Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2008

Tα ηγετικά στελέχη της AIG πέρασαν τις διακοπές τους στο πλέον πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα .... με χρήματα των Αμερικανών φορολογουμένων !

Η εκπρόσωπος του Αμερικανού προέδρου υπογράμμισε την Τετάρτη ότι ο Τζορτζ Μπους είναι «εξαιρετικά αγανακτισμένος» από τις πληροφορίες που αναφέρουν ότι η ηγεσία του ασφαλιστικού ομίλου AIG πέρασε τις διακοπές της σε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα,
λίγες ημέρες μετά τη σωτηρία, με κρατική παρέμβαση, του ομίλου, που χρεωκόπησε.

«Αντιλαμβάνομαι την έντονη αγανάκτηση του αμερικανικού λαού. Και εγώ είμαι έξαλλη με αυτά που έμαθα. Είναι εξαιρετικά περιφρονητικά» τόνισε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Ντέινα Περίνο.

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν, τα ηγετικά στελέχη της AIG πέρασαν τις διακοπές τους στο πλέον πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα της Καλιφόρνια, λίγες μόλις ημέρες μετά τη σωτηρία του ομίλου με κρατική παρέμβαση και με χρήματα των Αμερικανών φορολογουμένων.

«Λιγότερο από μία εβδομάδα μετά το γεγονός ότι οι φορολογούμενοι έσωσαν από την πλήρη κατάρρευση τον ασφαλιστικό όμιλο AIG, οι υπεύθυνοι του ομίλου έτρωγαν και έπιναν ανέμελοι στο πανάκριβο αυτό ξενοδοχειακό συγκρότημα, από τα πλέον ακριβά της χώρας» κατήγγειλε ο Δημοκρατικός γερουσιαστής Χένρι Ουάξμαν, μιλώντας στη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Ο κ. Ουάξμαν κατάγγειλε επίσης ότι για τις διακοπές τους οι υπεύθυνοι της AIG ξόδεψαν τεράστια ποσά, αφού μόνο η βραδιά για ένα άτομο στοίχιζε τουλάχιστον 1.000 δολάρια και κάτι αντίστοιχο τα γεύματα της ημέρας, ενώ πολλά χρήματα κόστισαν επίσης οι βόλτες, η γυμναστική, τα σπα και οι πανάκριβες αγορές των στελεχών της εταιρείας, που σώθηκε με τα χρήματα των Αμερικανών πολιτών.



ΑΠΕ - ΜΠΕ

1 σχόλιο:

  1. Γεια σας

    είμαστε εδώ για να στηρίξουμε τους φτωχούς και να πολεμήσουμε

    φτώχεια, προσφέρουμε βραχυπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα

    όρο.

    Έχετε οικονομικές ανησυχίες, είστε στην απαγόρευση των τραπεζών,

    Κατατεθειμένοι, ή χρειάζεστε χρηματοδότηση για να τοποθετήσετε τα έργα σας,

    ένα στεγαστικό δάνειο.

    Προσφέρουμε δάνεια σε ιδιώτες και εμπόρους σε ένα επιτόκιο

    3% ετησίως με τη μεγαλύτερη ταχύτητα και αξιοπιστία.

    από 3.000 έως 500.000.000 δολάρια ή ευρώ

    Παίρνετε το δάνειό σας 72 ώρες μετά το αίτημά σας και χωρίς

    πρωτόκολλα.

    σε περίπτωση ανάγκης επικοινωνήστε μαζί μας στο gmail μας. ewenaberson@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή