Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Πληροφορίες για την προκήρυξη της “Σέχτας”…Βίντεο…

Το κείμενο αναφέρεται στο τρομοκρατικό χτύπημα που έγινε στον Σωκράτη Γκιόλια ενώ χρησιμοποιούνται βαρύτατοι χαρακτηρισμοί σε γνωστούς δημοσιογράφους εκδότες και ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών. Ανάμεσα στα ονόματα που αναφέρονται είναι: Π. Κωστόπουλος, Θ. Αναστασιάδης, Μ. Τριανταφυλλόπουλος, Ν. Χατζηνικολάου, Γ. Κουρής, Δ. ΚοντομηνάςΠ. Κωστόπουλος, Θ. Αναστασιάδης, Μ. Τριανταφυλλόπουλος, Ν. Χατζηνικολάου, Γ. Κουρής, Δ. Κοντομηνας. Επίσης, απειλούν αστυνομικούς, εισαγγελείς, σωφρονιστικούς υπαλλήλους, διευθυντές φυλακών και  κοινωνικούς λειτουργούς. Επίσης, εξαπολύουν βαριές εκφράσεις και κατά του θύματος, Σωκράτη Γκιόλια.
Αυτή τη στιγμή η προκήρυξη βρίσκεται στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας ώστε να την εξετάσουν και αργότερα θα την παραλάβει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.
Καταδίκη τρομοκρατίας από τον πολιτικό κόσμο

Ο Χρήστος Παπουτσής από το ΠΑΣΟΚ είπε: «Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται αλλά ενισχύεται μέσα από τη συλλογική προσπάθεια του ελληνικού λαού για αγώνα ενάντια στη τρομοκρατία, που θα συνεχίσουμε απαρέγκλιτα και με επιτυχία».
Από τη Νέα Δημοκρατία, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπός της, Κώστας Μαρκόπουλος σημείωσε: «Οι απειλές εναντίον πολιτικών, δημοσιογράφων, εκδοτών και διευθυντών φυλακών δείχνουν ότι κάτι πάει να αλλάξει στο τρόπο που κάποιοι με το αρρωστημένο μυαλό τους θέλουν να τρομοκρατήσουν. Η κυβέρνηση θα έχει την αρωγή και τη στήριξη όλων να κάνει όσο γίνεται γρηγορότερα τη δουλειά της και να δώσει γρήγορα λύση στη δαμόκλεια σπάθη της τρομοκρατίας. Η σημερινή ανακοίνωση της οργάνωσης πρέπει να μας κινητροδοτήσει να κάνουμε όλοι αυτό που έχουμε ευθύνη απέναντι στη κοινωνία».
«Αυτές οι τρομοκρατικές οργανώσεις αποτελούν χειραγωγία στο σύστημα και αποπροσανατολίζουν το λαό αλλά δεν θα τους περάσει. Είναι χρέος της κυβέρνησης να τους αποκαλύψει και να μάθουμε κάποια στιγμή την αλήθεια, όπως έγινε όταν αποκαλύφθηκε ότι το διαμέρισμα που κρατούνταν ο Αλντο Μόρο ήταν ενοικιασμένο από τη ΣΙΑ», τόνισε ο Θανάσης Παφίλης από το ΚΚΕ.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Αστέριος Ροντούλης δήλωσε: «Το δικό μας το μήνυμα που πρέπει να τους στείλουμε είναι ότι με την τελευταία τρομοκρατική ενέργεια τους δεν κέρδισαν απολύτως τίποτα. Το μόνο που αποκόμισαν είναι κοινωνική απέχθεια και καθολική άρνηση των πολιτών να αποδεχθούν τέτοιου είδους ενέργειες που βάφονται με το αίμα».
http://www.cosmo.gr/
megapress10.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου