Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2010

"ΧΑΙΡΕ ΘΡΑΣΟΣ ΑΜΕΤΡΗΤΟΝ"... ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΕΛΙΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ??

Αυτό το πολιτικό υποκείμενο που φέρεται ως Πρωθυπουργός της χώρας , σήμερα κατά την σύσκεψη του υπουργικού συμβουλίου της  κουστωδίας του  είχε το θράσος να  συνεκρίνει  τον προκάτοχό του με τον πρωθυπουργό της Ιρλανδίας, λέγοντας πως σε αντίθεση με τον Κώστα Καραμανλή, ο Μπράιαν Κάουεν  πήρε μέτρα, ανέλαβε το πολιτικό κόστος και δεν οδήγησε τη χώρα του σε πρόωρες εκλογές, αντίθετα με ότι έκανε την αντίστοιχη περίοδο ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας.

Αν αυτή η σαφώς επικοινωνιακή  "σύγκριση" δεν αποτελεί θράσος απροσμέτρητων ..τι άλλο θα μπορούσε να θεωρηθεί... Δεν υπερασπιζόμαστε τον τέως πρωθυπουργό , οι αναγνώστες της σελίδας ξέρουν από πόσα κύματα τον είχαμε περάσει την εποχή μάλιστα της παντοκρατορίας του, αλλά .... να τολμά ο σουλατσαδόρος , ο κοινός εκβιαστής που πρότινος εκβίαζε έναν λαό με την απειλή ότι θα σύρει την χώρα σε εκλογές ,να ρίπτει ευθύνες..στον τέως πρωθυπουργό Κ.Κατραμανλή για την μη λήψη μέτρων λιτότητας... πάει πολύ και καταδεικνύει σαφώς την κίναιδη προσωπικότητα ΓΑΠ.
Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤEΩΝΑΣ...ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ
Μα πόσο κνώδαλο μπορεί να θεωρεί τον ελληνικό λαό αυτή η άθλια προσωπικότητα που να τολμά να "αφήνει" τέτοιου είδους διαρροές και να τις θεωρούν επικοινωνία αυτός και  οι αρσενοκοίτες διεφθαρμένοι μέχρι οστούν υπουργίσκοι του ,όταν έχει ξεφτιλιστεί ανεπανόρθωτα με το αλήστου μνήμης "λεφτά υπάρχουν" αλλά και την "αγωνιστική" του δράση που κατά την εποχή του ασφαλιστικού με Υπουργό Πετραλιά ο πολιτικός αγύρτης μόστραρε μαζί με τις φωνές των εργαζομένων προκειμένου δηλώσει την συμπαράσταση του και τον πλαστό αγωνιστικό του παρόν?....

Εδώ το πολιτικό σαπρόφυτο ΓΑΠ για ψύλλου πήδημα εκβίασε έναν λαό στις πρόσφατες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές ... ..δεν θα αιτούνταν ο Καραμανλής εκλογές ώστε να λάβει τα σκληρά μέτρα τα οποία τουλάχιστον είχε την τιμιότητα να τα εξαγγείλει επί του προεκλογικού μπαλκονιού?.. σε αντίθεση με τον πολιτικό απατεώνα ο οποίος εξαπάτησε τον λαό προκειμένου γίνει ο εντολοδόχος των αφεντικών του Αμερικάνων.....??
Ο αλήτης ξέρει ότι στην περίπτωση που γίνονταν αυτά τα επάρατα που νομοθετεί η κυβέρνση του με την φενάκη του σοσιαλιστή από μια ΔΕΞΙΑ κυβέρνηση.............. ΘΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΝ Η  ΕΛΛΑΔΑ!!!!
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΛΜΑ ΤΑ ΣΥΝΕΚΡΙΝΕΙ.................

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!!  
ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ...
Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΦΕΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ!!!!!!!!!!!!! 
http://tolimeri.blogspot.com/2010/11/blog-post_2913.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου