Τετάρτη, 29 Απριλίου 2009

Η γρίπη των χοίρων και… τα γουρούνια στο σακί!


Είμαστε ζώα σταυλισμένα και κομπάρσοι
σε μία διεθνή υπερπαραγωγή της Νέας Τάξης

Τρώμε πλέον όλες τις αηδίες που μας σερβίρουν. Αυτό είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός, που βαθιά μέσα μας το γνωρίζουμε και το έχουμε αποδεχθεί όλοι ή σχεδόν όλοι. Η συστηματοποίηση της χειραγώγησης των μαζών έχει γίνει καθεστώς και προκειμένου να επιτευχθεί ο μέγιστος αριθμός των «γουρουνιών» που «τσουβαλιαστούν» χρησιμοποιούνται όλα τα μέσα.
Δεν μπορώ να γνωρίζω που αποσκοπούν οι νοσηροί εγκέφαλοι που ανακαλύπτουν και εφαρμόζουν με τέτοια προσήλωση τις τακτικές αυτές, αλλά μου είναι αδιανόητο να συνεχίσω να συγκαταβαίνω στην «μαζική πλύση εγκεφάλου» που μας επιβάλλουν οι «άρχοντες» του πλανήτη αυτού. Αυτή η υπόθεση με τις ασθένειες που ξεκινούν ως επιδημίες και επανειλημμένα μας έχουν απειλήσει ως πανδημίες, κοντεύει να γίνει ανέκδοτο για μικρά παιδιά. Θέλετε η ασθένεια των πτηνών, θέλετε η ασθένεια των αγελάδων, τώρα............... η ασθένεια των χοίρων, έχω την εντύπωση πως για πολύ ζώα μας περνάνε κάποιοι. Ζώα που θέλουν να μας σταυλίσουν και να πάψουμε να κυκλοφορούμε ελεύθεροι.

Οι ειδήσεις έρχονται από παντού (σχεδόν) σωρηδόν και εμφανώς γίνεται συστηματική προσπάθεια προκειμένου να επικρατήσει ο πανικός. Διάφοροι αριθμοί νεκρών αλλά και νοσούντων στο Μεξικό, στις ΗΠΑ, στον Καναδά, στην Ισπανία… Ακόμη και στην Ελλάδα(!) το NBC βρήκε την ασθένεια των χοίρων και προσωπικά το βρίσκω και λογικό επειδή η «κατά φαντασίαν ασθένεια» είναι πλέον σίγουρο πως θα επικρατήσει. Νεκρός ο ξεναγός του Ομπάμα στο Μεξικό, έσκασε ένα κιβώτιο στη Ζυρίχη που μεταφέρονταν ο ιός (αλήθεια γιατί τον μετέφεραν; Να πάρει τον αέρα του επειδή είχε βαρεθεί να είναι εγκλωβισμένος;)!!!
Με το θέμα δεν είναι να ασχολείται κανείς, αλλά αξίζει ενασχόλησης ο λόγος για τον οποίο ακόμη ένας θανατηφόρος ιός εμφανίστηκε στον πλανήτη. Στο παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ που έγινε προ 3μήνου, περίπου, είχε γίνει σαφής αναφορά για την βεβαιότητα «χτυπήματος» κάποιου θανατηφόρου ιού!!! Στη γνωστή τριπλή στήλη της Αριζόνα των ΗΠΑ αναφέρεται η ανάγκη μείωσης του ανθρώπινου πληθυσμού!!! Η επανάληψη εμφάνισης θανατηφόρων ιών, μας αναγκάζει να σκεφθούμε πως οι υπεύθυνοι επιδημιολόγοι και τα εργαστήριά τους ή δεν εργάζονται προς την εξάλειψη αυτών των φαινομένων ή εργάζονται προκειμένου να γεννήσουν καινούργια «φαινόμενα» ή απλά υπάρχουν για να δικαιολογήσουν την ύπαρξη των θανατηφόρων ιών…
Η οικονομική κρίση δεν έφερε ίσως το ζητούμενο ποσοστό άγχους και πανικού και οι «επιτήδειοι» επιστράτευσαν ΚΑΙ τον θανατηφόρο ιό!!! Είναι σκοπός τους ο εγκλεισμός των ανθρώπων και η παύση κάθε κοινωνικής δραστηριότητας; Και αν ναι, γιατί; Είναι σκοπός τους η παύση ύπαρξης ζώων, η παύση χρησιμοποίησή τους για εκτροφή και η μετάβαση σε άλλες «έτοιμες» πηγές τροφής; Μήπως σκοπός είναι οι «τρελές» πωλήσεις tafimlu (οι κακές γλώσσες αναφέρουν πως «υψηλά πρόσωπα» είναι βασικοί μέτοχοι της εταιρείας παραγωγής του συγκεκριμένου εμβολίου…) και ο υπερπλουτισμός κάποιων συγκεκριμένων «αξιωματούχων» κυβερνήσεων;
Γεγονός είναι, πάντως, πως η εμφάνιση αυτών των «θανατηφόρων ασθενειών» που έχουν πολλά κρούσματα αλλά όχι τόσους πολλούς νεκρούς, καταφέρνει να εξαναγκάσει μεγάλα πληθυσμιακά τμήματα σε ολόκληρο τον πλανήτη, να υπακούουν σε εντολές που «βγαίνουν» από τις κυβερνήσεις, οι οποίες με τη σειρά τους ζητάνε οδηγίες από τους «αρμόδιους»… Φαύλος κύκλος δηλαδή, μιάς και κανείς δεν γνωρίζει ποιος τελικά δίνει τις οδηγίες και από που (πραγματικά) ξεκίνησε το κακό, από το οποίο οι πολίτες καλούνται να προστατευθούν επιδεικνύοντας «τυφλή εμπιστοσύνη»…
Δεν μου αρέσει να συνωμοσιολογώ, αλλά το όλο «σκηνικό» μου έρχεται πολύ στημένο και νιώθω πως πρέπει να το πω: Οι προ μηνών ρήσεις μερικών «σπουδαίων πολιτικών» της ανθρωπότητας (ανάμεσα στους οποίους έτρεξε να συμπεριληφθεί και ο «δικός» μας Πάγκαλος), περί ανάγκης παγκόσμιας κυβέρνησης (ή διακυβέρνησης), μου έρχονται ιδιαιτέρως ανησυχητικές στη μνήμη. Κι αυτό, επειδή, μόνο κάτω από έναν μεγάλο ή διεθνή-παγκόσμιο κίνδυνο θα δεχθεί η ανθρωπότητα να βρεθεί υπό τον έλεγχο μίας παγκόσμιας κυβέρνησης. Αν μέσα σε όλα αυτά σκεφθώ και όλα όσα κυκλοφορούν για το 2012 και τους κινδύνους που έρχονται… τότε είμαι σχεδόν βέβαιος πως η σημερινές ειδήσεις έχουν παιχτεί (και με επιτυχία μάλιστα) σε πολλές Χολιγουντιανές κινηματογραφικές παραγωγές… μόνο που στην συγκεκριμένη «παραγωγή» των νεοταξικών "παραγωγών" οι κομπάρσοι είμαστε εμείς!
Κωνσταντίνος

http://ventetta.blogspot.com/

Παρασκευή, 17 Απριλίου 2009

Αποκεφαλίστηκε το 1996 τη μέρα που γινόταν 19 ετών διότι δεν δέχτηκε να βγάλει τον Σταυρό από τον λαιμό του!

Ο Άγιος Νεομάρτυρας Ευγένιος Ροντιόνωφ γεννήθηκε στις 23 Μαΐου 1977 κοντά στη Μόσχα-και συγκεκριμένα στο χωριό Κουρίλοβο, στην περιοχή της πόλεως Παντόλσκ-. Ήταν το μοναδικό παιδί της οικογένειας και βαπτίστηκε Ορθόδοξος Χριστιανός κατά την παιδική του ηλικία. Η μητέρα του ονομάζεται Λιουμπόβ (=αγάπη) Βασίλιεβνα.
Το 1989 η γιαγιά του πήρε τον μικρό Ευγένιο και τον πήγε στην Εκκλησία, για να εξομολογηθεί για πρώτη φορά και να μεταλάβει των αχράντων μυστηρίων. Ο ιερέας πρόσεξε ότι το παιδί δε φορούσε Σταυρό και κατά τη διάρκεια της εξομολόγησης του φόρεσε ένα Σταυρό, τον οποίο ο μικρός Ευγένιος δεν τον έβγαλε ποτέ από πάνω του· μάλιστα, έφτιαξε ένα χονδρό κορδόνι και τον πέρασε εκεί. Η μητέρα του, όταν είδε ότι φορούσε Σταυρό, τον προέτρεψε να τον βγάλει, διότι, όπως είπε, θα τον περιγελάσουν οι συμμαθητές του. Ο Ευγένιος δεν απάντησε, αλλά και δεν την υπάκουσε.
Όταν τελείωσε τις σπουδές του το 1994, εργάστηκε ως επιπλοποιός, επάγγελμα που του απέφερε πολλά έσοδα.
Στις 25 Ιουνίου του 1995 παρουσιάστηκε στο Στρατό και μετά τη βασική του εκπαίδευση, στις 13 Ιανουαρίου του 1996, τοποθετήθηκε στα συνοριακά φυλάκια Τσετσενίας-Ηγκουερίνας. Ακριβώς ένα μήνα μετά, στις 13 Φεβρουαρίου του 1996, αιχμαλωτίστηκε. Η αιχμαλωσία έγινε ως εξής: η στρατιωτική υπηρεσία έστειλε τέσσερις στρατιώτες-μεταξύ των οποίων και τον Ευγένιο-να κάνουν ελέγχους στα αυτοκίνητα που διέρχονταν από ένα συγκεκριμένο δρόμο. Δυστυχώς, οι αρμόδιοι έστειλαν τους στρατιώτες χωρίς να υπάρχει καμιά προηγούμενη οργάνωση (δεν υπήρχε καν φωτισμός) και καμιά ασφάλεια. Από αυτόν το δρόμο περνούσαν πολύ συχνά Τσετσένοι μεταφέροντας όπλα, αιχμαλώτους και ναρκωτικά. Τη νύχτα εκείνη πέρασε από εκείνο το δρόμο ένα ασθενοφόρο. Όταν οι στρατιώτες το σταμάτησαν για έλεγχο, ξαφνικά μέσα από αυτό πετάχτηκαν πάνω από δέκα Τσετσένοι, πολύ καλά οπλισμένοι. Ακολούθησε συμπλοκή και οι Τσετσένοι συνέλαβαν και τους τέσσερις στρατιώτες. Αυτό έγινε στις 3 τη νύχτα. Στις 4 η ώρα ήρθαν άλλοι στρατιώτες για αλλαγή φρουράς· φυσικά δεν τους βρήκαν και κατάλαβαν αμέσως τι είχε συμβεί. Μετά από λίγες μέρες η υπηρεσία του στρατού ενημέρωσε τους γονείς των στρατιωτών για την εξαφάνισή τους. Η μητέρα του Ευγένιου κατάλαβε ότι δεν πρόκειται για εξαφάνιση, αλλά για αιχμαλωσία, και πήγε με κίνδυνο της ζωής της στην Τσετσενία, για να βρει το παιδί της. Έφτασε στην πόλη Χαγκαλά και μετά από πολλές προσπάθειες ήρθε σε επαφή με τους αρχηγούς διαφόρων αντάρτικων ομάδων της Τσετσενίας προσπαθώντας να μάθει για την τύχη του Ευγένιου, διότι γνώριζε ότι οι Τσετσένοι δε σκοτώνουν αμέσως τους αιχμαλώτους, αλλά περιμένουν μήπως πάρουν λίτρα και τους ελευθερώσουν. Οι ίδιοι οι Τσετσένοι της είπαν ότι ο γιος της ζούσε, αλλά ήταν αιχμάλωτος και σιώπησαν με νόημα προσπαθώντας να υπολογίσουν πόσα χρήματα μπορούσαν να αποσπάσουν από αυτήν. Εκείνον τον καιρό ένας ζωντανός στρατιώτης αιχμάλωτος στοίχιζε 10.000 δολάρια, ενώ ένας αξιωματικός 50.000. Όταν κατάλαβαν ότι δεν πρόκειται να κερδίσουν αρκετά χρήματα, αποφάσισαν να τον σκοτώσουν. Η μητέρα του πήγε παντού για να τον ψάξει, πέρασε από χωριά, από δρόμους με νάρκες, από μέτωπα συγκρούσεων, γνώρισε πολλούς αξιωματικούς Τσετσένους και, όπως η ίδια λέει, «πέρασα από όλους τους κύκλους του άδη».
Από την πρώτη μέρα της αιχμαλωσίας του Ευγένιου, που διήρκησε 100 ημέρες, οι αντάρτες, επειδή είδαν ότι φοράει Σταυρό, προσπάθησαν να τον κάμψουν ψυχικά, ώστε να καταφέρουν-αν ήταν δυνατό-να τον αναγκάσουν να αρνηθεί την πίστη του, να βγάλει το Σταυρό, να γίνει μουσουλμάνος και να τον κάνουν δήμιο και φονιά των άλλων Ρώσων αιχμαλώτων. Ο Ευγένιος, βέβαια, αρνήθηκε όλες τις προτάσεις και, παρά τους συνεχείς ξυλοδαρμούς, τα πάμπολλα βασανιστήρια και τις υποσχέσεις ότι θα ζήσει αν βγάλει το σταυρό του, δεν μπόρεσαν να τον κάμψουν.
Αργότερα, οι ίδιοι οι αρχηγοί των ανταρτών είπαν στη μητέρα του: «εάν ο γιος σου γινόταν σαν ένας από εμάς, δε θα τον αδικούσαμε».
Στις 23 Μαΐου του 1996, δηλαδή την ημέρα των γενεθλίων του, πήραν τους τέσσερις αιχμαλώτους στρατιώτες, μεταξύ των οποίων και τον Ευγένιο, για να τους σκοτώσουν. Πρώτα σκότωσαν τους τρεις συναιχμαλώτους του. Έπειτα, πρότειναν για τελευταία φορά στον Ευγένιο να βγάλει το Σταυρό λέγοντας ότι «ορκιζόμαστε στον αλλάχ ότι θα ζήσεις». Ο Ευγένιος και πάλι αρνήθηκε και τότε υπέστη το φρικτό του μαρτύριο. Τον έσφαξαν με μαχαίρι κόβοντας εντελώς το κεφάλι του, αλλά δεν τόλμησαν να βγάλουν το Σταυρό από το λαιμό του. Τον έθαψαν μεν με το σταυρό, αλλά χωρίς το κεφάλι.
Τελικά, η μητέρα του βρήκε τον Ευγένιο μετά από εννέα μήνες. Και πάλι ζήτησαν οι Τσετσένοι 4000 δολάρια για να της δώσουν το λείψανο. Της έδωσαν και βιντεοκασέτα με το μαρτύριο του γιου της και της διηγήθηκαν οι ίδιοι την πορεία της αιχμαλωσίας του και τα βασανιστήρια.
Η μητέρα του Ευγένιου πούλησε το διαμέρισμά της και ό,τι άλλο μπορούσε-μέχρι και ρούχα-για να μπορέσει, αφενός μεν να δώσει τα λίτρα, αφετέρου δε να ανταπεξέλθει στα έξοδα εκταφής, ειδικού φέρετρου, μεταφοράς κλπ., τα οποία δεν ήταν και λίγα.
Τελικά στις 20 Νοεμβρίου του 1996 μετέφερε το λείψανο στο χωριό τους και το έθαψε στο κοιμητήριο. Μετά από λίγες μέρες ο πατέρας του Ευγένιου πέθανε δίπλα στο μνήμα από τη λύπη του.
Αμέσως, σε διάφορες περιοχές της Ρωσίας ο άγιος μάρτυρας Ευγένιος άρχισε να εμφανίζεται και να κάνει θαύματα. Παρακάτω παραθέτουμε ορισμένες μαρτυρίες και θαυμαστές επεμβάσεις:
Ένα κοριτσάκι που έμενε σε Ορθόδοξο ορφανοτροφείο διηγήθηκε ότι της εμφανίστηκε κάποτε ένας ψηλός στρατιώτης με κόκκινο μανδύα, ο οποίος της είπε ότι είναι ο Ευγένιος, την έπιασε από το χέρι και τη οδήγησε στην Εκκλησία. Το κοριτσάκι λέει: «παραξενεύθηκα που φορούσε κόκκινο μανδύα, διότι οι στρατιώτες δε φορούν σήμερα τέτοιο μανδύα, και σκέφτηκα ότι αυτός πρέπει να είναι ο μανδύας του μάρτυρα».
Σε πολλές Εκκλησίες έχουν δει ένα στρατιώτη με πύρινο μανδύα, ο οποίος βοηθάει τους αιχμαλώτους στην Τσετσενία να δραπετεύσουν από την αιχμαλωσία τους και να διαφύγουν από κάθε κίνδυνο, όπως νάρκες κλπ.
Σε ένα νοσοκομείο τραυματιών πολέμου οι τραυματισμένοι στρατιώτες πιστοποιούν ότι ένας άγιος μάρτυρας Ευγένιος τους βοηθάει, ειδικά όταν πονάνε πολύ. Όταν κάποιοι από αυτούς πήγαν στο Ναό του Σωτήρος στη Μόσχα, είδαν την εικόνα του μάρτυρα και αναγνώρισαν αυτόν που τους βοήθησε.
Το στρατιώτη με τον κόκκινο μανδύα τον γνωρίζουν και οι φυλακισμένοι. Κυρίως βοηθάει τους πολύ καταβεβλημένους και συντετριμμένους ψυχικά λόγω της φυλακίσεως τους.
Το 1997 με ευλογία του Πατριάρχη Αλεξίου εκδόθηκε ένα βιβλίο με τίτλο «Νέος μάρτυς του Χριστού στρατιώτης Ευγένιος». Ένας ιερέας ονόματι Βαντίμ Σκλιαρένσκο από το Ντνεποπετρόφκ έστειλε στο Πατριαρχείο μία αναφορά όπου έγραφε ότι το εξώφυλλο του βιβλίου με τη φωτογραφία του αγίου μυροβλύζει.
Μετά από τρία χρόνια και τρεις μήνες ο αρχηγός και όλη η ομάδα του, οι σφαγείς του Ευγένιου, σκοτώθηκαν από τους ίδιους τους Τσετσένους μετά από εμφύλιες αντιπαραθέσεις.
Καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, αλλά περισσότερο την ημέρα του Μαρτυρίου του, στις 23 Μαΐου, έρχονται για προσκύνημα στο τάφο του πολλοί πιστοί και αναφέρονται πολλά θαύματα.http://www.impantokratoros.gr/

Κυριακή, 12 Απριλίου 2009

Τα συμπεράσματα δικά σας... Εγώ είμαι διπλά απογοητευμένος(?)

Τετάρτη, 8 Απριλίου 2009

Κυριακή, 5 Απριλίου 2009

Ο Τενέζος στον Ant1 μετά απο 52 μέρες απεργίας

βρεΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΑ ΞΕΡΝΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΓΩ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΑΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ..


http://infopress-gr.blogspot.com/2009/04/salonica-way.html

Τα σαϊνια του "Τεό" πριν πιούν το βραδυνό τους γάλα, διάβασαν τον Ανεμο και είπαν ότι ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης είναι πίσω από το Info Press.
Δεν ξέρει νομικά... δεν έχει ιδιαίτερες γνώσεις στο internet..., αλλά ο Ανεμος τα βρήκε όλα κ. Νομάρχη... εσύ φταις... σε τρέμουν οι bloggers και δεν μιλάνε...
Τύφλα να έχει ο bloggo_νόμος!!!

Αν συνεχίσει όμως ο Ανεμος και εμπλέκει κόσμο δίχως λόγο, θα εισπράξει τα μαντάτα από τον δικηγόρο μας, διότι άλλο πράγμα να λέει σαχλαμάρες για εμάς και άλλο πράγμα να μας εμπλέκει με τρίτα πρόσωπα που είναι πολιτικοί, με τους οποίους δεν έχουμε καμμία σχέση!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΜΟΝΟΣΣ ΤΟΥ.......ΞΕΡΑΣΕ ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΛΟ Ε???????????ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ

συνεχιζει

Δεχθήκαμε απειλές, δεχθήκαμε πρόσκληση σε "μονομαχία" από τον άγνωστο σε εμάς Ανεμο, διότι έτσι του άρεσε και έτσι το ήθελε!!!
Και ρωτάμε: Ποιός νομίζει ότι είναι και γιατί θέλει να μας συναντήσει;
Του χρωστάμε κάτι;
η επανάσταση θέλει και συγνώμη για τις κυρίες αλλά θα το πώ ΑΡΧΙΔΙΑ ΦΙΛΕ ΑΝΤΕ ΚΡΥΨΟΥ ΤΩΡΑ........(EΣΒΗΣΕΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ ΓΙΑ BLOGER)
KOITΑ ΠΩΣ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ...ΠΑΛΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ......ΣΑΝ ΤΗΝ Π........Α ΜΟΥ ΑΜΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΩΟΙ ΓΙΑΤΙ Η ΑΔΙΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ

ΚΑΙ ΟΙ ΒΛΟΓΚΕΡΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ


ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ

ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΩ

ΚΑΙ ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΙΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ

ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΤΡΙΚΙΟ ΜΑΙΛ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΣΟ ΑΝΤΡΙΚΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΣΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ

ΤΟΝ ΚΟΥΡΗ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΑΣΩ ΤΕΛΟΣ...........................ΔΕΝ ΞΑΝΑΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΕΣΕΝΑΤώρα τι να πούμε.. κάλιο αργά παρά ποτέ? Δεν ξέρω αν ταιριάζει στην περίπτωση του Θοδωρή Τενέζου ο οποίος εδώ και 52 μέρες, καθισμένος στο πεζοδρόμιο της Πατησίων χωρίς τροφή παρά μόνο με νερό και καφέ, καλεί όλους μας να συμπαρασταθούμε στον αγώνα του κατά των καρτέλ και σήμερα 5 Απριλίου 2009 ο Antenna πρώτος ασχολήθηκε πιο σοβαρά με την υπόθεση.

Και λέω πιο σοβαρά γιατί πριν 2 εβδομάδες και ο Προτοσάλτε απο τον Sky αναφέρθηκε στον απεργό δίχως όμως να κουνηθεί από την καρέκλα του, απλώς έδειξε κάποιες εικόνες χαμηλής ποιότητας μέσω Internet απο την Live Camera, που αξίζει να σημειώσουμε ότι μέχρι αυτή την ώρα η μετάδοση της απεργίας πείνας έχει καταγράψει 3.860.000 προβολές! Δείτε εδώ : http://www.mogulus.com/stopcarteltvgr

Όταν επικοινωνήσαμε με τους υπεύθυνους των τηλεοπτικών καναλιών στις αρχές και ρωτήσαμε γιατί δεν ενδιαφέρονται να στείλουν μια κάμερα στον απεργό ώστε να προβάλουν το θέμα στον Ελληνικό λαό κάποιος μας απάντησε: “το φυλάμε για μετά..”

Και τώρα καταλαβαίνουμε τι εννοούσαν.. Όταν ένας συνάνθρωπος μας έχει κλείσει κοντά 2 μήνες απεργίας πείνας τότε αρχίζει να πουλάει το θέμα.. 52 μέρες είναι αυτές δεν είναι ούτε 10 ούτε 20 ώστε να πεί ο βολεμένος στην πολυθρόνα τηλεθεατής “..έλα μωρέ μόλις τον κόψει λόρδα θα τα παρατήσει και θα πάει σπίτι του..”

Τέλος πάντων Μπράβο στον Κο Παπαδάκη στον Κο Κυριακού η σε όποιον άλλον έδωσε την εντολή, και έστω 10 λεπτά έδειξαν στον κόσμο που έτυχε να ξυπνήσει Κυριακή πρωϊ, αυτό για το οποίο φωνάζουμε εμείς εδώ και δύο μήνες.

Ελπίζουμε σύντομα και τα άλλα “επίσημα” ΜΜΕ να ακολουθήσουν πριν είναι αργά για τον Θοδωρή, γιατί όπως φάνηκε οι επιστολές του Τενέζου στους πολιτικούς αρχηγούς αργούν να φτάσουν..

πηγή http://foxnews.gr/?p=3520

αν δεν φαίνετε εδώ το βίντεο πατήστε στο

http://foxnews.gr/?p=3520 ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ

http://anemos5.blogspot.com

Αυστηρές ποινές για τα καρτέλ (Να είναι καλά ο Θεόδωρος Τενέζος με την απεργεία πείνας που είναι σε εξέλιξη....)


Με ποινές φυλάκισης από 8 μήνες μέχρι 5 χρόνια απειλούνται τα καρτέλ με το νέο σχέδιο νόμου για την αναβάθμιση της Επιτροπής Ανταγωνισμού που πριν λίγες ημέρες έδωσε στη δημοσιότητα ο υπουργός Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκης .

Επιβάλλεται για πρώτη φορά ποινή φυλακίσεως, τουλάχιστον 8 μηνών, για όσους παραβιάζουν το νόμο περί ανταγωνισμού, διπλασιάζεται από 3 σε 6 μήνες, η ποινή φυλάκισης για όσους αρνούνται να δώσουν πληροφορίες ή δίνουν ψευδείς πληροφορίες στην Επιτροπή, ενώ προβλέπεται επίσης και η άμεση εφαρμογή κανονιστικών αποφάσεων της.

Επίσης πενταπλασιάζεται η επιβαλλόμενη χρηματική ποινή για όσους παραβιάζουν το νόμο (από το ποσό των 3.000 έως τις 30.000 ευρώ που είναι σήμερα διαμορφώνονται σε ποσά από 15.000 έως 150.000 ευρώ) ενώ για όσους παρακωλύουν τον έλεγχο ή αρνούνται να δώσουν πληροφορίες ή παρέχουν ψευδής πληροφορίες στην Επιτροπή Ανταγωνισμού αυξάνεται η χρηματική ποινή από 5.000 έως 15.000 ευρώ που είναι σήμερα, σε ποσά από 10.000 έως 50.000 ευρώ.

Τα μέλη της γίνονται 9 από 11, θα λειτουργεί σε τρεις τριμελείς επιτροπές, με επικεφαλείς τον πρόεδρο και 2 αντιπροέδρους, η ολομέλεια θα ασχολείται μόνο με μεγάλες υποθέσεις ενώ καταργείται η συμμετοχή εκπροσώπων επαγγελματικών φορέων (ΣΕΒ, Εμπόρων κλπ).

Επίσης οι αποφάσεις της που έχουν κανονιστικό χαρακτήρα, όπως η πρόσφατη για την αγορά πετρελαιοειδών και τους φορτοεκφορτωτές της λαχαναγοράς, με βάση το νέο νόμο θα έχουν άμεση εφαρμογή, χωρίς να απαιτείται η έκδοση υπουργικής απόφασης που θα τις ενεργοποιεί.

Όπως είπε ο υπουργός Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκης στη συνέντευξη Τύπου όπου παρουσίασε το νομοσχέδιο, μέσα στον Απρίλιο ετοιμάζεται και νομοθετική παρέμβαση για την αγορά καυσίμων στα πρότυπα των προτάσεων που έχουν γίνει από την Επιτροπή Ανταγωνισμού καθώς ο νόμος δεν έχει αναδρομική ισχύ και η κανονιστική αρμοδιότητα της επιτροπής θα αφορά στις μελλοντικές αποφάσεις της.


Σύμφωνα με τα απολογιστικά στοιχεία για την τελευταία πενταετία, η Επιτροπή έχει επιβάλει πρόστιμα ύψους 245 εκατ. ευρώ, από τα οποία έχει εισπραχθεί περίπου το 30%.
Το χαμηλό ποσοστό των εισπραχθέντων οφείλεται στην διαχρονικά ...βραδυπορούσα δικαιοσύνη, αφού σε αυτή προσφεύγουν οι ... «καρτελίστες» στην προσπάθεια τους για ακύρωση (ή μείωση) των προστίμων που τους επιβάλλονται.


«etipos»«ana-mpa»

http://politis-gr.blogspot.com/

Πέμπτη, 2 Απριλίου 2009

Πραγματικοί Έλληνες vs Πουλημένοι Έλληνες

Το πρωί δώσαμε συγχαρητήρια στους μάγκες που σήκωσαν το παρακάτω πανό :


Δείτε το παρακάτω video :

Popout


Χίλια Μπράβο ρε Μάγκες ! (και απο μένα)

http://parapolitiki.blogspot.com

Τετάρτη, 1 Απριλίου 2009

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΕΝΕΖΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΕΣ


ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ


Η IRON TENCO ΑΕ δημιουργήθηκε στην Αθήνα, στα τέλη Ιουλίου 2004.

Εδρεύει στην οδό Κων/πόλεως 18, στον Ρέντη και, όταν ξεκίνησε η επιχείρηση, νόμιμοι εκπρόσωποι ήμαστε ο κ. Κοσμόπουλος κι εγώ.

Η εγγραφή τότε στο site alibaba.com έγινε το 2005 και νόμιμα δηλώθηκε ως νόμιμος εκπρόσωπος ο κ. Κοσμόπουλος, λόγω του ότι εγώ δεν γνωρίζω την αγγλική γλώσσα.

Σκοπός μας ήταν η επέκταση της επιχείρησής μας και η διεύρυνση της δικτύωσής μας, προκειμένου να εισάγουμε σίδηρο, κάτω από την ασφυκτική πίεση των καρτέλ.

Το οίκημα όπου στεγάζεται η Αστική Εταιρεία μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρος (ΜΚΟ) STOPCARTEL, ενοικιάστηκε από εμένα, πολύ πιό νωρίς και, με παραχωρητήριο, έδωσα στην STOPCARTEL το 30% ως νόμιμη, δηλωμένη στην εφορία έδρα.

Κανείς δεν έκρυψε ποτέ πως η Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία δημιουργήθηκε και από εμένα σαν ιδρωτικό μέλος τον Νοέμβριο του 2006, μετά την καταστροφή που μας επέφεραν οι καταγγελλόμενοι οπός είχαμε νόμιμο δικαίωμα αλλά και υποχρέωση σαν ενεργοί πολίτες.

Σκοπός της είναι η, με κάθε νόμιμο μέσο, συμπαράσταση στα θύματα των καρτέλ και των μονοπωλίων.

Το STOPCARTEL λειτουργεί από συνεισφορές δικές μας και των μελών του χωρίς να έχει ζητήσει ή και να έχει λάβει ούτε ένα ευρώ από οποιονδήποτε φορέα σαν επιχείριση.

Άλλωστε από την πρώτη ημέρα ίδρυσης του STOPCARTEL τονίστηκε ότι ιδρυτές μιας τέτοιας οργάνωσης δεν θα μπορούσαν να είναι άλλοι από θύματα καρτέλ

Στον κ. Σανιδά έχουν κατατεθεί όλα τα έγγραφα, όσον αφορά την IRON TENCO AE και την καταγγελία μου και είναι γνώστης της ύπαρξης της ΜΚΟ STOPCARTEL.

Όσον αφορά τη λασπολογία το επαναλαμβάνουμε για μια ακόμα φορά ότι η καταγγελία δεν έχει γίνει λόγω χρεών, υπάρχει ο φάκελος με τα έγγραφα και τα extree των τραπεζών, που δηλώνουν ότι, μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, δεν υπήρχαν δυσμενή στοιχεία, ακάλυπτες επιταγές ή καθυστέρηση πληρωμών, παρ' όλο που από τις 30/05/2006 η Λιανός ΑΕ είχε διακόψει αναίτια την προμήθεια σιδήρου που διενεργούσε μέσω τριγωνικής συναλλαγής με τη ΣΙΔΕΝΟΡ, παίρνοντας 580.000?.

Πειράζει πολύ μάλλον τα μεγάλα συμφέροντα η καταγγελία μου κατά του πιο σκληρού καρτέλ και το ότι καταθέσαμε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά των τραπεζών στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, καθώς και ότι καταγγείλαμε στην ΕΕ σωρεία καρτέλ στον ελληνικό χώρο που καταδυναστεύουν και οδηγούν στην φτώχεια τους Έλληνες πολίτες.

Όσον αφορά τα στοιχεία, εδώ και σχεδόν πενήντα μέρες καταγγέλλω ότι υπάρχουν στην γωνία Πατησίων και Κότσικα, στην σκηνή μου.

Η υβριστικές φράσεις προς τον πολιτικό κόσμο που ευαισθητοποιήθηκε και ενεργοποιήθηκε απέναντι στα καρτέλ, δεν με αντιπροσωπεύουν.

Η δε σύγκριση με τον σχιζοφρενή, όπως αναφέρεται, Παπαδόπουλο είναι τουλάχιστον... ατυχής!

Για τις ύβρεις και την συκοφαντία που ανώνυμα εξαπέλυσαν εναντίον μου, χωρίς να έχουν ελέγξει τον φάκελο μου, είναι τουλάχιστον ανέντιμο για δημοσιο-γράφους που υποτίθεται ότι ασχολούνται με το δημόσιο συμφέρον.Είναι καιρός να πάψουν τα μεγάλα συμφέροντα να κρύβονται πίσω από την κουρτίνα των ΑΝΩΝΥΜΩΝ blogs.

Επαναλαμβάνω ότι, εάν κάποιος έχει στοιχεία, ΕΠΩΝΥΜΑ, ας τα καταθέσει, αλλιώς ας ΣΙΩΠΗΣΕΙ.Τενέζος Θεόδωρος

Τηλ: 6982009287

Email: tenezos@gmail.com

===================================================================

ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ

ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ …ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΛΕΙΠΕΙ ΕΙΝΑΙ Η «ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ» ΣΦΡΑΓΙΔΑ.

ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΟΙ «ΕΝΟΧΟΙ» ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΘΑ ΕΥΡΙΣΚΑΝ ΕΝΑΝ ΕΜΜΙΣΘΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΤΕΝΕΖΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ «ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΩΝ» ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΗΤΟΥΜΕΝΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΑΝΙΣΧΥΡΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΤΕΝΕΖΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ.

Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ. Ο BLOGGER ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ http://infopress-gr.blogspot.com ΕΧΕΙ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΙΑ ΒΡΩΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΤΟ ΘΟΔΩΡΟ ΤΕΝΕΖΟ

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΤΕΝΕΖΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOG ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΘΛΙΟΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΑ ΩΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΕΝΕΖΟΣ ΔΕΝ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΠΟΤΕ.

ΑΘΛΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ……. ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ….????

ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΤΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ???

ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΣΟΥ ΜΟΛΙΣ ΟΙ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΤΕΣ ΣΟΥ …..

ΣΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ …… « ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΕΝΤΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ».

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΙΓΜΑ ΔΟΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ…..

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΤΕΣ ΣΟΥ !!!!!!

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΝΕΖΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ BLOG ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΥΨΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ IRON TECH ……Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΚΟ STOP CARTEL


ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΗΨΙΜΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ??? ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ???


ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

Κύριε Σανιδά... Ο Μήνας έχει 9 για τον Θ. Τενέζο;

Ο Απατεώνας Τενέζος Διπλάρωσε το ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Η Πανεθνική Συνδιάσκεψη του Θεόδωρου Τενέζου


Τενέζος στο BBC - Μου Πρόσφεραν €1 εκατ.

Απεργία Πείνας... My Foot... Λέμε Εμείς οι Απέξω

Σε Ποιούς Ανήκει η ΜΚΟ StopCartel;

Θεόδωρε Τενέζο Άστο για Κάποια Άλλη Ζωή

Κύριε Τενέζο η Αυτοκτονία ΔΕΝ είναι Αλτρουϊσμός

Θεόδωρος Τενέζος - Η Πρόβα Ανάστασης Απέτυχε


http://tolimeri.blogspot.com/

ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ από Θεόδωρο Τενέζο...Η επιστολή του Θεοδώρου Τενέζου που λάβαμε, και τα επισυναπτόμενα έγγραφα που αποδεικνύουν τις εγκληματικές παρανομίες του προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού σε βάρος της εταιρίας του, και όχι μόνο.


Η μηνυτήρια αναφορά της εταιρίας IRONTENCO Α.Ε. του Θεοδώρου Τενέζου εναντίον του προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού, Σπύρου Ζησιμόπουλου, η οποία περιλαμβάνει όλες τις εγκληματικές, παράνομες ενέργειές του, οι οποίες οδηγούν στην προστασία και συγκάλυψη του καρτέλ χάλυβα.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΜΗΝΥΣΗ, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩΤο υπόμνημα-απάντηση του Θεοδώρου Τενέζου, στην απολογία του προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού, Σπύρου Ζησιμόπουλου, το οποίο αποκαλύπτει τα ασύστολα ψεύδη, τις απίστευτες ανακρίβειες, και την προκλητική ταύτισή του με την λάσπη του καταγγελλόμενου καρτέλ χάλυβα, το οποίο προσπαθεί απεγνωσμένα να προστατέψει.

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩΤο κείμενο παραπομπής του υπόδικου, πλέον, προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού, Σπύρου Ζησιμόπουλου, σε δίκη για τα ίδια αδικήματα, μετά από μήνυση εναντίον του, της εταιρίας Γεώργιος Δρίτσας, η οποία είχε καταγγείλει το μονοπώλιο της NESTLE.

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.H επιστολη Θ. Τενέζου

Βλέποντας την αναλγησία και την ένοχη δήθεν αδιαφορία του πολιτικού κόσμου και των μηχανισμών ελέγχου και δικαιοσύνης, που στην πραγματικότητα δεν είναι παρά μόνον για ιδιοτελή συγκάλυψη της ύπουλης επίθεσης λάσπης που εκτοξεύεται εναντίον μου, προστατεύοντας τα μεγάλα συμφέροντα, ΕΠΩΝΥΜΑ σας στέλνω:

  • Μηνυτήρια αναφορά ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών κατά του Σπυρίδωνος Ζησιμόπουλου του Κων/νου, προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού, για τα αδικήματα:
    α) κατάχρηση εξουσίας (άρθρο 239 Π.Κ.)
    β) παράβαση καθήκοντος (άρθρο 259 Π.Κ.)
    γ) παρασιώπηση εγκλημάτων (άρθρο 232 Π.Κ.)

  • Συμπληρωματικό υπόμνημα της IRON TENCO Α.Ε. επί της ως άνω μηνύσεως κατά του Σ. Ζησιμόπουλου του Κων/νου, προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού, Ενώπιον του κ. Πταισματοδίκου Αθηνών (19ο Τμήμα).

  • Διάταξη του Εισαγγελέως Εφετών Αθηνών Ιω. Π. Διώτη, για άσκηση ποινικής δίωξης κατά του Σπυρίδωνος Ζησιμόπουλου του Κων/νου, προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού για παράβαση καθήκοντος (άρθρο 259 Π.Κ.), της 2/7/2008.

Σας παρακαλώ για την αναδημοσίευση των στοιχείων.


Τενέζος Θεόδωρος

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Iron Tenco Α.Ε.

Σε απεργία πείνας για 47η ημέρα κάτω από τα γραφεία της Επιτροπής Ανταγωνισμού


http://tolimeri.blogspot.com/

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τον Θέοδωρο Τενέζο δέχτηκε να δει προσωπικά ο Κωνσταντίνος Καραμανλής μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το blog μας!!!


Είδηση βόμβας μεγατόνων. Ο πρωθυπουργός της χώρας Κωνσταντίνος Καραμανλής δέχτηκε εν τέλει και μετά από συνεχής πιέσεις τών blogger και της κοινής γνώμης να βρεθεί σε συνάντηση με τον απεργό πείνας για 48 μέρες Θεόδωρο Τενέζο. Είδικότερα μετά την ανταπόκριση των βουλευτών του Πασόκ και τον φόβο να τον προλάβουν στην πολιτική εκμετάλευση του θέματος κάνει ένα βήμα παραπέρα και μέσω του liondani (τηλεφώνησε νωρίς το πρωί μαζί μου) καλεί τον Θοδωρή σε γεύμα στο "Βυζαντινό" με όλα τα έξοδα πληρωμένα... Το γεύμα θα είναι για δέκα άτομα... 3 άτομα αντιστοιχούν στον Καραμανλή και λόγω των περιστάσεων τα 7 στον Τενέζο... Φημολογείται ότι θα προσπαθήσει να μας αιφνιδιάσει όλους λέγοντας ... ΣΥΓΝΩΜΗ σε απευθείας μετάδωσει στο MOGULUS.(Προσωπική μου πρόβλεψη είναι ότι θα την πει αμέσως μετά το δείπνο αφού θα έχουν ήδη καταναλωθεί 16 καραφάκια κρασιού...) Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε άμεσα. So stay tuned :)

ΓΑΠ: έξι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και ο Γραμματέας της Νεολαίας στον απεργό πείνας Θ. Τενέζο

Χθες το βράδυ, μετά το τέλος των εργασιών της βουλής (22:00), έξι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (Μάρκος Μπόλαρης, Μιχάλης Τιμοσίδης, Βασίλης Κεγκέρογλου, Δημήτρης Βαρβαρίγος, Γιάννης Αμοιρίδης και Γιώργος Πεταλωτής), μαζί με τον Κώστα Πανταζή, Γραμματέα της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ, επισκέφθηκαν τον Θοδωρή Τενέζο, που μπήκε στην 48η ημέρα Απεργίας Πείνας.


Επιτέλους, υπάρχουν και βουλευτές που δεν είναι βολευτές και είναι πάνω απ’ όλα ΑΝΘΡΩΠΟΙ!


Πιστεύουμε ότι ήταν μια σημαντική κίνηση, που δείχνει ότι υπάρχουν εκλεγμένοι στη Βουλή, οι οποίοι δεν είναι «όμηροι» των ΜΜΕ και των συμφερόντων.


Ταυτόχρονα βλέπουμε να απουσιάζει εντελώς από το ζήτημα ο αρμόδιος «σκιώδης» υπουργός του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Χρυσοχοϊδης…

Κι όμως, ο αστυνόμος Μιχαλάκης βρίσκει χρόνο… και δεν απουσιάζει ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛΕΠΑΡΑΘΥΡΟ, μιλάει επί παντός επιστητού, ως παγώνι που έχει «μεγάλους» στόχους…


Όλοι γνωρίζουν πως τα πολιτικά πρόσωπα που προσκαλούνται να συμμετέχουν στα παράθυρα των καναλιών, επιλέγονται από τους καναλάρχες και τους δημοσιογράφους και απορούμε…


Απορούμε πως ο κ. Χρυσοχοϊδης είναι ο «εκλεκτός» των καναλαρχών και των καρτέλ, ενώ είναι ταυτόχρονα σκιώδης υπουργός του ΠΑΣΟΚ, ακριβώς για την ανάπτυξη και τα καρτέλ…


Έτσι, για μία ακόμη φορά επισημαίνουμε αυτά τα τραγελαφικά, που πρέπει άμεσα να διορθώσει ο Γιώργος Παπανδρέου, γιατί το οφείλει στο λαό.


Πρόεδρε του ΠΑΣΟΚ, γιατί να μην είναι «σκιώδεις» υπουργοί οι βουλευτές-παλικάρια, που τόλμησαν να ενημερωθούν για τον άνθρωπο που βαδίζει ολοταχώς στο θάνατο και να είναι οι εκλεκτοί των ΜΜΕ, που χαριεντίζονται με τους υπουργούς της δεξιάς;

Εμείς θυμίζουμε ότι αυτοί που επεσκέφθησαν τον Θ. Τενέζο, δεν πλούτισαν από την πολιτική και έχουν μακρά πορεία αγώνων στο ΠΑΣΟΚ.Μάρκος Μπόλαρης, βουλευτής Ν. Σερρών, ο άνθρωπος που δεν φοβήθηκε να δίνει καθημερινά μάχες για το σκάνδαλο Βατοπεδίου.


Μιχάλης Τιμοσίδης, βουλευτής Ν. Καβάλας, γιατρός του ΕΣΥ που δεν έχει πάρει ΠΟΤΕ φακελάκι, που έδωσε μάχες για το Βατοπέδι και που από το 1974 είναι στρατευμένος στο ΠΑΣΟΚ.


Βασίλης Κεγκέρογλου, βουλευτής Ν. Ηρακλείου, Κρητικός από την Καππαδοκία, διαμάντι για την Κρήτη, γεννημένος μαζί με το ΠΑΣΟΚ και μπροστάρης σ’ όλους τους λαϊκούς αγώνες.


Δημήτρης Βαρβαρίγος, βουλευτής Ζακύνθου, ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, σεμνός και έντιμος αγωνιστής, που τα βάζει με τα θεριά της δεξιάς στη Ζάκυνθο και κερδίζει για δεύτερη φορά τη μονοεδρική.


Γιάννης Αμοιρίδης, βουλευτής Ν. Πιερίας, ο Δήμαρχος που άφησε ιστορία στην Κατερίνη, γνώστης της Αυτοδιοίκησης και μπροστάρης στους αγώνες.Γιώργος Πεταλωτής, βουλευτής Κομοτηνής, ως πρόεδρος του δικηγορικού Συλλόγου της πόλης ξεσκέπασε το σκάνδαλο Βατοπεδίου και προσφέρει αδιάκοπα στο κοινοβουλευτικό έργο του ΠΑΣΟΚ.


Κώστας Πανταζής, Γραμματέας της Νεολαίας, που δεν λείπει από τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις. Ο νεολαίος που ανέτρεψε την γραφειοκρατική κατάντια της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ και τον συναντάμε σε όλες τις διαδηλώσεις.


Γιώργο Παπανδρέου, αυτοί ένιωσαν την ευθύνη να περάσουν από τον Τενέζο!


ΝΖ

http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/

Απεργεία πείνας : Ημέρα 48 Μια βδομάδα περίπου μετά την συνάντηση συμπαράστασης και τα ΜΜΕ ... ΣΙΩΠΟΥΝ εκκωφαντικά !!!