Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2010

Δεν προλαβαίνουμε το μπαράζ αθλιότητας και προπαγάνδας που επιβάλλουν στους Έλληνες ... οι "σύμμαχοί" μας.

Χθες δεν μπορούσα να ΜΗΝ γελάσω με τον ντελικάτο Σταύρο Θεοδωράκη που έστησε βραζιλιάνικο δακρύβρεχτο σήριαλ σε συνεργασία με τον αρχιεπίσκοπο για OSCAR... Ιερώνυμο. Έτοιμος για ΗΘΟΠΟΙΟΣ ο αρχιεπίσκοπος. Κουρασμένος και μέσα στη βαρεμάρα μας έδειξε πόσο δυστυχισμένος είναι με το αξίωμα που κατέχει, πράγμα που αποδεικνύει ότι εκλέχθηκε ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ. Βαριέται τις δεξιώσεις και τις συνατήσεις, βαριέται τα της διοίκησης, τον κουράζουν οι υποχρεώσεις του αξιώματος κι αυτό που επιθυμεί είναι να ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ και να το ρίξει στο διάβασμα. Αλλά ΜΗΝ γελιέστε. Υπάρχει "συμβόλαιο" και θα φύγει μόνο όταν τελειώσουν με τη γνωστή ατζέντα...και ο επόμενος θα είναι μάλλον ακόμα χειρότερος για τους Έλληνες χριστιανούς.
Όταν ο "αλέγκρος" αρχιφωστήρας Θεοδωράκης Σταύρος του θύμισε ότι το αξίωμα του έχει ΙΣΟΒΙΑ διάρκεια τότε ο Ιερώνυμος αφησε να εννοηθεί ότι θα παραιτηθεί νωρίτερα κάτι που σημαίνει ότι θα ανοίξει ο δρόμος εναλλαγής της εκκλησιαστικής εξουσίας...ΧΕΡΙ με ΧΕΡΙ και σύμφωνα πάντα με τις προσταγές των γνωστών κέντρων. Άλλωστε εάν εκλεγεί κανένας ανεξέλγκτος πατριώτης όπως ήταν ο Χριστόδουλος ... τότε θα τον σκίσουν με νύχια και με δόντια όπως έκαναν στο παρελθόν με την υπόθεση Βαβύλη.
Είναι προφανές ότι ο Ιερώνυμος εκλέχθηκε για να ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ η κατάληψη της θέσης του αρχιεπισκόπου από κάποιον ΜΗ χρήσιμο για την προώθηση των γνωστών σχεδίασμών των παγκόσμιων τραπεζιτών. Όπως είπε ο Ιερώνυμος... "όπου χρειαστεί βοήθεια η Ελλάδα για να προσαρμοστεί σε ΝΕΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ, ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ η εκκλησία είναι έτοιμη να παρέχει στήριξη" ...κάτι που κατέστησε σαφές από την πρώτη μέρα που τον ανέβασαν οι κύκλοι του ΔΟΛ και της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ. Γι'αυτό και πέτυχε ΜΕΙΩΣΗ των φόρων της εκκλησίας (κάνε κλικ δίπλα στην εικόνα για μεγέθυνση), Εμμέσως πλην σαφώς έστειλε μήνυμα στην κυβέρνηση απειλώντας να παραδώσει την εξουσία στους ... "σκληροπυρηνικούς" (βλέπε Άνθιμο)
Για να δικαιολογήσει το μεροκάματο που τσεπώνει ο Σταύρος Θεοδωράκης...δεν έχασε την ευκαιρία να προωθήσει το θέμα για το οποίο καίγονται οι ΗΠΑ και που είναι το ΣΚΟΠΙΑΝΟ. Έτσι έσπευσε να πάρει ΔΗΜΟΣΙΑ δέσμευση από τον αρχιεπίσκοπο ότι δεν θα κουνηθεί ΚΑΝΕΙΣ μόλις το ΠΑΣΟΚ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Έκλεισε η συμφωνία. Ακούστε τον Χριστόδουλο ΕΔΩ για να καταλάβετε γιατί τον ξέσκισαν οι πράκτορες της CIA του Ελληνικού Τύπου...σε αντίθεση με τον ξεπουλημένο όσο δεν πάει... Ιερώνυμο.
Η "τέλεια" συνέντευξη έκλεισε με το ξενέρωτο show του Ιερώνυμου-rainman που μπήκε στο σπίτι του , σεμνά και ταπεινά, κάθησε σε ένα φτωχικό τραπέζι με ένα πιάτο, μια χούφτα φαγητό και μία φέτα ψωμί... κι έτσι "πειστήκαμε" (my ass) ότι ο αρχιεπίσκοπος διάγει βίον λιτόν κι ασκητικόν.
Έτοιμος για συμμετοχή σε σήριαλ, δεν κοίταξε στιγμή στην κάμερα, που άλλαξε 2-3 θέσεις και ο ίδιος περίμενε υπομονετικά τις υποδείξεις του σκηνοθέτη για το πως θα κινηθεί και τι θα κάνει. Προσποιήθηκε ότι ήταν μόνος του... και κάθησε να φάει το ξεροκόμματο βουβός ωσάν άγιος...
Γελάσαμε πραγματικά με την καρικατούρα του αγίου που σκηνοθέτησαν και θέλησαν να μας πασάρουν οι δυο φωστήρες του Λαμπράκη. Διότι στην ομάδα του ΔΟΛ ανήκει κι ο Ιερώνυμος κι όχι μόνο ο λούλης Σταύρος Θεοδωράκης.
Στο τραγικό επεισόδιο με τη βόμβα στα Πατήσια, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έσπευσε να δημοσιεύσει ΠΛΑΣΤΗ προκήρυξη ανάληψης ευθύνης από μία δήθεν ναζιστική οργάνωση. Παρόλο που ο Μάκης έζησε στην Ιταλία, και στην περίπτωση του νεκρού Αλέξη και στην περίπτωση του νεκρού δεκαπεντάχρονου Αφγανού...αγνοεί την οδό της αλήθειας και ακολουθεί την οσμή του ΧΡΗΜΑΤΟΣ και μόνον, είτε αυτά τα φέρει η τηλεθέαση , είτε τα κλικ στην ιστοσελίδα του. Κόντρα στο ρεύμα και την προπαγάνδα...αποφεύγει να πάει. Αν δεν είσαι TRENDY δεν κάνεις νούμερα. Δυστυχώς ΞΕΧΑΣΕ ότι στην Ιταλία την τρομοκρατία ΜΑΥΡΗ και ΚΟΚΚΙΝΗ την προστάτευαν για να ΜΗΝ υπάρχουν συλλήψεις τα ίδια κέντρα (Μασωνία P2, GLADIO και CIA). Η μία τρομοκρατία δίνει άλλοθι στη άλλη κι ο στόχος είναι ΜΟΝΟΝ ο πολίτης. Στην Ιταλία κατάφεραν οι ΗΠΑ να αποτρέψουν τη συμμετοχή των αριστερών στην κυβέρνηση με τη στρατηγική της έντασης και με κόστος τη ζωή εκατοντάδων αθώων πολιτών...αλλά και τη δολοφονία του πολιτικού που σκέφτηκε την συγκυβέρνηση την εποχή που η αριστερά είχε σχέσεις με Ρωσία και όχι με τη CIA.
Επίσης οι έχοντες εμπειρία στην τρομοκρατία γνωρίζουν ότι η αποστολή ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΩΝ γίνεται σε ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ και ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ των τρομοκρατών προκειμένου να ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΘΕΙ η ΑΥΤΟΥΣΙΑ κι ΕΓΚΑΙΡΗ δημοσίευση του κειμένου της προκήρυξης.
Αυτός είναι ο λόγος που οι προκηρύξεις αποστέλλονται στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ-New York Times και στο INDYMEDIA-SOROS.
Διαβάστε ΕΔΩ στα ΧΑΛΙΑ για τα ΨΕΜΜΑΤΑ των ΙΩΝ της ΕλευθεροτυCIAς που προσπαθούν να συγκαλύψουν την Εβραϊκή αντιπαλαιστινιακή προπαγάνδα.
Το να στείλουν Ναζιστές προκήρυξη στον αντιδεξιό Μάκη των Βορείων Προαστίων... δεν είναι παρά δείγμα της βαθιάς άγνοιας του ΤΑΡΖΑΝ σε θέματα τρομοκρατίας. Σίγουρα όμως ο ΤΑΡΖΑΝ είναι γάτα στο να μετατρέπει σε χρήμα τα πάντα.
Στην Ελλάδα η κόκκινη τρομοκρατία έχει λογαριασμούς στη αμερικάνικη CITIBANK και σχετίζεται με την ανάληψη έργων από Αμερικάνικες εταιρίες , ενώ ΜΑΥΡΗ τρομοκρατία ΔΕΝ μας εμφάνισαν ακόμα...παρά τις απέλπιδες προσπάθειες των ξένων υπηρεσιών να οργανώσουν νεοναζιστικά σώματα κρούσης στην Ελλάδα. Μην ξεχνάτε ότι η κόκκινη ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ τρομοκρατία, δικτυώνεται μέσω ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ιστοσελίδας (INDYMEDIA) , χρηματοδοτείται από ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ "αντιεξουσιαστές αχαχούχα" όπως ο Soros και ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ τη φιλοξενία της ιστοσελίδας τους στον ΑΠΟΡΘΗΤΟ και προστατευόμενο SERVER του Μετσόβειου πολυτεχνείου για την αποφυγή προβλημάτων από τυχόν πατριώτες εισαγγελείς. Σε οποιονδήποτε αυθόρμητο νεοναζιστή που θα τολμήσει να πετάξει μία πέτρα και να το ανακοινώσει στο διαδίκτυο, η αστυνομία θα τον έχει μπαγλαρώσει την ίδια μέρα. Αν όμως έχουμε να κάνουμε με τρομοκρατία εισαγωγής από ΗΠΑ, φυσικά θα καλυφθούν τα ίχνη των "μαύρων" όπως καλύπτονται τα ίχνη των "κόκκινων". Οι ξένοι αβανταδόροι του μεταναστευτικού νομοσχεδίου, που επίσης σχετίζονται με ιδρύματα του Soros, βολεύει να εκμεταλλευτούν το απροσδόκητο ατύχημα ώστε να το αποδώσουν σε "ΜΑΥΡΗ" τρομοκρατία παρόλο που η συνδεσμολογία και οι πρώτες ύλες είναι "κατακόκκινες". Αξίζει να μελετήσετε τις διαφορές από τις παρακάτω φωτογραφίες για να καταλάβετε τι σημαίνει ένα κανάλι να είναι ΤΑΓΜΕΝΟ στην υπηρεσία...της κυβέρνησης. Στο κανάλι του MEGA δεν τόλμησαν να αναγράψουν τη λέξη "ΝΕΚΡΟΣ" διότι έχουμε ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, η τραγική γκάφα των προστατευόμενων αριστερών τρομοκρατών, προκάλεσε νεκρό και μάλιστα μετανάστη...οπότε το θέμα έπρεπε να περάσει... λίγο στα ψιλά...μέχρι να αναλάβουν να ρίξουν το έγκλημα στους "ρατσιστές".

Στα υπόλοιπα κανάλια ο νεκρός υπήρχε και ΓΡΑΠΤΩΣ και ΠΡΟΦΟΡΙΚΩΣ


Πάντως είναι απίστευτο ΠΟΣΟ εύκολα βρίσκουν βήμα σε μεγάλες εφημερίδες και κανάλια ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΨΕΥΤΕΣ και ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ.
Βάλθηκαν να μας πείσουν ότι εμείς οι Έλληνες είμαστε ρατσιστές. Και την προσπάθεια αυτή την χρηματοδοτούν ΕΒΡΑΙΟΙ αλλά και ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.
Οι αιματολογικά εκλεκτοί του θεού και οι χειρότεροι δουλέμποροι της ιστορίας της ανθρωπότητας κατηγορούν ΕΜΑΣ ως ρατσιστές.

Σκεφθείτε ότι ΜΟΛΙΣ το 1963 χρειάστηκε να σταλεί στρατός από τον Kennedy σε πολιτεία των ΗΠΑ για να ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ η εγγραφή δύο έγχρωμων φοιτητών στο πανεπιστήμιο. Ακολούθησε δολοφονική απόπειρα του ρατσιστή κυβερνήτη της ALABAMA κι όταν ο Kennedy μίλησε για τις συνωμοσίες κάποιων σκοτεινών μασωνικών club ... ακολούθησε η δολοφονία του.
Την δεκαετία του '60 στην Ελλάδα φοιτούσαν ήδη στα πανεπιστήμια μας εκατοντάδες Αφγανοί κι Αφρικανοί φοιτητές...πράγμα αδιανόητο για την ισχυρότερη χώρα του πλανήτη...που άλλωστε βάσισε τον γρήγορο πλουτισμό της στην ληστεία ξένων κρατών και τη υφαρπαγή πολιτών που μεταφέρθηκαν και χρησιμοποιήθηκαν από τους Αμερικάνους ως ζώα κι εμπορεύματα.

Τρίτη, 30 Μαρτίου 2010

Ένα εφιαλτικό όργιο τρόμου απλώνεται, από το παρακράτος και τις μυστικές του υπηρεσίες, παντού σε κάθε γωνιά...

Γράφει ο Θύμιος Παπανικολάου


Οι μυστικές υπηρεσίες έχουν μετατρέψει
την Ελλάδα σε κόλαση τρομοκρατικών πράξεων και ανοικτών γκανγκστερικών εγκλημάτων και ο κ. Χρυσοχοΐδης, σε κάθε έγκλημα που συντελείται, χύνει κροκοδείλια δάκρυα, με εκείνο το μελοδραματικό τόνο και ύφος του αυθάδους στρατάρχη.

Έσπευσε και στο καινούριο έγκλημα να βγάλει το «οργισμένο» διάγγελμά του:

«Αυτοί οι δολοφόνοι μάς θεωρούν όλους εχθρούς τους, είτε πρόκειται για αστυνομικό είτε πρόκειται για μετανάστη είτε για οποιονδήποτε πολίτη. Αυτοί οι δολοφόνοι είναι απέναντι στην ελληνική κοινωνία. Σύσσωμη η ελληνική κοινωνία είναι απέναντί τους γι' αυτό είναι χρέος μας να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη».

Η υποκρισία και η αυθάδεια σε παράνοια: Η γνωστή υποκρισία και αυθάδεια των «κτηνάνθρωπων» της εξουσίας που επικαλύπτουν τα πάντα πίσω από κούφιους και δραματικά μελοδραματικούς λεονταρισμούς.

Γνωστή η λαϊκή σοφία: Όσο πιο ........
πωρωμένος είναι ο ένοχος τόσο πιο μελοδραματικά ουρλιάζει κατά του εγκλήματος…

Ο κ. Χρυσοχοΐδης δεν κακοποιεί και παραποιεί μόνο την αλήθεια των πραγμάτων, αλλά θέλει να εμφανίζεται ότι ο ίδιος με «σύσσωμη την ελληνική κοινωνία είναι απέναντι» από τους δολοφόνους.

ΟΧΙ, κύριε Χρυσοχοΐδη. Βάλατε τον εαυτό σας σε λάθος στρατόπεδο. Σύσσωμη η ελληνική κοινωνία είναι ΑΠΕΝΑΝΤΙ σας και απέναντι στα τρομοκρατικά εγκλήματα που έχετε σπείρει, ΑΠΕΝΑΝΤΙ στην ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ των μυστικών και παρακρατικών συμμοριών.

Και είστε με την παρακρατική τρομοκρατία των μυστικών υπηρεσιών (αν όχι και ένας από τους «σκηνοθέτες») ΓΙΑΤΙ γνωρίζετε ότι όλα αυτά τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ δεν προέρχονται από «παρανοϊκούς» δολοφόνους, αλλά από την σκηνοθετημένη παράνοια και κακουργία των μυστικών υπηρεσιών.

Το ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ και το ΕΠΙΚΑΛΥΠΤΕΤΕ…

Γνωρίζετε ποιοι κρύβονται και ποιοι σκηνοθετούν όλα αυτά τα τρομοκρατικά εγκλήματα, το ΓΙΑΤΙ τα οργανώνουν, τους στόχους και τους σχεδιασμούς των οργανωτών και σκηνοθετών ΚΑΙ ΟΛΑ τα παρασιωπάτε και μιλάτε γενικώς για «δολοφόνους».

ΜΗΠΩΣ δεν τα είχατε μάλιστα και προβλέψει πριν ανεβείτε στην εξουσία. Θα έρθουν πιο βίαιες και τρομακτικές τρομοκρατικές οργανώσεις είχατε «προβλέψει».

Και πράγματι «επαληθευτήκατε»: Επί των ημερών σας οργίασε η «τρομοκρατική σπορά»: Τη σπορά που «γνωρίζατε»!!!

Τη «σπορά» αυτή τη γνωρίζατε από τα «Δεκεμβριανά». Εξάλλου σε αυτά αποδώσατε τον νέο αιματηρό κύκλο της τρομοκρατίας. Και τα «Δεκεμβριανά» τα χαρακτηρίσατε «επαναστατική εξέγερση» της νεολαίας!!!

Αυτή δηλαδή η «επαναστατική έκρηξη» της νεολαίας έβγαλε τους στυγερούς δολοφόνους;

Και μόνο αυτό το σκεπτικό σας αποκαλύπτει το ρόλο σας. Οι επαναστατικές εκρήξεις δεν βγάζουν «δολοφόνους». Οι προβοκατόρικες «εξεγέρσεις» των μυστικών υπηρεσιών βγάζουν δολοφόνους!!!

Γνωρίζατε λοιπόν, το παιχνίδι των μυστικών υπηρεσιών στις κουκουλοφόρικες πυρπολήσεις της Αθήνας και «προφητεύατε» το μέλλον!!!

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ τους στόχους όλων αυτών των εγκλημάτων: Να μετατραπεί η Ελλάδα σε ζούγκλα του εγκλήματος.

Αυτές τις υπηρεσίες εκτελεί η κυβέρνησή σας και εσείς ο ίδιος με υπερβάλλοντα ζήλο: Η Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι σε κάθε ξένη μαφία, στην τρομοκρατία, στο έγκλημα.

Το όπλο της τρομοκρατίας και τα παρακρατικά «συνδικάτα» του εγκλήματος αποτελούν τις μορφές, τις ειδικές «τακτικές» μιας γενικότερες στρατηγικής: Της Αλλοδαπής εισβολής και κατοχής της Ελλάδας, της γκετοποίησης, της σποράς των μαφιών του εγκλήματος και του τρόμου, της ολοκληρωτικής άλωσης και προτεκτορατοποίησης της χώρας.

Ένα εφιαλτικό όργιο τρόμου απλώνεται, από το παρακράτος και τις μυστικές του υπηρεσίες, παντού σε κάθε γωνιά. Μια οργανωμένη «σπορά» τρόμου, εγκλήματος, και φρίκης για να υποταγεί ολοκληρωτικά και τελεσίδικα η ελληνική κοινωνία στη σύγχυση, στην τρέλα, στον ΕΦΙΑΛΤΗ της Νέας Τάξης.

Μια κακουργηματική «επιχείρηση» για να εξαναγκαστεί ο ελληνικός λαός να εξαγοράσει τον τρόμο του και τον πανικό του με την «ήσυχη» αποδοχή του θανάτου του…

Γι’ αυτό κύριε Χρυσοχοΐδη οργανώνονται καθημερινά τρομοκρατικά εγκλήματα και πολυεδρικές προβοκάτσιες.

Γι’ αυτό καρατομείτε κάθε αστυνομικό που θα θελήσει να κάνει καλά τη δουλειά του.

Γι’ αυτό αφήνετε στο έλεος των μαφιών την Αθήνα.

Γι’ αυτό αφήνετε το μετρό και τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο στο έλεος των καθημερνών συμμοριών του εγκλήματος. Κάθε μέρα διαπράττονται άπειρες ληστείες στα μετρό, άπειρες και οι καταγγελίες για αυτά τα εγκλήματα και εσείς ούτε μια περίπολο, ούτε μια στοιχειώδη ασφάλεια στους επιβάτες δεν παρέχετε. Ή μήπως δεν γνωρίζεται το όργιο του εγκλήματος στο μετρό;

ΟΛΑ τα γνωρίζετε και αφήνετε τον ελληνικό λαό στο έλεος των συμμοριών…

Και μετά βγάζετε λογίδρια για τους «δολοφόνους» για το ότι είστε απέναντι στο έγκλημα…

ΑΠΕΝΑΝΤΙ στον ελληνικό λαό είστε…

Καθημερινά το αποδεικνύετε…Σταματήστε, λοιπόν το δούλεμα…


http://www.resaltomag.

Σάββατο, 27 Μαρτίου 2010

Αύριο 8.30μμ. ΌΛΟΙ ΑΝΑΒΟΥΜΕ τα φώτα κόντρα στην απάτη και την κοροιδία


ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΤΟΝ ΑΛ ΓΚΟΡ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΧΗΜΙΚΑ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ...ΔΟΥΛΕΟΥΝ

ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΡΥΠΑΙΝΟΥΝ

Μην ξεχάσετε αύριο να ΑΝΑΨΕΤΕ όλα τα φώτα στις 20.30-21.30μ.μ. σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κοροϊδία και την απάτη με την οποία μας φλομώνουν οι οικολογικές οργανώσεις. Να πάνε να κλείσουν για μια ώρα τα εργοστάσια που ρυπαίνουν τον Ασωπό, την Έυβοια (ΛΑΡΚΟ) και όλες τις μεγάλες βιομηχανίες στον πλανήτη που δημιουργούν το πρόβλημα. Ε, όχι να έχουμε και τύψεις επειδή χρησιμοποιούμε με φειδώ το...


ρεύμα όλοι οι πολίτες.
Αύριο ΌΛΟΙ να ανάψουμε τα φώτα την ώρα που κάποιοι κλέφτες θέλουν να μας πείσουν ότι όλα γίνονται για το καλό του πλανήτη. Και ας βραβεύσουμε κιόλας τον πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ που γέμισε με χημικά όλα τα βαλκάνια και τώρα το έριξε στην οικολογία και τον βραβεύουν με τον νόμπελ Ειρήνης!
Ρε άντε να χαθείτε. Θα ανάψουμε και τα έξω φώτα...

Αφού δεν τους θέλετε στο στρατό...

Θα τους τα κλάσετε!!!!!!!!

(Προν ενημέρωση...τα σχόλια στο συγκεκριμένο βίντεο έχουν αποκλειστεί από τους "υπευθύνους"...γιατί αν ήταν ανοικτά...θα τρίβανε τα μάτια τους από τις θετικές προς τους ΟΥΚαδες αντιδράσεις του κόσμου...Οι "Ελευθεροτύπιδες όμως δεν είχαν τα άντερα να το κάνουν!)

Popout

Τι έχει γίνει σήμερα;
Έχουν βγει όλοι οι θολοκουλτουριάρηδες και ωρύονται για τα συνθήματα των ΟΥΚάδων...
μέχρι και ο Χουντοχοίδης βγήκε και προανήγγειλε...."αποκεφαλισμούς"...

Τελικά μερικοί άνθρωποι δεν μπορούν να καταλάβουν ούτε το προφανές...
πιστεύουν πως το πρόβλημα τους βρίσκεται στο σύνθημα!!

Κας ας πούμε πως τους κόβεται τα συνθήματα;

ας πούμε πως τους διώχνεται όλους;

ας πούμε πως θα τους στείλετε για τιμωρία τον Πάγκαλο να τους μιλήσει για την πατρίδα(!) και να τους φάει το φαί...όπως στείλατε τον Γλέζο να κάνει μαθήματα στην Αστυνομία!!

και;;;;; τι νομίζετε πως θα γίνει;;;;
θα σταματήσουν να πιστεύουν αυτά που φωνάζανε;;;

Δύναμη θα τους δώσετε...λιοντάρια θα τους κάνετε και εσείς θα στε στο λάκκο..

νομίζετε πως εκτός από αυτούς που το φώναζαν δεν υπάρχουν άλλοι;

Ξυπνήστε ρε τσίμπλες!
το πρόβλημα σας δεν είναι τι φώναζαν...το πρόβλημα σας είναι τι πιστεύουν και πόσο στα αρχίδια τους σας γράφουν!!

από όπου και αν περάσανε αυτά τα παιδιά ο κόσμος δάκρυζε και τους χειροκροτούσε
ξέρετε ποιοί είναι αυτοί που τολμάτε να μιλάτε και να τους κατακρίνετε;;

αυτοί δεν είναι σαν τους ξεπλένηδες των καταλήψεων...αυτοί δεν είναι σαν τα αγαπημένα σας που χαρτζηλικώνονται για να βάζουν κανένα γκαζάκι...

20 από δαύτους καθαρίζουν όλα τα Εξαρχεία και αν περισσέψει κάτι το βγάζουν στην βίζιτα για πλάκα...

Αυτούς θα παρακάλατε να κρατήσουν όσο μπορούν για να προλάβετε να φύγετε από την χώρα και να γλυτώσετε...όταν θα έρθει η ώρα που θα ξεσαλώσουν τελείως οι φίλοι σας Τούρκοι που προσκυνάτε τόσα χρόνια...

θέλετε να τους διώξετε; κάντε το!

Αφού δεν τους θέλετε στο στρατό...ας τους έχετε στον δρόμο!

Μην ξεχάσετε να διώξετε και αυτούς στο παρακάτω βίντεο
Έκαναν και αυτοί μέγιστο λάθος για το Ελληνικό πολιτικό σύστημα
τραγουδήσανε το απαγορευμένο "Μακεδονία Ξακουστή"
η μήπως δεν έχει βγει διαταγή να μην ακούγεται ούτε αυτό;...

Διώξτε τους και αυτούς...αυτοί δεν είναι 36...αυτοί είναι περισσότεροι...διώξτε τους και αυτούς...και μετά φτιάξτε βαλίτσες...

Popout

από greekalert

Πέμπτη, 25 Μαρτίου 2010

«Η Ιστορία και το μέλλον της Ελλάδος στηρίζονται πάνω σε τρεις λέξεις: Θρησκεία, Ελευθερία, Πατρίς»


Για να μη λησμονούμε το 1821

«Είναι θέλημα Θεού. Είναι κοντά μας και βοηθάει, γιατί πολεμάμε για την πίστι μας, για την πατρίδα μας, για τους γέρους γονιούς, για τα αδύνατα παιδιά μας, για την ζωή μας, την λευτεριά μας…Και όταν ο δίκαιος Θεός μας βοηθάει ποιος εχθρός ημπορεί να μας κάνει καλά…;».

(Θεόδωρος Κολοκοτρώνης)

«Μάχου υπέρ πίστεως και Πατρίδος…Είναι καιρός να αποτινάξωμεν τον αφόρητον ζυγόν, να ελευθερώσωμεν την Πατρίδα, να κρημνίσωμεν από τα νέφη την ημισέληνον, δια να υψώσωμεν το σημείον, δι’ ου πάντοτε νικώμεν, λέγω τον Σταυρόν…».

(Αλέξανδρος Υψηλάντης)

«…Έλληνες ποτέ μην ξεχνάτε το χρέος σε Θεό και σε Πατρίδα! Σ’ αυτά τα δύο σας εξορκίζω ή να νικήσουμε ή να πεθάνουμε κάτω από την Σημαία του Χριστού»

(Γρηγόριος – Δικαίος Παπαφλέσσας)

«Όταν σηκώσαμεν την σημαίαν εναντίον της τυραγνίας ξέραμεν ότι είναι πολλοί αυτείνοι και μαχητικοί κι’ έχουν και κανόνια κι’ όλα τα μέσα. Εμείς σε ούλα είμαστε αδύνατοι. Όμως ο Θεός φυλάγει και τους αδύνατους, κι’ αν πεθάνωμεν πεθαίνομεν δια την Πατρίδα μας, δια την Θρησκείαν μας και πολεμούμεν όσο μπορούμε εναντίον της τυραγνίας κι’ ο Θεός βοηθός…».

(Στρατηγός Μακρυγιάννης)

«…Ως Χριστιανός ορθόδοξος και υιός της ημετέρας Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας, ορκίζομαι …να διαμείνω πιστός εις την Θρησκείαν μου και εις την Πατρίδα μου. Ορκίζομαι να χύσω και αυτήν την υστέρα ρανίδα του αίματός μου υπέρ της Θρησκείας και της Πατρίδος μου. Να χύσω το αίμα μου, ίνα νικήσω τους εχθρούς της Θρησκείας μου ή να αποθάνω ως Μάρτυς δια τον Ιησούν Χριστόν…».

(Ο όρκος των Ιερολοχιτών)

«Νέοι, πρέπει να φυλάξετε την πίστη σας και να την στερεώσετε, διότι, όταν επιάσαμε τα άρματα, είπαμε πρώτα υπέρ ΠΙΣΤΕΩΣ και έπειτα υπέρ ΠΑΤΡΙΔΟΣ…»

«Ως μία βροχή έπεσεν εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί μας και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση…».

(Θ. Κολοκοτρώνης)

«…Η τυραγνία των Τούρκων – την δοκιμάσαμε τόσα χρόνια – δεν υποφέρονταν πλέον. Και δι’ αυτήνη την τυραγνία, οπού δεν ορίζαμεν ούτε βιόν ούτε τιμή ούτε ζωή (ξέραμεν κι’ ότ’ ήμασταν ολίγοι και χωρίς τα’ αναγκαία του πολέμου) αποφασίσαμεν να σηκώσομεν άρματα εναντίον της τυραγνίας. Είτε θάνατος είτε λευτεριά».

(Ιω. Μακρυγιάννης )

«Ο Έφορος της Ελλάδος Θεός ενέπνευσεν εις τας καρδίας των εχθρών μας άκραν δειλίαν και φόβον. Ελπίζω δε εντός ολίγου, με την βοήθειαν του Τιμίου Σταυρού και των θεοπειθών της πατρίδος ευχών, να σας χαροποιήσω…».

(Ανδρέας Μιαούλης)

«Μία δύναμις με άρπαξε από την λιτανεία πριν φύγουμε από τα Ψαρά για την Χίο. Μία δύναμις θεϊκή με γιγάντωσε…Αυτή η θεία δύναμις μου έδωσε θάρρος δια να φθάσω με το πυρπολικό μου στην Τουρκική Ναυαρχίδα…Οι Τούρκοι ήταν τόσοι ώστε εάν έπτυον επάνω μας θα μας έπνιγαν αναμφιβόλως…Εις το όνομα του
Κυρίου φώναξα εκείνη τη στιγμή. Έκανα τον Σταυρό μου και πήδηξα στη βάρκα. Οι φλόγες του πυρπολικού μεταδόθηκαν στην Ναυαρχίδα που τινάχθηκε στον αέρα και παρέσυρε στον θάνατο χιλιάδες Τούρκους…».

(Κωνσταντίνος Κανάρης)

«Έκατσα που εσκαπέτισαν με τα μπαϊράκια τους απεκατέβηκα κάτω. Ήταν μιά εκκλησία εις τον δρόμον, η Παναγία στο Χρυσοβίτσι, και το καθησιό μου ήτο όπου έκλαιγα την Ελλάς…Σίμωσα, έδεσα το άλογό μου σ’ ένα δένδρο, μπήκα μέσα και γονάτισα. Παναγία μου είπα από τα βάθη της καρδιάς μου και τα μάτια μου δάκρυσαν. Παναγία μου βοήθησε και τούτη τη φορά τους Έλληνες να ψυχωθούν. Έκανα το Σταυρό μου, ασπάσθηκα την εικόνα της, βγήκα από το εκκλησάκι, πήδηξα
στο άλογό μου και έφυγα. Σε λίγο μπροστά μου ξεπετάγονταν οχτώ αρματωμένοι, ο εξάδελφός μου ο Αντώνης Κολοκοτρώνης και επτά ανήψια του. – Κανείς δεν είναι
στην Πιάνα, μου είπε ο Αντώνης. Ούτε στην Αλωνίσταινα. Είναι φευγάτοι. – Ας μη είναι κανείς αποκρίθηκα. Ο τόπος σε λίγο θα γιομίση παλληκάρια…Ο Θεός υπέγραψε την λευτεριά της Ελλάδος και δεν θα πάρη πίσω την υπογραφή του».

(Θεόδωρος Κολοκοτρώνης)

«Χωρίς αρετή και πόνο εις την πατρίδα και πίστη εις την θρησκεία τους έθνη δεν υπάρχουν».

«…Κι’ αν είμαστε ολίγοι…παρηγοριώμαστε μ’ έναν τρόπον, ότι η τύχη μας έχει τους Έλληνες πάντοτε ολίγους. Ότι αρχή και τέλος, παλαιόθεν και ως τώρα, όλα τα θερία πολεμούν να μας φάνε και δεν μπορούνε, τρώνε από μας και μένει και μαγιά. Και ολίγοι αποφασίζουν να πεθάνουν, κι΄όταν κάνουν αυτείνη την απόφασιν, λίγες φορές χάνουν και πολλές κερδαίνουν…».

«…Τούτην την πατρίδα την έχομεν όλοι μαζί, και σοφοί κι’ αμαθείς και πλούσιοι και φτωχοί και πολιτικοί και στρατιωτικοί και οι πλέον μικρότεροι άνθρωποι, όσοι αγωνιστήκαμεν, αναλόγως ο καθείς, έχομεν να ζήσωμεν εδώ. Το λοιπόν δουλέψαμεν όλοι μαζί, να την φυλάμε κι’ όλοι μαζί και να μη λέγη ούτε ο δυνατός «εγώ», ούτε ο αδύνατος. Ξέρετε πότε να λέγει ο καθείς «εγώ»; Όταν αγωνιστή μόνος του και φκειάση, ή χαλάση, να λέγη εγώ, όταν όμως αγωνίζονται πολλοί να φκειάνουν, τότε να λένε «εμείς». Είμαστε εις το «εμείς» κι’ όχι εις το «εγώ». Και εις το εξής να μάθωμεν γνώση, αν θέλωμεν να φκειάσωμεν χωριόν, να ζήσωμεν όλοι μαζί….».

(Ιω. Μακρυγιάννης)

«Το Ελληνικόν Έθνος, αφ’ ού υπέκυψεν εις τον βάρβαρον και σκληρότατον ζυγόν της Οθωμανικής τυραννίας, υστερήθη όχι μόνον την ελευθερίαν του, αλλά και παν είδος μαθήσεως…και ήτον ενδεχόμενον να εκλείψη διόλου από το Έθνος η Ελληνική γλώσσα, εάν δεν την διέσωζεν η Εκκλησία προς ήν οφείλεται και κατά τούτο ευγνωμοσύνη».
(Ο Παλαιών Πατρών Γερμανός)

«Μόνον του Ευαγγελίου η διδαχή εμπορεί να σώση την αυτονομίαν του Γένους, όταν μάλιστα κηρύττεται από ποιμένας φίλους της αληθείας και της δικαιοσύνης»

(Αδ. Κοραής)

«…Τούτο παρακαλώ να τους παραγγείλετε να πράττωσιν εις το εξής, παριστάνοντες εις αυτούς, ότι πολεμούν όχι μόνον υπέρ πατρίδος, αλλά και υπέρ πίστεως».

(Αδ, Κοραής προς Γ.Κουντουριώτην, 1824)

«…Μόνη η δικαιοσύνη φέρει την ελευθερίαν, την δύναμιν και την ασφάλειαν. Όπλα χωρίς δικαιωσύνην, γίνονται όπλα ληστών, ζώντων εις καθημερινόν κίνδυνον να στερηθώσι την δύναμιν από άλλους ληστάς, ή και να κολασθώσιν ως λησταί από νόμιμον εξουσίαν. Η ανδρεία χωρίς την δικαιοσύνην είναι ευτελές προτέρημα,η δικαιοσύνη, αν εφυλάσσετο από όλους, ουδέ χρείαν όλως είχε της ανδρείας. Και αυτή του Θεού η παντοδυναμία ήθελ’ είσθε χωρίς όφελος διά τους ανθρώπους,αν δεν ήτον ενωμένη με την άπειρον δικαιοσύνην του…».

(Αδ, Κοραής προς Οδυσσέα Ανδρούτσον, 1824)

«…Αχ, διά τους οικτιρμούς του Θεού, ο οποίος είναι όλος αγάπη, διά το όνομα της Πατρίδος, η οποία είναι όλη αρετή, ας καθαρίσωμεν την ψυχήν μας και εις αυτήν την ώραν του κινδύνου, από τον ρύπον της διχονοίας, ας θάψωμεν εις τον τάφον της λησμονησίας τα άγρια και ανόητα πάθη μας, ας πλύνωμεν τας μεμολυσμένας καρδίας εις το ιερόν λουτρόν της αγάπης, ο πατριωτισμός ας λαμπρύνη, εις το εξής τον θολωμένον νουν μας, η ειλικρίνεια ας βασιλεύση εις την καρδίαν μας, η αγάπη κα η σύμπνοια ας προπορεύωνται, ως νεφέλη πυρός, όλων των βουλών μας και όλων των έργων μας».

(Σπ. Τρικούπης)

«Κι’ όσο αγαπώ την πατρίδα μου δεν αγαπώ άλλο τίποτας. Ναρθή ένας να μου ειπή ότι θα πάγη ομπρός η πατρίδα, στρέγομαι να μου βγάλη και τα δυό μου μάτια. Ότι αν είμαι στραβός, και η πατρίδα μου είναι καλά, με θρέφει, αν η πατρίδα μου αχαμνά, δέκα μάτια νάχω, στραβός θανά είμαι. Ότι σ΄αυτείνη θα ζήσω, δεν έχω σκοπό να πάγω αλλού».

(Ιω. Μακρυγιάννης)

«Είναι καιρός…να κρημνίσωμεν από τα νέφη την Ημισέληνον διά να υψώσωμεν το σημείον, δι’ ού πάντοτε νικώμεν, λέγω τον Σταυρόν και ούτω να εκδικήσωμεν την πατρίδα και την ορθόδοξον ημών πίστιναπό την ασεβή των ασεβών καταφρόνησιν»;

(Αλ. Υψηλάντης)

«…Η ημέρα εκείνη, την οποίαν επιθυμούσαν οι πατέρες μας να την ιδούν, έφθασε και ο Νυμφίος έρχεται…Έφθασεν ο καιρός διά να λάμψη πάλιν ο Σταυρός και να λάβη πάλιν η Ελλάς, η δυστυχής Πατρίς μας, την ελευθερίαν της…».

«Ό, τι και αν εκάμαμεν, είτε εγώ, είτε οι συνάδελφοί μου, είτε ως εταίροι, είτε ως αγωνισταί, ήτο έμπνευσις και έργον της Θείας Προνοίας, και ουδέν ηθέλομεν πράξει άνευ της εμπνεύσεως ταύτης».

(Άνθιμος Γαζής)

«ΙΔΟΥ ο Θεός μεθ’ ημών, ος επάταξεν έθνη πολλά και απέκτεινε βασιλείς κραταιούς. Ο Παντοκράτωρ Θεός δεν μας αφήνει εις την διάκρισιν του εχθρού.
Αλλά είναι σύμμαχός μας, καθώς πολλάκις το είδομεν και άμποτε εις το εξής διά της δυνάμεως του τιμίου και ζωοποιού Σταυρού και διά της ενεργείας και γενναιότητός
σας να αφανισθή ο εχθρός εξ ολοκλήρου…».

(Π. Μαυρομιχάλης προς τον Θ.Κολοκοτρώνη)

«ΧΩΡΙΣ αρετή και θρησκεία δεν σχηματίζεται κοινωνία, ούτε βασίλειον».

(Στρατηγός Μακρυγιάννης)

«Ο Θεός είναι μετά της Ελλάδος και υπέρ της Ελλάδος και αύτη σωθήσεται. Επί ταύτης της πεποιθήσεως αντλώ πάσας μου τας δυνάμεις και πάντας τους πόρους».

(Ι. Καποδίστριας)

«Η Ιστορία και το μέλλον της Ελλάδος στηρίζονται πάνω σε τρεις λέξεις: Θρησκεία, Ελευθερία, Πατρίς».

(Παλαιών Πατρών Γερμανός)

«Εγώ, η φαμίλια μου, τα’ άρματά μου, ό,τι έχω είναι για την Ελλάδα».

(Θεόδωρος Κολοκοτρώνης)

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή: Θάνος Ευη koukfamily blog

Κυριακή, 21 Μαρτίου 2010

Όταν το κράτος έκλεψε την εκκλησιαστική περιουσία δεσμεύτηκε να πληρώνει τους ιερείς


"Με την από 18/9/1952 "Σύμβαση περί εξαγοράς υπό του Δημοσίου κτημάτων της Εκκλησίας προς αποκατάστασιν ακτημόνων γεωργικών κτηνοτρόφων", η Εκκλησία της Ελλάδος υποχρεώθηκε να παραχωρήσει στο Κράτος το 80% της καλλιεργούμενης ή καλλιεργίσιμης αγροτικής περιουσίας της με αντάλλαγμα να λάβει κάποια αστικά ακίνητα και 45.000.000 δραχμές νέας (τότε) εκδόσεως. Στη σύμβαση του 1952 περιέχεται η διακύρηξη του κράτους ότι η απαλλοτρίωση αυτή είναι η τελευταία και δεν πρόκειται να υπάρξει νεότερη στο μέλλον, ενώ υπάρχει και η δέσμευση ότι η Πολιτεία θα παρέχει κάθε αναγκαία υποστήριξη (υλική και τεχνική), ώστε η Εκκλησία να μπορέσει να αξιοποιήσει την εναπομείνουσα περιουσία της. Στην ίδια σύμβαση καθιερώθηκε και η "μισθοδοσία" των κληρικών από τον Κρατικό Προϋπολογισμό - του δε Αρχιεπισκόπου και των Μητροπολιτών από το έτος 1980 - ως υποχρέωσις του Κράτους έναντι των μεγάλων παραχωρήσεων γης στις οποίες είχε προβεί η Εκκλησία της Ελλάδος κατά την δεκαετία 1922-32. Δηλαδή, επειδή το Κράτος αδυνατούσε να καταβάλει οποιοδήποτε αντίτιμο - όπως προέβλεπε ο νόμος του 1932 - συνεφωνήθη να μισθοδοτούνται επ' άπειρον οι κληρικοί και...

το Κράτος δεσμεύθηκε επ' αυτού. Καταρρίπτεται έτσι ο μύθος που προσπαθεί μάταια να διαιωνίσει ο κ. Πάγκαλος με τις αναφορές του σε "δημόσιους υπαλλήλους". Όταν η άγνοια συναντά τη θρασύτητα, το αποτέλεσμα είναι επικίνδυνο για τους θεσμούς και τη δημοκρατία.

Όταν το 1987 ψηφίστηκε από τη Βουλή ο νόμος 1700/87 (νόμος Τρίτση) που αποτελεί μία ακόμη προσπάθεια για την οριστική αποψίλωση της εκκλησιαστικής περιουσίας, δόθηκε αφορμή να δημοσιευθούν σημαντικά κείμενα. Μεταξύ αυτών και ένα υπό τον τίτλο "ιδιοκτησιακό καθεστώς και αξιοποίηση της αγροτικής γης στην Ελλάδα" (περιοδικό "Εκκλησία" 1-15/4/1987, σελίδες 254-55). Με αναμφισβήτητα στοιχεία, στηριγμένο σε μελέτη των Θ. Τσούμα και Δ. Τασιούλα που εκδόθηκε επίσημως από την Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος λίγο αργότερα, το 1988, αποδεικνύεται ότι στο σύνολο της αγροτικής γης της Ελλάδος ανήκουν.

ΔΗΜΟΣΙΟ


43.598.000 στρέμματα

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ


15.553.200 στρέμματα

ΕΚΚΛΗΣΙΑ


1.282.300 στρέμματα

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ


1.098.400 στρέμματα

Από αυτά τα 1.282.300 στρέμματα ιδιοκτησίας της Εκκλησίας, τα 367.000 είναι δασικές εκτάσεις, τα 745.400 βοσκότοποι και μόνο τα 169.900 γεωργική καλλιεργίσιμη γη. Δηλαδή οι καλλιεργήσιμες εκτάσεις της αντιστοιχούν μόλις στο 0.48% του συνόλου της γεωργικής γης της χώρας μας!

Και να ληφθεί υπόψη ότι κατά τη δεκαετία 1974-1983 "εγκαταλείπονται κάθε χρόνο από τους αγρότες και κτηνοτρόφους κατά μέσο όρο 162.400 αγροτικής γης ακαλλιέργητα και ανεκμετάλλευτα". Το 1983 υπολογίστηκαν ως 4.380.000 στρέμματα οι εγκαταλελειμμένες εκτάσεις γης (σχεδόν 3.5 φορές μεγαλύτερες από το σύνολο της γης που ανήκει στην εκκλησία, ενώ σήμερα θα είναι ασφαλώς πολύ περισσότερο).

Παρά ταύτα, στα μάτια κάποιων και η εναπομείνασα περιουσία φαντάζει μεγάλη. Δε λαμβάνεται όμως υπόψη ότι αυτή δεν ανήκει στην Κεντρική Διοίκηση (Ιερά Σύνοδο), αλλά σε περισσότερα από 10.000 εκκλησιαστικά νομικά πρόσωπα (Μητροπόλεις, Ναούς, Μονές, Προσκυνήματα, Ιδρύματα, Κληροδοτήματα και άλλα) το καθένα από τα οποία αγωνίζεται - μέσα από τον κυκεώνα των νομικών και διοικητικών δεσμέυσεων - να διαφυλάξει την κυριότητα και να αξιοποιήσει τα όσα του ανήκουν περιουσιακά στοιχεία, για το καλό του πληρώματος και της εκκλησίας.

Δηλαδή κάθε Μονή και κάθε Ιερός Ναός που είναι ΝΠΔΔ (Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου), μεριμνούν για τη συνήθως μικρή περιουσία που έχουν, φροντίζοντας για την έντιμη διαχείρισή της και τηρώντας τις αυστηρές διατάξεις που ισχύουν για τα νομικά πρόσωπα. Η διαχείριση αυτή υπόκειται σε τακτικό έλεγχο τόσο από την Εκκλησία όσο και από τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα κοινωνικής προσφοράς, όχι και το μοναδικό, αποτελεί η Ιερά Μονή Ασωμάτων Πετράκη (Αθήνα). Έχοντας στην κατοχή της σημαντική περιουσία που την απέκτησε κατά τον 17ο και 18ο αιώνα με αγορές των ηγουμένων της (σώζονται στο αρχείο της τα σχετικά έγγραφα), αναδείχθηκε ο μεγαλύτερος κοινωνικός ευεργέτης των Αθηνών. Σε δωρηθέντα ακίνητά της έχουν ανεγερθεί:

* η Ριζάρειος Σχολή,
* η Ακαδημία Αθνών,
* το Αιγινήτειο Νοσοκομείο,
* το Μετσόβειο Πολυτεχνείο,
* το Σκοπευτήριο,
* το Πτωχοκομείο,
* η Μαράσλειος Ακαδημία,
* το Θεραπευτήριο "Ευαγγελισμός",
* το Αρεταίειο νοσοκομείο,
* η Αγγλική Αρχαιολογική Σχολή,
* οι Αστυνομικές Σχολές στην οδό Μεσογείων,
* το Νοσοκομείο Παίδων,
* το Νοσοκομείο Συγγρού,
* το Λαικό Νοσοκομείο "Σωτηρία",
* το Ασκληπείο Βούλας,
* η Γεννάδειος Βιβλιοθήκη,
* το Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης,
* το ΠΙΠΚΑ Βούλας
* Ιπποκράτειο Νοσοκομείο,
* Γηροκομείο,
* Εθνική Βιβλιοθήκη,
* Πανεπιστήμιο Αθηνών
* 142 Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια της Αττικής

και πολλά άλλα...

Βεβαίως, κανείς δε φρόντισε να μνημονεύονται αυτά, έστω σε μία επιγραφή επί των ανεγερθέντων κτιρίων.

Το δε Δημόσιο έχει γίνει πολλές φορές αποδέκτης εκτάσεων μεγάλης αξίας, τις οποίες παραχώρησε η Εκκλησία προκειμένου να λειτουργήσουν κατασκηνώσεις, να ανεγερθούν σχολεία, ιδρύματα, γυμναστήρια, στρατόπεδα ή να δημιουργηθούν κοινόχρηστοι χώροι για την αναψυχή του λαού. Αυτή, εν συντομία, είναι η αλήθεια.

Η Εκκλησια δικαιούται να έχει περιουσία, όπως δέχθηκαν με πληθώρα αποφάσεών τους όχι μόνο ελληνικά δικαστήρια, αλλά και η Ευρωπαική Επιτροπή Δικαιωμάτων του Ανθρώπου του Συμβουλίου της Ευρώπης, στην οποία προσέφυγαν Ορθόδοξες Μονές κατά του νόμου 1700/87. Και είναι σε θέση να την αξιοποιήσουν επωφελώς για τον ελληνικό λαό, αρκεί να αφαιρεθούν τα νομικά και διοικητικά δεσμά που της έχουν κατά καιρούς επιβληθεί.

antibaro.gr

Παίζει να έιναι καλύτερος και από τον Phil Ivey... στο Strip Poker !Ρομπότ που χορεύει ζεμπεκιά καλύτερα από κάποιους πρωθυπουργούς μας!

"Εδω ο κόσμος καίγεται και η π... λούζεται με Σαμπάνια"

Σάββατο, 20 Μαρτίου 2010

Για όσους δεν έλαβαν ακόμα το συγκεκριμένο email....

1. Δανείζουμε εμείς (οι Έλληνες) την Ελλάδα άμεσα. Έχουμε αρκετές καταθέσεις για να καλύψουμε αρκετούς μήνες. Ταυτόχρονα, δίδοντας εξωφρενικά προνόμια στους Κινέζους (λιμάνι και ζώνη ελευθέρου εμπορίου για ίδρυση μονάδων συναρμολόγησης και "εξευρωπαϊσμού" των προϊόντων τους) τους πουλάμε 40 με 50 δις ευρώ ομολόγα. Ένα μεγάλο μέρος των Ευρώ που μαζεύει η Κυβέρνηση από τα παραπάνω το μετατρέπει σε δολάρια (δείτε το γιατί στο 4)

2. Καλούμε το ΔΝΤ για τα υπόλοιπα. Θα πληρώσουμε κατιτίς παραπάνω αλλά θα απολαύσουμε τα μούτρα των "Εταίρων" όταν καταλάβουν ότι η Ευρωπαϊκή τους Ένωση είναι ένα μάτσο κουρελόχαρτα. Θα απολαύσουμε επίσης μια άνευ προηγουμένου ξεφτίλα της Κομισιόν και των καρεκλοκενταύρων της.

3. Αναθεωρούμε τις παραγγελίες οπλικών συστημάτων από τους φίλους Ευρωπαίους

4. Καλούμε την Κομισιόν να δει το θέμα εξόδου μιας χώρας από τη Ζώνη του Ευρώ, μια και αυτό δεν προβλέπεται πουθενά. Με το που θα κυκλοφορήσει η είδηση το Ευρώ θα χάσει το 30% της αξίας του ως προς το δολάριο. Στο σημείο αυτό η Ελληνική Κυβέρνηση πουλάει τα δολάρια και αγοράζει Ευρώ. Το κέρδος είναι 25% (με τις προμήθειες) και οι Γερμαναράδες το φυσάνε και δεν κρυώνουν.

5. Εν τω μεταξύ σοβαρευόμαστε και δουλεύουμε και πληρώνουμε φόρους

6. συνάπτουμε συνθήκη με την Τουρκία σύμφωνα με την οποία δίνουμε Ελληνική (άρα και Ευρωπαϊκή) υπηκοότητα σε όποιον Τούρκο πολίτη έχει συγγένεια μέχρι β' βαθμού με Τούρκους που εκτοπίστηκαν κατά την ανταλλαγή πληθυσμών. Όλοι αυτοί την επόμενη μέρα παίρνουν το αεροπλάνο για τη Γερμανία... Ταυτόχρονα θεσπίζουμε ακόμα πιό εύκολα κριτήρια ελληνοποίησης (με παράβολο 3.000 Ευρώ) των παράνομων προσφύγων. Και αυτοί παίρνουν την επόμενη μέρα το τραίνο για τη Γερμανία και Γαλλία. Με τρόμο βλέπουν οι Εταίροι εισροή 15.000 χιλιάδων μουσουλμάνων την εβδομάδα με Ελληνικά διαβατήρια.

7. Η Κομισιόν απελπισμένη καλεί τους Εταίρους να αναθεωρήσουν τη στάση τους για την Ελλάδα, όλοι όμως βλέπουν ότι είναι αργά.

8. Η Ελλάδα αιτείται αποχώρησής της από το Ευρώ. Ακολουθούν και η Ιταλία και Ισπανία που υποφέρουν χρόνια από το σκληρό Ευρώ και την κηδεμονία των Γερμανών. Το Ευρώ καταρρέει. Η Κομισιόν παραιτείται σύσσωμη. Οι Άγγλοι κατηγορούν Γερμανία και Γαλλία ότι τα έκαναν μούσκεμα και ζητούν επειγόντως αναθεώρηση των Συνθηκών.

9. Έχουμε φτάσει το Δεκέμβριο του 2012. Οι Γερμανοί κατάλαβαν ότι τα έβαλαν με λάθος Mother fucker. Μερικές μέρες αργότερα φτάνει το τέλος του κόσμου.

Όχι για όλους όμως, οι Έλληνες (και τα 15 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο) έχουν μεταφερθεί με τα διαστημόπλοια των Ελ στον Άλφα του Κενταύρου. Μαζί τους σώθηκαν και μερικές ξέμπαρκες Γερμανίδες που είχαν παντρευτεί κάτι γκαρσόνια από την Μύκονο...

Είναι πιθανό να δουλέψει αν και το σημείο 5 θεωρώ ότι είναι ανέφικτο...

Έρευνα για το θάνατο βρέφους από την Κοζάνη και η ξεφτίλα των πολιτικών

Την είδηση την ξέρετε όλοι: ένα βρέφος πέθανε μετά από ταλαιπωρία δύο εβδομάδων, αφού περιπλανήθηκε στα νοσοκομεία Πτολεμαϊδας, Κοζάνης, Βέροιας και τέλος έφτασε με σηψαιμία στο Ιπποκράτειο, όπου και κατέληξε. Ενας πατέρας και μια μητέρα, κράτησαν το παιδί τους, το παιδάκι τους, ηλικίας 13 μηνών, στην αγκαλιά τους πεθαμένο. Και σήμερα τρέχουν να το θάψουν. Να ανοίξουν λάκο, να το βάλουν στο φέρετρο, να το ρίξουν στον τάφο και να το σκεπάσουν με χώμα.

Και ξέρετε ποιά ήταν η απάντηση της Υπουργού Υγείας; “Έρευνα για το θάνατο βρέφους από την Κοζάνη διέταξε η υπουργός Υγείας”

Τι λέτε μωρέ;

Το μωρό πήγε στην Κοζάνη, όπου δεν υπάρχε παιδίατρος, μετά πήγε στην Πτοελαμαϊδα, όπου δεν υπήρχε παιδίατρος, μετά πήγε στη Βέροια, όπου δεν υπήρχε παιδίατρος, και οι παθολόγοι διέγνωσαν γαστρεντερίτιδα

και μετά …πέθανε. Τόσο απλό, ε;

Και αντί να παραιτηθεί και να αλλάξει χώρα η κυρία Ξενογιανακοπούλου, που άφησε όλα τα νοσοκομεία της επαρχίας, χωρίς γιατρούς, διέταξε έρευνα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μας εσείς θα διατάξετε έρευνα;

Έρευνα πρέπει να διατάξουν οι πολίτες για να απολογηθείτε για ποιό λόγο έμειναν όλα τα νοσοκομεία χωρίς παιδίατρο!

Θα μας τρελλάνετε; Έχετε αφήσει όλα τα νοσοκομεία χωρίς γιατρούς και “διατάζετε έρευνα;”

Kαι σεις εντεταλμένοι δημοσιογράφοι, παρουσιάζετε τον αντιπερισπασμό του Υπουργείου, ως είδηση; Εσείς δεν αναρωτιέστε; Ποιός πρέπει να ερευνηθεί;

Ένας σοβαρός εισαγγελέας δεν υπάρχει ;

Να πάτε στην κηδεία του μωρού κ. Ξεκογιαννακοπούλου και να ρίξετε εσείς την τελευταία χούφτα χώμα, στα ματάκια του μωρού.

Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2010/03/blog-post_1753.html#ixzz0ieTnHKXR

Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2010

YΠΟΘΕΣΗ 'OSTROV' (ΤΟ ΝΗΣΙ)

Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2010

...και δόξης τόσα μνήματα...

Ποιός είδε κράτος λιγοστό

σ’ όλη τη γη μοναδικό,

εκατό να εξοδεύει

και πενήντα να μαζεύει;

Να τρέφει όλους τους αργούς,

νά’χει επτά Πρωθυπουργούς,

ταμείο δίχως χρήματα

και δόξης τόσα μνήματα;

Νά’χει κλητήρες για φρουρά

και να σε κλέβουν φανερά,

κι ενώ αυτοί σε κλέβουνε

τον κλέφτη να γυρεύουνε;

(Γ. Σουρής)

Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2010

Η κυρία ΥΠΕΚΑ στα χνάρια του Γιουγκοσλάβικου καλαμποκιού.

Θα εισάγουμε ρεύμα με 40 ή 50 και θα το εξάγουμε προς 200! Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό.

Είπα να γράψω μια επιστολή στον Επενδυτή, αλλά εδώ είναι ευκολότερο και μάλλον θα το διαβάσουν πιο πολλοί… Η κυρία Μπιρμπίλη έγραψε άρθρο και λέει πράγματα που είναι ή ψευδή, ή λανθασμένα.

«Η κλιματική αλλαγή γίνεται αισθητή». Το ότι κρυώνεις ή ζεσταίνεσαι εσύ, κυρία μου, δεν σημαίνει τίποτα. Αν είχα τα δικά σου μυαλά, θα έλεγα ότι πάει πάγωσε ο πλανήτης επειδή είχαμε ρεκόρ ψύχους στο Β. ημισφαίριο. Το κλίμα κάνει κύκλους, η Μεσόγειος έχει ξεραθεί και πλημυρίσει πολλές φορές τα τελευταία 5 εκατομμύρια χρόνια, και όλη η θεωρία περί ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγής αμφισβητείται, για να μην πω ότι απεδείχθη στημένη απάτη.

«Το κόστος αδράνειας θα στοιχίσει έως και 20% του παγκόσμιου ΑΕΠ». Συγγνώμη, αν νομίζεις ότι ακριβαίνοντας το ρεύμα ή φορολογώντας το κάρβουνο θα αυξήσεις το ΑΕΠ, αποδεικνύεις περίτρανα ότι και εσύ, σαν μέλος της λαμπρής κυβέρνησης πάσχεις στα οικονομικά…

«Πράσινη οικονομία»! Την είδαμε στα τέλη κυκλοφορίας. Φορολογείστε τον φτωχό για να ζήσει ο εισαγωγέας αυτοκινήτων!

«Οι ανεξάντλητες ΑΠΕ». Αχ… δεν σας τα μαθαίνουν αυτά στο γυμναστήριο… Ο αέρας και ο ήλιος είναι φαινομενικά ανεξάντλητα, δηλαδή θα διαρκέσουν περισσότερο από όσο η γενιά μας. Αλλά, χρυσή μου, η ηλιακή ενέργεια και ο αέρας στην Γη, είναι χαμηλής ενθαλπίας και εντροπίας, και επομένως δεν προσφέρονται για μετατροπή σε υψηλής εντροπίας και ενθαλπίας ηλεκτρισμό. 1ος και 2ος νόμος της θερμοδυναμικής, ρώτα έναν φυσικό ή έναν χημικό μηχανικό. Το πρόβλημα είναι χειρότερο δεδομένης της κακής συνήθειας του ρεύματος να μην …αποθηκεύεται.

«Η ανταγωνιστικότητα της Ελληνικής οικονομίας»… Έχει τόση σχέση με την μείωση του CO2 όσο με τις μεταβολές της μαγνητόσφαιρας γύρω από του Πόλους… Η μαγνητόσφαιρα έχει μάλλον μεγαλύτερο αποτέλεσμα αφού φαίνεται να επηρεάζει τον σχηματισμό νεφώσεων και την αυξομείωση του albedo του πλανήτη. Ανταγωνιστικότητα με τριπλασιασμένο και τετραπλασιασμένο κόστος ηλεκτρικού ρεύματος; Χλωμό. Όλη η άσκηση με τις ΑΠΕ, ειδικά στην Ελλάδα, θα μας βυθίσει ακόμα περισσότερο σε ύφεση, και όχι μόνο σήμερα και αύριο, αλλά εσαεί, αφού προσθέτει έναν ακόμα φόρο στον λογαριασμό της ΔΕΗ.

«Τα νησιά του Αιγαίου»… Αν φαντάζεσαι ότι θα τα διασυνδέσεις για να εξάγεις αιολικό ρεύμα σε τρίτες χώρες, προφανώς δεν ξέρεις ούτε από κόστος ρεύματος, ούτε από τουρισμό. Θα εξάγεις εσύ αιολικό ρεύμα που θα σου στοιχίζει €120 ή €200 ευρώ η μεγαβατώρα, και θα εισάγεις με €50 ή €60! Φυσικά αυτό είναι παλιό πασοκικό κόλπο. Θα εισάγουμε υδροηλεκτρικό ή πυρηνικό, θα το περνάμε από τα νησιά, θα το βαφτίζουμε αιολικό και θα το επανεξάγουμε! Αιολική ΚΥΔΕΠ! Η κυρία ΥΠΕΚΑ στα χνάρια του Γιουγκοσλάβικου καλαμποκιού.

Θα εισάγουμε φτηνό Γιουγκοσλάβικο ή «Μακεδονικό» ρεύμα και θα το πουλάμε σαν Ελληνοποιημένο! Με κέρδος.

Η «πράσινη επιχειρηματικότητα» είναι έωλη. Μην έχοντας άλλες επιδοτήσεις να ροκανίσετε, θα φορολογήσετε τα παλιά αυτοκίνητα και τον λογαριασμό της ΔΕΗ, σε μια χώρα που φτωχαίνει με την ημέρα, για να πλουτύνουν περισσότερο μερικοί εγχώριοι και αλλοδαποί φίλοι της κυβέρνησης

Archaeopteryx

ΥΓ. Υπενθυμίζω για τους έχοντας ασθενική, ή καθόλου, μνήμη ότι εκείνος ο φουκαράς με το καλαμπόκι επί Ανδρέα πήγε μέσα


http://www.antinews.gr/

Κυριακή, 14 Μαρτίου 2010

«Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε» (Ζαν Πωλ Σαρτρ)


«Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε» (Ζαν Πωλ Σαρτρ)


Ο κόσμος βαδίζει ολοταχώς προς την δημιουργία - για πρώτη φορά στην Ιστορία – Μίας Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Νομίζω όποιος δεν το βλέπει, δεν θέλει να το δει ή δεν θέλει να το παραδεχτεί ή ζει ‘αλλού’ χαμένος μέσα σε ‘απολιθωμένα’ ιδεολογήματα, ωραιοποιημένες καταστάσεις που ανήκουν όμως στην σφαίρα του φανταστικού, ανούσιες ρητορίες και στομφώδη φληναφήματα. Α, επίσης, προφανώς, δεν διαβάζει και ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ!


Κάποτε αυτά τα διαβάζαμε στα λεγόμενα ‘συνομωσιολογικά’ βιβλία της δεκαετίας του ’80 και του ’90 και σε κάποια θρησκευτικά φυλλάδια και αναρωτιόμασταν αν είμαστε υπερβολικοί ή και λίγο ‘πειραγμένοι’. Ύστερα άρχισαν να μιλάνε οι ‘Μεγάλοι’. Αυτοί που για εμάς τα είχαν κανονίσει από καιρό στα κλειστά και αυστηρώς ‘πριβέ’ μίτινκγς τους. Ψιθυριστά στην αρχή, με πιο θάρρος αργότερα. Τώρα μοιάζουν με μία άρτια προετοιμασμένη χορωδία που ετοιμάζεται για το τελικό ‘κρεσέντο’. Και όσοι αποκοιμήθηκαν γλυκά στις ‘μελωδίες’ της θα ξυπνήσουν - θέλουν δεν θέλουν – την ώρα του ξέφρενου και μεγαλοπρεπούς ‘κρεσέντο’.


Ο Πρώσος Βαρώνος Κλοτζ, μέλος του Τάγματος των γνωστών Illuminati, είχε πει: «Θα δημιουργήσουμε ένα παγκόσμιο κράτος,… το κράτος των ενωμένων ατόμων, πρώτα την Ευρωπαϊκή και έπειτα την Παγκόσμια δημοκρατία…Όλοι οι άνθρωποι θα γίνουν ένα έθνος…» .


Ο ίδιος ο ιδρυτής των Illuminatti, Adam Weishaupt, είχε κάνει φανερό το ‘όραμα’ : «Θρησκεία, πατριωτισμός και οικογένεια θα πρέπει να διαλυθούν, να απορρίψουμε κάθε κοινωνικό δεσμό για να φτιάξουμε ένα ενιαίο κόσμο, ένα παγκόσμιο λαό…Πρέπει να εργαστούμε στα θεμέλια.».


Δεν θα απαριθμήσουμε τώρα τα ‘επίσημα’ χείλη που ολοένα και πιο συχνά, μιλάνε για την ανάγκη της Παγκόσμιας Κυβέρνησης για την επίλυση των ‘κοινών προβλημάτων του πλανήτη’.

Προς το παρόν βάζουν και λίγη ‘σαντιγύ’ στο γλυκό που θέλουν να προσφέρουν στους λαούς της Γης, ερήμην του φυσικά. (Από ‘φιλανθρωπία’ φυσικά).


Η ‘σαντιγύ’ είναι το συνθετικό «διά», οπότε το ‘γλυκό’ σερβίρεται ως ‘Παγκόσμια Δια-Κυβέρνηση’. Και για να γίνει ακόμα πιο επιθυμητό προσθέτουν και ένα μικρό κερασάκι (στην τούρτα) που είναι η ‘μαγική’ και ‘σαγηνευτική’ λέξη «δημοκρατική». Κι έτσι έχουμε μία πολύ ωραία «Παγκόσμια (Δημοκρατική) Διακυβέρνηση». Όταν ο κόσμος αρχίζει να το συνηθίζει, θα φύγει το «Δημοκρατική» και μετά και το «δια» οπότε και θα μείνει το ‘κυρίως γεύμα’. Το οποίο όμως προς έκπληξη των υπηκόων – προσκεκλημένων θα έχει χάσει όλη την ‘γλύκα’.

Καλωσήρθατε στην φυλακή της Νέας Τάξης.


Ποτέ δεν υπήρχε τυραννικό καθεστώς που έπεσε από μόνο του. Οι κάθε λογής τύραννοι το μόνο που φοβούνται είναι μήπως ‘ξυπνήσει’ ο λαός, και ενωμένος και αποφασισμένος τους γκρεμίσει από τους θρόνους τους. Και δεν χρειάζονται πάρα πολλοί. Τουλάχιστον η δική μας ιστορία το μαρτυρεί. Αρκεί να υπάρχει το «καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή» και το «λαός ενωμένος ποτέ νικημένος». Όραμα - Ενότητα και Αγώνας. Και θα πρόσθετα και Πίστη.


Όλοι οι άνθρωποι του συστήματος θα πρέπει να δουλέψουν πυρετωδώς για να μην έρθει ποτέ εκείνη η ώρα της ‘αφύπνισης’. Ή αν έρθει να είναι όσο γίνεται πιο μικρής εμβελείας ή να είναι κατακερματισμένη ή να είναι κατασυκοφαντημένη.

Αυτοί εκεί έξω είναι γραφικοί, τρελοί ή επικίνδυνοι.

Οι υπήκοοι πρέπει να συνεχίσουν να κοιμούνται. Να συνεχίσουν τη νιρβάνα τους. Πρέπει να παραμυθιάζονται ότι όλα πάνε καλά. Ότι η ζωή τους είναι στα χέρια του συστήματος. Το ίδιο και η σκέψη τους. Δεν τους ανήκει.

Είναι τυχαίο που η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία ταΐζε συνεχώς την πλέμπα με «άρτο και θεάματα»; Για να απασχολούνται και να μην σκέφτονται πολύ.

Η καλοζωία και ο ρόλος του σχεδόν ‘βιδωμένου’ τηλε-θεατή οδηγεί πιο γρήγορα στην αποχαύνωση και τελικά στην υποτέλεια. Ο τρόμος επίσης, είναι ένα χρήσιμο όπλο, γιατί κάνει τους ανθρώπους ανασφαλείς και έτοιμους να αποδεχθούν οποιαδήποτε ‘προστασία’ από το ‘σύστημα’.

Η αυτοσυνειδησία, το ελεύθερο πνεύμα, η αδούλωτη ψυχή, είναι εχθροί που δεν μπορούν να κατασταλούν με εξωτερικά μέσα.. Χρειάζεται να γίνει η δουλειά ‘βαθιά’. Να ξεριζωθούν ή τουλάχιστον να πέσουν σε ‘χειμερία νάρκη’.


Το ‘σύστημα’ επίσης απεχθάνεται τις κοινότητες

Στην ελληνική ιστορία, θα διαπιστώσουμε πως περίοδοι ακμής και υψηλής δημιουργικής δραστηριότητας των Ελλήνων, υπήρξαν εκείνες που διαπνέονταν από το κοινοτικό πνεύμα και ήθος. Είναι γνωστή η φράση «των Ελλήνων οι κοινότητες».

Κατά δε τον Αριστοτέλη η ελληνική Πόλις συγκροτείται από Κοινότητες και οι κοινότητες από Οίκους. Η μικρή πόλις συμπίπτει με την κοινότητα, η μεγάλη περιλαμβάνει πολλές κοινότητες.

Κατά την περίοδο της Τουρκοκρατίας, η αυτόνομη ελληνική κοινότητα ήταν η βάση για την ουσιαστική ανθρώπινη ελευθερία. Η νεοελληνική κοινότητα αποτέλεσε διοικητικό κύτταρο που διέσωσε στο νεοελληνικό ήθος τον πόθο της ελευθερίας. Κυρίαρχη θέση βέβαια είχε η Ορθόδοξη Εκκλησία και πίστη που αποτέλεσε τον πιο ισχυρό δεσμό μεταξύ των σκλαβωμένων Ελλήνων, τόνωνε το εθνικό αίσθημα, φούντωνε την φλόγα για λευτεριά και αποτελούσε το δομικό εμπόδιο για τον επιχειρούμενο εξισλαμισμό και αφελληνισιμό.


Και εδώ αρχίζει η ‘δουλειά’ …


Χρειάζεται οι κοινωνίες να γίνουν ‘πολυπολιτισμικές’. Η ‘Πολυπολιτισμικότητα’ είναι το καινούργιο ‘φρούτο’. Όπως και η ‘Παγκοσμιοποίηση’. Είναι προφανές βέβαια ότι αυτά τα δύο πάνε μαζί. Δεν μπορείς να νιώσεις ότι ανήκεις στο ‘παγκόσμιο χωριό’ από μακριά, βλέποντας τον κόσμο από την τηλεόραση ή κάνοντας - που και που - κανένα ταξιδάκι αναψυχής στο εξωτερικό. Πρέπει να συνυπάρξεις, να συγχρωτιστείς, να συγχωνευτείς και τελικά να ‘πολτοποιηθείς’ .Να γίνεις ένας πολτός μία ομοιόμορφη μάζα που θα χρησιμοποιηθεί κατάλληλα στα εργαστήρια του νεοταξικού ‘συστήματος’.


Και ο καλύτερος τρόπος είναι να βρεθείς 'ξαφνικά' όχι με κάποιον κοντινό σου πολιτισμό, ‘συγγενή’ λόγω γλώσσας, κουλτούρας, ιστορίας, θρησκείας ή ‘γειτονιάς’, αλλά με πολλούς, με πάρα πολλούς, με χιλιάδες ανθρώπους που έρχονται από πολύ μακριά με τελείως διαφορετική κουλτούρα, ιστορία, θρησκεία, αντιλήψεις, προσδοκίες, ήθη και έθιμα, - πολλές φορές καθόλου φιλικά ως προς τα δικά σου, αλλά μάλλον εχθρικά – με τους οποίους όμως απαιτείται να συμβιώσεις, να συγχωνευτείς, να γίνεις «ένα». Να γίνεις ένας πολύχρωμος και (επιτέλους) ακίνδυνος χυλός.


ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ… (Υπομονή)

http://redskywarning.blogspot.com/

Τρίτη, 9 Μαρτίου 2010

Ο Καζαντζίδης μιλάει για την εμπειρία του από τις επαφές του με τους "εκλεκτούς του θεού"

Όπως και ο Κώστα Γαβράς ... έτσι και ο Καζαντζίδης "αφανίστηκε" όταν άνοιξε το στόμα του να πει καμιά αλήθεια για τους "εκλεκτούς".
Popout
Για τον Μάτσα, που αναφέρει ο Στέλιος Καζαντζίδης μπορείτε να διαβάσετε σχετικά ΕΔΩ.
Προσέξτε τώρα...
Στις δύο μεγάλες συναυλίες-ΑΠΑΤΗ που έγιναν στο όνομα του Στέλιου Καζαντζίδη, τραγούδησαν ... "ΔΩΡΕΑΝ" πολλοί "ανιδιοτελείς" μεγάλοι Έλληνες τραγουδιστές που ανήκουν στην εταιρία του Μάτσα MINOS-EMI. Σκεφτείτε ότι οι "ΚΥΡΙΟΙ" αυτοί που επί ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ έχουν να κάνουν ΜΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ, με ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ και ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ, με ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ και άλλα τέτοια, οι "ΚΥΡΙΟΙ" αυτοί που έχουν ξεσκιστεί να ΣΥΣΣΩΡΕΥΟΥΝ ΧΡΗΜΑ δεκαετίες ολόκληρες, ... τραγούδισαν ΤΣΑΜΠΑ και ΜΑΛΙΣΤΑ...ΟΥΤΕ που φαντάστηκαν ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ. Αυτοί οι "ΚΥΡΙΟΙ" που ελέγχουν και τη δεκάρα στις εισπράξεις των εκατομμυρίων στις συναυλίες τους ... ΔΕΝ αναρωτήθηκαν ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ θα έβγαζε η διοργάνωση και ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ το προϊόν της "αφιλοκερδούς " καλλιτεχνικής τους προσφοράς. Και όπως ήταν αναμενόμενο στο όνομα του και πάνω στο ΠΤΩΜΑ του "αντισημίτη" και "σχιζοφρενή" (όπως ο Αχμαντινετζάντ) Στέλιου Καζαντζίδη ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ 'ΚΟΝΟΜΑ.
Το ΤΙ ελέγχουν οι Εβραίοι ενδεικτικά (σε μετρητά και πληροφορία) μπορείτε να το διαπιστώσετε ΕΔΩ.
Περιέργως οι ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΥΛΩΝΕΣ των ΑΘΕΩΝ αριστερών είναι ΕΠΙΣΗΣ όλοι ΕΝΘΕΟΙ καλοστεκούμενοι Εβραίοι (Carl Marx, Rosa Luxemburg, Noam Chomsky κλπ) , γι'αυτό και τα πιο άγρια μαντρόσκυλα της Εβραικής παντοδυναμίας που φροντίζουν για τη διαιώνιση και τη διασφάλιση του απορρήτου των παγκόσμιων σχεδιασμών, φορούν ΚΟΚΚΙΝΗ, σοσιαλιστική προβιά κι αποκαλούν τους πάντες αντι-σημίτες, φασίστες, ναζιστές, εθνικιστές,ρατσιστές, φονταμενταλιστές κλπ.
ΤΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ να σε ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ...ΡΑΤΣΙΣΤΗ οι αιματολογικά και γενετικά "ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ " και οι μεγαλύτεροι ρατσιστές της ανθρώπινης ιστορίας,
ΤΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ να σε πείσουν να μοιραστείς την περιουσία σου οι ΠΙΟ ΧΥΔΑΙΟΙ ΑΙΜΟΔΙΨΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ του πλανήτη,
ΤΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ να σε ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ τρομοκράτη οι ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ στη Γάζα,
ΤΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ να σε εγκαλούν για παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων οι ίδιοι "ΔΙΚΑΙΟΙ" άνθρωποι,
ΤΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ να παριστάνουν τους ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ κι ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΥΣ οι πλουσιότεροι και πιο ισχυροί άνθρωποι στον πλανήτη
.
Μέχρι να ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ από το μπαράζ προπαγάνδας και ψεύδους ... θα είναι πολύ αργά για να αντιδράσεις.
Άλλωστε οι συνεργοί τους, "δημοσιογράφοι και διανοούμενοι" έχουν κάνει περιουσίες ολόκληρες συγκαλύπτοντας τα εγκλήματα και τις αδικίες που αποφέρουν παράνομα τον πλούτο των άλλων και την υπερεξουσία που γεύονται παρέα με τους προδότες πολιτικούς
.

Δεν έχω το παραμικρό συναίσθημα απέναντι σ'εναν λαό που πιστεύει ότι είναι ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ του θεού...πέρα από ... θλίψη. Αλλά διαβάζοντας για αρχή ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ θα διαπιστώσετε ότι οι Εβραίοι μάλλον διακατέχονται από περίεργα συναισθήματα απέναντι σε όλους εμάς τους ΜΗ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ που τους καθιστούν πραγματικά επικίνδυνους για τις ανθρώπινες ελευθερίες που σχετίζονται με την οικονομία και την πληροφορία.ΤΕΛΟΣ

http://macedonia-greece.blogspot.com/

Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2010

Η σοκολατοποιία ΙΟΝ ανήκει ακόμα σε Έλληνα επιχειρηματία !


Η σοκολατοποιία ΙΟΝ ανήκει ακόμα σε Έλληνα επιχειρηματία. Η ιστορία των τελευταίων ετών παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Πολλές φορές τον πλησίασαν μεγάλες πολυεθνικές για να αγοράσουν την επιχείρηση, η απάντηση του ήταν άμεση και χωρίς δεύτερη σκέψη. Μάλιστα λέγεται ότι κάποια στιγμή τον πίεσαν υπερβολικά, τότε αυτός τους είπε να του κάνουνε την προσφορά γραπτώς. όπως και τους απάντησε γραπτώς. «Η προσφορά σας δεν με ενδιαφέρει». Επενδύει μόνο στην παραγωγή, τα έπιπλα των γραφείων είναι από την 10ετία του 60, θυμίζουν κάτι από ταινίες του Κωνσταντάρα..
Η ποιότητα όμως των υλικών για αυτόν δεν χωράει συμβιβασμούς στο κόστος. 85 χρονών σήμερα ο επιχειρηματίας είναι κάθε μέρα μέχρι τις 6 το απόγευμα στο γραφείο και μέχρι πέρσι οδηγούσε μόνος του κάθε μέρα μέχρι την δουλειά, γνωρίζει προσωπικά και είναι φίλος με όλους τους εργαζόμενους στην επιχείρησή του οι οποίοι βέβαια πίνουν νερό στο όνομά του.
Δεν προσλαμβάνει αλλοδαπούς αλλά μόνο Έλληνες και όσες φορές, αν του προτάθηκε συνεργασία με τούρκικη επιχείρηση, απλά δεν ασχολήθηκε.
Επειδή ποτέ δεν του άρεσε η δημοσιότητα, δεν δίνω το ονομά του,


Ας μάθουμε να χρησιμοποιούμε τα Ελληνικά προιόντα. Δεν είναι κακό.

Σάββατο, 6 Μαρτίου 2010

ΓΑΠ: «Δεν θα λύσουμε το πρόβλημα πουλώντας τα νησιά…» (!!!)

Η Γερμανία δεν θα βοηθήσει

Η κ. Μέρκελ είπε μπράβο στον Γιώργο Παπανδρέου, τον αγκάλιασε, τον κτύπησε στην πλάτη, αλλά το χέρι στην τσέπη δεν το έβαλε. Μας είπε μόνο να κάνουμε υπομονή.

Τον έσπρωξε δηλαδή περισσότερο στην αγκαλιά του ΔΝΤ

Τι θα γίνει τον Απρίλιο που θα χρειαστεί να δανειστούμε άλλα 20 εκ.; Κι αυτά με 6.3% θα τα πάρουμε;

Και το κλίμα παραμένει το ίδιο και απαράλλακτο στην Γερμανία, αν κρίνει κανείς και από το σημερινό δημοσίευμα της Bild και από την ερώτηση στον Γιώργο Παπανδρέου για τα νησιά.

«Δεν θα λύσουμε το πρόβλημα πουλώντας τα νησιά…» (!!!) απάντησε ο Έλληνας πρωθυπουργός καταφανώς ανήσυχος (για να το πούμε μαλακά) μετά την συνάντηση με την Μέρκελ. Αντί να χαρακτηρίσει την ερώτηση και τις σχετικές δηλώσεις απαράδεκτες. Αντ.ί να πεί κατηγορηματικά οτι “δεν τίθεται θέμα κυριαρχίας των ελληνικών νησιών“, μιλούσε για solar energy and green horses

Χρειάζονται κι άλλα για να καταλάβουμε τι γίνεται;

Το μόνο που απομένει για διευκρίνιση είναι αυτή η δήλωση της Μέρκελ ότι θα μας βοηθήσει να εκσυγχρονίσουμε το κράτος και τις δομές του κράτους. Στη δήλωση αυτή συμπεριλαμβάνεται και η …Ζήμενς με τν πράσινη ενέργεια;

http://www.antinews.gr/

Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2010

Πάρτε μαθήματα "Έλληνες" Ευρωβολευτές και αν μιλήσετε ποτέ έτσι θα κάτσω να με $^%$#@#$^

ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ


"ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΑΝΕ "ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ" ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΑΚΑΛΥΠΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΙΧΑΘΗΚΑΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ.. ΠΟΛΙΤΚΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΥΣ..."


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣΤετάρτη, 3 Μαρτίου 2010

Δείτε το βίντεο με τις αντιδράσεις του κόσμου αμέσως μετά την ανακοίνωση των μέτρων του Γεώργιου Παπανδρέου.

Τα μέτρα οδηγούν σε βαθειά ύφεση και στην διάρρηξη του κοινωνικού ιστού

Η 3η του Μάρτη του 2010, θα μείνει στην ιστορία. Ο Γιώργος Παπανδρέου Β΄ παρέδωσε τη χώρα στους γιάπηδες των Βρυξελλών. Φτάσαμε εδώ, επειδή μια ανίκανη κυβέρνηση, που σύμφωνα με τον Αλμούνια, «νόμιζε ότι θα πάει μια ευχάριστη εκδρομή», λειτουργούσε ως 15μελές!

Και σήμερα μας έδωσε και καταλάβαμε! Τα μέτρα που μας εισηγήθηκαν οι χαμηλόβαθμοι γιάπηδες των Βρυξελλών, μια περήφανη κυβέρνηση θα τα πέταγε εκεί που πρέπει: στον κάλαθο των αχρήστων!

Δε θα λύσουν το πρόβλημα. Το μόνο που θα καταφέρουν είναι να μας οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Να μας καταστήσουν εσαεί ομήρους.

Εξηγώ:

Διόγκωση του χρέους:

Η Ελλάδα έχει τρία βασικά προβλήματα δημόσιο χρέος, έλλειμμα και χαμηλή ανταγωνιστικότητα. Οι γιάπηδες των Βρυξελλών για να μειώσουν το έλλειμμα στο 3%, αυξάνουν το δημόσιο χρέος και πλήττουν την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας μας. Αυτό οδηγεί στη χρεοκοπία. Αν δεν αυξήσουμε την παραγωγικότητα, δεν πετύχουμε ρυθμούς ανάπτυξης, στο εγγύς μέλλον δε μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε το χρέος μας.

Βαθειά ύφεση:

Τα εξοντωτικά μέτρα που ανακοίνωσε ο ΓΑΠ μειώνουν το διαθέσιμο εισόδημα, περιορίζουν τη ζήτηση και αυξάνουν τον κόστος παραγωγής.

Και ένας πρωτοετής φοιτητής οικονομικών γνωρίζει ότι αυτή είναι συνταγή ύφεσης! (Δε χρειάζεται να είναι «τεχνοκράτης» του ΔΝΤ και «εμπειρογνώμων» της ΕΕ!)

Ελλοχεύουν ακόμα δύο κίνδυνοι: Η αύξηση στα καύσιμα θα μεταφερθεί στον τελικό καταναλωτή, οπότε τα νοικοκυριά θα δουν τις τιμές στα ράφια να παίρνουν την ανιούσα. Ο δεύτερος κίνδυνος είναι η αύξηση της ανεργίας. Και η συνέχεια; Αφήστε την καλύτερα! Η ύφεση θα οδηγήσει σε μειωμένους τζίρους. Οι μειωμένοι τζίροι σε λιγότερα έσοδα! Παράλληλα, η ραγδαία άνοδος της ανεργίας θα οδηγήσει στην αύξηση των σχετικών επιδομάτων (άρα μεγαλύτερες δαπάνες) και μείωση του διαθεσίμου εισοδήματος, άρα περαιτέρω ύφεση!

Κοινωνική ρήξη

Όλοι συμφωνούν ότι στο δημόσιο χρειάζονται περικοπές. Όμως το ποσό που θα εξοικονομηθεί με τις σημερινές περικοπές, μπορεί να βρεθεί και αλλού. Γιατί η Ε.Ε. επιμένει σθεναρά στη μείωση μισθών και συντάξεων; Αυτή η βίαιη λιτότητα θα προκαλέσει κοινωνικές εντάσεις, θα οδηγήσει τμήματα της κοινωνίας εκτός οικονομικής ζωής και θα διαρρήξει τον κοινωνικό ιστό της χώρας, με απρόβλεπτες συνέπειες.

Τα μελλοντικά νέα μέτρα:

Στο κλίμα αυτό είναι σχεδόν βέβαιο ότι η κυβέρνηση δε θα πετύχει τους στόχους και τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει. Αν η χώρα διολισθήσει σε μια ύφεση της τάξεως του 2%, τότε τα μέτρα που ανακοινώθηκαν θα αποδειχθούν ανεπαρκή (και ήπια!) γιατί απλούστατα άλλαξε η βάση επί της οποίας υπολογίστηκαν! Αρά μην εκπλαγείτε, αν στο τέλος Μαρτίου αρχίσει η φιλολογία για πρόσθετα μέτρα. Ύστερα; Το σενάριο θα αρχίσει ξανά!

Η ανεπάρκεια της Ε.Ε. και το 3%

Δυστυχώς η Ε.Ε είναι δέσμια του στόχου: έλλειμμα 3%. Όμως ο στόχος αυτός τέθηκε όταν η Ε. Ε ήταν σε περίοδο οικονομικής σταθερότητας. Σήμερα, που τα δεδομένα άλλαξαν, έχει ξεπεραστεί! Επομένως είναι λάθος να αντιμετωπίσουμε μια κρίση με ξεπερασμένα εργαλεία!

Το δεύτερο λάθος: Οι εμπνευστές αυτών των εργαλείων, για να μας αποδείξουν την ορθότητά τους, επιμένουν στην χρησιμοποίησή τους! Σαν το γιατρό που επιμένει σ’ ένα φάρμακο, επειδή τον πληρώνει η φαρμακοβιομηχανία! Αν η Αμερική το 1929, διατηρούσε έλλειμμα 3%, δε θα έβγαινε ποτέ από την κρίση! Αν η Ευρώπη μετά τον Β Παγκόσμιο διατηρούσε έλλειμμα 3%, θα ήταν ακόμα υπό ανοικοδόμηση!

Ο Ομπάμα για το 2010 προσδοκά ανάπτυξη 3.5% με έλλειμμα 11%. Με άλλα λόγια χρησιμοποιεί το έλλειμμα για να πυροδοτήσει την ανάπτυξη.

Κώστας Ροδινός


http://www.antinews.gr/?p=36087ΣΧΟΛΙΟ LIONDANI

Ας ελπίσουμε ότι θα μείνει στην ιστορία, επίσης ,

η αντίδραση των λαικών μαζών !