Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Εχασε τα πάντα στον ηλεκτρονικό τζόγο και αυτοκτόνησε!

Σπάει πέτρες η μαρτυρία του πεθερού νεαρού οικογενειάρχη που έθεσε τέρμα στη ζωή του, εξαιτίας του ηλεκτρονικού τζόγου.

Ο νεαρός πατέρας, έχασε ότι είχε και ότι δεν είχε και ακολούθως έκοψε το νήμα της ζωής του, αφήνωντας στο δρόμο γυναίκα και 6 ανήλικα παιδιά.Το κλάμα του παππού σπάει κόκκαλα. Οι χιλιάδες συμβουλές που έδωσε, πέταξαν και χάθηκαν στον αέρα.Τώρα, πρέπει να βρεί τη δύναμη να σηκώσει απο το πάτωμα τη χήρα κόρη του και μαζί να μαζέψουν τα κομμάτια της μαυροφορεμένης πλέον οικογένειάς τους.

Όπως δήλωσε συντετριμένος στο Σίγμα ο πεθερός του αυτόχειρα, τον συμβούλευαν να μην παίζει αλλά μάταια. Μέχρι που έφτασε στο σημείο να τα χάσει όλα και ακολούθως να θέσει τέρμα στη ζωή του.
Ο παππούς δεν έμαθε ποτέ του τι είναι τα φρουτάκια. Τη ρουλέτα ακουστά την είχε. Το καζίνο δεν υπήρχε στο λεξιλόγιό του.Ήξερε όμως πολύ καλά τι είναι το ψωμί και το γάλα, παρόλο που ο γαμπρός του σπάνια έφερνε στο σπίτι.Αυτοκίνητο 5.000 ευρώ πωλήθηκε 500, για να δωσει ακόμη λίγη τροφή σε αυτή την αρρώστια που έτρωγε σιγά σιγά την ψυχή μιας οικογένειας.
Ο αυτόχειράς έπαιζε ακόμα και τα χρήματα των παιδιών του και το Σάββατο έπαιξε τα τελευταία του 800 ευρώ. Στη συνέχεια αυτοκτόνησε αφήνοντας έξι ανήλικα παιδιά.
Λίγα λεπτά μετά το στερνό αντίο που έστειλε στο παιδί του, σκούπισε τα δάκρυά του και συνάντησε συνεργείο του Σίγμα θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα σε όλο τον κόσμο, να μην καταστραφούν κι άλλες οικογένειες απο τον τζόγο.
Ένα ηχηρό ράπισμα στους αρμοδίους αυτού του τόπου που θα κληθούν αύριο στο Προεδρικό Μέγαρο να πάρουν αποφάσεις για τον ηλεκτρονικό τζόγο.
Αυτή η κοινωνία, με την αδυναμία της να αντιμετωπίσει αυτόν τον καρκίνο, άφησε ορφανά 6 παιδάκια, ηλικίας 4 με 12 ετών. Αλίμονο αν τα αφήσει και αβοήθητα...


ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://crimesonair.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου