Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2008

Οργανωμένο σχέδιο κατά της Ελλάδος

το προαναγγελθέν συμβάν

Γιατί η κυρία Διαμαντοπούλου δεν μας αποκαλύπτει αυτά που συμφώνησαν στην τελευταία συνεδρίαση της Λέσχης Bildeberg; Μήπως ξέρει ότι η γραμμή του ιδρύματος Soros ήταν η αποσταθεροποίηση και οι ταραχές με απώτερο στόχο την πτώση της Κυβέρνησης Καραμανλή και απλά δεν προφητεύει αλλά εκτελεί ξένες εντολές; Αποκλείεται να μην χρησιμοποιήθηκε κεντρικός σχεδιασμός για τις εξεγέρσεις που οργανώθηκαν μέσα σε δύο ώρες σε όλη την Ελλάδα. Πρόκειται για "προφητεία" της Ιέρειας του πολυπολιτισμού κυρίας Άννας Διαμαντοπούλου ή για κάτι που ΓΝΩΡΙΖΕ;

Και αν ναι πώς το γνώριζε;

Popout
Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στη Ζούγκλα, αποκάλυψε ότι η μητέρα του Αλέξη είχε ζητήσει ραντεβού μαζί του πριν από ένα μήνα. Ο λόγος όπως επικαλέσθηκε ήταν ότι είχε αντιληφθεί ύποπτες κινήσεις έξω από το σπίτι της. Αφορούσε συστηματική παρακολούθηση της οικίας της από “περίεργα” όπως τα χαρακτήρισε, πρόσωπα. Όλα αυτά ένα μήνα πριν το τραγικό γεγονός.
-Πρέπει να μάθουμε: « Αν η αστυνομία , είχε πληροφορίες, από τους ( αναρχικούς) πληροφοριοδότες της από την επικράτεια των Εξαρχείων, για εκτεταμένα επεισόδια τη νύχτα του Σαββάτου».


ο ΣΥΡΙΖΑ σύγχρονος Εφιάλτης και η πέμπτη φάλαγγα του Ελληνισμού


Ακούσαμε και τον Αλέκο Αλαβάνο προ ολίγου στις δηλώσεις που έκανε ότι ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
Είπε ότι δεν συμφωνεί ΑΛΛΑ είναι αποτέλεσμα "κοινωνικής εξέγερσης" όπως είπε συγκεκριμένα.
Και αυτό το απάντησε ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠIΜΟΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ.
Όλο το ΣΥΡΙΖΑ στην ίδια γραμμή.
Ακούσαμε και τον κ. Στρατούλη το πρωί σε ερώτηση του Γιώργου Παπαδάκη αν καταδικάζει τα έκτροπα να απαντά στην ίδια γραμμή. "Δεν συμφωνώ" ή "Διαφωνώ"δήλωσε και συνέχισε με ένα "ΑΛΛΑ" ακριβώς όπως έκανε και ο Αλέκος Αλαβάνος σήμερα.

2111.jpg

Αρκεί να μπείτε σε σελίδες πιτσιρικάδων του ΣΥΡΙΖΑ που στο hi5 οργάνωναν τις καταλήψεις από τον Αύγουστο!!! Παραθέτω απόσπασμα επώνυμο που γράφτηκε στις 20 Αυγούστου 2008!!!:

αλλοδαποί

η παρουσία των διαφόρων αλλοδαπών (Πακιστανών, Ρουμάνων, Αλβανών, Γεωργιανών κλπ) όχι μόνο στο πλιάτσικο, αλλά και στα επεισόδια, στις ρίψεις μολότοφ, πετρών κλπ.
Popout
Πρέπει να μάθουμε: «Αν υπήρξαν «εισαγόμενοι αντιεξουσιαστές» που ενίσχυσαν τους .. εγχώριους;». - Πρέπει να μάθουμε: «Ποιος ήταν ο ρόλος, εκτός από το πλιάτσικο, ορισμένων Πακιστανών και Αφγανών; »

ο συντονισμός των αναρχικών με την χορηγία του Ε.Μ.Π. και η άψογη οργάνωση

Είναι δυνατόν ο server του athens.indymedia.org να είναι μέσα στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο και κανείς να μη συγκινείτε ???

Επρεπε να το είχαν κλείσει από την πρώτη στιγμή και να έχει παραιτηθεί και ο Πρύτανης ως συνεργός στο έγκλημα που βλέπουμε τόσες μέρες . Πρέπει να μάθουμε ποιές συναλλαγές έχουν γίνει για να παραμένει εκεί ο server της επίσημης ιστοσελίδας του συντονιστικού οργάνου των αναρχικών .

2111.jpg
Οι μαθητές οργανώθηκαν και παρακινήθηκαν σε αντίδραση μέσω μηνυμάτων SMS . Υπάρχουν μαρτυρίες πολλών μαθητών οι οποίοι έλαβαν μηνύματα στο κινητό γραμμένα σε επίσημη γλώσσα (π.χ. "Προωθήστε το μήνυμα" , ένας πιτσιρικάς δεν γράφει ποτέ έτσι ,γράφει "στειλtε sms" ) από άγνωστα κινητά !!
Πρέπει να μάθουμε: «Ποιοι πλήρωσαν την αποστολή των ομαδικών sms στα παιδιά» , για να τα κατεβάσουν στις διαδηλώσεις, ως ντεκόρ.

ο ρόλος των καναλιών


«Τα κανάλια, είχαν σενάριο;». «Αυτοί που διόρθωναν την εικόνα, λέγοντας ότι δεν πρέπει να πάμε στον ρατσισμό, για τους αλλοδαπούς που λεηλατούσαν μπροστά στην κάμερα, αυτοί που κραύγαζαν «για τους πυροβολισμούς στον αέρα», «αυτοί που μιλούσαν για την απελπισμένη νέα γενιά», «αυτοί που «διεμαρτύροντο», επειδή οι πραγματικοί πολίτες, βγήκαν στους δρόμους στην Πάτρα», είχαν σενάριο και έπαιρναν εντολές από τους σκηνοθέτες;

το δόγμα Κίσσινγκερ σε πλήρη εφαρμογή


Ο ανθέλληνας αυτός είχε πεί από την το '70 ότι την Ελλάδα πρέπει να την καταστρέψουμε από μέσα . Αφού
αλλιώσουμε την θρησκεία τους την ιστορία τους τον πολιτισμό μας .
Η κα Ρεπούση και η παρέα της κατόρθωσε να αμβλύνει την ιστορική μας συνείδηση με τα ακατονόμαστα σχολικά εγχερίδια . Ο πολιτισμός μας χάνεται επό τον έντονο δυτικό τρόπο ζωής μετά την ένταξη μας στην Ε.Ε. Η Ορθοδοξία μας πολεμήθηκε με την Αθεία , την αδιαφορία και το μίσος προς την εκκλησία που διευκολύνθηκε μετά την αποδημία του εθνάρχη Χριστόδουλου . Τραγική κατάληψη το ανύπαρκτο σκάνδαλο Βατοπαιδίου όπου όλα αναιξερέτως τα τηλεοπτικά κανάλια αποδόμησαν σε λίγες εβδομάδες την εμπιστοσύνη του ελληνισμού στην Ορθοδοξία , τον κλήρο και τη μοναστική πολιτεία . Αφού ολοκληρώθηκε το έργο τους , σαν κερασάκι στην τούρτα ήταν η πανελλήνια προβολή της βλάσθημης ταινίας "Κώδικας Ντα Βίντσι " για να αμβλυνθεί και άλλο η πίστη του Ελληνικού λαού στον Ιησού Χριστό .

αιτία ο αγωγός του Πούτιν


"Μια ανεξάρτητη Ελλάδα είναι παραλογισμός. Η Ελλάδα μπορεί να είναι είτε αγγλική, είτε ρωσική κι αφού δεν πρέπει να είναι ρωσική θα είναι οπωσδήποτε αγγλική υποστηρίζει στα μέσα του 19ου αιώνα ο Sir Edmund Layons, Βρετανός Πρέσβης στην Αθήνα. Ενάμισυ αιώνα αργότερα, ο θεωρητικός της σύγκρουσης των πολιτισμών Σάμιουελ Χάντιγκτον κατηγοριοποιεί, από κοινού και με ελάχιστα συγκαλυμμένη εχθρική διάθεση, στον «ορθόδοξο κόσμο» Ελλάδα και Ρωσία και ο Μάθιου Μπράιζα από το Στέιτ Ντηπάρτμεντ, μας εξηγεί γιατί δεν πρέπει να θέλουμε και να χρειαζόμαστε ελληνορωσικούς αγωγούς αερίου και πετρελαίου.
Ο αγωγός Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη μειώνει την εξάρτηση των ρωσικών εξαγωγών πετρελαίου από τον τουρκικό έλεγχο των Στενών. Ο αγωγός Σάουθ Στρημ απεξαρτά εν μέρει την παροχή ρωσικού αερίου στην Ευρώπη από τα καπρίτσια του Κιέβου και της ‘Αγκυρας και εμπεδώνει τη διμερή σχέση μας. Η ελληνορωσική στρατιωτική συνεργασία είναι επίσης στρατηγικής σημασίας για τις δύο χώρες. Η διπλωματική και πολιτική μας συνεργασία είναι κρίσιμης σημασίας, με δεδομένη τη συμμετοχή της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, ως γέφυρα κατανόησης σε ταραγμένους καιρούς στην Ευρώπη.

http://www.dailygreece.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου