Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Απογραφή πληθυσμού 2011: Θα είμαι αλλού! Δεν απογράφομαι!

Η απογραφή δεν επιβάλλεται από την Τρόικα, αλλά διενεργείται κατά τη διάρκεια που αυτή μας κυβερνάει. Άρα οι Τροϊκανοί θα έχουν πρόσβαση στα στοιχεία που θα συγκεντρωθούν (είτε το παραδέχονται, είτε όχι οι κυβερνημένοι της κυβέρνησης του ΔΝΤ).

Απογραφή 2011 massmedia-gr

Γι’ αυτό, επιτέλους, ας διαμαρτυρηθούμε όλοι μαζί με έναν τρόπο που δεν θα μας κοστίσει τίποτα: «ΔΕΝ ΑΠΟΓΡΑΦΟΜΑΙ» (κατά το «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ»). Ας τους κάνουμε τη ζωή δύσκολη, όπως μας την κάνουν κι αυτοί…

Ό,τι και να λένε τα παπαγαλάκια του συστήματος και των ΜΜΕ, η αλήθεια είναι μία: Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ!

(Ναι ναι, ξέρω καλέ μου παπαγάλε, αν αρνηθούμε να απογραφούμε, οι «σοβαροί» Οικονομικοί Οίκοι Ανοχής, θα υποβαθμίσουν την πιστοληπτική ικανότητά της Ελλάδας, θα αυξηθούν τα σπρέντ, θα πέσει το ευρώ και θα έρθει ο Αρμαγεδδών  κτλ…)

Ακολουθούν Ερωτήσεις και Απαντήσεις:


Τι πρέπει να κάνω για την απογραφή;
(α) Κάνουμε χρήση των δικαιωμάτων που μας παρέχει το Ελληνικό Σύνταγμα: Δεν ανοίγουμε στον Απογραφέα, επικαλούμενοι την Συνταγματική Αρχή του Απαραβίαστου του Οικογενειακού Ασύλου (άρθρο 9). Επίσης, αν ο Απογραφέας αρχίσει να κλαίγεται, τον συμβουλεύουμε να βρει μια πιο ωφέλιμη και πιο μόνιμη δουλειά. Οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους μας.

(β)  Αν θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία να πληρωθεί ο Απογραφέας: Θα ανοίξουμε την πόρτα στον Απογραφέα που θα χτυπήσει το κουδούνι μας και θα συνεργαστούμε μαζί του, λέγοντάς του ό,τι μας κατέβει με κάθε ανειλικρίνεια. Αλώστε,  δεν θα χρειαστεί η επίδειξη κανενός εγγράφου, όπως ταυτότητας, διαβατηρίου, ΑΦΜ κ.λπ. (σημ.: Και να χρειαζόταν ταυτότητα δεν είμαστε υποχρεωμένοι να την επιδείξουμε).

Θα πρέπει να μετακινηθώ στον τόπο που έχω την οικογενειακή μου μερίδα ή τα εκλογικά μου δικαιώματα;
Καλά, πλάκα με κάνεις; Εδώ δεν μετακινηθήκαμε για τους ψηφίσουμε, θα μετακινηθούμε για να απογραφούμε για τους Τροϊκανούς ή/και τα υποτελή κυβερνητικά τσιράκια τους;

Τί γίνεται αν λείπουμε την ώρα που θα μας χτυπήσει το κουδούνι ο Απογραφέας;
Η Απογραφή θα γίνει σε διάστημα 15 ημερών.
Σε περίπτωση που απουσιάζουμε ο Απογραφέας θα μας αφήσει ένα σημείωμα με τον αριθμό του τηλεφώνου του. Αυτό το χαρτί είτε το πετάμε στα σκουπίδια, είτε το χρησιμοποιούμε για να βγούμε ραντεβού με τον/την Απογραφέα, αν από το ματάκι της πόρτας είδαμε ότι ήταν όμορφος/όμορφη.

Αν είναι μόνο ένας από τους κατοίκους στο σπίτι;
Ή θα είμαστε όλοι ή κανένας, χαφιέδες δεν έχουμε στην οικογένεια…

Αν δεν έχω χαρτιά νόμιμης παραμονής στη Xώρα;
Στο μπουρδέλο, η περίπτωσή αυτή δεν αποτελεί πρόβλημα: ό,τι δηλώσεις είσαι…

Τί θα μας ρωτήσουν;
Θα σας ρωτήσουν γεμάτοι αδιακρισία για την κατοικία σας, για τα άτομα που μένουν μαζί σας, την ηλικία σας, το επάγγελμά σας, το επίπεδο εκπαίδευσής σας, την κατάσταση απασχόλησής σας.

Σε τί χρησιμεύει η Απογραφή;
Χρησιμεύει τα μάλα στους φιλάνθρωπους αφέντες της Τρόικας ώστε να σχεδιάσουν καλύτερα το μέλλον τους.
Η Απογραφή πληθυσμού, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, γίνεται για έναν και μοναδικό λόγο: τον καθορισμό των τάξεων μέσω των οικονομικών στοιχείων και της ιδιοκτησίας του καθενός, προκειμένου να διατηρηθούν ή να αφαιρεθούν προνόμια και να καθοριστεί η φορολογία τους.

Αυτές οι πληροφορίες είναι μόνο για απογραφή ή θα χρησιμοποιηθούν και αλλού;
Οι πληροφορίες που δίνουμε θα χρησιμοποιηθούν για να καταρτιστούν συνολικοί πίνακες των «Greek statistics» που διαμορφώνει το πολιτικό σύστημα κατά το δοκούν. Για αυτό, μην ανησυχείτε, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ σημαντικό να πείτε την αλήθεια.

Αν δεν μιλάμε ελληνικά;
Τότε ανήκετε στους προνομιούχους της χώρας, αφού δεν καταλαβαίνετε κι άρα δεν εκνευρίζεστε με τις κυβερνητικές μαλακίες που ακούμε κάθε μέρα.

Πώς θα ξέρω αν αυτός που θα μου χτυπήσει το κουδούνι είναι πραγματικά ο Απογραφέας;
Ο Απογραφέας θα φέρει κονκάρδα: με το ειδικό σήμα της ΕΛ.ΣΤ.ΑΤ (Ελληνική Στατιστική Ατασθαλία), το όνομά του, καθώς και το όνομα και τηλέφωνο του επόπτη του. Επίσης, είναι υποχρεωμένος να φοράει σέξι ρούχα και να κάνει προκλητικές κινήσεις αν του το ζητήσετε (άλλωστε γι αυτό πληρώνεται).

Σε περίπτωση αμφιβολίας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ΕΛΣΤΑΤ στους παρακάτω τηλεφωνικούς αριθμούς: 090 069 6969-69 (όπου θα μιλήσετε ζωντανά με σέξι κορίτσια της διπλανής πόρτας που θα σας επιβεβαιώσουν την ταυτότητα του/της Απογραφέα).

Όλοι μετράμε (για τους ασύδοτους δανειστές μας)!

Καλή Απογραφή...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου