Παρασκευή, 29 Απριλίου 2011

ΠΑΣΟΚ δώρισε, ΠΑΣΟΚ παρήγγειλε, ΠΑΣΟΚ εισέπραξε, ΠΑΣΟΚ παρέλαβε!


Όποιος νομίζει ότι η υπόθεση των υποβρυχίων αποτελεί ένα σκάνδαλο της τάξης των 80 εκατ. που από τα χρήματα του ελληνικού λαού πήγαν για διάθεση δωροδοκιών, τότε «πλανάται πλάνην οικτρά» .

Όποιος πάλι θεωρεί ότι αυτή η υπόθεση αφορά μοναχά τον Άκη Τσοχατζόπουλου , τότε να με συγχωρήσει αλλά είναι βαθιά νυχτωμένος.

Το είπε άλλωστε και ο ίδιος ο Άκης Τσοχατζόπουλος : «Κανείς υπουργός άμυνας δεν αποφασίζει μόνος του για τα εξοπλιστικά . Η αποφάσεις αυτές είναι συλλογικές και λαμβάνονται από το ΚΥΣΕΑ»

Ξέρετε ποιοι ήταν στο ΚΥΣΕΑ ; Το «όλον ΠΑΣΟΚ» .Από τον τότε πρωθυπουργό κ. Σημίτη μέχρι τον σημερινό πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, του οποίου η υπογραφή ως Υπουργού Εξωτερικών φιγουράρει πλατιά -πλατιά στην συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ που αποφάσισε την αναβάθμιση των υποβρυχίων.

Το σκάνδαλο αυτό όμως ξεκινά από τη δωρεά των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά στη γερμανική HDW. Μάλιστα το ονόμασαν «πώληση» προς χάριν των ντόπιων Ιθαγενών.

Στην πραγματικότητα ήταν κομπίνα όπου και τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά χαρίστηκαν στους Γερμανούς και τους πληρώσαμε και από πάνω.

Πως έγινε; Χρωστούσε το δημόσιο περίπου 4 δις στα Ναυπηγεία. Μόλις οι Γερμανοί «αγοράζουν» από την ΕΤΒΑ τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά έναντι 2,5 δισεκατομμυρίων, το δημόσιο δίνει στους Γερμανούς αυτά τα 4 δισεκατομμύρια..

Άρα με το καλημέρα η γερμανική HDW βρέθηκε με τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά χωρίς να πληρώσει ούτε ένα σεντς και συγχρόνως ….πήρε και 1,5 δισεκατομμύριο σε ρευστό ως …μποναμά! Το ΠΑΣΟΚ ΔΩΡΙΣΕ. Κανείς δεν έχει τιμωρηθεί…!

Η λεόντειος απευθείας ανάθεση για την κατασκευή των υποβρυχίων που υπέγραψε το ΚΥΣΕΑ (δηλ.το «όλον ΠΑΣΟΚ») έδεσε την Ελλάδα χειροπόδαρα . Υποχρεώθηκε η χώρα μας να πληρώνει για δώδεκα χρόνια τη HDV και τη Ferrostaal από τις οικονομίες του ελληνικού λαού, χωρίς …να παραλαμβάνει τα υποβρύχια. Δηλαδή με απλά λόγια ….προπληρώθηκαν οι Γερμανοί (παγκόσμιο φαινόμενο στις αγορές εξοπλισμών) και πάλι υποβρύχια δεν είχαμε!

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος ως Υπουργός Άμυνας και το ΚΥΣΕΑ(δηλ. το «όλον ΠΑΣΟΚ») –σύμφωνα με τη δικογραφία- δεν προστάτευσαν την μυστικότητα των αποφάσεων πριν καν ληφθούν! Με άλλα λόγια η HDW γνώριζε τις αποφάσεις πριν καν ληφθούν.

Αυτό συνιστά παραβίαση μυστικών της Πολιτείας- κατασκοπεία, αδίκημα που τιμωρείται με 20ετή κάθειρξη. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΕ. Κανείς δεν έχει τιμωρηθεί……!

Έγγραφα αποδεικνύουν ότι τα ίδια υποβρύχια οι Γερμανοί τα προσέφεραν στην Τουρκία και στην Κορέα 50% πιο φθηνά απ’ ό,τι πλήρωσε η Ελλάδα, με την απευθείας ανάθεση του ΚΥΣΕΑ( δηλ. «όλον ΠΑΣΟΚ»), γιατί εμείς είχαμε τα «καπέλα», είχαμε τις μίζες.

Σύμφωνα με τη δικογραφία αλλά και τα στοιχεία της Γερμανικής Δικαιοσύνης και σ’ αυτή την υπόθεση εμφανίζονται οι «γνωστοί-άγνωστοι» λογαριασμοί, εταιρείες και πρόσωπα που- κατά σύμπτωση- πρωταγωνιστούσαν ή συμμετείχαν και στις υποθέσεις TOR και SIEMENS.

Από τα χρήματα αυτά φέρονται να χρηματοδοτήθηκαν προεκλογικές καμπάνιες του κόμματος. Είναι χαρακτηριστική η φράση του Άκη Τσοχατζόπουλου κατά την χθεσινή του ομιλία- απολογία στη Βουλή: «όπως δεν κρύβομαι εγώ έτσι δεν θα κρυφτεί και κανένας πίσω από μένα» ενώ πρόσθεσε ότι δεν θα γίνει ο «βολικός ένοχος» ( Τα ίδια είχε πει και ο Τσουκάτος , ο οποίος μάλιστα δήλωνε ότι τα χρήματα που εισέπραττε από τη SIEMENS πήγαιναν στα ταμεία του κόμματος. Σύμπτωση λοιπόν επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Είναι καθαρός…σχεδιασμός χρηματοδότησης;). TO ΠΑΣΟΚ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ; Κανείς δεν έχει τιμωρηθεί….!

(Το ΠΑΣΟΚ, το οποίο παρ’ ολίγον να εκλέξει πρωθυπουργό το 1996 τον Άκη Τσοχατζόπουλο, σήμερα τον παραπέμπει στη Δικαιοσύνη και μάλιστα με αδικήματα που τιμωρούνται με ισόβια κάθειρξη. Όμως μια πιο εμπεριστατωμένη ματιά, σίγουρα δείχνει πολλά. Ο Θ. Τσουκάτος που έχει ομολογήσει για το σκάνδαλο της SIEMENS, είναι ….έξω και δεν έχει περάσει ούτε λεπτό τις πόρτες των φυλακών, όπως το ίδιο είχε συμβεί και με τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που ενεπλάκησαν στο σκάνδαλο του Κτηματολογίου. Αυτά για να μην αιθεροβατούμε).

Και σαν να μην ήταν αρκετά όλα αυτά , τα υποβρύχια που μας κατασκεύασαν οι Γερμανοί ήταν πλήρως ελαττωματικά. Η προηγούμενη κυβέρνηση ,αυτή της ΝΔ ,επί χρόνια δεν τα παραλάμβανε. Το υποβρύχιο έγερνε. Διαπιστώθηκε σχεδιαστικό λάθος .

Ω του θαύματος όμως, με το που ανέλαβε την εξουσία το ΠΑΣΟΚ το υποβρύχιο … «έγιανε»! Η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου το παρέλαβε και προσπαθεί τώρα να το …πουλήσει. Πληρώνουμε δε κάποια εκατ. ευρώ σε διάφορους απίθανους συμβούλους που μας προτείνουν τελικά να το πουλήσουμε στην Βολίβια , που ….. δεν έχει θάλασσα.

Από το βήμα της Βουλής ακουστήκαν (και δεν διαψεύστηκαν) για τα νησιά Κουρασάο, όπου υπάρχουν off shore εταιρείες, οι οποίες σχετίζονται με συμβούλους του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, στα Κέιμαν, στην Ινδία κλπ

Και το ερώτημα είναι εύλογο. Όλες αυτές οι off shore εταιρείες, οι διεφθαρμένες , σε ποιόν ανήκουν ; Πιθανότατα να μη το μάθουμε ποτέ. Αυτό όμως που γνωρίζουμε είναι ότι ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΠΑΡΕΛΑΒΕ και κανείς δεν έχει τιμωρηθεί….!

Στην υπόθεση φέρεται και η εμπλοκή του κ. Καρατζαφέρη και του κόμματος του. Ο κ. Μεϊμαράκης κατήγγειλε χθες από το βήμα της Βουλής ότι ο αρχηγός του ΛΑΟΣ τον πίεζε σε κατ’ ίδιαν συνάντηση τους , να παραλάβει τα υποβρύχια , όπως και το ότι διάφοροι βουλευτές του ΛΑΟΣ έκαναν επίσημες ερωτήσεις στη Βουλή «γιατί δεν παραλαμβάνουμε τα υποβρύχια;» , αλλά και «γιατί δεν προχωρούμε και στην αγορά τορπιλών;», την ώρα που τα προβλήματα του υποβρυχίου είχαν δει το φως της δημοσιότητας .

Μήπως τελικά ο κ. Καρατζαφέρης και το κόμμα του λειτούργησαν ως…. ΛΑγΟΣ των Γερμανών;

Υπενθυμίζω ότι το ν. 3885/2010 σε εκτέλεση του οποίου συνήφθησαν οι νέες Συμβάσεις για τα υποβρύχια (Ναι, εκεί που μας χάριζαν οι Γερμανοί-επί ΝΔ- δύο καινούργια υποβρύχια ‘209′ η κυβέρνηση θέλησε να ….πληρώσουμε επιπλέον 1,3 δισ. ευρώ για τα δύο υποβρύχια ‘214’), τον υπερψήφισε ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, όπως επίσης υπερψήφισε και το προσύμφωνο της 18ης Μαρτίου….. Χέρι-Χέρι! 

Τετάρτη, 27 Απριλίου 2011

Δεν κρύβουν την αηδία τους οι Ρώσοι, για την Ελληνική κυβέρνηση…


Πρώτοι σας αποκαλύψαμε το παρασκήνιο πίσω από το περιβόητο “τηλεφώνημα” του Παπανδρέου στον Μεντβέντεφ. Δείτε τώρα και το ρεπορτάζ του crimesonair για το θέμα και θυμηθείτε ότι μόλις πριν δύο χρόνια, οι μεγαλύτεροι ηγέτες του πλανήτη παρήλαυναν από την Ελλάδα και την βουλή των Ελλήνων.
Σήμερα, η μεγαλύτερη επιτυχία ήταν οι δηλώσεις Παπανδρέου στον …κήπο του Λευκού οίκου, ενώ παραδίπλα έκανε την ανάγκη του ο σκύλος της Αμερικανίδας πρώτης κυρίας.
Πάντως όλοι πιστεύουν ότι οι Έλληνες εξαπατήθηκαν και.....
εξέλεξαν αυτόν τον θίασο που θα αποτελέσει την πιο μαύρη παρένθεση στη νεώτερη ιστορία του Ελληνικού κράτους.
Σε λίγο θα μας έλεγαν πως η Ελληνική κυβέρνηση, ενδιαφέρθηκε μετά από τόσα χρόνια, να πληροφορήση τη Μόσχα, για την εκτέλεση στο Λαγονήσι του Ρώσου αρχιμαφιόζου Αλεξάντερ Σολόνικ [φωτο]. Παραμονές Πάσχα ο έλληνας πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον ρώσο πρόεδρο Ντμίτρι Μεντβέντεφ. Αν και το Μαξίμου διαρρέει επίσημα πως ο λόγος για την τηλεφωνική επικοινωνία των δύο ανδρών ήταν οι ελληνορωσικές σχέσεις και οι προοπτικές επίσκεψης του Ρώσου προέδρου στην Αθήνα, σε συνδυασμό με τις διεθνείς εξελίξεις, ειδικότερα στη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή, εντούτοις η κυριότερη αιτία για ήταν πρωτοβουλία του πρωθυπουργού ήταν η παύση αγοράς των ελληνικών ομολόγων, αλλά και η κρίση στις αμυντικές σχέσεις των δύο χωρών. “Στο κόκκινο” οι ελληνορωσικές σχέσεις, με την Ρωσία να ανακοινώνει ότι σταματά να αγοράζει ελληνικά ομόλογα σε μια δραματική εξέλιξη επιδείνωσης των ήδη κακών σχέσεων των δύο χωρών, κάτι αναμενόμενο από την στιγμή που η ελληνορωσική αμυντική και ενεργειακή συνεργασία ουσιαστικά έχει “παγώσει” με ευθύνη της Αθήνας.
Ο Ρώσος υπουργός Οικονομικών Αλεξέι Κούντριν μιλώντας από την Ουάσινγκτον στο αγγλόφωνο ρωσικό δορυφορικό τηλεοπτικό δίκτυο Russia Today μίλησε με βαριά λόγια για την ελληνική οικονομία: “Η Ρωσία διαθέτει αποθεματικά της σε ευρωπαϊκά, αμερικανικά και ιαπωνικά ομόλογα, διότι τα θεωρούμε πλήρως αξιόπιστα. Πλέον εξαιρέσαμε από τη λίστα τα ελληνικά ομόλογα, αλλά όλα τα υπόλοιπα θα έχουν εκ μέρους μας ζήτηση”!
Με την πρόσφατη απόφαση να “παγώσει” το υπουργείο Εθνικής Άμυνας την συμφωνία για τα BMP-3HEL με δήθεν αντάλλαγμα να προταχθεί το πρόγραμμα των SHORADS, μπορεί κάποιοι στην Αθήνα να θεώρησαν ότι στην Μόσχα “έχαψαν” το ελληνικό κόλπο, αλλά η Μόσχα “έβραζε”…
Στην πραγματικότητα η ελληνορωσική συνεργασία που οικοδομήθηκε μεταξύ 2004-2008, τραυματίστηκε ανεπανόρθωτα μετά τον πόλεμο την Γεωργία, όπου η τότε υπουργός Εξωτερικών Ν.Μπακογιάννη βρήκε την ευκαιρία και “πάγωσε” όλα τα κεφάλαια για να έρθει το καλοκαίρι του 2009 και να ματαιωθεί η υλοποίηση της διακρατικής για τα BMP-3HEL από το δίδυμο Μεϊμαράκη-Βασιλάκου.
Η Μόσχα δεν είχε ψευδαισθήσεις για τις προθέσεις της νέας κυβέρνησης: Με την ομιλία του στην Αλεξανδρούπολη τον Σεπτέμβριο του 2009, ο νυν πρωθυπουργός μίλησε με σαφήνεια για την ανάγκη επαναδιαπραγμάτευσης του αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης, δηλαδή για την ματαίωση και αυτού του project.
Kαι όμως η Μόσχα προειδοποίησε εμμέσως πλην σαφώς στις 18 Δεκεμβρίου 2008 με δήλωση του τότε πρεσβευτή της Μόσχας στην Αθήνα, Αndrey Valentinovich Vdovin ότι “η συνεργασία προηγείτο του δανεισμού” από το τεράστιο ρωσικό θησαυροφυλάκιο.
Ακολούθησε το ταξίδι στην Μόσχα του Ε.Βενιζέλου τον Μάρτιο του 2009, όταν πλέον κατέστη σαφές ότι δεν υπήρχε πρόθεση από ελληνικής πλευράς να τηρηθεί η διακρατική συμφωνία.
Το εντυπωσιακό είναι ότι η Ρωσία είχε δηλώσει από τον χειμώνα του 2010 στην ελληνική κυβέρνηση ότι “Θα στήριζε την ελληνική οικονομία, αρκεί να τηρούντο οι ελληνορωσικές συμφωνίες”. Αυτό δεν συνέβη.
Το κτύπημα για την ελληνική οικονομία είναι ισχυρό, όχι τόσο σε επίπεδο οικονομικού αντίκτυπου, όσο σε στρατηγικό επίπεδο. Ήδη ο ρωσικός κρατικός οργανισμός τουρισμού κατευθύνει σε άλλες χώρες τους Ρώσους συνταξιούχους που το 2009 και το 2010 είχαν σώσει Κρήτη και Ρόδο, από άποψη τουριστικής κίνησης.

http://innoutworld.blogspot.com/

Πέμπτη, 21 Απριλίου 2011

Aπό χθες το μεσημέρι ο κ.. Πάγκαλος είναι έκθετος στα μάτια του ελληνικού λαού. Πλέον το ζήτημα είναι τι θα κάνει ο πρωθυπουργός!Στο προχθεσινό Briefing ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Πεταλωτής σε ερώτηση δημοσιογράφου αν η κυβέρνηση θεωρεί ότι υπάρχει θέμα σχετικά με τη συνέντευξη που φέρεται να έδωσε σε τουρκική εφημερίδα ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης , απάντησε:
«Ο κ. Πάγκαλος με μία εκτενή και αναλυτική ανακοίνωση Τύπου, δηλώνει ότι δεν έδωσε πουθενά συνέντευξη, δεν έκανε πουθενά δηλώσεις. Αυτή είναι η θέση του κ. Πάγκαλου, την οποία συμμερίζεται η κυβέρνηση. Εάν υπάρχει κάτι άλλο, ας μας το δείξουν» . Και τους το έδειξαν.
Χθες από πολύ νωρίς το πρωί η Τουρκική εφημερίδα Hurriyet ανάρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα της το ηχητικό ντοκουμέντο (εδώ) με τα όσα είπε ο κ. Πάγκαλος σχετικά με την FinansBank. Λίγες ώρες αργότερα ανέβηκε στο διαδίκτυο και το ηχητικό απόσπασμα όπου ο κ. Πάγκαλος µίλησε για την τεµπέλικη Ελλάδα (κατωτέρω το σχετικό ηχητικό απόσπασμα)
προκαλώντας και τον βασικό τίτλο της εφηµερίδας Hurriyet «ο τζίτζικας και ο µέρµηγκας».

Aπό χθες το μεσημέρι ο κ.. Πάγκαλος είναι έκθετος στα μάτια του ελληνικού λαού.
Πλέον το ζήτημα είναι τι θα κάνει ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου ,που συμμερίστηκε τις θέσεις του κ. Πάγκαλου και ζήτησε μέσω του κ. Πεταλωτή αν υπάρχει κάτι άλλο να τους το δείξουν. Από χθες λοιπόν το μεσημέρι είναι ανεβασμένο στο διαδίκτυο το σχετικό ηχητικό απόσπασμα ,που διαψεύδει τις ... διαψεύσεις του κ. Πάγκαλου. Που είναι η κυβέρνηση; Υπάρχει κυβέρνηση; Δεν ενοχλείται κανείς από τα αποκαλυπτήρια του υβριστή του ελληνικού λαού και ψευδόμενου αντιπροέδρου;
Πώς είναι δυνατόν ένας εκλεγμένος αντιπρόσωπος του ελληνικού λαού να καταφέρεται συνεχώς εναντίον του και να μην αντιδρά ο πρωθυπουργός;
Τα όσα αναφέρει το τελευταίο διάστημα ο κ. Πάγκαλος δεν είναι µόνο συκοφαντικά για τους Έλληνες, αλλά εν μέσω της µεγάλης οικονομικής κρίσης είναι καταστροφικά επιζήμια για την ελληνική οικονομία. Γιατί δεν αντιδρά ο πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου ; Είναι εδώ, στο Μαξίμου, ή έχει λάβει άδεια από τον εαυτό του για πρόωρες διακοπές (όπως συχνά αρέσκεται να το κάνει)) λόγω του Πάσχα;
Πόσο θα παραμείνει άλλο ο κ. Πάγκαλος στην κυβέρνηση, όταν με τις δηλώσεις του προκαλεί τον ελληνικό λαό και δυσφημίζει τη χώρα στο εξωτερικό;
Για πόσο ακόμα θα επικρατεί στη κυβέρνηση αυτός ο ... πολιτικός παχυδερμισμός;
To ηχητικό ντοκουμέντο ΕΔΩ
http://politis-gr.blogspot.com/2011/04/blog-post_21.html

Κυριακή, 17 Απριλίου 2011

Nikos Papazoglou- Augoustos

Αχ Ελλάδα, Νίκος Παπάζογλου

"ΕΙΧΑ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΕΑΣ,ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΑ ΕΙΧΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ":ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΕΝΟΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΝΙΚΟ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗ!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/04/blog-post_7914.html


ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΕΗΣ:"ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"!

Ο ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΡΤ:"ΑΦΙΕΡΩΣΑΤΕ 50 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ 20 ΛΕΠΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,ΑΛΛΑ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ"!

 
Συγχαίρουμε τον Μιχελάκη γι'αυτή την παρέμβαση:Επιτέλους,δεν είναι δυνατόν οι δραστηριότητες του κόμματος ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ να παίζουν για δευτερόλεπτα,ενώ τα κομματοσκυλικά "ρεπορτάζ" του Πασοκ να καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος των "ειδήσεων" ΤΗΣ ΕΡΤ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!

Θέλετε να έχετε μια "Κρατική Τηλεόραση" πρασινοφρουρών;Με γεια σας και χαρά σας!ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ;

Βέβαια,το ίδιο ισχύει και ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΜΜΕ:Ο χρόνος που αφιερώνεται στη ΝΔ μετά βίας φτάνει το ένα λεπτό,με αποτέλεσμα ο κόσμος να νομίζει πως δεν ασκεί καμία αντιπολίτευση!Αντίθετα,τηλεμαιντανοί μικρών κομμάτων παρελαύνουν συνεχώς στους "έγκυρους" τηλεπαρουσιαστές και μας φλομώνουν με τις "σοβαρές" μπούρδες τους,ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΤΟΥ ΕΣΡ,ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΣΟΣΤΟ!

Εκεί στη ΝΔ,καλά θα κάνετε να καταλάβετε πως ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ:Καταγγείλετε την μεροληπτική τους στάση ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ!

Αποχωρήστε από τα τηλεπαράθυρα εντελώς και μην εξαρτάστε από αυτά τα άθλια υποκείμενα:Ακόμα δεν καταλάβατε πως ο Ελληνικός λαός σκυλοβρίζει τους τηλεμαιντανούς;Μόνο κακό κάνει η έκθεσή σας στα τσοντοκάναλα!

Το σημαντικότερο:Αξιοποιείστε την πληροφορία και ενημέρωση που παρέχεται μέσω Διαδικτύου.Τα κατεστημένα μέσα τελείωσαν κι όποιος δεν το κατάλαβε ακόμα,είναι άξιος της μοίρας του!
http://feeds2.feedburner.com/blogspot/hellas-orthodoxy

Το πραξικόπημα του ανδρείκελου


Γράφει ο ΣΤΑΘΗΣ
(Στήλη "ΝΑΥΤΙΛΟΣ" της "Ε")

Οταν ο Παπανδρέου έφερε το Μνημόνιο προς ψήφισιν στο Κοινοβούλιο, το εισήγαγε ως ένα απλό νομοσχέδιο που θα μπορούσε να υπερψηφισθεί από 151 βουλευτές και να γίνει νόμος του κράτους.

Το Μνημόνιο όμως μετέβαλε το διεθνές status της χώρας και τις διεθνείς της σχέσεις στον βαθμό που παραχωρούσε εθνικές, κυριαρχικές αρμοδιότητες σε άλλες εθνικές και διεθνείς οντότητες. Συνεπώς και σύμφωνα με το άρθρο 28 του Συντάγματος μια τέτοια δραματική μεταβολή για να συντελεσθεί θα έπρεπε να υπερψηφισθεί από τα 3/5 της Βουλής, δηλαδή με την απαιτούμενη αυξημένη πλειοψηφία.

Με έναν λόγο ο Παπανδρέου πέρασε το Μνημόνιο κάνοντας κοινοβουλευτικό πραξικόπημα!

Αυτό το συνταρακτικό γεγονός κι αυτήν τη δόλια υπονομευτική για τον κοινοβουλευτισμό και τη δημοκρατία πράξη επεσήμαναν απ' την πρώτη στιγμή λίγοι πολιτικοί, λίγοι πανεπιστημιακοί (ανάμεσά τους ο καθηγητής και συνεργάτης της «Ε» κ. Κώστας Μπέης) καθώς και λίγοι δημοσιογράφοι.

Οι επισημάνσεις τους όμως, καθώς και οι διαμαρτυρίες πνίγηκαν μέσα στον ορυμαγδό της βροντώδους προπαγάνδας που συνόδευε υποστηρικτικά όλες τις κινήσεις του Παπανδρέου έως προσφάτως (όπου άρχισαν να παρατηρούνται οι πρώτες ρωγμές και αιτιάσεις).

Για το πραξικόπημα αυτό και τον πραξικοπηματία πρωθυπουργό που μετέτρεψε έτσι τον εαυτόν του σε ανδρείκελο και τη χώρα σε προτεκτοράτο, έγραφε κι ο «ναυτίλος» μετ' επιτάσεως -όπως και πέντε έξι ακόμα συνάδελφοι, βοώντες εν τέλει όλοι μαζί εν ερήμω...

Προχθές οι καθηγητές κύριοι κύριοι Κασιμάτης, Μπέης, Γεωργιάδης, Κοντιάδης, Χρυσόγονος και Κατρούγκαλος ανέδειξαν (σε επιστημονική ημερίδα) ακριβώς αυτό το ζέον πρόβλημα, ζέον ως προς τις συνέπειές του για το πολίτευμα, αλλά και το πολιτικό σκηνικό.

Τα ερωτήματα που εγείρονται είναι πολλά.

1) Είναι πλέον τόσον αδύναμος ο κοινοβουλευτισμός, ώστε να κάνει μέσα στο ίδιο το Κοινοβούλιο πραξικόπημα ο Πρωθυπουργός και τα άλλα κόμματα απλώς να διαμαρτύρονται; (όσα διαμαρτυρήθηκαν)...

2) Ποιο κύρος διεκδικούν τα κόμματα για το Κοινοβούλιο όταν ανέχονται να του καίει το πνεύμα ο όποιος ηγεμών εκ Δυτικής Λιβύης;

3) Ο κύριος Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν γνωρίζει το Σύνταγμα; Τι έχει ορκισθεί να διαφυλάττει και να υπηρετεί; τις αποφάσεις του ΠΑΣΟΚ ή τον θεμελιώδη Νόμο του Πολιτεύματος; Τι εποπτεύει, προσέχει και υπερασπίζεται; τη Δημοκρατία και τη λαϊκή κυριαρχία ή τα καραγκιοζιλίκια που μετέτρεψαν τη χώρα σε λεία για τους τραπεζίτες και τους τοκογλύφους;

Τέλος, εγείρεται και το ερώτημα της νομιμότητας!

Τι νομιμότητα έχουν όλες οι πράξεις ενός Πρωθυπουργού που έχει κάνει κοινοβουλευτικό πραξικόπημα, τι νομιμότητα έχει η κυβέρνησή του -τα πρόσωπα που την απαρτίζουν- τι νομιμότητα έχουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, όταν παρανομούν παραβιάζοντας το Σύνταγμα.

Αλλά, και ποιας νομιμότητας απολαύουν τα υπόλοιπα κόμματα της Βουλής, όταν βλέπουν να καταστρατηγείται το Σύνταγμα και δεν «βγαίνουν στο κλαρί»;...

Το ΠΑΣΟΚ είχε ανέκαθεν κακή σχέση με τους θεσμούς. Ο Παπανδρέου όμως το 'χει παρακάνει,

Με το έτσι θέλω κάνει ό,τι θέλει.

Ακόμα και δότη οργάνων έκανε σύμπαν το ελληνικό έθνος χωρίς να ρωτήσει ουδέναν ο άνθρωπος.

Ομως το Σύνταγμα δεν είναι «δότης οργάνων» ή άρθρων, ώστε να τηρείται επιλεκτικά επιτρέποντας, εν προκειμένω, στον κάθε τυχάρπαστο να λεηλατεί τη χώρα, συγκυρίας ένεκεν και ευκαιρίας δοθείσης, είτε έλληνας πρωθυπουργός είναι, είτε γερμανός τραπεζίτης, είτε τούρκος στρατοκράτης... 
από radar

Σάββατο, 16 Απριλίου 2011

Ψεκάζουν όλοι την Ελλάδα αλλά περισσότερο την Κερατέα που τους "καίει" !!!

Επουράνια λύση φαίνεται ότι επιστράτευσαν πλέον οι φωστήρες της κυβέρνησης μιας και οι δυνάμεις των ΜΑΤ, όχι μόνο έχουν αποτύχει παταγωδώς να καθυποτάξουν τους κατοίκους της Λαυρεωτικής, αλλά βρίσκονται πια στα όρια της πλήρους κατάρρευσης. Την ώρα λοιπόν που εκατοντάδες αστυνομικοί των ΜΑΤ προσπαθούσαν για τέταρτη συνεχή φορά, με γκλόπς και δακρυγόνα, να αποκαταστήσουν την κυκλοφορία στην Λεωφόρο Λαυρίου, την ίδια ακριβώς στιγμή ένα σμήνος αγνώστου ταυτότητας αεροσκαφών, άρχισε να ψεκάζει τον ουρανό της Κερατέας. Για του λόγου το αληθές, το www.lavreotiki.com έχει εξασφαλίσει και σας παρουσιάζει ένα αποκαλυπτικό ντοκουμέντο. Στο βίντεο που ακολουθεί, το οποίο τραβήχτηκε στην Πέτα, φαίνονται καθαρά οι λευκές ουρές των αερίων, γνωστές κι ως Chemtrails, που άφηναν πίσω τους τα άγνωστα αεροσκάφη και απλώνονταν σαν λευκό σεντόνι πάνω από την πόλη. Να δούμε λοιπόν τι άλλο θα σκαρφιστούν για να περάσει το δικό τους. Καταβάλουν φιλότιμες προσπάθειες, δεν λέμε, αλλά μάλλον θα πρέπει κάποιος να τους πει ότι, ακόμη δεν βρέθηκε φάρμακο για το Αρβανίτικο κεφάλι.
Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για τις λεγόμενες χημικές ουρές (Chemtrails) δεν έχετε παρά να δείτε σχετικές πληροφορίες στις παρακάτω ηλεκτρονικές σελίδες, είτε τα πιστεύεται αυτά, είτε όχι.
Πηγές http://apollonionfos.forumotion.net/t177-topic
http://www.enouranois.gr/sygrafeis/Gabriel_Stetter/indexgap2.htm

Eκτός ελέγχου η κατάσταση στην #Keratea

Εκτός ελέγχου είναι πλέον η κατάσταση στην Κερατέα. Μετά τα νέα βίαια επεισόδια που ξέσπασαν χθες και τους τραυματισμούς από τις συγκρούσεις κατοίκων με δυνάμεις των ΜΑΤ, αίσθηση προκαλεί η επίθεση αγνώστων με βόμβες μολότοφ σε οικία αστυνομικών στην Κερατέα, στη διασταύρωση της Λεωφόρου ΝΑΤΟ και της οδού Μιχαήλ Δελίση.

Η επίθεση στο σπίτι όπου διαμένει ζευγάρι αστυνομικών με τα τέσσερα παιδιά τους σημειώθηκε στις 00.45, την ώρα που η οικογένεια βρισκόταν στο εσωτερικό του. Από τη φωτιά που προκλήθηκε καταστράφηκαν ολοσχερώς τρία αυτοκίνητα (των δύο αστυνομικών και φιλικού τους προσώπου) που ήταν σταθμευμένα έξω από την οικία.

Όπως διευκρινίζεται σε ανακοίνωση της ΓΑΔΑ, η...οικογένεια διαμένει πλέον της 15ετίας στη Κερατέα καθώς αποτελεί τόπο καταγωγής της μητέρας, η οποία υπηρετεί στο Γραφείο Διαβατηρίων Κερατέας, ενώ ο σύζυγός της είναι διοικητής στο Α.Τ. Γλυκών Νερών. Όπως προαναφέρθηκε, την ώρα της επίθεσης εντός της οικίας βρίσκονταν και τα τέσσερα ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας από 7 έως 16 ετών, τα οποία φοιτούν σε Δημόσια σχολεία της Κερατέας.

«Περίεργη» επίθεση
Σε σημερινή ανακοίνωση κατοίκων της Λαυρεωτικής για το περιστατικό γίνεται λόγος για «περίεργη επίθεση» με πολλά ερωτήματα. «Εκφράζουμε την λύπη μας για την περίεργη εμπρηστική επίθεση που δέχθηκε η οικογένεια των συμπολιτών μας», αναφέρεται μεταξύ άλλων, ενώ τίθεται το ερώτημα «πώς γίνεται κάθε φορά που η αστυνομία εφορμά με τις διμοιρίες των ΜΑΤ μέσα στην πόλη της Κερατέας, πάντα να υπάρχει κάποιο περιστατικό που να προκαλεί βάσιμες υποψίες για προβοκάτσια».

«Στην τρίτη και πιο αιματηρή εισβολή των ΜΑΤ στην πόλη της Κερατέας, με δεκάδες τραυματίες, με ρίψεις χημικών από όπλα σε ευθεία βολή ακόμη και κατά δημοσιογράφων, με σπασμένα χέρια και ανοιγμένα κεφάλια συμπολιτών μας, ξαφνικά λίγο μετά τα μεσάνυχτα, “άγνωστοι” στην άλλη άκρη της πόλης, έριξαν βόμβες μολότοφ και έκαψαν τα αυτοκίνητα μιας φιλήσυχης οικογένειας που τυγχάνει το ζευγάρι να είναι αστυνομικοί. Επίθεση σε βάρος δύο συμπολιτών μας που επέλεξαν να ζήσουν στην υπέροχη Κερατέα και εδώ και τέσσερις μήνες βιώνουν τις ίδιες αγωνίες και έχουν τους ίδιους προβληματισμούς όπως όλοι μας. Με την χωματερή να απειλεί να καταστρέψει τη ζωή μας αλλά και τη ζωή τους και την ζωή των τεσσάρων παιδιών τους, όπως και των δικών μας παιδιών. Ξαφνικά όμως γίνονται στόχος από “άγνωστους κουκουλοφόρους” που τους βάζουν φωτιά. Και ξαφνικά μίση ώρα αργότερα, η αστυνομία και η ΓΑΔΑ, με απίστευτα αντανακλαστικά για την Κερατέα, με μια πρωτοφανή σβελτάδα στην οποία δεν μας έχουν συνηθίσει, εξέδωσαν δελτίο τύπου με όλες τις λεπτομέρειες της επίθεσης, αλλά και για την οικογενειακή κατάσταση της οικογένειας», σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ίδια ανακοίνωση.

Εμπόλεμη ζώνη
Το απόγευμα της Πέμπτης, η περιοχή της Κερατέας μετατράπηκε για μία ακόμα φορά σε εμπόλεμη ζώνη. Σύμφωνα με τηλεγράφημα του Αθηναϊκού Πρακτορείου, όλα άρχισαν όταν ομάδα αγνώστων επιτέθηκε με πέτρες καδρόνια και βόμβες μολότοφ στα συνεργεία αποκατάστασης του οδοστρώματος και στις αστυνομικές δυνάμεις που τα συνόδευαν, παρουσία εισαγγελέα. Τα συνεργεία είχαν φθάσει στην περιοχή για να ξανανοίξουν τη Λ. Λαυρίου, απομακρύνοντας τα μπάζα και κλείνοντας την τάφρο που είχαν ανοίξει άγνωστοι στο οδόστρωμα.

Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κάτοικοι συγκεντρώθηκαν στη γέφυρα, πάνω από το σημείο του ορύγματος, και επιτέθηκαν με μολότοφ, πέτρες και ξύλα εναντίον των αστυνομικών. Οι δυνάμεις των ΜΑΤ τους απώθησαν κάνοντας χρήση χημικών, πίσω από το γήπεδο της πόλης. Ακολούθησαν σκληρές συγκρούσεις με πέτρες, ξύλα, βόμβες μολότοφ, φωτοβολίδες και πολλά καπνογόνα και δακρυγόνα, ενώ ελικόπτερο της ΕΛΑΣ βοηθούσε την επιχείρηση της αστυνομίας από αέρος.

Νωρίς το βράδυ τα σκαπτικά μηχανήματα κατάφεραν να αποκαταστήσουν το οδόστρωμα, αλλά οι συγκρούσεις μεταξύ αστυνομικών και κατοίκων συνεχίστηκαν εντός της πόλης.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων υπήρξαν αρκετοί τραυματισμοί, αλλά και λιποθυμικά επεισόδια λόγω της χρήσης δακρυγόνων.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: http://apneagr.blogspot.com/2011/04/e-keratea.html#ixzz1JdSDhDpS

Exουν πάθει την πλάκα τους απο τώρα και πριν το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ μαθευτεί πανελληνίως. Οι αριστεροί άπλυτοι(χαφιέδες) σε συνεργασία με την κρατική ασφάλεια (λέγε την “κλαδική πασόκ”) ονόμασαν το “ΠΑΤΡ.Μέτωπο” σε “χρυσή αυγή”!!!χα,χα,χα!!! Ο πανικός τους δεν περιγράφεται …

Kάθε μέρα που περνά σ΄αυτή τη δοίσμηρη πατρίδα, ο κόσμος το εμπαιδώνει καλύτερα, πως:   Κανένα απο τα υπάρχοντα 5-6 πολιτικά κόμματα σε βουλή κι ευρωβουλή δεν είναι ικανά να εκφράσουν τις προσδοκίες του έλληνα και της ελληνίδας και ότι απλά θέλουν να κυβερνήσουν για να κονομήσουν και να λύσουν τα  όποια υπαρξιακά,  οικονομικά  τους  και ΜΟΝΟΝ προβλήματα, σε βάρος πάντα του ελληνικού λαού !

Σήμερα αυτό ακριβώς το διαπιστώσαμε και μεις με τα ίδια μας τ’ αυτιά και τα μάτια μας και μάλιστα κρατήσαμε και τα πειστήρια τα οποία εν καιρώ  θα τα παρουσιάσουμε στο διαδίκτυο.  Συνεργάτες του BLOG   είδαν  κι άκουσαν σήμερα  σ’ ανύποπτο χρόνο και χώρο (σε κεντρικά καφέ της πόλης μας) στρατολογημένους ψευτοαριστερούς χαφιέδες και ρεμάλια της κοινωνίας  (σαν κι αυτούς που γυρνάν μέρα νύχτα και σχίζουν τις αφίσες των άλλων) να καταδίδουν με άθλια προπαγάνδα και χαφιεδισμό πεζοδρομίου την έλευση του ολιγομελούς κλιμακίου του πολιτ. κόμματος πλέον “ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ”, (και το αποκαλούσαν δήθεν παρακλάδι χρυσαυγητών!!!) σε ποιούς λέτε;  Σε ανθρώπους  της κρατικής  ασφάλειας και της ΕΥΠ. !!!  Ναι όπως το διαβάζετε !!!  Η   Αριστερά  στις μέρες μας, αυτή που  θέλει να κυβερνήσει τον τόπο  (τρομάρα της) , συνδιαλέγεται και συναλλάσεται με ανθρώπους της κρατικής ασφάλειας. Δηλαδή με λίγα λόγια αυτοί που στον κόσμο θέλουν να φαίνονται οτι είναι οι λαϊκοί αγωνιστές, αυτοί οι ίδιοι στην ουσία αποδεικνύονται  και οι αρχιρουφιάνοι του Κράτους που στην προκειμένη περίπτωση είναι ένα Δ.Ν.Τ.ικό,  πολυεθνικό, αντιλαϊκό και φασιστικό πασόκ !!!  Να  τους χαιρόμαστε ….  και βέβαια  στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν γίνουν,  οι κύριοι αυτοί θα  ψάχνουν να δουν τι έφταιξε και σκορπίστηκαν στους χίλους ανεμους !!!

Λεβέντες της  Αριστεράς (που ανάθεμα κι αν ξέρετε τι σημαίνει “αριστερά”,   αλλά για το  τι σημαίνει “αριστερή τσέπη” αυτήν την ξέρετε ), αν νομίζετε πως με τον τρόπο που κινείστε οφελείτε τους εαυτούς σας και το  κόμμα σας,   ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ   το  παραμυθάκι σας …  Ο ελληνικός λαός δεν μασάει, ούτε απο απειλές, ούτε απο τραμπουκισμούς, αλλά ούτε κι απο ξεπερασμένους  από αλήστου μνήμης εποχές, χαφιεδισμούς !!!

Για τους νέους φίλους αναγνώστες μας που δεν ξέρουν κάτι για το  “ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ  ΜΕΤΩΠΟ” ,  ας κάνουν το κόπο μ’ ένα κλικ  ΕΔΩ , να ενημερωθούν απ’ την  ιστοσελίδα του!

Τελικά αποδεικνύεται πως  ο   “αριστερός”  όταν ακούει ελληνική φράση που περιέχει λέξη “πατρίδα”  ή  και παράγωγα αυτής, σεληνιάζεται και δεν ξέρει τι κάνει και πως συμπεριφέρεται …!!!

Οσο  για τους επαγγελματίες   “ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ” ;  την καλύτερη εξήγηση γι’ αυτούς  δίνει ο συνεργάτης του Blog   ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  ΤΡΑΪΑΝΟΥ ,   ΕΔΩ

KI    EΔΩ    Η  ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΗ  ΕΠΙΣΚΕΨΗ  ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΟΥ “ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΠΕΤΩΠΟΥ” ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ.
http://cretanpatriot.wordpress.com

Τρίτη, 12 Απριλίου 2011

Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΝΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!


Επέστρεψα πριν λίγο από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Καλύμνου, όπου συντελείται ακόμα το σημείο της εμφάνισης του Χριστού στην εικόνα της Παναγίας του τέμπλου.Καταθέτω την προσωπική μου εμπειρία:

Κατ'αρχάς να ξεκαθαρίσω πώς είμαι άνθρωπος όχι άπιστος, αλλά δύσπιστος και η πρώτη μου αγωνία ήταν να μην εκτεθεί η Εκκλησία, ειδικά τις ημέρες πού ζούμε, κατά τις οποίες όλοι οι αμφισβητίες για αγαθούς ή πονηρούς σκοπούς νιώθουν επιτακτικά υποχρεωμένοι να αμφισβητήσουν κάτι πριν ακόμα το δούν. Σχεδόν βιάζονται να αποκρύψουν τα φανερά ή να αποδυναμώσουν τα γεγονότα και επ'ευκαιρία να λασπολογήσουν την Εκκλησία. Επίσης γνωρίζω την διαφορά μεταξύ αληθινής αγνής πίστης και θρησκευτικού παραληρήματος και σαν ποιμένας είμαι υποχρεωμένος να την τονίζω κάθε στιγμή, επ'αγαθώ της πίστης.

Δεύτερον : Στην πρώτη μου επαφή με την εικόνα εκ του σύνεγγυς διέκρινα μία λάμψη και μόνο στον αριστερό ώμο της Παναγίας και αυτή ακαθόριστη. Μεταφερόμενος στην θέση του παγκαρίου και από απόσταση οπτικής γωνίας ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΝΑΖΑΡΗΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ολοκάθαρα σαν να ήταν περιγραμμένη και ζωγραφισμένη με καστανή μελάνη.ΟΛΟΚΑΘΑΡΑ!

Τρίτον: Η μικρή εικόνα της Παναγίας πού βρίσκεται στο τέμπλο αμέσως κάτω από την μεγάλη εικόνα της Παναγίας του θαύματος, ΑΝΕΔΙΔΕ ΟΣΜΗ ΜΥΡΟΥ. Η μικρή αυτή εικόνα είναι ελαιογραφημένη και δεν επιδέχεται κολώνιας ή αλλου αρώματος. Την ίδια οσμή αισθάνθηκα στην λάρνακα του λειψάνου του αγίου Σάββα και σε εντοιχισμένο και εσφραγισμένο με τσιμέντο και μάρμαρο "κουτί"-λειψανοθήκη στο τέμπλο της αγίας Άννης Καλύμνου. Ανεδίδετο οσμή και μάλιστα ενώ ήταν σφραγισμένη με τα μονωτικά υλικά. Για μένα είναι ξεκάθαρη η πηγή της προέλευσης.

Τέταρτον: Μου έδειξαν φωτογραφική λήψη της Εικόνας του Θαύματος από χτεσινή λήψη και η εικόνα του Χριστού μεταφέρθηκε στον δεξί ώμο της Παναγίας, ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗΣ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΕΝΟ Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ.Αυτό αποδεικνύει ως αληθή την εμπειρία πολλών πώς η εντυπωμένη εικόνα "αλλάζει σημεία" πάνω στην εικόνα συνεχώς και πώς αποκλείεται οποιαδήποτε καπηλεία ή προζωγραφισμένη εικόνα κάτω από το στρώμα της πρωτότυπης εικόνας. Παραθέτω την εικόνα και ζητώ συγγνώμη από τον λήπτη διότι μέσα στην ταραχή και τον συγκλονισμό μου, μου διέφυγε η πηγή προέλευσης. Πάντως είναι κάτι το διαδεμένο ήδη και όχι κρυφό και αποκλειστικό θα λέγαμε.

Πέμπτον: Για μένα όπως προέγραψα, το θαύμα είναι συνυφασμένο με την ζωή του χριστιανού. Δεν είναι κάτι πού μου έκανε εντύπωση ως κάτι έκτακτο, διότι για τον Θεό όλα είναι δυνατά. Η ταπεινή μου γνώμη είναι πώς όντες προσκολλημένοι στην ύλη και τις βιοτικές μέριμνες προσπερνούμε τα καθημερινά θαύματα και γι'αυτό ο Θεός μας στέλνει κάτι έκτακτο για το οποίο είναι Βέβαιος πώς θα ταρακουνηθούμε. Λέω... δεν γνωρίζω. Επίσης, θα προέτρεπα τους τρομοκρατημένους να νιώσουν πνευματική χαρά και ασφάλεια διότι ο Ζων Θεός είναι πάντα ανάμεσα μας δηλοποιεί την παρουσία Του και μας καλεί κοντά Του. Από μέρους μας συνιστάμε ταπεινά μετάνοια και μεταστροφή για να είναι η χαρά μας πεπληρωμένη. Ας δεηθούμε να μην είναι σημείο προάγγελος κακών εξ αμαρτιών μας και οδύνης, ας το πούμε έτσι ανθρωπομορφικά, του Θεού, αλλά σημείο ελπίδας και στήριξης μόνον. Ο Κύριος γνωρίζει.

Έκτον: Παραθέτω τα παραπάνω απλά, τηλεγραφικά και σταράτα, γιατί δεν έχω την πρόθεση να διεγείρω απλά το θρησκευτικό συναίσθημα κανενός ή να εξαπατήσω, αλλά μόνο να καταθέσω ΕΝΑ ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΥΜΒΑΝ για το οποίο ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΛΕΟΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΠΙΣΤΩΝ Ή ΚΑΙ ΔΥΣΠΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, δίχως προκαταλήψεις ως επί το πλείστον.Είναι κάτι το γενόμενο,το ζωντανό, το δεδομένο. Δεν χρειάζεται πανικός, παρά κατάνυξη και επιστροφή στην εκκλησιαστική ζωή. Εμείς ομολογούμε κατά τον ευαγγελιστή Ιωάννη ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ, ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΨΗΛΑΦΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΈΡΙΑ ΜΑΣ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΤΟΣ Ο ΚΎΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.
Τίποτα λιγότερο ή περισσότερο.

Θα σας ενημερώνω....

Τὴν ἄχραντον Εἰκόνα σου προσκυνοῦμεν Ἀγαθέ, αἰτούμενοι συγχώρησιν τῶν πταισμάτων ἡμῶν, Χριστὲ ὁ Θεός· βουλήσει γὰρ ηὐδόκησας σαρκὶ ἀνελθεῖν ἐν τῷ Σταυρῷ, ἵνα ῥύσῃ οὓς ἔπλασας ἐκ τῆς δουλείας τοῦ ἐχθροῦ· ὅθεν εὐχαρίστως βοῶμέν σοι· Χαρᾶς ἐπλήρωσας τὰ πάντα, ὁ Σωτὴρ ἡμῶν, παραγενόμενος εἰς τὸ σῶσαι τὸν Κόσμον.

 
Η παραπάνω συγκλονιστική μαρτυρία προέρχεται από το ιστολόγιο Καλυμνιώτη ιερέα:Μαζί με την φωτογραφία,όπου διακρίνεται καθαρά η μορφή του Ιησού Χριστού,είναι η καλύτερη απάντηση στους πάσης φύσεως "αμφισβητίες".Και φυσικά,οι χιλιάδες λαού που ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ,ξεδιαλύνουν οποιαδήποτε αμφιβολία!
http://feeds2.feedburner.com/blogspot/hellas-orthodoxy

"ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ Η ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ":ΤΟΥ...ΞΕΦΥΓΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ!


Ρουκέτα εξαπέλυσε πριν λίγο στη Βουλή ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης στη συζήτηση για τα ομόλογα.
Τι είπε; «Εάν η χώρα δε σταθεί όρθια αυτό το διάστημα, κι αν οι βλακείες περί κυβερνήσεων προσωπικοτήτων, τεχνοκρατών, όλα αυτά που στο λαό καθημερινά εντυπώνουν στη συνείδηση, καταλαβαίνετε μία κατάρρευση της οικονομίας, θα είναι κατάρρευση της χώρας. Και δεν είμαι κανένας εθνικιστής όπως μου έλεγαν από την αμερικάνικη πρεσβεία, στο CBS, ότι ηγούμαι των εθνικιστών του ΠΑΣΟΚ,
αλλά η Θράκη και το Αιγαίο δεν μπορούν να υπερασπιστούν από μία χώρα που είναι υπό κατάρρευση! Θα σημαίνει εθνική τραγωδία εάν όλοι αντί να είναι όπως είπα «τρεις λαλούν και δυο χορεύουν», αν όλοι δεν καταλάβουμε και ομαδικά και ατομικά κυρίως την ευθύνη».
ΠΗΓΗ.


Αυτά που γίνονται τις τελευταίες δύο ημέρες στο Πασοκ,υπό άλλες συνθήκες θα είχαν προκαλέσει την πτώση της Κυβέρνησης!Όμως,το σιωπητήριο των διαπλεκόμενων Μμε έχει ως αποτέλεσμα ο ελληνικός λαός να μην ξέρει τι του γίνεται,αφού δυστυχώς ακόμα περιμένει από τους Χατζηνικολαυτιάδες να τον "ενημερώσουν"!

Τι μας λέει λοιπόν ο Κακλαμάνης,ως άλλη...Κασσάνδρα;Πως ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΝ ΔΕΝ...ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!!!


Πρόκειται για έναν ΩΜΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ προς όσους Βουλευτές του Πασοκ σκέφτονται την ανταρσύα και κυρίως,ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΩΣ,ΕΙΤΕ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ,ΕΙΤΕ ΧΑΝΟΥΜΕ ΕΔΑΦΗ!

Να λοιπόν τι εννοούσε ο Τζέφρυ όταν μίλαγε για "περιορισμό της Εθνικής μας Κυριαρχίας"!


ΑΛΗΘΕΙΑ,ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΝΤΑΒΑΤΖΗ ΣΟΡΟΣ;

Γιατί τα πράσινα παπαγαλάκια πάνε να μας την παρουσιάσουν ως μια...εθιμοτυπική και "τυχαία" συνάντηση!


ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΨΙΘΥΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ Πασοκ!

Επειδή πάντως το...έχουμε ξαναδεί το έργο,περιμένουμε από όσους Βουλευτές του Πασοκ έχουν ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ,να πράξουν το χρέος τους ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!


Διαφορετική,ισχύει η λαική παροιμία "ΑΚΡΙΒΟΙ ΣΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΦΤΗΝΟΙ ΣΤ'ΑΛΕΥΡΙ"!

http://feeds2.feedburner.com/blogspot/hellas-orthodoxy

Κυριακή, 10 Απριλίου 2011

Kαλή μετανάστευση …εμείς απλά δεν φεύγουμε από την Ελλάδα.Δεν είναι δυνατόν να μην μπορεί κανένας να τους εξηγήσει να καταλάβουν δυο πραγματάκια, που δεν θέλει και πολύ μυαλό να τα καταλάβεις. Δεν μπορείς ή δεν θέλεις καί στις δυο περιπτώσεις πραγματικά πρέπει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε με όλους αυτούς.

Αθλία κυβέρνηση, άθλια αντιπολίτευση …ως πότε ρε ανίκανοι ο Ελληνικός λαός θα πληρώνει την ηλιθιότητά σας;
Έχουμε βαρεθεί να μας κατηγορείτε για ρατσιστές, αλλά αδυνατούμε να καταλάβουμε ποιος και γιατί γέμισε τη χώρα με μετανάστες, που έχουνε πάρει τις δουλειές μας, τη ζωή μας, την αξιοπρέπειά μας, τη ζωή μας.
Αδυνατούμε να καταλάβουμε γιατί πολλούς από αυτούς τους δώσατε άτοκα δάνεια και τους κάνατε ιδιοκτήτες σπιτιών, τη στιγμή που οι Έλληνες εργαζόμενοι ακόμη μένουν στα ενοίκια.
Αδυνατούμε να καταλάβουμε τι δουλειά έχουν οι κηφήνες της Βουλής, που εμείς πληρώνουμε να τρέχουνε να λύσουνε τα προβλήματα άλλων χωρών, τη στιγμή που εδώ δεν έχουν λύσει ούτε ένα δικό μας πρόβλημα.

Γιατί καταντήσατε την άλλοτε σεβαστή αστυνομία ανενεργή;
Γιατί την ίδια στιγμή, που ένας μετανάστης κινέζος-πακιστανός-μαυρός πουλάει στο πεζοδρόμιο λαθραία τσιγάρα παπούτσια cd και χίλια δυο προϊόντα άνευ τιμολογίων δεν πληρώνει κανένα πρόστιμο και ένας Έλληνας, που έχει μια επιχείρηση, που πληρώνει ΡΕΥΜΑ, ΕΝΟΙΚΙΟ, ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ, ΜΙΣΘΟΥΣ, ΦΠΑ ΑΓΟΡΩΝ, πληρώνει εργάτες δίνει μεροκάματα και χίλια δυο ποσά που πάνε στο κράτος, δεν έχει κανένα ελαφρυντικό …και αν βρεθεί με μια απόδειξη, που μπορεί και να μην την έκοψε κατά λάθος, τον "τσεκουρώνετε" .
Μετά είναι επικίνδυνοι οι Έλληνες, μετά είναι ρατσιστές οι Έλληνες, μετά είναι ανίκανοι οι Έλληνες να κρατήσουν επιχείρηση, μετά είναι ανίκανοι οι Έλληνες να κάνουν οικογένεια .
Οι Έλληνες είμαστε απλά για κλάματα, γιατί ακόμη δεν σας έχουμε αρχίσει στις κλοτσιές …αλλά θα γίνει κι αυτό, σας το υποσχόμαστε.

Όποιος δεν καταλαβαίνει ή κάνει πως δεν καταλαβαίνει και είναι μπροστά από τα συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών, πρέπει να μετανιώνει και βασικά να πηγαίνει και σπίτι του. Δεν μπορεί πρώτα να γλύφουμε κατουρημένες ποδιές και μετά να το παίζουμε και ηγεμόνες.
Οπού δεν πίπτει ο λόγος, θα πίπτει ράβδος.
Δεν θέλετε να μαζέψετε τα σκουπίδια, που φτάνουν μέχρι τον δεύτερο όροφο του διαμερίσματός μου, πολύ καλά …να πάτε στον ιδιωτικό τομέα και να δούμε πόσες μαγκιές θα κάνετε.
Δεν έχετε όρεξη να διδάξετε στα παιδιά μου μαθήματα …να πάτε σπίτι σας.
Έχει καταντήσει αηδία αυτή η τακτική σας. Ζητάτε, ζητάτε ζητάτε και δεν βοηθάτε καθόλου την κατάσταση.
Εμείς οι λοιποί φταίμε, που μένουμε αδρανείς, που δεν έχουμε πάρει την απόφαση να σας στείλουμε από κει που ήρθατε.
Συνεχίζοντας το κείμενο ανησυχιών και προβληματισμών μας, θα προσπαθήσουμε να δούμε μια πιθανή εξέλιξη στη χώρα μας.

Εδώ και μια δεκαετία οι Έλληνες έχουμε χάσει ό,τι κερδίσανε τα τελευταία πενήντα χρόνια οι πατεράδες μας και οι παππούδες. Αυτή η "χασούρα" δεν έχει
τερματισμό.
Η χώρα, από τη στιγμή της ένταξής της στην Ευρωπαϊκή Ένωση και σπάζοντας τον προστατευτισμό της εθνικής παραγωγής, που της έδινε τη δυνατότητα να ζει με αξιοπρέπεια, άνοιξε το "φράγμα" και το νερό κοντεύει να την πνίξει .
Με ελάχιστούς συνεργάτες-προδότες οι ξένοι κατακτητές μπόρεσαν και σπάσανε όλες τις άμυνες της ελληνικής κοινωνίας.
Κατάφεραν να πείσουν τους εργατικούς Έλληνες ότι είναι υποτιμητικό να εργάζεσαι.
Έτσι σταδιακά είδαμε τις πιο τρελές χρηματοδοτήσεις, αλλά και τα πιο τρελά επιδόματα .
Εκεί που οι παππούδες μας είχανε καρυδιές, αμπέλια, καπνά, σιτάρι, βαμβάκι και μπορούσανε να καλύπτουν την εγχώρια ζήτηση και πολλές φορές κάνανε και εξαγωγές, κάποιοι ψηφίσανε και παροτρύνανε τους γεωργούς να σταματήσουν να παράγουν. Με αμοιβές, οι οποίες φαγωθήκανε μέσα σε λίγα χρόνια, οι Έλληνες πλέον έπρεπε να αγοράζουν τα πάντα από αλλού. Άρχισαν να καταναλώνουν σιτάρι από την Αίγυπτο, ντομάτες από την Τουρκία ,κρεμμύδια και πατάτες από τα Σκόπια …έως και από την Κίνα μας φέρνανε σκόρδα και αλλά τρελά, που όλοι οι Έλληνες γνωρίζουμε.
Κάθε ενέργεια δική τους είχε σχεδιασμό …κάθε δική μας είχε προδοσία.
Οι αποφάσεις που έπαιρναν οι ξεπουλημένοι ηγέτες μας είχαν στόχο να γεμίσουν τις τσέπες τους και σκοπό να μας αφανίσουν.
Οι αποφάσεις των υπερατλαντικών εχθρών μας είχαν συνοχή και μεθοδικότητα.
Αφανίσανε την παραγωγή μας, στήσανε τα πολυκαταστήματα τους, μας φέρανε τα βλαβερά εμπορεύματα–προϊόντα τους και στη συνέχεια μας φορτώσανε με τις αρρώστιες τους, που μπορούν και τις παράγουν στα δικά τους εργοστάσια
…για να μας πουλήσουν τα δικά τους πανάκριβα φάρμακα, που τα περισσότερα είναι συνταγές απλές δικές μας, τις οποίες τις πατεντάρανε και μας απαγορεύουν να τις κάνουμε.
Στις λαϊκές αγορές ελάχιστοί παραγωγοί βγάζουν καθαρά προϊόντα και αυτοί οι λίγοι τις περισσότερες φορές, εν αγνοία τους, τα έχουν ποτίσει με τα φυτοφάρμακα των "φίλων" μας.
Όλα αυτά, όσοι θέλανε να καταστρέψουν την Ελλάδα και τους Έλληνες, τα μεθοδεύανε πάντα με συμμάχους όλους εκείνους που ο ελληνικός λαός μάλωνε στα καφενεία με τους φίλους του και με τους αδερφούς του γι' αυτούς.
Όλους αυτούς, που τους εμπιστευτήκαμε, που τους πιστέψαμε, που τους ψηφίσαμε.
Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένας Έλληνας πολιτικός που ψηφίστηκε τα τελευταία χρόνια και να μην είναι συνυπεύθυνος.
Σειρά είχανε όσα έκαναν τους Έλληνες να είναι υπερήφανοι …όλες οι ΔΕΚΟ.
Με την ίδια μέθοδο κι εκεί, άρχισαν να υπερχρεώνουν τον προϋπολογισμό, να δίνουν μεγάλες προμήθειες, μεγάλους μισθούς, παράξενα επιδόματα και έτσι, ενώ είχανε τεράστια ελλείμματα, συνεχίζανε σε αγορές και σε σπατάλες.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο διευθυντής του ΤΕΒΕ, ο οποίος έχει στο γραφείο του χαλί των 30000 ευρώ και στα τελευταία 5 χρόνια το άλλαξε τρεις φορές.
Όλα αυτά τα πληρώνανε οι ασφαλισμένοι. Όταν το ταμείο φαλίρισε, αρχίσανε τις αυξήσεις στους ασφαλισμένους, Όταν κι αυτό δεν έφτανε, τότε βάλανε χέρι και στα λεφτά του ΙΚΑ.
Με κανένα πρόγραμμα, παρά μόνον με τη σπατάλη των οικονομιών δεκαετιών, "αλωνίζανε" όλοι όσοι περιφερόταν γύρω από τον δημόσιο πλούτο.
Με απευθείας ανάθεση και χωρίς καμία έρευνα αγοράς χρεοκοπήσανε δήμους και κοινότητες, πληρώνοντας σε ημετέρους εκατονταπλάσια ποσά για παροχές και είδη, όπου παίρνανε και οι ίδιοι προμήθειες.
Όλα αυτά είχανε ως αποτέλεσμα να αυξηθεί το κόστος επιβίωσης και οι Έλληνες απλά, για να επιβιώνουν, να χρειασθεί να δανειστούν.
Απλόχερα οι τράπεζες -και χωρίς αντίκρισμα- τους έδιναν δάνεια, τα οποία εκ των προτέρων δεν θα μπορούσαν οι Έλληνες να επιστρέψουν, αλλά οι τράπεζες, σύμμαχοι των υπερατλαντικών εχθρών, θα παίρνανε από τον καθένα ό,τι σε αντίθετη περίπτωση δεν υπήρχε περίπτωση να πάρουν με κανένα χρηματικό ποσό. Θα το παίρνανε για τζάμπα.
Ένα χωράφι, ένα σπίτι, έναν ελαιώνα, ένα εργοστάσιο.
Άνεργοι, χρεωμένοι, απογοητευμένοι πλέον οι Έλληνες, με πεσμένο το ηθικό, είναι "έτοιμοι" από τους εχθρούς τους για το τελικό σχέδιο.
Να τους διώξουν από τη χώρα τους, αλλά το πιο σημαντικό …όχι να τους διώξουν, αλλά να φύγουν μόνοι τους.
Μεγάλη επιτυχία για όσους το σχεδιάσανε …μπορούμε να το ομολογήσουμε.
Έτσι η νεολαία, μετά από προπαγάνδες της τηλεόρασης, που διαφημίζουν για το πόσο καλά είναι όσοι φύγανε από τη χώρα, σκέφτεται να μεταναστεύσει. Οι αγγελίες όλο και πυκνώνουν για εργασία στο εξωτερικό.
Γιατί όμως τα γράφουμε όλα αυτά;
Γιατί εμείς δεν σκοπεύουμε να τους κάνουμε τη χάρη. Δεν σκοπεύουμε ν' αφήσουμε τη χώρα όσα δολάρια και να μας τάξουνε οπουδήποτε, γιατί την πατρίδα μας την αγαπάμε, την πονάμε και εδώ σκοπεύουμε ν' αφήσουμε τα κόκαλα μας, όπως και οι προπαππούδες μας, οι παππούδες μας, οι πατεράδες μας.
Σ' αυτήν τη ζωή δεν αρκεί να θέλεις …πρέπει και να μπορείς …πρέπει να προσπαθείς …πρέπει ν' αγωνίζεσαι. Όλα τα "θέλω" πρέπει να έχουν κι ένα "πρέπει" …και ένα σχέδιο δράσης.
Το κείμενο αυτό θα προσπαθήσει να γίνει ένα σχέδιο δράσης. Ένα μικρό αρχικό όραμα δράσης για όσους μπορούν, θέλουν κι αντέχουν να μείνουν στην Ελλάδα και αυτό πιστέψτε μας δεν είναι εύκολο.
Έχουμε μελετήσει έχουμε συγκρίνει και αποφασίσαμε ότι το ΕΑΜ.β' έχει αυτήν τη στιγμή ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σωτηρίας της χώρας από τους ξένους κατακτητές.
Το πλήρες πρόγραμμα του Παναγιώτη Τραϊανού το διαβάσαμε, το πιστέψαμε και το στηρίζουμε. Μπορείτε να το διαβάσετε κι εσείς στις σελίδες www.eamb.gr ή www.eamb-ydrohoos.blogspot.com
Από τη στιγμή που θα συμφωνήσουμε πως όλοι αυτοί, οι οποίοι βρίσκονται σήμερα καθημερινά στους δέκτες των τηλεοράσεων, μας προδώσανε, δεν μένει τίποτα άλλο στο ν' αρχίσουμε να τους δείχνουμε με τις πράξεις μας το πόσο ανεπιθύμητοι είναι.
Εμείς πιστεύουμε ότι πρέπει ν' αρχίσουμε να βγαίνουμε από το σπίτι μας καθημερινά, για να κάνουμε γνωστό το ΕΑΜ.β'.
Θα πρέπει καθημερινά να πιέζουμε τις Τράπεζες.
Θα πρέπει καθημερινά να πιέζουμε τη δικαστική εξουσία να κάνει το καθήκον της.
Θα πρέπει να κερδίζουμε κάθε μέρα και μια μάχη με τους κερδοσκόπους της αγοράς.
Θέλουνε τη βενζίνη να την κάνουνε 2 ευρώ; …όλοι έξω από τα βενζινάδικα!!
Θέλουνε τη φέτα 10 ευρώ; …όλοι μέσα στα σούπερ μάρκετ!!! Χιλιάδες καρότσια φορτωμένα και στα ταμεία τα αφήνουμε και δεν πληρώνουμε …όπως κάνανε οι φίλοι από την Κατερίνη.
Θέλουνε τα διόδια να τα έχουνε ιδιώτες τζαμπατζήδες τύπου Μπόμπολα; …σηκώνουμε τις μπάρες και "πληρώνουμε" με το χαμόγελο μας, γιατί τα έχουμε πληρωμένα όλα.
Όπως συνεχίζει το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΙΟΔΙΑ.
Οι τράπεζες πουλάνε κάρτες σωτηρίας με 20% τόκους; …όλοι έξω από αυτές, μέχρι ν' αναγκαστούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα …αυτά, τα οποία θα βάλουμε εμείς και όχι οι Εβραίοι δικηγόροι τους με τα ψιλά γράμματα.
Αν πραγματικά θέλουμε να μείνουμε στην Ελλάδα μας, πρέπει ν' αγωνιστούμε όπως αγωνιστήκανε όσοι κατά καιρούς ζήσανε σ' αυτόν τον ιερό χώρο του πλανήτη μας.
Αν πάλι δεν θέλουμε να ζούμε εδώ, τότε δυστυχώς δεν αξίζουμε να ονομαζόμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ.
Τότε καλή μετανάστευση …εμείς απλά δεν φεύγουμε από την Ελλάδα.
aggeloiellas

Σάββατο, 9 Απριλίου 2011

Στηρίξτε τους Έλληνες...

BannerFans.comΤην ώρα που χιλιάδες ελληνικές επιχειρήσεις στενάζουν κάτω από το βάρος της πιο μεγάλης και αδυσώπητης οικονομικής κρίσης της σύγχρονης ιστορίας μας, εμείς οφείλουμε να στηρίξουμε με νύχια και με δόντια τα ελληνικά προϊόντα. Αγοράζουμε ελληνικά προϊόντα, στηρίζουμε τις ελληνικές επιχειρήσεις, γιατί έτσι δίνουμε δουλειά σε Έλληνες. Μην περιμένετε κάποια «επίσημη οδηγία». Ας το κάνει ο καθένας μόνος του...

Επί σειρά ετών πιστεύαμε ότι τα σύνορα της Ευρώπης γκρεμίστηκαν, ότι δεν είχε σημασία αν μία εταιρεία είχε έδρα την Αθήνα, το Βερολίνο ή τη Ρώμη. Νομίσαμε, αφελώς, ότι γίναμε κάτι σαν τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Η κρίση απέδειξε ότι σφάλαμε. Στα χρόνια της επίπλαστης ευημερίας μας δεν...χρεώσαμε μόνο τη χώρα μας για να καταναλώσουμε ό,τι παρήγαγαν οι βιομηχανίες των φίλων και συνεταίρων μας. Την ίδια ώρα αποδημήσαμε πλήρως τη βιομηχανία μας, διαλύσαμε την αγροτική μας παραγωγή. Αν δεν κάνουμε λάθος, το 1980 καλύπταμε το 90% των αναγκών μας σε αγροτικά προϊόντα και σήμερα η σχέση αυτή έχει πλήρως αντιστραφεί.

Είναι αργά για δάκρυα κι οι διαπιστώσεις έχουν πλέον κουράσει. Είναι καιρός για δράση. Όχι, δεν θα αντιμετωπίσουμε ριζικά το πρόβλημα χρέους αγοράζοντας ελληνικά προϊόντα. Θα σώσουμε όμως κάποιες θέσεις εργασίας κι αυτό είναι από μόνο του πολύ σημαντικό στις μέρες που ζούμε. Κι επιπλέον ίσως δώσουμε ένα κίνητρο σε ανθρώπους που θα ήθελαν να ενεργοποιηθούν στην κατεύθυνση της ανασυγκρότησης της βιομηχανικής και της γεωργικής παραγωγής.

Υπάρχουν ελληνικά προϊόντα. Ακόμη! Ας αλλάξουμε καθημερινές συνήθειες. Δεν θα μας κοστίσει κάτι αν αγοράσουμε την ελληνική και όχι την ξένη μπύρα. Να στηρίξουμε την ελληνική και όχι την ξένη καπνοβιομηχανία. Να δώσουμε δουλειά στα ελληνικά καταστήματα. Ακόμη και με τις διακοπές μας, μπορούμε να στείλουμε ένα μήνυμα. Αυτό το Πάσχα δεν είναι ανάγκη να πάμε στην Βουδαπέστη ή στην Κωνσταντινούπολη...
γράφει ο Θανάσης Μαυρίδης

Διαβάστε περισσότερα εδώ: http://apneagr.blogspot.com/2011/04/blog-post_9129.html#ixzz1IyzDs4QS

Παρασκευή, 8 Απριλίου 2011

Αν είχε χθες δελτία ειδήσεων θα είχε πέσει η κυβέρνηση.


Τώρα που το μαχαίρι (Μνημόνιο) φτάνει στο κόκαλο (ΔΕΚΟ και εισηγμένες εταιρίες του ευρύτερου δημόσιου τομέα), αρχίζουν τα δύσκολα για το ΠΑΣΟΚ!

Ένταση δημιουργήθηκε χθες στη συνεδρίαση του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας του ΠΑΣΟΚ την ώρα που ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου παρουσίαζε το νομοσχέδιο για τα τυχερά παιχνίδια.

Τα όσα διαδραματίστηκαν στην Βουλή , στην περίπτωση που χθες δεν είχαν απεργία όλα τα ΜΜΕ και υπήρχε δημοσιογραφική κάλυψη, θα είχαν οδηγήσει στην πτώση αυτής της κυβέρνησης.

Σύσσωμοι οι Βουλευτές που συμμετείχαν στο ΚΤΕ ΠΑΣΟΚ για την Οικονομία ζήτησαν την απόσυρση του κατατεθειμένου νομοσχεδίου φέρνοντας σε πολύ δύσκολη θέση τον υπουργό Οικονομικών και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια της Βάσως Παπανδρέου, η οποία αφού εξ αρχής και σε έντονο ύφος ξεκαθάρισε ότι δεν το ψηφίζει, το χαρακτήρισε στυγνό εισπρακτικό μέτρο και τόνισε: «Αν είναι έτσι να νομιμοποιήσουμε ….τα ναρκωτικά και την πορνεία για να έχει έσοδα το κράτος».

Ο Γιάννης Αμοιρίδης επίσης είπε ότι το εν λόγω νομοσχέδιο: «Δεν είναι ηθικό».

Ο Δημήτρης Λιτζέρης, σύμφωνα με πληροφορίες του «skai», ανέβασε τους τόνους και απευθυνόμενος στον υπουργό Οικονομικών είπε: «Μας κοροϊδεύετε όταν λέτε ότι θα εισπράξετε 700 εκατομμύρια ευρώ, όταν μόνο το πηγαινέλα για τις διατυπώσεις στις Βρυξέλλες με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα μας πάρει ένα χρόνο. Σε μια χώρα που μπαινοβγαίνει ο Χριστοφοράκος και ο Καραβέλας, μας λες ότι θα ελέγξεις τον τζόγο χωρίς ρυθμιστική αρχή; Είσαι σίγουρος ότι θα είσαι υπουργός του χρόνου όταν ….θα ρέει το χρήμα;».

Μπροστά στην ανταρσία των Βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος ο Γιώργος Παπακωνταντίνου έκανε πίσω , σημειώνοντας όμως με νόημα: «Αυτό που γίνεται με υπερβαίνει. Θα το πάω στον πρωθυπουργό. Αλλά θεωρώ ότι θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα στην κυβέρνηση γιατί το νομοσχέδιο έχει περάσει δύο φορές από το υπουργικό συμβούλιο».

Σε αυτό το σημείο να τονίσω ότι προτού οι Βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος χθες το απορρίψουν, πριν από περίπου10 ημέρες το είχε απορρίψει και η ΕΕ. Ο λόγος είναι ότι εκτός από το θέμα τζόγου, είχαν μπλέξει μέσα στο νομοσχέδιο και άλλες «κουτοπονηριές».

Έτσι η κυβέρνηση , φανερώνοντας ότι στην ουσία εξυπηρετεί συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα και κάτω από την ….πίεση του χρόνου ( *επεξήγηση κατωτέρω) , ξαναέστειλε άρον –άρον για δεύτερη φορά στην Κομισιόν το νομοσχέδιο με τη ρύθμιση της αγοράς τυχερών παιχνιδιών, για να εγκριθεί με τη …. διαδικασία του επείγοντος σε ένα μήνα!

Προς τούτο επικαλέστηκε την ….ασφάλεια των πολιτών! Ναι !Καλά διαβάσατε! Η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι λόγω της διείσδυσης του διαδικτύου στην Ελλάδα, αυξημένος αριθμός επαγγελματιών ασχολείται με τα τυχερά παιχνίδια., γεγονός που οδηγεί σε …διατάραξη της δημόσιας τάξης!!!

*Την συγκεκριμένη άρον- άρον «πρεμούρα» της κυβέρνησης, αν την συνδυάσετε με το γεγονός ότι οι φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις διεξάγονται χρονικά νωρίτερα από κάθε άλλη φορά (θα ξεκινήσουν φέτος στις12 Μαΐου δια χειρός του υφυπουργού Γιάννη Πανάρετου, επί σειρά ετών στενού συνεργάτη του Γιώργου Παπανδρέου), θα μπορέσετε να προσδιορίσετε με ακρίβεια την ημερομηνία των επικείμενων εκλογών και την «δραπέτευση» αυτής της κυβέρνησης από τον «Τιτανικό» , αφού πρώτα τον οδήγησε στα βράχια!

Πέμπτη, 7 Απριλίου 2011

Σήμερα κλείνουμε την TV και από το internet βλεπουμε το DEBTOCRACY


Untitled from ThePressProject on Vimeo.
 Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα ντοκιμαντέρ με παραγωγό το θεατή
MΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ  ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΕΔΩ
Πραγματικά από τις πιο αξιόλογες και πρωτοπόρες προσπάθειες!! Καλή συνέχεια εύχομαι και πάντα επιτυχίες! Είναι παρήγορο όταν γίνονται τέτοιες προσπάθειες με τη συμμετοχή του κόσμου που αποδεικνυουν ότι μπορούμε να προχωρήσουμε χωρίς παπαγαλάκια και να διαχειριστούμε μόνοι μας τη ζωή μας, μακριά από τους ανίκανους πολιτικάντηδες!
Το DEBTOCRACY αναζητά τα αίτια της κρίσης χρέους και προτείνει λύσεις που αποκρύπτονται από την κυβέρνηση και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης. Το ντοκιμαντέρ θα διανέμεται δωρεάν χωρίς δικαιώματα χρήσης και αναμετάδοσης και θα υποτιτλιστεί σε τουλάχιστον τρεις γλώσσες.

Ο Αρης Χατζηστεφάνου και η Κατερίνα Κιτίδη μιλούν με οικονομολόγους, δημοσιογράφους και προσωπικότητες από όλο τον κόσμο περιγράφοντας τα βήματα που οδήγησαν την Ελλάδα στην παγίδα του χρέους- τη χρεοκρατία. Το DEBTOCRACY παρακολουθεί την πορεία χωρών όπως ο Ισημερινός, που δημιούργησαν Επιτροπές Λογιστικού Ελέγχου αλλά και την αντίστοιχη προσπάθεια που ξεκίνησε στην Ελλάδα.

Στο Debtocracy μιλούν, μεταξύ άλλων, οι ακαδημαϊκοί Ντέιβιντ Χάρβεϊ, Σαμίρ Αμίν, Κώστας Λαπαβίτσας και Ζεράρ Ντιμενίλ, ο φιλόσοφος Αλέν Μπαντιού, ο επικεφαλής της επιτροπής λογιστικού ελέγχου του Ισημερινού Ούγκο Αρίας, ο πρόεδρος του CADTM Ερίκ Τουσέν, ο Αργεντίνος σκηνοθέτης Φερνάντο Σολάνας, δημοσιογράφοι όπως o Άβι Λιούις (συγγραφέας/σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ The Take – Η κατάληψη) και ο Ζαν Κατρμέρ (Liberation). Ακόμη προσωπικότητες όπως ο Μανώλης Γλέζος και η αντιπρόεδρος του γερμανικού κόμματος Die Linke Ζάρα Βάγκενκνεχτ. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα ντοκιμαντέρ με παραγωγό το θεατή. Το DEBTOCRACY αναζητά τα αίτια της κρίσης χρέους και προτείνει λύσεις που αποκρύπτονται από την κυβέρνηση και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης. Το ντοκιμαντέρ θα διανέμεται δωρεάν από τα τέλη Μαρτίου χωρίς δικαιώματα χρήσης και αναμετάδοσης και θα υποτιτλιστεί σε τουλάχιστον τρεις γλώσσες.

Τη μουσική επένδυση προσφέρει ο Γιάννης Αγγελάκας και επιστημονική επιμέλεια έχει ο δημοσιογράφος και οικονομολόγος Λεωνίδας Βατικιώτης.
Την παραγωγή του DEBTOCRACY ανέλαβε η εταιρεία BitsnBytes. Το μοντάζ υπογράφει ο Άρης Τριανταφύλλου.
 http://anemos5.blogspot.com/2011/04/tv-internet-debtocracy.html

70 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩ!

Ο ΦΤΙΑΧΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!


Δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Είναι εκτίμηση βασισμένη σε δεδομένα και οσονούπω θα γίνει πραγματικότητα.
Σήμερα 6 Απριλίου συμπληρώνονται 70 χρόνια από την ημέρα που η μπότα του Γ’ Ράϊχ πάτησε στην Ελλάδα και επέβαλε την κατοχή της για πέντε (5) περίπου έτη (φωτό).  
 Στα 2011 ένα χρόνο μετά την προδοτική επιβολή του Μνημονίου από τον Παπανδρέου, η Γερμανική οικονομική υπερδύναμη της Ευρώπης, κλονίζεται.
Ο φτιαχτός πόλεμος στην Λιβύη και η τεχνητή άνοδος του πετρελαίου,  με την ακόμη πιο παράδοξη αύξηση της τιμής του πετρελαίου Brent έναντι του light crude oil , αποτελούν ένα καλά στημένο παιχνίδι από την Αμερική και την Μ. Βρετανία, προκειμένου να χτυπηθεί καίρια η Γερμανική οικονομία. Με βάση αυτό το σχέδιο,  σύντομα θα αρχίσει το ντόμινο κατάρρευσης του ευρώ και της Γερμανικής οικονομίας.
Εξηγούμε αναλυτικά πώς θα αρχίσει το ντόμινο δυσμενών εξελίξεων για την Γερμανική οικονομία  και κατά ακολουθία του ευρώ:
Ο πόλεμος στην Λιβύη αποτελεί το κύριο μενού του σχεδίου της Αμερικής και του βραχίονά της  στην Ευρώπη Μ. Βρετανίας, για το χτύπημα της γερμανικής οικονομίας. Οι εξεγέρσεις στην Βόρεια Αφρική (Αίγυπτο, Τυνησία, Λιβύη, Μ. Ανατολή) προκάλεσαν ραγδαία άνοδο στις τιμές του πετρελαίου με ένα παράδοξο: Την δυσανάλογη άνοδο των τιμών πετρελαίου Brent σε σχέση με τις αντίστοιχες τιμές του πετρελαίου light crude oil! Ενώ πάντα μα πάντα, το πετρέλαιο Brent είχε χαμηλότερες τιμές από το light crude oil, αυτή την περίοδο το πρώτο έχει μονίμως πιο αυξημένες τιμές κατά 15-20 % από το light crude oil. Πώς είναι δυνατόν, το Brent πετρέλαιο προερχόμενο από την Βόρειο Θάλασσα, χαμηλότερης ποιότητας από το light crude oil (Βόρεια Αφρική, Μέση Ανατολή) να είναι ακριβότερο; Τυχαίο;
Ο λόγος είναι ότι το πετρέλαιο της Βόρειας Θάλασσας,  το οποίο ελέγχουν κυρίως οι Βρετανοί,  πωλείται τεχνηέντως σε πολύ ακριβότερες τιμές, επειδή από το ξέσπασμα της κρίσης στην Βόρειο Αφρική/Μ. Ανατολή καθίσταται δυσχερής η απρόσκοπτη προμήθεια πετρελαίου από τις χώρες αυτές. Κατά συνέπεια η Γερμανία, με την τεράστια βαριά της βιομηχανία αναγκάζεται να προμηθεύεται πετρέλαιο Brent από την Β. Θάλασσα, πληρώνοντάς το…χρυσό!
Ο στόχος λοιπόν της συνεχούς ανόδου της τιμής του Brent έναντι του light crude oil είναι να στραγγαλιστεί η γερμανική οικονομία. Και ήδη αυτό επιτυγχάνεται στο ακέραιο.
Η άνοδος των επιτοκίων από την ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα που έγινε προχθές , αναχαιτίζει περαιτέρω την γερμανική οικονομία.

Αν γυρίσουμε στο 2008 όταν ξέσπασε η μεγάλη οικονομική κρίση η οποία τότε έπληξε την Αμερική, θα δούμε ότι  το πετρέλαιο τότε είχε φτάσει στο σημείο να πωλείται προς 147 δολάρια το βαρέλι! Τότε λοιπόν,  η ισοτιμία ευρώ-δολαρίου ήταν 1 ευρώ=1,60 δολάρια. Αν κάνουμε την διαίρεση 147:1,60= 92 € το βαρέλι και συγκρίνουμε την τιμή εκείνη με τις σημερινές τιμές, θα δούμε ότι το πετρέλαιο Brent  αγγίζει τα 122 δολάρια το βαρέλι, την ισοτιμία ευρώ-δολαρίου να είναι 1 ευρώ=1,42 δολάρια, δηλαδή 147:1,42= 86 € το βαρέλι.  Μπορούμε συνεπώς να δούμε εκπληκτικές αναλογίες. Με την μόνη διαφορά ότι ενώ το 2008 η κρίση και οι τιμές πετρελαίου στραγγάλιζαν την Αμερική, σήμερα η κρίση πνίγει ασφυκτικά την Γερμανία.
Μια Γερμανία η οποία  καταρρέει βάσει  Αμερικανο- Βρετανικού δακτύλου! Και το ντόμινο των επιπτώσεων  στην Ευρώπη και το ευρώ αναμένεται δραματικό. 

 Η κ. Μέρκελ η οποία έκανε την καμπόσα και την δύσκολη απέναντι στις ασθενέστερες ευρωπαϊκές οικονομίες, αρχίζει  να ζει  στο πετσί της την κρίση και -εφόσον παραμείνει στην εξουσία-  θα βιώσει  δραματικές καταστάσεις περίπου σαν και αυτές (έστω υπό κλίμακα)που περνούν Ελλάδα, Πορτογαλία, Ιρλανδία, Ισπανία κ.α.
Και αξίζει να δούμε πώς θα αντιδράσει ο γερμανικός λαός, ο οποίος είναι γνωστόν ότι είναι άγριος!

ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΗΣ


                                                
Καταπέλτης ο Μίκης Θεοδωράκης, σε αποκλειστική συνέντευξή του στον Γιώργο Παπαδάκη (ίσως η μεγαλύτερη έως σήμερα επιτυχία του δημοσιογράφου του ΑΝΤΕΝΝΑ), χαρακτήρισε πραξικοπηματική την κυβέρνηση Παπανδρέου, και μάλιστα την χειρότερη μεταπολεμικά, η οποία διακυβεύει το μέλλον των γενεών για  τα επόμενα 20-30 χρόνια!
Παραβαίνοντας το Σύνταγμα, το οποίο για δανειακές συμβάσεις απαιτεί την ψήφο 180 βουλευτών, έβαλε τη χώρα στο Μνημόνιο, οδηγώντας την στην καταστροφή.
Ο Μίκης Θεοδωράκης μίλησε για προδοσία σε βάρος της πατρίδας και του έθνους, μια και η χώρα με ευθύνη Παπανδρέου, παραδίνεται στους διεθνείς κερδοσκόπους οι οποίοι θα αρπάξουν τον φυσικό πλούτο της Ελλάδος, εδαφικό, υπόγειο και θαλάσσιο.
Προδοσία του Παπανδρέου σε βάρος της πατρίδος υπάρχει και  στα εθνικά θέματα, μια και τα αεροπλάνα μας  δεν έχουν το δικαίωμα ούτε πάνω από τα μεθοριακά νησιά μας να πετούν. Όπως επίσης προδοσία είναι και η μη αναγνώριση από μέρους μας της ΑΟΖ (Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη), την ώρα που η Κύπρος και το Ισραήλ μας παρακαλούν να συνεργαστούμε μαζί τους.
Ο Μίκης Θεοδωράκης χαρακτήρισε με τα χειρότερα λόγια τον φασιστικής νοοτροπίας Παπανδρέου, ο οποίος έφτασε στο σημείο να καταργεί εργασιακά δικαιώματα τα οποία κατοχύρωσε στα 1936-37 ο …δικτάτορας Μεταξάς!!!   
Ζήτησε ειρηνική επανάσταση του λαού για να πέσει η προδοτική Κυβέρνηση Παπανδρέου, μια επανάσταση στην οποία θα συμμετέχει και ο στρατός και η Αστυνομία και όλοι οι πολίτες. Αριστεροί, δεξιοί, κεντρώοι και όλοι οι Έλληνες οι οποίοι διακρίνονται για φιλοπατρία, πρέπει να σώσουν την πατρίδα από τους πραξικοπηματίες και προδότες, βγάζοντας την χώρα από το Μνημόνιο και την κατάπτυστη σύμβασή του.

Τετάρτη, 6 Απριλίου 2011

Τα Μεταλλεία Κασσάνδρας και η φανταστική επιχειρηματολογίαΛέμε ότι η φανταστική λογοτεχνία επινοήθηκε τη μέρα που ο Ιωνάς γύρισε σπίτι του και είπε στην γυναίκα του ότι άργησε τρεις μέρες επειδή τον είχε καταπιεί μια φάλαινα.

Ομοίως η φανταστική πολιτική στη χώρα μας επινοήθηκε όταν ο Γιώργος Παπανδρέου, γνώστης (όπως αποδείχθηκε) των προβλημάτων της οικονομίας μας, είπε το περίφημο «λεφτά υπάρχουν» προκειμένου να εξαπατήσει τον ελληνικό λαό και να υφαρπάξει την ψήφο του.

Η φανταστική επιχειρηματολογία όμως έχει επινοηθεί από την εποχή του Αδάμ και της Εύας. Δεν είναι λοιπόν παράξενο που η φανταστική πολιτική στη χώρα μας χρησιμοποιεί την φανταστική επιχειρηματολογία.

Αυτό όμως δεν συνεπάγεται , εξ ορισμού, ότι κατ’ αυτό τον τρόπο δεν βιάζεται η λογική και η νοημοσύνη μας.

Η κυβέρνηση Παπανδρέου χρησιμοποιεί μονίμως το μείγμα της φανταστικής πολιτικής – φανταστικής επιχειρηματολογίας.

Προεκλογικά διατυμπάνιζε ότι δεν θα χρησιμοποιήσει τη δικαιολογία της «καμένης γης» (Δηλώσεις Γ. Παπανδρέου και Γ. Παπακωνσταντίνου).
Μετεκλογικά η μόνιμη επιχειρηματολογία της για τα ακραία μέτρα που παίρνει , είναι ότι «για όλα φταίνε οι προηγούμενοι»!
Δηλαδή το επιχείρημα της «καμένης γης» που υποσχόταν ότι δεν θα χρησιμοποιήσει στην εφαρμογή της πολιτική της.

Είπαμε όμως ότι αυτή η φανταστική πολιτική και επιχειρηματολογία δεν είναι δυνατόν να βιάζει τη λογική και την νοημοσύνη μας. Και το κυριότερο δεν είναι δυνατόν να εξασθενεί τη μνήμη μας , παρ’όλες τις προσπάθειες των ΜΜΕ (που πάσχουν μονίμως από την ασθένεια της επιλεκτικής μνήμης).

Ας πάρουμε για παράδειγμα την υπόθεση με τα Μεταλλεία Κασσάνδρας στην εταιρεία «Ελληνική Χρυσός» και στον εθνικό εργολάβο. Πριν ένα μήνα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποφάσισε ότι η τιμή πώλησης το 2003 των Μεταλλείων Κασσάνδρας στην εταιρεία «Ελληνική Χρυσός» ήταν κατώτερη της αγοριαίας πραγματικής αξίας τους.

Ότι η εταιρεία οφείλει να επιστρέψει στο ελληνικό κράτος παράνομες επιδοτήσεις ύψους 15 εκατ. ευρώ, καθώς και να πληρώσει φόρους ύψους 1,34 εκατ. ευρώ.

Το γεγονός φυσικά δεν έλαβε την προβολή που απαιτούσε από τα ΜΜΕ. Εμείς το είχαμε γράψει. Η πλειονότητα των ΜΜΕ το απέκρυψε δια της γνωστής οδού του ολιγόλεκτου μονόστηλου σε κάποια από τις εσωτερικές σελίδες και δίπλα από τα διανυκτερεύοντα φαρμακεία.

Τα μεταλλεία, στα οποία υπάρχουν χρυσός, χαλκός, ασήμι, μόλυβδος και ψευδάργυρος, είχαν αγοραστεί στην τιμή των 11 εκατ. ευρώ. Δηλαδή δόθηκαν στο κράτος 11 εκατ. για μια αγορά για την οποία ο ιδιώτης αγοραστής έλαβε από το κράτος, άμεσα ή έμμεσα,…. 16,34 εκατ. ευρώ!!!

Δεν ξεχνάμε επίσης ότι η πώληση, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, έγινε χωρίς ανοιχτό διαγωνισμό ή εκτίμηση περιουσιακών στοιχείων.

Δεν είναι το ποσό αυτό καθεαυτό που μας ενδιαφέρει αν και μιλάμε για εκατομμύρια ευρώ. Είναι η πολιτική νοοτροπία ,όπου το κράτος πουλά σε εταιρεία (του εθνικού εργολάβου ή οποιουδήποτε άλλου ) δημόσια περιουσία φτηνότερα ,κατά πολύ, της πραγματικής της αξίας. Ότι γι’ αυτή την υποτιμημένη αγορά η εταιρεία έλαβε και ….. κρατική επιδότηση ….ανώτερη του ποσού αγοράς που κατέβαλε.

Δηλαδή δεν φτάνει που ξεπουλήθηκε η δημόσια περιουσία υποτιμημένη ,αλλά δώσαμε και τα χρήματα στην εταιρεία ( και μάλιστα περισσότερα) για να…. την αγοράσει!

Όλα αυτά, επαναλαμβάνω, το 2003! Δεν νομίζω να κυβερνούσαν οι «άλλοι», αλλά το ΠΑΣΟΚ με εξέχοντα υπουργό τον σημερινό πρωθυπουργό.

Η επιχειρηματολογία λοιπόν που περιστρέφεται διαρκώς ότι «για όλα ευθύνονται οι προηγούμενοι» βιάζει τη λογική και τη νοημοσύνη μας.

Τρίτη, 5 Απριλίου 2011

Αν το 1821 σας φαντάζει μακρυνό ... δεν έχετε παρά να πάρετε παράδειγμα από τους ήρωες που είναι ακριβώς δίπλα σας ... ΤΩΡΑ... στην ΚΕΡΑΤΕΑ...

Οι Ρότσιλντ είναι αυτό το καμπαλιστικό μάτι στην κορυφή της γνωστής πυραμίδας. ..


Πολύ συχνά ακούμε να μιλούν για τους Ρότσιλντ, όμως οι περισότεροι δεν γνωρίζουν ούτε ποιοί είναι, ούτε τι είναι. Αναρωτιέται κανείς αν υπάρχει κάποιος μύθος πίσω από σκιερό οικόσημο της Κόκκινης Ασπίδας, από το οποίο προέρχεται η ονομασία της οικογένειας. Οι Ρότσιλντ είναι αυτό το καμπαλιστικό μάτι στην κορυφή της γνωστής πυραμίδας. Οι Ρότσιλντ είναι ο θάνατος της ανθρωπότητας, καθώς καταστρέφουν και τις ελάχιστες ελπίδες της ανθρωπότητας για ανεξαρτησία. Αυτό το κείμενο σκοπό έχει να μιλήσει για την πραγματικότητα σε όλη την ένδοξη φρίκη της. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού που θα κάνουμε, δεν θα σας ταϊσουμε με πλασματικούς μύθους που έγραψαν διεστραμμένες ιστορικές πόρνες. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά καθώς η ιστορία ξαναγράφεται για να αντικατοπτρίσει το τι πραγματικά συνέβη, σε αντιδιαστολή με το τι έχετε ακούσει σε συζητήσεις καφενείου. Ας αρχίσει λοιπόν το ταξίδι..

Ο Εωσφόρος ανατέλει
Κατ' αρχάς, πρέπει πρώτα να διαλύσουμε τον ισχυρισμό ότι οι Ρότσιλντ είναι Εβραίοι, και αυτό είναι σημαντικό για δύο λόγους: Πρώτον, για να αποδείξουμε ότι οι επικριτές τους δεν είναι κακοί "αντισημίτες" και δεύτερον, για να εξαλείψουμε κάθε ιστορικό δεσμό με τον Ιουδαϊσμό. Αν πρέπει να χρεώσουμε κάποια θρησκεία στην οικογένεια, αυτή θα ήταν ο "Εωσφορισμός". Πολλοί αποδίδουν λανθασμένα το αστέρι του Δαβίδ στον Χίτλερ, ωστόσο η ιστορία πηγαίνει πολύ πιο βαθιά. Ο Mayer Amschel Bauer (ο πατριάρχης των Ρότσιλντ) γνωστός και ως Mayer Amschel Rothschild, αναβίωσε το αστέρι του Δαβίδ, όχι εκ του μηδενός, αλλά μετά από τη μύηση του στις Απόκρυφες πρακτικές. Στην Αγία Γραφή συναντάμε το αστέρι στην λατρεία των Ισραηλιτών που χόρευαν καθώς ο Μωυσής κατέβαινε από το βουνό με τις Δέκα Εντολές (βιβλίο του Άμος). Στο βιβλίο των Πράξεων το αστέρι ονομάζεται Ρέμφαντο όνομα δηλαδή ένος Αιγύπτιου θεού, που λατρεύτηκε και από άλλες θρησκείες, όπως ο θεός Κρόνος. Βλέπουμε δηλαδή ότι αυτό που αυτοαποκαλείται εβραϊκό, στην πραγματικότητα δεν είναι. Σχηματίστηκε στην Αίγυπτο και πιθανώς και νωρίτερα ακόμη. [Κατά τον Αιγύπτιο ιστορικό Μανέθωνα, οι "εβραίοι" δεν ήταν παρά Αιγύπτιοι λεπροί αιχμάλωτοι, τους οποίους εξόρισε στην έρημο ο Φαραώ Αμένοφις ο Δ' (ή Ακενατόν Akhenaton - Amenhotep IV)], για να εξορκίσει το κακό από την Αίγυπτο. Ανάμεσα τους και ο Οσαρσήφ, ο γνωστός σε όλους μας Μωυσής. (Remphan),
Για να χωρίσουμε περαιτέρω τους Ρότσιλντ από τους "Εβραίους", θα προχωρήσουμε και στη γενετική απόδειξη: Το ότι οι Ρότσιλντ ισχυρίζονται εβραϊκό αίμα αποτελεί έναν ακόμη μύθο. Η εξήγηση του μύθου θα μας οδηγήσει στην Τουρκία του 9ου αιώνα, όπου συναντούμε το βασιλιά Μπούλον (Bulon) των Χαζάρων. Ο βασιλιάς αυτός είχε ένα μοναδικό πρόβλημα.. ήταν περιτριγυρισμένος από μουσουλμάνους από τη μία πλευρά και χριστιανούς από την άλλη. Αυτό αποτελούσε τεράστιο ζήτημα για το βασιλιά, καθώς φοβόταν την εισβολή, λόγω έλειψης φιλικών σχέσεων με αμφότερους. Έδωσε λύση λοιπόν σε αυτό το ζήτημα δίνοντας στην αυτοκρατορία του μια ταυτότητα που θα την προστάτευε από τα εξωγενή συμφέροντα.Ιουδαϊσμός, καθώς ήταν διαπιστωμένο ότι οι Εβραίοι τα πήγαιναν καλά τόσο με τους μουσουλμάνους όσο και με τους χριστιανούς. Από αυτή την μετατροπή γεννήθηκαν οι Ασκενάζι Εβραίοι. Η λύση αυτή ήταν ο
Έτσι τώρα, επιστρέφοντας στους Ρότσιλντ, βλέπουμε ότι είναι οι απόγονοι αυτού του αναγκαίου "γάμου". Πράγμα που σημαίνει ότι ο "εβραϊσμός" αυτής της οικογένειας ήταν, και εξακολουθεί να είναι ένα προπέτασμα.

Ο λάκκος με τα χρήματα
Είναι οι κλασματικές τραπεζικές συναλλαγές που κάνουν τον κόσμο των Ρότσιλντ να περιστρέφεται. Είναι η βάση της δημιουργίας χρέους και τους έχει προσφέρει την δύναμη να ρίχνουν ακόμη και ολόκληρες χώρες. Αυτό μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά είναι ταυτόχρονα τόσο απλό όσο και το να αποθηκεύεις πολύτιμα μέταλλα, όπως χρυσό ή ασήμι και, στη συνέχεια να αποδίδεις την αξία τους σε άχρηστο χαρτί που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί τα πολύτιμα αυτά μέταλλα. Επιφανειακά, αυτό φαντάζει βιώσιμο, δεδομένου ότι αναιρεί την ανάγκη του να κουβαλά κανείς μαζί του όλα αυτά τα βαριά μέταλλα. Το πρόβλημα αρχίζει όταν ξεκινάς να δανείζεις χρήματα για τα οποία δεν υπάρχει αντίκρισμα και συνεχίζεις να το κάνεις με πλήρη άφεση! Αυτό το σύστημα χρηματοδότησης τελειοποίησαν οι Ρότσιλντ. Η ιδέα του συστήματος αυτό δεν είναι δική τους εφεύρεση, αλλά πιθανότατα των Ναϊτών Ιπποτών, οι οποίοι το χρησιμοποίησαν ως μέσο για να αποκτήσουν πλούτο και δύναμη σε όλη την Ευρώπη.  Και αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ρότσιλντ τελειοποίησε το Κυβερνητικό Δάνειο, το οποίο χρησιμοποίησε ως βάση για να δημιουργήσει τη αρχική του περιουσία.

Κατάσκοποι όπως εμείς
Ο Ναπολέων, ο Ουέλλινγκτον, καθώς και η εξαγορά της Βρετανίας είναι η επόμενη φάση της ανάπτυξης της οικογένειας. Χωρίς να αναφερθούμε εκτενώς στην μάχη του  Βατερλώ, είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι μέσω των συμφερόντων τους στην Ευρώπη, οι Ρότσιλντ είχαν αναπτύξει την πρώτη υπηρεσία πληροφοριών, και μέσω ενός συστήματος ταχύπλοων πλοίων και μεταφορέων, δημιούργησαν έναν μηχανισμό που διακινούσε πληροφορίες με απίστευτη ταχύτητα. Αυτό που συνέβει έπειτα είναι η μεγαλύτερη υπόθεση χειραγώγησης της αγοράς στην ιστορία.

Οι Ρότσιλντ είχαν ήδη χρηματοδοτήσει και τις δυο πλευρές. Ο Νέϊθαν Ρότσιλντ χρηματοδότησε τον  Ουέλλινγκτον στην Αγγλία και ο Ιακώβ Ρότσιλντ χρηματοδότησε τις ανάγκες του Ναπολέοντα στη Γαλλία. Έτσι, επρόκειτο να κερδίσουν τον πόλεμο όποια πλευρά κι αν νικούσε. Ωστόσο, αυτό που κάνει μοναδική την περίπτωση αυτή, είναι ότι το σύστημα ταχυμεταφορών βοηθούσε τον Νέιθαν Ρότσιλντ να λαμβάνει τα αποτελέσματα της μάχης πολύ πριν οι αγγελιοφόροι του Ουέλλινγκτον μεταφέρουν σε αυτόν τα νέα της νίκης του επί του Ναπολέοντα.
Και το σημαντικότερο όλων είναι ότι μέσα από αυτές τις πληροφορίες ο Νέιθαν άρχισε να πουλά ομόλογα.. Όσοι ήξεραν τους Ρότσιλντ, γνώριζαν πόσο πονηροί είναι και τι εμπιστευτικές πληροφορίες είχαν στην κατοχή τους.. Έτσι, βλέποντας τον Νέιθαν να πουλά ομόλογα, υπέθεσαν ότι ο Ουέλλινγκτον είχε χάσει τη μάχη και άρχισαν να πουλάνε τα ομολόγα τους σχεδόν μια πένα στη λίρα! Όταν πια μαζεύτηκε επαρκής ποσότητα ομολόγων, ο Νέϊθαν Ρότσιλντ έκανε την κίνησή του, αγοράζοντας τα όλα σχεδόν τζάμπα.. Όταν έφτασαν τα νέα της νίκης του Ουέλλινγκτον την επόμενη μέρα, ήταν πλέον πολύ αργά.. Το οικονομικό πραξικόπημα του Νέϊθαν Ρότσιλντ είχε ήδη ολοκληρωθεί, και πλέον έλεγχε όλον τον πλούτο της Αγγλίας για όποιο σκοπό ή χρήση επιθυμούσε..

Τα Παρκερικά και ο Πατσίφικο
Ένα γεγονός που δεν έχει γίνει γνωστό στο Ελληνικό κοινό, είναι η εμπλοκή του Οίκου Ρότσιλνττα Παρκερικά στάθηκε όταν στο έτος 1847, ο Κωλέττης σε ένδειξη «καλής θέλησης»!!! προς τον Ρότσιλντ που βρισκόταν στην Αθήνα,  απαγόρευσε το παραδοσιακό κάψιμο του Ιούδα. Λίγο αργότερα, η «παρέμβαση» Ροτσιλντ και η «ανοησία» του Κωλέττη οδήγησε σε ένα ακόμη δυστυχές γεγονός για την χώρα μας. στα λεγόμενα «παρκερικά». Αιτία για
Έτσι τη Μεγάλη Εβδομάδα, μετά τη περιφορά του επιταφίου και όταν  ο κόσμος επέστρεφε, περνώντας έξω από τη κατοικία του τοκογλύφου Πατσίφικο, προκαλούμενος από τον τελευταίο και με οδηγό την λαϊκή οργή που υπήρχε για την απαγόρευση του εθίμου, έφτασε στο σημείο να κάψει το σπίτι του Πατσίφικο που ασφαλώς κατέφυγε στην Αγγλική πρεσβεία.
Το ποσό που απαιτήθηκε ως αποζημίωση από το Ελληνικό κράτος ήταν εξωπραγματικό για τις δυνατότητες μας. Αποτέλεσμα του γεγονότος  ήταν η πίεση που ασκήθηκε  στην Ελλάδα από τους Άγγλους και η οποία κατέληξε στον ναυτικό αποκλεισμό του Πειραιά. Τελικά με την παρέμβαση των Ρώσων και Γάλλων έγινε συμβιβασμός στο επίσης υπέρογκο ποσό που η Ελλάς εκλήθη να καταβάλλει στον τοκογλύφο, όπως και έγινε.      

Εντιμότατοι Απατεώνες
Φασισμός και Κομμουνισμός, δυο όμοιες έννοιες που οι Ρότσιλντ έδεσαν μαζί. Οι Ρότσιλντ δημιούργησαν το φασισμό από τα γραπτά του Νίτσε. Την ίδια στιγμή, ο  Μαρξ (πραγματικό όνομα  Μωϋσής Λεβί Μόρντεκάι - Moses Levy Mordecai) συνέτασε τα κείμενα του κομμουνισμού. Και οι δυο χρηματοδοτήθηκαν από τους Ρότσιλντ, με μοναδικό σκοπό τη δημιουργία μιας "διαλεκτικής". Ήταν το σχέδιο τους για να καταστρέψουν και τη θρησκεία και την πολιτική, σχέδιο που προβλήθηκε αρχικά από τον Adam Weishaupt το 1776 (επίσης σπέρμα των Ρότσιλντ), και που ωστόσο παρεμποδίστηκε από τη γερμανική κυβέρνηση το 1785, όταν διαλύθηκαν οι  Illuminati.
Είναι τότε που η Γκέτλ Ρότσιλντ δήλωσε, πριν το θάνατό της ότι, "Αν οι γιοι μου δεν ήθελαν πολέμους, δεν θα υπήρχε κανένας" (η Gutle Rothschild είναι η  μητριάρχης όλων των Ρότσιλντ).
Με αυτή τη γνώση πρέπει να αποδεχτούμε τη μοίρα αυτού του κόσμου. Κανείς δεν μπορεί να κάνει δηλώσεις σαν αυτές χωρίς να έχει τη γνώση να τις υποστηρίξει. Ο Μάγιερ Ρότσιλντείχε εκδιωχθεί από τον τσάρο της Ρωσίας και είχε ορκιστεί εκδίκηση και τώρα, μετά τον θάνατό του, οι γιοι του, έκαναν την απειλή πραγματικότητα.. Ακριβώς όπως με τον Ουέλλινγκτον και το Ναπολέων, τόσο ο Κομμουνισμός όσο και ο Φασισμός, χρηματοδοτήθηκαν για να επιτευχθεί το αναγκαίο σημείο βρασμού που απαιτούνταν για να αρχίσει ο πόλεμος. Δεν υπήρχε πραγματικός λόγος για κανέναν από αυτόυς τους πολέμους.. παρά μόνο στα αποκυήματα της φαντασίας του Οίκου των Ρότσιλντ. Κάθε πόλεμος, από αυτόν του Ναπολέοντα και μετά, μπορεί να αναχθεί (Mayer Rothschild) μερικά χρόνια πριν στο όνομα των Ρότσιλντ. Θα χρειαζόμασταν πολύ περισσότερες σελίδες για να υποστηρίξουμε και να τεκμηριώσουμε κάθε ένα από τα γεγονότα αυτά, ωστόσο παρέχουμε το απαραίτητο υλικό που χρειάζεται κανείς για περεταίρω προσωπική ερευνα.

Αεροπλάνα, τρένα, και αυτοκίνητα
Όλοι αγαπούν το μονοπώλιο. Αυτό αποτελεί και τη βάση της ηθικής των επιχειρήσεων Ρότσιλντ. Γιατί να διαιρείς και να βασιλεύεις σε μια πραγματικά ελεύθερη αγορά, όταν μπορείς να λαμβάνεις όλα τα κέρδη; Ας δούμε την Standard Oil, η οποία ανήκει στο αμερικανικό σκέλος των Ρότσιλντ, τους καλούς μας φίλους Ροκφέλερ. Οι οικογένειες αυτές, μέσω ενδωγαμίαςJohn D. Rockefeller, μέσω των τραπεζικών συναλλαγών του που συνδέονται με τους Ρότσιλντ στην Ευρώπη, αγοράζει όλο τον ανταγωνισμό και ιδρύει το πρώτο μονοπώλιο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αυτό που οφείλουμε να σημειώσουμε εδώ είναι ότι τα χρήματα αυτά στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν, η πραγματική βούληση αυτών των οικογενειών και των πρακτόρων τους δεν είναι να αδειάσουν τους λογαριασμούς μας, εφόσον ήδη τους κατέχουν, αλλά να αποκτήσουν  ακίνητη περιουσία με τα τεχνητά χρήματα που έχουν δημιουργήσει. Έτσι, αυτό που αρχικά ήταν απλά μια εγγραφή σε ένα φύλλο χαρτί, έχει μετατραπεί σε πραγματικά περιουσιακά στοιχεία μέσω υποθηκεύσεων! Κτήματα, οικόπεδα, επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, όλα είναι υπό τον έλεγχο μιας εκ των εταιριών των Ρότσιλντ ή των πρακτόρων που ενεργούν για λογαριασμό τους.
καλύπτουν τον πλούτο τους και το όνομά τους, ώστε να αντισταθμίζουν τις υποψίες περί μονοπωλιακού ελέγχου τους. Ο

Σεξ, ψέματα και βιντεοταινίες
Δεν υφίσταται οικονομική εξαγορά χωρίς την αντίστοιχη πολιτική. Αφού σύστησαν την Τράπεζα τους, άρχισαν να αναζητούν ομοϊδεάτες τους, ανθρώπους που θα δούλευαν για λογαριασμό τους. Και εφόσον οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν την αίσθηση της ευπρέπειας, μερικές φορές στρατολογείται η πειθώς, η οποία θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Όταν έπρεπε να ψηφιστεί ένα συγκεκριμένο νομοσχέδιο ή κάποια άλλη σημαντική νομοθεσία, οι πράκτορες των Ρότσιλντ παρείχαν τα απαραίτητα κίνητρα ώστε να ληφθούν οι απαραίτητες ψήφοι. Και όταν δεν μπορούσαν να εξαγοράσουν κάποιον πολιτικό, έμπαινε σε εφαρμογή ο εκβιασμός για πορνεία ή δωροδοκία, που πάντα φέρνει γρήγορα αποτελέσματα. (Βλ. υπόθεση Woodrow Wilson εναντίον Samuel Untermyer)
Για ακόμη μια φορά η συνταγή ανάγεται στο αρχικό σχέδιο του Weishaupt το 1776, του οποίου η Συμφωνία Καταστροφής έχει ως εξής:

1) Χρησιμοποιήστε χρηματική και σεξουαλική δωροδοκία προκειμένου να αποκτήσετε τον έλεγχο εκείνων που βρίσκονται ήδη στα υψηλά κλιμάκια, στα διάφορα κυβερνητικά επίπεδα και άλλους τομείς επιχειρήσεων.
Μόλις τα σημαίνοντα πρόσωπα υποκύψουν στα ψέματα, τις πλάνες και τους πειρασμούς των Illuminati, κρατούνται δέσμιοι με την εφαρμογή πολιτικών και άλλων μορφών εκβιασμού, απειλών οικονομικής καταστροφής, δημόσιας έκθεσης, φορολογικών ζημιών, αλλά ακόμη και θανάτου των ίδιων και αγαπημένων μελών των οικογενειών τους.
2) Το υπαλληλικό προσωπικό των κολλεγίων και πανεπιστημίων υπάρχει για να καλλιεργήσει μαθητές που διαθέτουν εξαιρετικές πνευματικές ικανότητες και που ανήκουν σε καλοαναθρεμένες οικογένειες με διεθνείς κλίσεις, και τους συνιστά ειδική εκπαίδευση στο διεθνισμό, ή μάλλον την ιδέα ότι μόνο μια παγκόσμια κυβέρνηση μπορεί να θέσει τέλος στους επαναλαμβανόμενους πολέμους και συγκρούσεις.
Η εκπαίδευση αυτή εξακολουθεί να παρέχεται μέσω χορήγησης υποτροφιών σε αυτούς που έχουν επιλεχθεί από τους Illuminati.
3) Όλοι οι έχοντες επιρροή που έχουν παγιδευτεί στον έλεγχο των Illuminati, καθώς και οι φοιτητές που έχουν δεχτεί ειδική εκπαίδευση και κατάρτιση, θα χρησιμοποιηθούν ως μέσα και θα τοποθετηθούν πίσω από τις σκηνές όλων των κυβερνήσεων, ως εμπειρογνώμονες και ειδικοί.
Με αυτό τον τρόπο συμβούλευαν -και συμβουλεύουν- τα κορυφαία στελέχη να υιοθετήσουν πολιτικές που μακροπρόθεσμα εξυπηρετούσαν -και εξυπηρετούν- τα μυστικά σχέδια της παγκόσμιας συνωμοσίας των Illuminati, και που επέφεραν -και επιφέρουν- την καταστροφή των κυβερνήσεων και των θρησκειών που είχαν/έχουν εκλεγεί ή διοριστεί για να υπηρετήσουν.
4) Αποκτήστε απόλυτο έλεγχο του Τύπου.
Εκείνη την εποχή ήταν το μοναδικό μέσο μαζικής επικοινωνίας που διένειμε πληροφορίες προς ενημέρωση του κοινού, έτσι ώστε όλοι οι ειδήσεις και οι πληροφορίες συνέκλιναν, προκειμένου να πιστέψουν οι μάζες ότι μια παγκόσμια κυβέρνηση είναι η μόνη λύση για όλα τα προβλήματα μας.
Αυτά τα επίσημα ανατρεπτικά συστατικά μοιάζουν σαν κάτι γραμμένο από τον Όργουελ, αν είχε το χρόνο να μας εξηγήσει πώς έγραψε το Big Brother..

Βγάζουμε βόλτα το σκύλο;
Και πώς αλήθεια μπορεί να εννοηθεί εξαγορά χωρίς τα ΜΜΕ; Όταν o Μάρλον ΜπράντοLarry King, είπε: "οι Εβραίοι διαχειρίζονται το Χόλιγουντ." Ωστόσο γνωρίζουμε ότι τα ΜΜΕ και η "ψυχαγωγία" μας, είναι μέρος του πακέτου βλακείας.Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (Council of Foreign Relations) που δημιούργησαν οι Ρότσιλντ στο Hotel Majestic, στη Γαλλία. Να' σου και ο Jacob Schiff το 1921 με 1000 μέλη αποτελούμενα  από τραπεζίτες και επικεφαλής της βιομηχανίας.. Το CRF ήταν επιφορτισμένο να υποστηρίζει οικονομικά εκείνους των οποίων η θέση συμφωνούσε με των Ρότσιλντ, σε όποιο αξίωμα κι αν βρίσκονταν. Έτσι, αποφασίστηκε ότι έπρεπε να αποκτήσουν και άλλα μέσα ενημέρωσης ώστε να επιρρεάσουν την κοινή γνώμη. Η αποστολή αυτή μοιράστηκε ανάμεσα σε άλλους ισχυρούς και με επιρροή Εβραίους Ασκενάζιδώστε μέγιστη προσοχή στα ονόματα-: Kuhn Loeb, Goldman Sachs, Warburgs, και Lehmanns. εμφανίστηκε στην εκπομπή του Εδώ πρέπει να μπει στη σκηνή το της εποχής, όπως -

Ευτυχισμένοι.. ποτέ ξανά
Το κείμενο αυτό σκοπό είχε να εισαγάγει τον αναγνώστη έμμεσα στον Σιωνισμό, και να αποδώσει τον όρο αυτό στον γονιό του, τον Οίκο Rothschild. Ο Καμπαλισμός στην ιστορία της οικογένειας αυτής δεν μπορεί να παραβλεφθεί, και όπως μπορούμε να συμπεράνουμε, αποτελεί τη βάση του Αποκρυφισμού και των Σιωνιστικών της στόχων από το ξεκίνημα της. Οι Ρότσιλντ ασπάσθηκαν μια θρησκεία που ιδρύθηκε στην Αίγυπτο, κι έπειτα έκλεψαν μια θρησκεία με σκοπό να αποκρύψουν μια άλλη, ισχυριζόμενοι ότι χρήζουν προστασίας και συμπάθειας. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη φάρσα της ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΤΟΑΣ στα τελευταία εκατό χρόνια.
Κλείνοντας, ας δούμε ένα απόσπασμα από την Εβραϊκή εγκυκλοπαίδεια του 1925 το οποίο αναφέρει την ύπαρξη των Εβραίων Ασκενάζι (που αντιπροσωπεύουν περίπου το 90% των λεγόμενων Εβραίων), με την εκπληκτική παραδοχή ότι ο λεγόμενος εχθρός των Εβραίων, Ησαύ (επίσης γνωστός ως Εδώμ, βλ. Γένεση 36:1), που τώρα αντιπροσωπεύει την εβραϊκή φυλή, στη σελίδα 42 του τόμου V αναφέρεται ως, "Εδώμ, στα μοντέρνα εβραϊκά."
Έτσι, αυτό που λένε ουσιαστικά, είναι ότι οι Ασκενάζι Εβραίοι, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν το 90% του λεγόμενου εβραϊκού πληθυσμού, είναι στην πραγματικότητα εθνικοί ή γκογίμ.

HellasOnTheWeb.Org