Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΞΟΥ ΒΙΑΣΤΗ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ-ΚΛΑΜΑ ΣΤΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ,ΠΟΥ "ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΑΝ" ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ!


Υπό κράτηση παραμένει ο επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν. Το ποινικό δικαστήριο της Νέας Υόρκης απέρριψε το αίτημα για εγγύηση ύψους 1 εκατ. δολαρίων που πρότειναν οι δικηγόροι του, με το σκεπτικό ότι είναι ύποπτος φυγής στη Γαλλία.

Η νέα δικάσιμος ορίστηκε για την 20η Μαΐου.

Ο Strauss-Kahn προσήχθη στο ποινικό δικαστήριο της Νέας Υόρκης το απόγευμα της Δευτέρας (γύρω στις 18.00 ώρα Ελλάδος) φανέρα καταβεβλημένος και με χειροπέδες.

Ο 62χρονος αξιωματούχος βρισκόταν στη Νέα Υόρκη για προσωπικά θέματα και όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της αμερικανικής μητρόπολης, δεν έχει διπλωματική ασυλία. Κρατήθηκε για 30 ώρες σε ειδική μονάδα σεξουαλικής κακοποίησης στις φυλακές του Χάρλεμ και χθες κατηγορήθηκε για «εγκληματική σεξουαλική πράξη, παράνομη κράτηση και απόπειρα βιασμού».

Σήμερα, ο συνήγορος υπεράσπισης του Γάλλου αξιωματούχου δήλωσε πως ο πελάτης του θα παλέψει σκληρά κατά των κατηγοριών. Σύμφωνα με την αστυνομία, η 32χρονη γυναίκα που προέβη στις καταγγελίες τον αναγνώρισε.

Τα στοιχεία από την ιατροδικαστική έρευνα επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς του θύματος, ανέφερε ο εισαγγελέας.


ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ,ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ,ΣΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ "ΣΤΗΣΙΜΟ" ΚΑΙ "ΠΛΕΚΤΑΝΗ"!

Πληροφορηθήκαμε πως στο ελεεινό και τρισάθλιο Μέγκα,τα μίσθαρνα όργανα του ΔΝΤ,δήθεν δημοσιογράφοι,είχαν φορέσει...μαύρες πλερέζες για τη σύλληψη ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ!


Μάλιστα,όπως φαίνεται και στην εικόνα αριστερά,δεν δίστασαν να κριτικάρουν (!!!) τις Αμερικανικές Αρχές,επειδή ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΩΣ ΚΟΙΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ,ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!


"Σοκαρίστηκαν" οι μνημονιολάγνοι από το θέαμα με τις χειροπέδες,μιλώντας για δημόσια διαπόμπευση:Και όχι μόνο αυτό,αλλά ζήτησαν τα ρέστα (!!!),επειδή δεν είχε καλυφθεί το πρόσωπο του παρολίγον βιαστή!


ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ,στείλτε τις...παρατηρήσεις σας στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και είναι απολύτως βέβαια πως...θα τις λάβουν υπόψη!


Επίσης,εννοείται πως ΤΑ ΜΜΕ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ,θα σας ζητήσουν...συγνώμη επειδή πρόβαλαν τη φάτσα του φίλου του Γιωργάκη!


Έχετε καλομάθει στην ασυλία και ατιμωρησία ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ,έχετε μπουκώσει στο φαί ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ και νομίζετε πως όλος ο κόσμος έχει τα μούτρα σας!


Υ.Γ.Επειδή κάποιοι ίσως πουν ότι "καλά λέει το Μέγκα,γιατί κανείς δεν πρέπει να καταδικάζεται πριν δικαστεί",τους απαντάμε:Τώρα...το θυμήθηκαν αυτό;;;Όταν διαπομπεύουν άτομα,υπολήψεις,ιδεολογίες και ολόκληρες κοινωνικές ομάδες βγάζοντας...ετυμηγορίες τους πριν τα δικαστήρια είναι καλά;ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΘΥΜΗΘΟΥΜΕ;Τους "ακροδεξιούς" που χτυπάνε μετανάστες;Την περίπτωση του Ηγουμένου Εφραίμ της Μονής Βατοπαιδίου,που διέσυραν επί μήνες;


Αφήστε σκυλάκια...δεν μας πείθετε για το "αγαθό" των προθέσεών σας!ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ!




http://feeds2.feedburner.com/blogspot/hellas-orthodoxy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου