Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2010

ΙΡΛΑΝΔΙΑ:"ΣΦΑΞΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ"

ΕΝΩ ΕΔΩ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΕΘΝΙΚΟΙ ΜΕΤΑΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΖΟΜΠΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!!!....

ΣΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ...

Ο Ιρλανδικός Τύπος για την παράδοση της χώρας στο ΔΝΤ:

«Σφάξτε τους όλους μετά τα Χριστούγεννα!»

Ως κυβέρνηση «προδοτών του έθνους» θα περάσει στην ιστορία της Ιρλανδίας η δεξιά κυβέρνηση του Μπράιαν Κάουεν, που ώθησε τη χώρα στην ατίμωση της υπαγωγής σε καθεστώς υποτέλειας προς την ΕΕ και το ΔΝΤ, αν οι ιρλανδικές εφημερίδες αντανακλούν τα πραγματικά αισθήματα του ιρλανδικού λαού.

«Αναίσχυντη παράδοση» έχει τίτλο η «Αϊρις Ντέιλι Μέιλ», καταγγέλλοντας ότι η κυβέρνηση «ύψωσε λευκή σημαία» και «έθεσε τέρμα σε ενενήντα χρόνια ανεξαρτησίας» της Ιρλανδίας.

«Μετά από δυο εβδομάδες αναίσχυντων ψεμάτων, η κυβέρνηση πάει να ζητιανέψει στις Βρυξέλλες λόγω της χρεοκοπίας της χώρας που προκάλεσε η πολιτική της» γράφει η «Αϊρις Σαν» και συμπληρώνει:

«Από εδώ και πέρα μη εκλεγμένοι γραφειοκράτες θα διαχειρίζονται τις τύχες μας. Μας απομένει όμως μια εξουσία: να τιμωρήσουμε εκείνους που είναι υπεύθυνοι για την καταστροφή του έθνους μας».

«Σφάξτε τους όλους μετά τα Χριστούγεννα!», γράφει στο κύριο άρθρο της η φιλοκυβερνητική μέχρι τώρα εφημερίδα «Σάντεϊ Ιντιπέντεντ», η οποία είχε τίτλο «Η οργή ενός έθνους θα διώξει τον Κάουεν» και παρουσίαζε στην πρώτη σελίδα της, με τη μορφή... επικήρυξης, τα κεφάλια και των 15 μελών της κυβέρνησης με τους οκτάστηλους τίτλους:

«Είπατε ψέματα, μας εξαπατήσατε, φύγετε τώρα για χάρη της Ιρλανδίας»! Ακόμη και η πιο δεξιά εφημερίδα της Ιρλανδίας, οι «Αϊρις Τάιμς», καλούν την κυβέρνηση να παραιτηθεί «για να λήξει αυτό το όνειδος», επειδή «δεν μπορεί πλέον να συνεχίσει να κυβερνά αφού έχασε και το τελευταίο ίχνος κύρους, οπότε όσο νωρίτερα λήξει η επιθανάτια αγωνία της τόσο το καλύτερο για όλον τον κόσμο».

Μέσα στο κλίμα αυτό, με επιθέσεις οργισμένων πολιτών εναντίον των αυτοκινήτων υπουργών και με μια μεγάλη διαδήλωση να οργανώνεται το Σάββατο εναντίον της κυβέρνησης, την εγκαταλείπουν πανικόβλητοι οι εταίροι της στην εξουσία.


(ΥΓ.ΣΑΟΥΛ ΤΣΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕΓΚΑ,ΤΖΑΜΠΑ ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ ΣΤΑ ΑΘΕΑΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΩΜΕΡΙΤΗΔΕΣ,ΧΕΡΚΟΥΛ ΜΙΛΛΑΣ ,ΡΕΠΟΥΣΗΔΕΣ,ΣΗΜΙΤΗΔΕΣ, ΑΝΑΡΧΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ,ΤΟΥΡΚΙΕΣ ΚΑΙ ΣΙΑ...)

(σχόλιο και είδηση αναγνώστη μας εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου