Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Κοκκινοβραχοι κλεφτες στο Δήλεσι!


Θέλω να σας πω κατι που μου ετυχε χθες,ώστε να σας υπενθυμίσω πόσο σημαντικό είναι να ζητάμε απόδειξη.... Χθες είχα κατσει στη ταβέρνα-καφετέρια "Κοκκινόβραχος¨στο Δήλεσι. Παραγγείλαμε... χωρίς καταλογο για να ξερουμε τι να πληρωσουμε με αποτελεσμα για ενα πιατακι γαυρο,καλαμαρια,χταποδι,πατατες, μια μπριζολα και 4 μπυρες μικρες το ποσο να ξεπερναει τα 50 Ε! Ποιοτητα κατω του μετριου... Περιποιηση το ιδιο.... Οργανωση ανυπαρκτη μια και ειχαν ξεχασει τι παραγγειλαμε και ερχοντουσαν καθε τοσο να μας ρωτησουν τι αλλο ειχαμε παραγγειλει.... Αλλα ολα αυτα τα περασαμε στο ντουκου γιατι ηταν μια ωραια βραδυα διπλα στη θαλασσα και το απολαμβαναμε. Οταν λοιπον ειπαμε να πληρωσουμε ο ανθρωπος εκει μας λεει "ευχαριστω¨ και βουταει μαζι με τα λεφτα και την αποδειξη (αφου ειδε οτι δεν χρειαζοταν ρεστα) τονιζοντας μας οτι θα μας φερει αλλη....!!! 1η αποδειξη κλεψιας: Θα περιμενε οτι με την ωρα θα σηκωνομασταν να φυγουμε και ετσι να την γλυτωσει την αποδειξη μια και δεν ειχαμε ρεστα ωστε να περιμενουμε κι αλλο! 2η αποδειξη κλεψιας: Μολις του λεμε οτι τη θελουμε μας λεει ¨ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΑ¨ περιμενωντας να το προσπερασουμε και να τη χαρισουμε.... 3η αποδειξη κλεψιας: Αφου λοιπον καναμε το χρεος μας και του ζητησαμε αφου την πεταξε να μας ΚΟΨΕΙ ΝΕΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ως οφειλε και να μας δωσει,μπηκε μεσα και ολως τυχαια την ειχε διπλα στην ταμειακη ετοιμη να την δωσει αλλου!!! και να σε κοροιδευει κιολας λεγοντας οτι εγινε κατα λαθος...
Θυμηθειτε, οτι δεν κλεβει μονο το κρατος και την εφορια αλλα και εσας και εμας αφου τα χαμενα καλουμαστε να τα πληρωσουμε ολοι με τους φορους στα εκκαθαριστικα μας! Μην αφηνετε αποδειξεις φιλοι μου... Σε κανενα λαμογιο... Τραβατε το οσο χρειαστει, μεχρι να χρεωθει να κοψει νεα αποδειξη και να φορτωθουν το ποσο να δουν τη γλυκα!
Και επειδη θα βιαστει να δικαιολογηθει οπως οπως 1ον. Δεν ειμαι ανωνυμος που καταγγελω μεσα απο την ανωνυμια των Blog... Μπορει μεσω του διαχειριστη του blog να ζητησει να επικοινωνησει μαζι μου... και 2ον... ο κόσμος δεν ειναι ηλιθιος! Να το καταλάβουν! Ξερει να κρινει αναμεσα σε ενα τυχαιο πελάτη και τη σταση της εταιριας ποιος εχει παραπονα δικαια και ποιος προσπαθει να δικαιολογησει τη λαμογια του!

3 σχόλια:

  1. ola auta pou exeis anarthsei anhkoun sth sfaira ths fantasias!!!!!dusthxws gia sena tuxainei na douleuw sauto to magazi k auto pou molis diavasa dn egine pote!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο, δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα και πολύ περισσότερο στο συγκεκριμένο <>.
    Το οποίο μάλιστα δεν έχει και τίποτε νόμιμο. Ούτε καν άδεια λειτουργίας.
    Τώρα ως προς το σχόλιο της sisi, δυστυχώς για σένα sisi εγώ δε ξέρω αν εργάζεσαι εκεί (με άδεια εργασίας sisi? με ένσημα sisi?), αλλά γνωρίζω τόσο το αφεντικό σου και την ποιότητα του service του όσο και τις πλάτες που του έχουν βάλει ώστε να εξακολουθεί να ρυπαίνει την τόσο όμορφη παραλία του κοκκινόβραχου. Και να είσαι σίγουρη sisi, πως μόλις βγεί η σαπίλα στη φόρα , θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μαγαζί έίναι απαράδεκτο, βρωμερό και τρισάθλιο.
    Ακούω οτι δεν έχει άδεια λειτουργίας και οτι θα το κλείσουν.
    Ασχετοι απο φαγητό, άσχετοι απο σερβις, ασχετοι απο στοιχειώδεις τροπους συμπεριφορας

    ΑπάντησηΔιαγραφή