Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Η κυρία ΥΠΕΚΑ στα χνάρια του Γιουγκοσλάβικου καλαμποκιού.

Θα εισάγουμε ρεύμα με 40 ή 50 και θα το εξάγουμε προς 200! Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό.

Είπα να γράψω μια επιστολή στον Επενδυτή, αλλά εδώ είναι ευκολότερο και μάλλον θα το διαβάσουν πιο πολλοί… Η κυρία Μπιρμπίλη έγραψε άρθρο και λέει πράγματα που είναι ή ψευδή, ή λανθασμένα.

«Η κλιματική αλλαγή γίνεται αισθητή». Το ότι κρυώνεις ή ζεσταίνεσαι εσύ, κυρία μου, δεν σημαίνει τίποτα. Αν είχα τα δικά σου μυαλά, θα έλεγα ότι πάει πάγωσε ο πλανήτης επειδή είχαμε ρεκόρ ψύχους στο Β. ημισφαίριο. Το κλίμα κάνει κύκλους, η Μεσόγειος έχει ξεραθεί και πλημυρίσει πολλές φορές τα τελευταία 5 εκατομμύρια χρόνια, και όλη η θεωρία περί ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγής αμφισβητείται, για να μην πω ότι απεδείχθη στημένη απάτη.

«Το κόστος αδράνειας θα στοιχίσει έως και 20% του παγκόσμιου ΑΕΠ». Συγγνώμη, αν νομίζεις ότι ακριβαίνοντας το ρεύμα ή φορολογώντας το κάρβουνο θα αυξήσεις το ΑΕΠ, αποδεικνύεις περίτρανα ότι και εσύ, σαν μέλος της λαμπρής κυβέρνησης πάσχεις στα οικονομικά…

«Πράσινη οικονομία»! Την είδαμε στα τέλη κυκλοφορίας. Φορολογείστε τον φτωχό για να ζήσει ο εισαγωγέας αυτοκινήτων!

«Οι ανεξάντλητες ΑΠΕ». Αχ… δεν σας τα μαθαίνουν αυτά στο γυμναστήριο… Ο αέρας και ο ήλιος είναι φαινομενικά ανεξάντλητα, δηλαδή θα διαρκέσουν περισσότερο από όσο η γενιά μας. Αλλά, χρυσή μου, η ηλιακή ενέργεια και ο αέρας στην Γη, είναι χαμηλής ενθαλπίας και εντροπίας, και επομένως δεν προσφέρονται για μετατροπή σε υψηλής εντροπίας και ενθαλπίας ηλεκτρισμό. 1ος και 2ος νόμος της θερμοδυναμικής, ρώτα έναν φυσικό ή έναν χημικό μηχανικό. Το πρόβλημα είναι χειρότερο δεδομένης της κακής συνήθειας του ρεύματος να μην …αποθηκεύεται.

«Η ανταγωνιστικότητα της Ελληνικής οικονομίας»… Έχει τόση σχέση με την μείωση του CO2 όσο με τις μεταβολές της μαγνητόσφαιρας γύρω από του Πόλους… Η μαγνητόσφαιρα έχει μάλλον μεγαλύτερο αποτέλεσμα αφού φαίνεται να επηρεάζει τον σχηματισμό νεφώσεων και την αυξομείωση του albedo του πλανήτη. Ανταγωνιστικότητα με τριπλασιασμένο και τετραπλασιασμένο κόστος ηλεκτρικού ρεύματος; Χλωμό. Όλη η άσκηση με τις ΑΠΕ, ειδικά στην Ελλάδα, θα μας βυθίσει ακόμα περισσότερο σε ύφεση, και όχι μόνο σήμερα και αύριο, αλλά εσαεί, αφού προσθέτει έναν ακόμα φόρο στον λογαριασμό της ΔΕΗ.

«Τα νησιά του Αιγαίου»… Αν φαντάζεσαι ότι θα τα διασυνδέσεις για να εξάγεις αιολικό ρεύμα σε τρίτες χώρες, προφανώς δεν ξέρεις ούτε από κόστος ρεύματος, ούτε από τουρισμό. Θα εξάγεις εσύ αιολικό ρεύμα που θα σου στοιχίζει €120 ή €200 ευρώ η μεγαβατώρα, και θα εισάγεις με €50 ή €60! Φυσικά αυτό είναι παλιό πασοκικό κόλπο. Θα εισάγουμε υδροηλεκτρικό ή πυρηνικό, θα το περνάμε από τα νησιά, θα το βαφτίζουμε αιολικό και θα το επανεξάγουμε! Αιολική ΚΥΔΕΠ! Η κυρία ΥΠΕΚΑ στα χνάρια του Γιουγκοσλάβικου καλαμποκιού.

Θα εισάγουμε φτηνό Γιουγκοσλάβικο ή «Μακεδονικό» ρεύμα και θα το πουλάμε σαν Ελληνοποιημένο! Με κέρδος.

Η «πράσινη επιχειρηματικότητα» είναι έωλη. Μην έχοντας άλλες επιδοτήσεις να ροκανίσετε, θα φορολογήσετε τα παλιά αυτοκίνητα και τον λογαριασμό της ΔΕΗ, σε μια χώρα που φτωχαίνει με την ημέρα, για να πλουτύνουν περισσότερο μερικοί εγχώριοι και αλλοδαποί φίλοι της κυβέρνησης

Archaeopteryx

ΥΓ. Υπενθυμίζω για τους έχοντας ασθενική, ή καθόλου, μνήμη ότι εκείνος ο φουκαράς με το καλαμπόκι επί Ανδρέα πήγε μέσα


http://www.antinews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου