Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ: Ο ALEX STEFANOPOULOS ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ....ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΠΙΘΗΚΟ!!!!!

 
Τώρα δεν είναι να εκπλήσσομαι.... Μετά τη προβοκάτσια του υπερατλαντικώς κατασκευασθέντα Αμερικάνου new troktiko-μαϊμού και με λίγο ψάξιμο μέσω όλων των εικόνων του επίμαχου προβοκατόρικου, παραλίγο ντοκουμέντου στο google, χωρίς να λάβω καθόλου υπόψη τον βομβαρδισμό που δέχθηκα με βαφτισμένη είδηση τη προβοκάτσια, (ιδιαίτερα από τον προβοκάτορα) πανεύκολα έφτασα στο βασικό ιστολόγιο του εικονιζόμενου προβοκάτορα.
Ο κατά δήλωσή του Ελληνοαμερικάνος δημοσιογράφος ALEX STEFANOPOULOS, δηλώνει αυτοβούλως αποκλειστικός κύριος και ιδιοκτήτης του πλαστού ψευτοντοκουμέντου, σχετικά με τη χρηματοδότηση του Ανδρέα Παπανδρέου από τους Αμερικάνους. Στο ίδιο άρθρο ο προβοκάτορας Άλεξ Στεφανόπουλος, δηλώνει επίσης, ότι έχει καραδιασταυρώσει την .....είδηση ως δήθεν αληθινή, αλλά δεν μας λέει αν έχει δεσμούς με τη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και τον Τζέφρι-Γιώργο Παπανδρέου. Επίσης δεν μας λέει (σε αυτό το άρθρο - γιατί υπάρχουν και άλλα) αν είναι υπέρ ή κατά της ΕλληνοΕβραϊκής προσέγγισης.
Η δική μου ανάρτηση δεν μπαίνει στην ουσία των έτσι κι' αλλιώς στενών σχέσεων του Ανδρέα Παπανδρέου, με πέραν του Ατλαντικού στελέχη των ΗΠΑ, αλλά στην επικινδυνότητα μιας προβοκάτσιας σαν κι αυτή του πλαστού εγγράφου για τον Ανδρέα, που αν δεν τη ξετινάξουμε, δίνουν ερείσματα στους τωρινούς Εβραιοκίνητους απατεώνες, να αναφέρονται οποτεδήποτε στην εν λόγω πλαστότητα και προβοκάτσια και με αυτή να ανοίγουν ένα απύθμενο πηγάδι, μέσα στο οποίο θα θάβουν όλα τα ανομήματά τους, για τα οποία βοά ο τόπος, για τη κυβέρνηση Τζέφρι Παπανδρέου. Δηλαδή με ένα φρικτό ψέμα, οι λεχρίτες θα ανοίξουν ένα τεράστιο νεκροταφείο της σημερινής αλήθειας!!!!!!!
 
http://avragioz.blogspot.com/2010/10/alex-stefanopoulos.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου