Πέμπτη 28 Αυγούστου 2008

Aντίπαλος ήταν η Ανόρθωση, μια ομάδα σύμβολο για τον ξεριζωμό των Ελλήνων της Βόρειας Κύπρου...

Αυτή η μεγάλη πρόκριση των συμπατριωτών μας Κυπρίων να αφιερωθεί σε όλους αυτούς τους αληταράδες που επιχείρησαν να δημιουργήσουν κλίμα τρομοκρατίας στον σημερινό αγώνα. Και πάνω απ' όλα στον αγαπημένο Σωκράτη Κόκκαλη που μια ζωή ανάβει το πράσινο φως για την επέλαση των κάφρων και των χουλιγκάνων που στοιχειώνουν την ιστορική ομάδα του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει καταντήσει συνώνυμο της ψευτομαγκιάς, της λαμογιάς και του τραμπουκισμού.

Σχετικά με τις θεραπαινίδες και τα τσιράκια του μεγαλονταβά στον δημοσιογραφικό χώρο, τα πράγματα έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Πριν λίγες ημέρες αυτός ο σαλτιμπάγκος κουβάς και γυρολόγος των καναλιών ονόματι Καρπετόπουλος προέτρεψε τον κ. Κόκκαλη να αφήσει τον στρατό των χουλιγκάνων του να εκφοβίσουν τους αντιπάλους ακόμα και με το κόστος της τιμωρίας της έδρας! Και μετά λέμε γιατί είναι τόσο διάχυτες οι εκδηλώσεις βίας σε αυτή την κοινωνία.

Ως προς την περιγραφή του αποψινού αγώνα, αυτός ο Τσώχος μόνο μαύρες πλερέζες δεν έβαλε. Σαν κοινός καφράκος οπαδός του Ολυμπιακού συμπεριφερόταν τιμώντας την αβάντα που δίνει τα τελευταία χρόνια η ΕΡΤ σε ΠΑΟ και ΟΣΦΠ και αδιαφορώντας για το ότι αντίπαλος ήταν η Ανόρθωση, μια ομάδα σύμβολο για τον ξεριζωμό των Ελλήνων της Βόρειας Κύπρου...

http://pea-kyanea.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου