Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Πέρι Γκιόλια & Τρωκτικού

Πριν μπω στο ψητό και για να προλάβω τυχόν "ευκολίες" του στυλ δεν σέβεσαι καταστάσεις κτλ κτλ.
Αυτό που έγινε στον Γκιόλια είναι ένα απεχθές έγκλημα ενάντια σε αυτόν, στην γυναίκα του, στα δύο παιδιά του και εν τέλει ενάντια στην κοινωνία που ζούμε.
Αυτοί που τον σκοτώσανε είναι στυγνοί δολοφόνοι και δεν υπάρχει καμία ιδεολογία ή δικαιολογία κάθε είδους που να ελαφρύνει έστω και στο ελάχιστο την πράξη τους.
Πρέπει οπωσδήποτε να συλληφθούν και για να πληρώσουν για την πράξη τους και για να μάθουμε τι ακριβώς παίζει.
Αφού τα είπα, σας το ξαναλέω ότι τα εννοώ όσο δεν πάει. Από εκεί και πέρα όμως είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
Η υποκρισία που για άλλη μια φορά ξεδιπλώνεται μπροστά μας κυρίως από αυτό το σάπιο τομέα που λέγεται δημοσιογραφία δεν έχει όρια.
Σε μια ημέρα ο Γκιόλιας έγινε το πρότυπο του καθαρού αγνού αγωνιστή δημοσιογράφου και σύμβολο της μαχόμενης δημοσιογραφίας. Ρε μας δουλεύετε όλοι εσείς στις εφημερίδες και στα κανάλια; Μέχρι προχθές δεν σκυλιάζατε στα κανάλια και τις εφημερίδες σας για το ποιόν του τρωκτικού; Για τα ψέμματα που διαδίδει και τις υπολήψεις που σπιλώνει; Οι μισοί από εσάς είχατε ζητήσει να γίνει άρση του απορρήτου του για να βρεθούν ποιοι είναι από πίσω και κάποιοι είχανε κάνει και μηνύσεις. Η δημοσιογραφία δηλαδή του τρωκτικού μέχρι προχθές ήτανε ντροπή για την χώρα και τώρα που ένας άνθρωπος δολοφονήθηκε έγινε σύμβολο; Πόσο υποκρισία πια;
Ας πιάσουμε και αυτό το γελοίο κατασκεύασμα που λέγεται τρωκτικό. Μέχρι προχθές δεν είχατε καμία σχέση με τον Γκιόλια και τώρα έγινε ο εμπνευστής της δουλειάς σας; Τελικά τι είστε θα μας πείτε; Δημοσιογραφικό site ή Blog; Γιατί άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Άλλο ο απλός πολίτης που ανοίγει ένα blog και λέει ανώνυμα τις σκέψεις του και άλλο η δημοσιογραφία των αποκαλύψεων; Είστε τόσο χαζοί που δεν καταλαβαίνεται την διαφορά; Μάλλον όχι. Απλά είστε ότι σας συμφέρει κάθε φορά... Γελοιότητες.
Και όχι για το πούμε καθαρά, η τραγική δολοφονία του Γκιόλια δεν τον κάνει ήρωα ούτε κάνει το τρωκτικό κάτι περισσότερο από ένα συνονθύλευμα κουτσομπολιών, αορίστων και πολλές φορές αστήριχτων καταγγελιών, ρηχών απόψεων, κειμένων ανθρώπων χωρίς βασική μόρφωση και φωτογραφιών ξέκολων.
Αδυνατώ να πιστέψω πως ένας άνθρωπος που ήτανε βασικός συνεργάτης του Θέμου και του Μάκη είναι εκτός κυκλωμάτων και συμφερόντων. Μην τρελαθούμε κιόλας... Ούτε τον σκοτώσανε επειδή έβγαλε θέμα τι τρώει για πρωινό η Αλεξανδράτου για να σφίξουν τα μπούτια της. Άλλα πράγματα παίζουν εδώ που δεν θα τα μάθουμε ποτέ.
Όλοι δε εσείς οι δημοσιογράφοι που βγαίνετε στα κανάλια για να μας πείτε τι καλό παιδί ήτανε άντε και γαμ... Οι στεναχωρημένοι άνθρωποι δεν βγαίνουν στην TV για να δείξουν τον πόνο τους. Ούτε καν τον θάνατο ενός συναδέλφου σας δεν μπορείτε να μην χρησιμοποιήσετε για προσωπική προβολή και public relations (με προφορά αυτό παρακαλώ..)
Τέλος για την Σέχτα δεν έχω να πω τίποτε ιδιαίτερο. Όποιος πιστεύει ότι αυτή η ομάδα είναι κάτι άλλο από μια στημένη εγκληματική παρακρατική οργάνωση και ουδεμία σχέση με ιδεολογίες που αναφέρει έχει, κοιμάται τον ύπνο του χαζού (όχι του δικαίου...)

http://www.e-write.gr/posts/868

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου