Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΡΑΧΜΗ, ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ…

ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ, Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ…
Οι φήμες πολλές, τα παπαγαλάκια οργιάζουν, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα παραδομένη, οι Ευρωπαίοι… κάνουν λιτότητα και διαδηλώσεις, ΑΛΛΑ ΟΧΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ Η ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ!!!
Έλληνες γρηγορείτε, τα σημάδια των καιρών είναι πολλά, δε χρειάζεται να είναι μάντης ή “ ειδικός” κάποιος για να καταλάβει τι μέλλει γενέσθαι.
Ακούγονται πολλά, οι φήμες οργιάζουν, στα ΜΜΕ τα πρωτοσέλιδα και τα κανάλια μας “ καθησυχάζουν” προσφέροντας στην τεμπελιά μας τροφή για να μη σηκωθούμε από τον καναπέ για να κάνουμε το αυτονόητο, ενώ την ίδια ώρα μικρές, μικροσκοπικές στήλες στην πλειονότητα του τύπου μέσα σε κρυμμένες γωνίες, με μικρές φωνές μας προειδοποιούν.
Δείτε για του λόγου το αληθές και το εξής απόσπασμα από την εφημερίδα το “ Έθνος”:
Ο Κόσμος το’χει τούμπανο και’μεις κρυφό καμάρι!!!
-Λένε τα παπαγαλάκια των Μ.Μ.Ε.: Να δείτε, έχουμε και βίντεο με το νομισματοκοπείο, βλέπετε να κόβουνε δραχμές;”
Εμείς δυστυχώς ακούσαμε από Έλληνες της Κύπρου ότι κόβουν δραχμές στο νομισματοκοπείο της Κύπρου με προορισμό την Ελλάδα…

-Λένε οι τραπεζίτες: “ Όχι βέβαια, μην πανικοβάλεστε, φέρτε πίσω τις καταθέσεις σας, είναι ασφαλείς, τις εγγυάται και το κράτος!”
Εμάς δυστυχώς μας πληροφόρησε (μάλλον ειδοποίησε και παρότρυνε) μεγαλοτραπεζίτης, γνωστής τράπεζας, να βγάλουμε τις καταθέσεις μας το συντομότερο δυνατόν και να τις καταθέσουμε σε τράπεζες του εξωτερικού…

-Λένε τα αρχιπαπαγαλάκια (βλέπε τζέφρυ): “ Μην ανησυχείτε Έλληνες, εγγυώμεθα, εγγυώμεθα, εγγυώμεθα, μην ακούτε τις φήμες, εμπιστευθείτε μας”.
Αλήθεια τον εμπιστεύεστε τον τζέφρυ; Σοβαρά τώρα, αναρωτηθείτε έστω και για λίγο, υπάρχει Έλληνας που μπορεί να πει ότι εμπιστεύεται τους 300 της “ ένδοξης” βουλής μας; Πόσο μάλλον όταν όλοι οι οικονομολόγοι και επενδυτές του κόσμου αναμένουν την πτώχευση της Ελλάδας.

  • Όταν η Ελληνική Γροθιά έκδωσε το άρθρο “ Την 1η Ιουνίου κάνουμε επανάσταση.” το έκανε με γνώμονα την ιδέα ότι έτσι ο Έλληνας στην περίπτωση που το σύστημα δεν επιθυμούσε την χρεωκοπία θα του έδινε την ικανότητα να το εκβιάσει και να το εξαναγκάσει σε μια στροφή που τουλάχιστον θα απέτρεπε, ίσως, την εθνική αφάνισή του πληθυσμού ή τουλάχιστον θα έθετε τις βάσεις για ένα πιο ακτιβιστή σκεπτόμενο Έλληνα.
  • Στη περίπτωση όμως που το σύστημα είχε ως σκοπό την χρεωκοπία θα μπορούσε να δώσει την ευκαιρία στον Έλληνα, που θα άκουγε το μήνυμα αυτό, την ευκαιρία να προστατεύσει τους πόνους και τους κόπους που με ιδρώτα είχε μαζέψει από του να του τα φάνε οι αληθινοί καπιταλιστές, τουτέστιν το τραπεζικό σύστημα και έτσι να μην οδηγηθεί στην πλήρη εξαθλίωση, που πάλι αυτό το ίδιο το σύστημα μάλλον έχει ως σκοπό.
Όσο λοιπόν υπάρχει καιρός, Έλληνες, προχωρείτε με προσοχή και σύνεση.
Άμα αποσύρετε τοις οικονομίες σας (το συντομότερο δυνατόν) από το τραπεζικό σύστημα, φροντίστε είτε να τις καταθέσετε σε κάποια άλλη (προσωρινά) Ευρωπαϊκή χώρα, είτε να τις μετατρέψετε σε χρυσές λίρες , είτε κατευθείαν σε χρυσό είτε απλά να κάνετε μια τρύπα στον τοίχο και να τις καλύψετε με στόκο. Οτιδήποτε, αρκεί να μπορείτε να μπείτε σε αυτούς τους επερχόμενους δύσκολους καιρούς όσο πιο έτοιμοι γίνεται (δείτε και εδώ).
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ.
liondani.blogspot.com
 
Buy gold online - quickly, safely and at low prices

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου