιστήριο του Λονδίνου και ήταν οι ίδιοι υπεύθυνοι γι’ αυτή τη διαδικασία καθημερινά από το 1919 μέχρι το 2004 όταν τοποθέτησαν ως αντικαταστάτη τους την Barclays, εταιρία με την οποία έχουν ισχυρούς δεσμούς.

Ο ρόλος των Rothschild στην Ελλάδα υπήρξε και είναι εξαιρετικά σημαντικός και αυτό κάνει τις συμπτώσεις ακόμη πιο ενδιαφέρουσες. Τα δάνεια Rothschild ήταν από τα πρώτα και μεγαλύτερα που έλαβε το ανεξάρτητο ελληνικό κράτος μετά το 1821, ενώ οι Rothschild είναι οι δημιουργοί του σύγχρονου τραπεζικού και νομισματικού συστήματος της Ελλάδας, καθώς ήταν βασικοί χρηματοδότες, συνιδρυτές και μεγαλομέτοχοι της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, μέσα από την οποία εισήγαγαν το κλασματικό αποθεματικό / κεντρικό τραπεζικό σύστημα στη χώρα , παρέχοντας στην ΕΤΕ την άδεια να τυπώνει χρήμα χωρίς αντίκρισμα, ένα ποσοστό του οποίου ανήκε στους ίδιους. Έχοντας το νομισματικό έλεγχο και τον έλεγχο της παραγωγής χρήματος στην Ελλάδα στα χέρια τους, μπόρεσαν να παίξουν κύριο ρόλο,σε βάθος χρόνου, στην έκδοση δανείων για τη δημιουργία έργων υποδομής, ενώ δανειοδότησαν εκατοντάδες ελληνικές επιχειρήσεις και δεκάδες βιομηχανίες. Μέχρι του σημείου που τα στοιχεία γίνονται ασαφή, παρέμεναν βασικοί μέτοχοι της ΕΤΕ μέσω πολλών εταιριών (μία από αυτές η Neuberger Berman) αλλά και οι πιθανότεροι μεγαλομέτοχοι της ιδρυθείσας στην πορεία Τράπεζας της Ελλάδας η οποία πήρε το ρόλο της Κεντρικής Τράπεζας από την ΕΤΕ.

Η N.M. Rothschild & Sons υπήρξε σύμβουλος του ελληνικού κράτους για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου, σύμβουλος της Cosmote, των ΕΛΠΕ, της Τράπεζας Εγνατία, της Γενικής Τράπεζας, της Μυτιληναίου, της Eurobank και δεκάδων άλλων τραπεζών και εταιριών στην Ελλάδα. Έτσι, το γεγονός πως η Neuberger Berman που πρωταγωνίστησε στην πτώση της ΕΤΕ στο κρίσιμο τελευταίο τρίμηνο του 2009, είναι συμφερόντων Rothschild, αποτελεί μία πολύ περίεργη και προκλητική σύμπτωση. Δεν είναι, όμως, η μοναδική. Στις 13 Μαΐου 2010 ο νυν βασικός οικονομικός σύμβουλος της κυβέρνησης Ομπάμα και πρώην διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ Paul Volcker, υποστήριξε στο Λονδίνο ότι η ελληνική κρίση δημιούργησε το πρόβλημα μίας ‘ενδεχόμενης αποσύνθεσης του ευρώ’, προκαλώντας πανικό στις αγορές. Έχει ενδιαφέρον η σύμπτωση πως ο Paul Volcker, αφού παρέδωσε τη θέση του διοικητή της FED στον Alan Greenspan το 1987, έγινε πρόεδρος της επενδυτικής τράπεζας J. Rothschild, Wolfensohn & Co, της οικογένειας Rothschild. Στις 03 Μαρτίου 2010 ο George Soros, κατηγορήθηκε μαζί με τους Paulson, Cohen και Einhorn από το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ ότι οργάνωσε την επίθεση στο ευρώ.

Είναι ενδιαφέρον πως ο Soros, μαζί με την πρώην υπουργό των ΗΠΑ Madeleine Albright και τον τραπεζίτη Jacob Rothschild, είναι συνεταίροι σε επενδυτική εταιρία με έδρα το Λονδίνο, η οποία εξειδικεύεται σε επενδύσεις στην Αφρική. Η οικογένεια Rothschild είναι ο μεγαλύτερος επενδυτής στην Αφρική για περισσότερο από 200 χρόνια, με πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά χρυσού και πολύτιμων μετάλλων. Οι Rothschild έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και στη δανειοδότηση των αφρικανικών κρατών. Ο Soros είναι στενός συνεργάτης της οικογένειας Rothschild σε μία σειρά άλλων επενδυτικών έργων ενώ μέλη του διοικητικού συμβουλίου εταιριών του Soros έχουν υπάρξει μέλη του διοικητικού συμβουλίου εταιριών των Rothschild και αντίστροφα. (Ο Soros, ήταν ο μεγαλύτερος δανειοδότης της πρώτης κυβέρνησης της ΠΓΔΜ). Η επενδυτική εταιρία του Soros ονομάζεται Quantum Fund. Μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας είναι ο Richard Katz ο οποίος προηγουμένως ήταν πρόεδρος της “Rothschild Italia S.p.A.” και μέλος της επιτροπής εμπορικών τραπεζών της “N.M. Rothschild & Sons” στο Λονδίνο.

Οι συμπτώσεις συνεχίζονται αυτή τη φορά με τον John Paulson, δεύτερο βασικό πρόσωπο που κατηγορήθηκε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ ότι οργάνωσε την επίθεση στο ευρώ. Είναι ο 50ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο και μαζί με τον Nathaniel Rothschild είναι βασικοί μέτοχοι της ‘Rusal’, της μεγαλύτερης εταιρίας παραγωγής αλουμινίου στον κόσμο. Ο Steven Cohen(Σ.Α: Εβραίος) είναι το τρίτο βασικό πρόσωπο που κατηγορήθηκε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ για την επίθεση στο ευρώ. Είναι ο 27ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Μαζί με την Atticus Capital της οικογένειας Rothschild, είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος του διάσημου οίκου δημοπρασιών Sotheby’s (ο οίκος είναι εισηγμένος στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης) κατέχοντας το 6,2% των μετοχών της εταιρίας, με τους Rothschild να κατέχουν το 5,4%. Η μετοχή της εταιρίας ενισχύθηκε κατά 700% μετά την τοποθέτηση των Rothschild και Cohen.

Οι παραπάνω είναι, πράγματι, λίγες από τις περίεργες συμπτώσεις της ‘υπόθεσης ελληνική κρίση’ που συνδέονται με τη δυναστεία των Rothschild. Σε επόμενα άρθρα θα παραθέσω περισσότερες και ίσως σημαντικότερες. Θα αναφέρω, όμως και μία σειρά άλλων περίεργων και προκλητικών συμπτώσεων από τις σχέσεις των πρωταγωνιστών της ελληνικής κρίσης, οι οποίες θα προβληματίσουν ακόμη και τον πιο αθώο και καλόπιστο παρατηρητή της υπόθεσης.

ΠΗΓΗ: ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΣΑΜΙΩΤΗ "art director". ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ VODAFONE !!! ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ΡΕΕΕΕΕΕ !!!!

Λάβαμε ως σχόλιο την απάντηση του art director, κου ΜΙΧΑΛΗ ΣΑΜΙΩΤΗ, για το σκάνδαλο που δημιουργήθηκε με το διαφημιστικό της εταιρείας Vodafone που παρουσίαζε την σημαία της “ανεξάρτητης” Κρήτης (εδώ) και ως οφείλουμε το δημοσιεύουμε.

“Σχετικά με τη διαφήμιση της vodafone σας γνωστοποιώ, ως art director του εν λόγω διαφημιστικού σποτ, ότι δεν υπάρχει κανένα σκάνδαλο. Η επιλογή της επίμαχης σημαίας έγινε… εντελώς τυχαία, στη προσπάθεια να επιλέξουμε κάποια όχι τόσο γνωστή, με αποτέλεσμα ο φροντιστής (ο υπεύθυνος αντικειμένων- set dresser-) να επιλέξει αστόχως τη συγκεκριμένη σημαία. Πρόκειται περί ατυχούς σύμπτωσεως, χωρίς να κρύβεται πίσω από αυτό η παραμικρή σκοπιμότητα. Είναι γεγονός ότι σε μια διαφήμιση όλα είναι ελεγχόμενα και μελετημένα. Παρόλα αυτά, το ανθρώπινο λάθος συνέβαλε στο να δημιουργηθεί αυτή η παρεξήγηση.”

ΠΗΓΗ: αἰέν ἀριστεύειν
ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΙΣΧΥΣ: ΔΗΛΑΔΗ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ" ΚΡΗΤΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΥΠΑΡΚΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΥΧΑΙΩΣ...ΕΠΕΛΕΓΗ. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΣΑΜΙΩΤΗ "art director".

ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ΡΕΕΕΕΕΕ !!!!

Το ρωσικό πρακτορείο Itar-Tass επισημαίνει τις αναφορές του Α.Σαμαρά στις ελληνορωσικές σχέσεις

Οι αναφορές του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά στις ελληνορωσικές σχέσεις κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για την εξωτερική πολιτική, προκάλεσε το ενδιαφέρον του ρωσικού πρακτορείου ITAR-TASS. Σε τηλεγράφημά του το πρακτορείο αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για καθήλωση των ελληνικο-ρωσικών σχέσεων, και τάχθηκε υπέρ της εμβάθυνσης της διμερούς συνεργασίας.

Στο τηλεγράφημα επισημαίνεται ότι ο κ. Σαμαράς δήλωσε ότι "πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι η εποχή του Ψυχρού Πολέμου έχει τελειώσει" και προσθέτει χαρακτηριστικά αποσπάσματα της ομιλίας του, όπως το ακόλουθο: "Το άνοιγμα στη Ρωσία δεν είναι "απαγορευτικό", πλέον, όπως ήταν κάποτε.
Οι Γερμανοί το έχουν αντιληφθεί. Οι Γάλλοι το έχουν αντιληφθεί, επίσης. Όλοι το έχουν καταλάβει. Καιρός να το καταλάβουμε και εμείς. Διατηρούμε τους μείζονες γεωπολιτικούς μας προσανατολισμούς. Αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει να έχουμε στενή συνεργασία με τη Ρωσία".
Αναφέρεται ακόμη στην επισήμανση του κ. Σαμαρά ότι "η Νέα Δημοκρατία παρέδωσε στη σημερινή κυβέρνηση στρατηγικό άνοιγμα με τη Ρωσία" και από τα όσα είπε προσθέτει: "Εσείς το ξεχάσατε. Παγώσατε αγωγούς. Παγώσατε Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη. Η Ρωσία δεν είναι πια εχθρός της Δύσης. Είναι εταίρος της Δύσης. Το τονίζουν όλοι -αντιπρόσωποι της Δύσης και Ρώσοι- σε κάθε ευκαιρία. Δεν καλούμαστε πια, όπως στο παρελθόν, να διαλέξουμε ανάμεσα στην Ανατολή και τη Δύση. Συμφέρον δικό μας είναι να συνεχιστεί και να βαθύνει η συνεργασία Δύσης -Ρωσίας. Και να πάρει χαρακτηριστικά στρατηγικής σύγκλισης. Αν προχωρήσει αυτή η σύγκλιση, τότε θα πάψει η ευρύτερη περιοχή μας, η Κεντρική Ευρώπη και τα Βαλκάνια, να είναι πεδίο σκληρών ανταγωνισμών.

e-typos

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΕΚΡΥΨΕ Η ΠΡΑΒΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ «ΑΡΚΤΟΥ»
Χρονιά-σταθμός στην παγκόσμια ιστορία προβλέπει πως θα είναι το 2011 για την ανθρωπότητα η ρωσική εφημερίδα «Πράβδα», σε άρθρο του Stanislav Mishin που δημοσιεύθηκε στις 6-1-2011, με μεγάλες οικονομικές καταρρεύσεις, γεωπολιτικές ανατροπές και αιματηρούς πολέμους, με επίκεντρο την ισλαμική Τουρκία του Ερντογάν!
Το άρθρο, δεν δημοσιεύτηκε τυχαία, αλλά προετοιμάζει τη ρωσική κοινή γνώμη για μέρες πολέμου και θριάμβου, για μέρες της «Αικατερίνης της Μεγάλης» και του «Μεγάλου Πέτρου», μια και η «άρκτος» έχει ζωντανέψει για τα καλά και δεν ανέχεται πια τα «χάρτινα» παιχνίδια των Αμερικάνων και των «Σακαασβίλιδων», ούτε τις συνεχείς τρομοκρατικές ενέργειες (αεροδρόμιο Ντομοντέντοβο) που μυρίζουν «Άγκυρα», διεθνές πλέον κέντρο προστασίας του Ισλαμισμού και τροφοδότη των Τσετσένων, Κοσσοβάρων, Αλβανών, Βοσνίων, και άλλων ισλαμιστών! Πρόκειται για τη μεγάλη αναμέτρηση του – Ορθοδόξου κυρίως – Χριστιανισμού με το Ισλάμ, πριν χαθεί με τη συστηματική προώθηση ισλαμιστών «μεταναστών», κάθε δυνατότητα ανάσχεσης ενός μαθηματικά προδιαγεγραμμένου θανάτου, καθώς τα σχέδια του Πανισλαμισμού, που αποκάλυψε πρόσφατα το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ και έθεσαν σε συναγερμό τις ξένες Πρεσβείες και κινητοποίησαν ξαφνικά την Κυβέρνηση να περιφράξει μία από τις «τρύπες» του Έβρου, έκαναν επιτακτική την ανάγκη Ελλαδο-Ισραηλινο-Κυπρο-Ρωσικής πολιτικής, οικονομικής και στρατιωτικής συνεργασίας, μπροστά στο Παγκόσμιο Ισλαμικό Κράτος που ετοιμάζει η Τουρκία των Ερντογάν-Νταβούτογλου! Αρκεί να σκεφθεί κανείς πως η αθρόα μετακίνηση μουσουλμάνων «λαθρομεταναστών» που έφτασαν ήδη στην Ελλάδα το 1.000.000, είναι παρωνυχίδα μπροστά στο «τσουνάμι» μετακίνησης 200.000.000 Μουσουλμάνων που σχεδιάζεται προς Ισραήλ, Ρωσία, Ελλάδα και άλλες Βαλκανικές χώρες, μέσα στα επόμενα χρόνια, κάτω από τη μπαγκέτα του Αχμέτ Νταβούτογλου! Η μεγάλη αυτή μετακίνηση,  που έχει ήδη αρχίσει και η Ελλάδα αισθάνεται πλέον βαριά την αφόρητη πίεσή της, ονομάζεται ωμά «Μουσουλμανικός Εποικισμός»!

ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΕΙΔΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ  ΕΛΛΑΔΑΣ
Εντύπωση προκαλεί πάντως πως στην Πράβδα, δεν εμφανίζεται ολόκληρο το άρθρο, που ετοιμάστηκε από τον συντάκτη του στις 31 Δεκεμβρίου 2010 και δημοσιεύτηκε στις 6-1-2011 στην εφημερίδα! Όλως περιέργως λείπει ένα πολύ εντυπωσιακό κομμάτι, το οποίο αποκαλύπτουμε και παραθέτουμε πιο κάτω και εμπεριέχει προβλέψεις για σοβαρότατες εξελίξεις στα εσωτερικά της Ελλάδας, στα πλαίσια του Μνημονίου, με ανάμιξη της ίδιας της Ρωσίας! Ίσως γι΄ αυτό κρύφτηκε!

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΕΚΡΥΨΕ Η ΠΡΑΒΔΑ
ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ
Το αρχικό άρθρο, στο μυστικό σημείο τώρα που δεν δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Πράβδα, τόνιζε πως το 2011 θα είναι για την Ελλάδα ένα έτος κατάρρευσης, πολέμου, αναταραχών, αλλά και αναγέννησης!
First, the economic enslavement, placed upon it by the EU, even as the EU pours in Islamic settlers will spark bigger and uglier confrontations with a government and elite ever more powerless and inept.
Η οικονομική υποδούλωση, που επιβάλλεται από την ΕΕ, αλλά και οι ισλαμιστές «έποικοι» (λαθρομετανάστες) θα προκαλέσουν μεγαλύτερες και χειρότερες αντιπαραθέσεις, με την Κυβέρνηση να γίνεται όλο και πιο αδύναμη και ανίκανη!
Further, the Israeli-Hezbullah/Turkish war which will bring in the Cypriots and thus Greece, will work to at least momentarily unify Greece.Ακόμη, ο πόλεμος του Ισραήλ με Χεζμπολάχ-Τουρκία, που θα μεταφερθεί στην Κύπρο θα δώσει στην Ελλάδα την ευκαιρία να αποκαταστήσει έστω και προσωρινά την ενότητά της.
Από τους Έλληνες Στρατιωτικούς θα αναδειχθεί μια ενωτική και ικανή ηγεσία, μέσα σε μια θάλασσα αναρχίας και μάταιης ανοησίας!
Το γεγονός ότι Τούρκοι Μουσουλμάνοι, καθώς και μη-Τούρκοι Μουσουλμάνοι (εν. λαθρομετανάστες) θα αναμιχθούν δρώντας εναντίον της Ελλάδος, θα δώσει στη χώρα κάθε λόγο για να απαλλαγεί από αυτές τις εθνικές απειλές!
With the collapse of the Turkish war effort, the Greek General Staff, backed by the Church and with economic assurances from Russia, will seize power.   Με την κατάρρευση της τουρκικής πολεμικής προσπάθειας (θα δούμε παρακάτω τι θα συμβεί στην Τουρκία), το Ελληνικό Γενικό Επιτελείο, υποστηριζόμενο από την Εκκλησία και με οικονομικές εγγυήσεις από τη Ρωσία, θα καταλάβει την εξουσία!The EUrocarts will be out raged and will attempt a quick over throw of the General Staff, through a colour revolution, lead by anarchists and Muslims.
Η Ευρώπη θα εξοργιστεί και θα επιχειρήσει με μια γρήγορη κίνηση να ρίξει το Ελληνικό Γενικό Επιτελείο, μέσα από μια «έγχρωμη επανάσταση», με επικεφαλής τους αναρχικούς και τους Μουσουλμάνους! (μια πρόβα έγινε ήδη στην Αθήνα τον Δεκέμβριο του 2008)
When this fails spectacularly, Greece will declare out of the Eurozone and will hold strained relations inside the EU at best. Όταν αυτή η προσπάθεια αποτύχει θεαματικά, η Ελλάδα θα κηρυχτεί εκτός Ευρωζώνης και θα έχει τεταμένες σχέσεις στο εσωτερικό της ΕΕ, στην καλύτερη περίπτωση! It will also oust the majority of Muslims who refuse to convert to Orthodox Christianity, sending them in drover to a wrecked Turkey.
Η Ελλάδα θα διευρύνει περαιτέρω τον στρατό της και θα εργαστεί από κοινού με τη Ρωσία, αποτελώντας έτσι και μια χερσαία γέφυρα της με τη Σερβία, η οποία θα συσφίξει τη συμμαχία της με τη Ρωσία.
Σχετικά άρθρα: