Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2011

Τους "τσούζει" τόσο πολύ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ, που εφορμούν (!!!) με όλες τους τις "δυνάμεις" στο Αγιασμένο Περιβόλι της Παναγίας

Οι ίδιοι που αποφυλακίζουν διά νόμου λαθρομετανάστες εγκληματίες, οργανώνουν καταδρομικές επιχειρήσεις στο Άγιον Όρος!

'Οπως γράψαμε και χθες, κύριος στόχος της εμετικής απόφασης προφυλάκισης του Ηγουμένου Εφραίμ δεν είναι ούτε ο ίδιος, ούτε το Μοναστήρι του, αλλά Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ, που πρέπει να δεχθούν ένα ισχυρό πλήγμα Χριστουγεννιάτικα, έτσι ώστε να κλονιστεί η πίστη των Ελλήνων, που όπως φάνηκε σε πρόσφατη δημοσκόπηση, στη συντριπτική τους πλειοψηφία δηλωνουν Ορθόδοξοι Χριστιανοί!

Αυτό, οι ξεπουλημένοι τσανακογλείφτες των εβραιοσιωνιστών, δεν το ανέχονται με τίποτα: Έτσι, ενώ ο ίδιος ο π. Εφραίμ δήλωσε πως θα παραδοθεί αυτοβούλως στι Αρχές, οι αληταράδες της ψευτοκυβέρνησης Παπαδήμου στέλνουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στη Μονή Βατοπαιδίου για να...μπουκάρουν μέσα και να τον συλλάβουν!

Τι είχε συμβεί; Ο Γέροντας δέχθηκε την επίσκεψη του ιατρού που βρίσκεται στις Καρυές, ο οποίος του συνέστησε να παραμείνει κλινήρης για 2 - 3 μέρες, καθότι εμφάνισε πυρετό και υπογλυκαιμία: Κάτι καθόλου περίεργο για τους μοναχούς, που ζουν μια ζωή γεμάτη στερήσεις, από την αυστηρή νηστεία σε σημείο εξαντλήσεως μέχρι την έλλειψη ύπνου!

Ενώ λοιπόν οι ίδιος ο ιατρός διαβεβαίωσε πως ο π. Εφραίμ είναι ασθενής, ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ της "δικαιοσύνης" απαιτούν εδώ και τώρα τη σύλληψη ενός αρρώστου ανθρώπου, προκειμένου να τον διαπομπεύσουν συνοδεία των πορνιδίων τους "δημοσιογράφων"!!!

Πρόκειται για πρόστυχη πρόκληση του καθεστώτος: Την ώρα που αφήνονται ελεύθεροι ΜΕ ΝΟΜΟ οι εγκληματίες λαθρομετανάστες κι ενώ εξακολουθούν να κυκλοφορούν ανενόχλητοι οι κλεφταράδες και τα λαμόγια, θεωρείται...μέγιστη προτεραιότητα η σύλληψη κάποιου που ούτε μπορεί, ούτε θέλει να διαφύγει!

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΑ ΑΛΗΤΕΣ: Το έχουμε ξαναπεί, πως δεν είμαστε ούτε Αγιορείτες, ούτε μοναχοί! Θα αντιδράσουμε ΔΥΝΑΜΙΚΑ σε οποιαδήποτε απόπειρα διασυρμού του Αγίου Όρους, αυτές τις Άγιες Μέρες που δεν σέβονται οι παλιοξεφτίλες χριστιανομάχοι!

Τους "τσούζει" τόσο πολύ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ, που εφορμούν (!!!) με όλες τους τις "δυνάμεις" στο Αγιασμένο Περιβόλι της Παναγίας, ενώ αφήνουν ανεξέλεγκτους τους κακοποιούς να σφάζουν, να βιάζουν και να ληστεύουν συμπολίτες μας!

Είναι σαφές, ότι βρισκόμαστε στο στάδιο της Ύβρεως. Ακολουθεί σύντομα και η Νέμεσις...! 
http://feeds2.feedburner.com/blogspot/hellas-orthodoxy

Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011

Η έσχατη υποτίμηση της γυναίκας


Από το βιβλίο του Frank Schaeffer * «Χορεύοντας μόνος» (Dancing 
Alone), εκδόσεις Μακρυγιάννης, Μετάφραση Αρχιμ. Αυγουστίνου Μύρου
Στον δικό μας αιώνα, τον αιώνα της ανομίας και της πλήρους αδιαφορίας για τη λογική, για να μην αναφέρουμε την πνευματική υγεία, πολλοί άνθρωποι που αμαρτάνουν επιβαρύνουν τον εαυτό τους ονομάζοντας την αμαρτία «καλοσύνη». Αυτό έκαναν στις μέρες μας οι «φεμινιστές» και οι «φιλελεύθεροι» (ένας παράξενος όρος για να περιγραφούν οι άνθρωποι, που ανανεώνουν το πρόγραμμα ευγονικής των Ναζί) με το να εξυμνούν τα «ευεργετήματα» των εκτρώσεων, μετανομάζοντας συμβατικά αυτό, που αυταπόδεικτα είναι φρικτό, σε «συνταγματικό δικαίωμα» ή μία απλή κλινική «επιλογή». Νομίζω ότι ενεργώντας έτσικατόρθωσαν να μεταμφιέσουν την έσχατη υποτίμηση της γυναίκας σε «φιλελευθερισμό».
Aπό τo 1973, τότε που η έκτρωση ύστερα από αίτηση στην Αμερική - για κάθε λόγο, για κάθε πρόσωπο, για βρέφη κάθε περιόδου κύησης - νομιμοποιήθηκε, κάθε αμερόληπτος παρατηρητής της κοινωνίας μας γνωρίζει ότι οι μόνοι άνθρωποι, που αληθινά «απελευθερώθηκαν» με το εμπόριο των εκτρώσεων, υπήρξαν οι ανεύθυνοι άνδρες· αυτοί που αρνούνται να αναλάβουν την ευθύνη για τη σεξουαλική τους δραστηριότητα.
Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι πρώτοι, που υποστηρίζουν την έκτρωση ύστερα από αίτηση στην Αμερική, είναι οι εκδότες και οι ιδιοκτήτες των μεγαλύτερων πορνογραφικών περιοδικών.
Παρά τα πολιτικά φεμινιστικά συνθήματα, η αισθητική, πνευματική και φυσική πραγματικότητα της διάπραξης μιας έκτρωσης είναι εξευτελιστική. Πλησιάζει τη μορφή του δολοφονικού ιατρικού βιασμού. Είναι «απελευθερωτική» για τις γυναίκες και τα βρέφη κατά τον ίδιο τρόπο, που ήταν «απελευθερωτικό» το Άουσβιτς για τους Εβραίους. Οδηγεί στα ίδια αποτελέσματα με τη σκληρή πορνογραφία: εκμεταλλεύεται, δυσφημεί και υποβιβάζει τις γυναίκες από το ένα μέρος στο επίπεδο των σεξουαλικών δουλοπαροίκων και από το άλλο σε απλούς «παραγωγικούς πολίτες», για να μην αποτύχουν στη σταδιοδρομία τους. Μετατρέπει τη μήτρα, που δίνει ζωή, σε θάλαμο θανατικής εκτέλεσης, μέσα στον οποίο ένα παιδί κραυγάζει σιωπηλά, παλεύοντας, κλωτσώντας και υποφέροντας για τη ζωή του, καθώς ο εγκέφαλός του απορροφάται από τον γυναικολόγο.
Η πραγματοποίηση της έκτρωσης, είτε αυτή είναι «νόμιμη» είτε όχι, υποβιβάζει τις γυναίκες σε κάτι λίγο περισσότερο από σεξουαλική κινητή περιουσία των ανδρών και από περιουσία των επιχειρήσεων και των οργανώσεων που θεωρούν τη διακοπή μιας σταδιοδρομίας από ένα νέο παιδί ως «αμάρτημα». Μέσα στο σεξουαλικά απελευθερωμένο κλίμα των ήμερών μας οι άνδρες δεν έχουν λόγο ακόμη και να προσποιούνται ότι βλέπουν τις γυναίκες ως κάτι περισσότερο από ένα μέσο εγωιστικής ευχαρίστησης. Το ότι ή λογική της έκτρωσης υποβιβάζει τις γυναίκες σε δούλες του σεξ, μηχανές για σεξουαλική ικανοποίηση και παραγωγή παιδιών, αποτυπώνεται πολύ καλά στην αυξανόμενη χρήση των βρεφών, που προέρχονται από εκτρώσεις, για ιατρικά πειράματα και «θεραπευτική», ακόμη και καλλωπιστική κατανάλωση. Οι γυναίκες με την έκτρωση υποβιβάζονται σε τέτοιο σημείο, ώστε να είναι φημισμένες τράπεζες για ιστούς, εκκολαπτικές μηχανές για τον «εμβρυϊκό ιστό», παραγωγικές μονάδες «υλικού για μεταμόσχευση», όργανα και εργοστάσια ιστών και «παραγωγικές» καριερίστριες, για τις οποίες τα παιδιά αποτελούν ένα βάρος.
Τα αποτελέσματα της νομιμοποίησης των εκτρώσεων, η αποδοχή του σεξουαλικού «φιλελευθερισμού», η υποβάθμιση των γυναικών και η κατακόρυφη επίπτωση των βιασμών, όλα συγκλίνουν προς ένα διεστραμμένο είδος συμμετρίας. Όπως γράφει ο Leon Kass**, «αδιάφορες από τα αποκλίνοντα μοτίβα τους οι πράξεις του βιαστή και της πόρνης έχουν ένα εσωτερικό μήνυμα, στο οποίο συγκλίνουν. Και των δύο οι πράξεις είναι χωρίς σεμνότητα, ντροπή ή σεξουαλική αυτοσυγκράτηση. Και οι δύο είναι αδιάφοροι για τη σχέση της σεξουαλικότητας (ιδιαίτερα στη γυναίκα) με την γέννηση παιδιών. Και οι δύο θεωρούν το σεξ απλώς ως υπόθεση της εφήμερης και ατομικής ευχαρίστησης (ιδιαίτερα ο άνδρας). Και οι δύο είναι αδιάφοροι για το γεγονός ότι το σεξ αναφέρεται στις μελλοντικές γενεές· αυτές, στις οποίες εμείς προσφέρουμε ζωή και τροφή, ξεπληρώνοντας με τον μόνο τρόπο που μπορούμε τα χρέη στους δικούς μας προγόνους. Και οι δύο είναι ιδιαίτερα αδιάφοροι για το γάμο και την οικογένεια· αυτούς τους θεσμούς, για τους οποίους κύριος σκοπός είναι να δημιουργήσουν μία σωστή οικογένεια για καρποφόρα και γενναιόδωρη αγάπη και για κατάλληλη ανατροφή των παιδιών».
Ο Frank Schaeffer (γεννημένος στις 3 Αυγούστου του 1952) είναι Αμερικανός σκηνοθέτης και συγγραφέας, γιος του γνωστού Ευαγγελικού θεολόγου και συγγραφέα Francis Schaeffer, του οποίου οι ιδέες επηρέασαν στην άνοδο της λεγόμενης ‘χριστιανικής δεξιάς’ στις ΗΠΑ. Ο FrankSchaeffer, μετά από μακροχρόνια έρευνα, στις αρχές της δεκαετίας του ‘90 μεταστράφηκε στην Ορθοδοξία. Είναι υποστηρικτής του Ομπάμα.
**Ο Richard Leon Kass (γεννημένος στις 12 Φεβρουαρίου, 1939) είναι ένας Αμερικανός γιατρός, επιστήμονας και εκπαιδευτικός, αντίπαλος της κλωνοποίησης του ανθρώπου και της ευθανασίας, κριτικός σε ορισμένους τομείς της τεχνολογικής προόδου και της έρευνας σε έμβρυα. Διετέλεσε πρόεδρος του Συμβουλίου, του Προέδρου για τη Βιοηθική από το 2001 έως το 2005, επί προεδρίας Μπους.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2011

Φρικαλέες περιγραφές για τελετές μύησης με όργια μέσα σε εκκλησίες και σκληρές δοκιμασίες των ανήλικων παιδιών μέσα σε σπηλιές και νεκροταφεία συνθέτουν την αρχή και μόνο του εφιάλτη που έζησαν τα θύματα με δράστη τον προπονητή Νίκο Σειραγάκη.


Στη δημοσιότητα δόθηκε με απόφαση της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ρεθύμνου το όνομα του 47χρονου εκπαιδευτικού - προπονήτη, Νίκου Σειραγάκη, που κατηγορείται
για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατ' εξακολούθηση. Η Εισαγγελέας, Μαρία Δημητριάδου έθεσε σε εφαρμογή τη διάταξη για.....
την δημοσιοποίηση όλων των στοιχείων κατηγορουμένων για εγκλήματα σε βάρος ανηλίκων.

Την ίδια ώρα πληροφορίες αναφέρουν πως βίντεο που αποδεικνύει περίτρανα την "δράση" του 47χρονου βρίσκεται ήδη στα χέρια της εισεγγελίας. Σήμερα η σύζυγος του παιδεραστή τον επισκέφτηκε στην Αστυνομική διεύθυνση Ρεθύμνου. 

Στο μεταξύ φρικαλέες περιγραφές για τελετές μύησης με όργια μέσα σε εκκλησίες και σκληρές δοκιμασίες των ανήλικων παιδιών μέσα σε σπηλιές και νεκροταφεία συνθέτουν την αρχή και μόνο του εφιάλτη που έζησαν τα θύματα, με αποκορύφωμα τη σεξουαλική κακοποίησή τους. Οι καταθέσεις των ανήλικων αγοριών σοκάρουν, όσο σκιαγραφούν τον τρόπο με τον οποίο επήλθε η βίαιη κατάλυση της προσωπικότητάς τους για να μετατραπούν στην πορεία του χρόνου σε απόλυτα υποχείρια του 47χρονου προπονητή. 

Οι καταθέσεις 13 ανηλίκων που έχουν μέχρι τώρα εξεταστεί όσο και οι παραδοχές του ίδιου συγκλονίζουν την κοινωνία του Ρεθύμνου, που αδυνατεί να πιστέψει το εύρος της πρωτοφανούς υπόθεσης παιδεραστίας, η οποία χαρακτηρίζεται ως η ειδεχθέστερη όσων έχουν δει μέχρι τώρα το φως της δημοσιότητας. 

Το ανθρωπόμορφο τέρας, με εμφάνιση υπεράνω πάσης υποψίας, βρίσκεται πλέον ενώπιον της δικαιοσύνης, όπου καλείται να λογοδοτήσει για το βιασμό 5 παιδιών - όπως προκύπτει από τις καταθέσεις τους - και την ασέλγεια κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση σε βάρος άλλων 15 ανηλίκων. Μετά τον αιφνιδιασμό και την οδύνη, η οργή των οικογενειών των θυμάτων φουντώνει, με τις διωκτικές Αρχές να φοβούνται ανεξέλεγκτες αντιδράσεις σε περίπτωση που βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο με το δράστη, όπως πολλοί ζητούν. 
Οι φόβοι για όσα θα μπορούσε να έκρυβε η στενή σχέση του 47χρονου με μέλη των νεανικών ομάδων που προπονούσε και άλλα μικρά παιδιά από το φιλικό τους περιβάλλον, που ήθελαν να μοιάσουν στα εκκολαπτόμενα "αστέρια" του μπάσκετ, έγινα μέσα σε μια νύχτα ζωντανός εφιάλτης. Εκείνοι που κλήθηκαν να προσδιορίσουν το χαρακτήρα της επαφής του με τα ανήλικα αγόρια έμειναν προ πολλού αποσβολωμένοι μπροστά στην πραγματικότητα που έπρεπε να μεταφέρουν στις αναφορές τους, έτσι ώστε η έρευνα να φτάσει σε βάθος και το αποτέλεσμά της να διασφαλίζει τα ίδια τα παιδιά. 

Τελετές μύησης 
Η πλύση εγκεφάλου στην οποία υπέβαλλε τα θύματά του ο κατηγορούμενος βασιζόταν στην αυτοπροβολή του ως αυθεντία. Ήταν ο μόνος που μπορούσε να τους οδηγήσει στην επιτυχία, όπως πίστευαν τα παιδιά-μέλη των ομάδων που προπονούσε. Στον κύκλο της "οργάνωσης" που είχε δημιουργήσει αποζητούσαν να ενταχθούν και φίλοι των νεαρών αθλητών που ήθελαν να τους μοιάσουν, να διακριθούν και εκείνοι. Γι' αυτό και δεν ήταν καθόλου δύσκολο να προσεγγίζει συνεχώς νέα θύματα. Τα ήδη μυημένα παιδιά ήταν ικανά από μόνα τους να υποδείξουν στα μικρότερα πώς να εκτελέσουν τις προσταγές του διεστραμμένου 47χρονου. 

Δοκιμασίες σε σπηλιές και νεκροταφεία 
Απίστευτες και μαρτυρικές δοκιμασίες περίμεναν τα ανήλικα αγόρια, όπως περιγράφουν αβίαστα τα περισσότερα από αυτά στις καταθέσεις τους. Με δόλιους όσο και επιδέξιους τρόπους, όπως αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωσή της η Αστυνομία, έκαμπτε τις ηθικές αναστολές τους προτρέποντας τα παιδιά αρχικά να ασελγούν μεταξύ τους και κατόπιν - σε αρκετές περιπτώσεις - με τον ίδιο. Το προκαταρκτικό στάδιο για τη ενσωμάτωσή τους στην "ομάδα" περιελάμβανε την ανταλλαγή φιλιών μεταξύ των αγοριών και την επίτευξη στόχων που σκαρφιζόταν το διεστραμμένο μυαλό του. Έφτανε στο σημείο να αναγκάζει παιδάκια 12 και 13 ετών να γλιστρούν τις νύχτες σε νεκροταφεία για να πάρουν τα κεριά από ένα συγκεκριμένο τάφο. Να μπουν ακόμη μέσα σε σπηλιές για να βρουν μια πέτρα που ο ίδιος είχε τοποθετήσει. 

Το χρονικό
Υπενθυμίζεται ότι ο 47χρονος προπονητής συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το βράδυ της Πέμπτης ενώ συνευρισκόταν ερωτικά με δυο 13χρονα αγόρια, μέλη της ομάδας που προπονούσε. Άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων έσπασαν την πόρτα του διαμερίσματος που είχε γίνει κολαστήριο για ανήλικα αγόρια, βάζοντας τέλος σε μια μακρόχρονη, συντονισμένη όσο και βασανιστική προσπάθεια, η οποία ξεκίνησε από την Ασφάλεια Ρεθύμνου πριν από περίπου ενάμισι χρόνο, όταν οι γονείς δυο κακοποιημένων παιδιών εξομολογήθηκαν τους φόβους τους στον τότε αστυνομικό διευθυντή Ρεθύμνου κ. Μ. Παραβολιδάκη και το διοικητή της Ασφάλειας κ. Ν. Κουρμούλη, που ξεκίνησαν την προσπάθεια για την αποκάλυψη της αλήθειας, επιστρατεύοντας κάθε διαθέσιμο μέσο. Μια προσπάθεια που συνεχίστηκε αδιάλειπτα και μετά την αλλαγή ηγεσίας στην τοπική ΕΛ.ΑΣ., με τη συστράτευση και του νέου αστυνομικού διευθυντή Ρεθύμνου κ. Παραδουλάκη. 

Τι είπε ο 47χρονος

Όσοι ήρθαν σε επαφή με τον 47χρονο δεν έκρυβαν την αποστροφή τους, καθώς ο ίδιος ουσιαστικά αποδέχεται τις πράξεις του, τις οποίες χαρακτηρίζει μέρος του συστήματος που ακολουθούσε για να μυήσει τα παιδιά σε κάθε είδους υπέρβαση, ακόμη και στα γενετήσια ένστικτά τους, προκειμένου να εξελιχθούν σε "πρωταθλητές". Στο μόνο σημείο στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, διαφοροποιείται είναι οι περιπτώσεις των 5 αγοριών τα οποία υπέστησαν την πιο βάναυση μεταχείριση.


Δέχεται ότι τα κακοποίησε, ωστόσο, δηλώνοντας πως δεν υπήρξε πλήρης εισδοχή, αρνείται ότι οι πράξεις του συνιστούν βιασμό. Αρνείται ακόμη ότι κακοποίησε σεξουαλικά ένα από τα δικά του παιδιά, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, το όνομά του βρίσκεται στη λίστα των 13 παιδιών που είχαν εξεταστεί μέχρι τα μεσάνυχτα, καθώς το παιδί, εμποτισμένο από τις αρρωστημένες απόψεις του πατέρα του, φέρεται να συμμετείχε σε κάποιες από τις ασελγείς πράξεις που έγιναν μεταξύ των ανηλίκων. wwwdias1.blogspot.com

Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2011

Έλληνες-μόνιμοι κάτοικοι του Βερολίνου, νέοι και νέες που πρόσφατα έχουν εξωθηθεί στη μετανάστευση, άνεργοι, εργαζόμενοι/ες κάθε ηλικίας, κατέστησαν για άλλη μια φορά σαφές στους εκπροσώπους του κόμματος του μνημονίου, πως δεν εκπροσωπούν κανέναν μας. Πως δεν έχουν ίχνος νομιμοποίησης, πως είναι ανεπιθύμητοι σε κάθε γωνιά του πλανήτη και πως οι ημέρες της ασυδοσίας του είναι μετρημένες.
Την οργή μελών της ελληνικής κοινότητας του Βερολίνου δέχτηκαν οι βουλευτές Χρ. Μαγκούφης, Σάββας Εμινίδης και Γιώργος Φραγκίδης (ΠΑ.ΣΟ.Κ.) Ευ. Αντώναρος (Ν.Δ.) και Θ. Πλεύρης (ΛΑ.Ο.Σ.) σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30/11 το βράδυ στην γερμανική πρωτεύουσα.
Οργισμένοι με τις πολιτικές εξελίξεις νέοι άνθρωποι που ζουν και εργάζονται στη Γερμανία – επειδή όπως είπαν δεν βρήκαν δουλειά στη χώρας μας – ζήτησαν από τους έλληνες βουλευτές να....
τους πουν τι ακριβώς συζήτησαν με τους Γερμανούς και τι συμφώνησαν να ξεπουληθεί.

Τους έθεσαν ερωτήματα, σχετικά με την πολιτική κατάσταση, τα σκληρά μέτρα που παίρνονται από την κυβέρνηση σε βάρος των αδυνάμων. Τους ρώτησαν ευθέως αν θα άντεχαν να δουλεύουν οι ίδιοι για 600 και 700 ευρώ. Τους είπαν με τι υποτιμητικό τρόπο τους αντιμετωπίζουν οι Γερμανοί.

Επί της ουσίας όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση εμμέσως πλην σαφώς είπαν στους βουλευτές ότι η φτώχεια στην οποία καταδικάζει τον ελληνικό λαό η ελληνική κυβέρνηση την οποία στηρίζουν είναι μεγαλύτερη μορφή βίας. 

Η ομάδα «Real Democracy Now!» που μαγνητοσκόπησε την παρέμβαση η οποία έγινε στην εκδήλωση των βουλευτών της συγκυβέρνησης (που κάποιοι την λένε επειδή τους βολεύει ειδικού σκοπού ή ορισμένου χρόνου) εξέδωσε μετά την επίσκεψη την ακόλουθη ανακοίνωση: 

«Τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου έχουν καταλύσει πραξικοπηματικά τη δημοκρατία, υποστηρίζει ομάδα σπουδαστών και ακαδημαϊκών στη γερμανική πρωτεύουσας.

Σήμερα, 30 Νοέμβρη 2011, επισκέφθηκε την ελληνική κοινότητα Βερολίνου επιτροπή βουλευτών της κυβέρνησης συνεργασίας και συνενοχής του ΠΑ.ΣΟ.Κ., της Ν.Δ. και του ΛΑ.Ο.Σ., με εκπροσώπους τους Μαγκούφη, Αντώναρο και Πλεύρη αντίστοιχα. 

Ενσαρκώνοντας την πραξικοπηματική κατάλυση της δημοκρατίας στην Ελλάδα, με την επιβολή “τεχνοκρατών” στη διακυβέρνηση σε συνεργασία με ακροδεξιά-ναζιστικά στοιχεία, η εν λόγω συμμορία δε δίστασε να επιστρατεύσει την τρομοκρατία της ακόμα και στο Βερολίνο: ροπαλοφόροι μπράβοι με όπλα είχαν καταφθάσει στο κτήριο της κοινότητας, για να περιφρουρήσουν τη δημοκρατική σύναξη.

Η πρακτική αυτή εξόργισε τους παριστάμενους, που απαίτησαν και πέτυχαν την απομάκρυνση της απαραίτητης πλέον, λόγω κατακραυγής του κόσμου, τρομοκρατικής συνοδείας. 

Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής τους οι εκπρόσωποι των κομμάτων του μνημονίου εντυπωσίασαν με το κλίμα αγαστής συνεργασίας που επέδειξαν. Ανάμεσά τους κι ένας ναζιστής. Όχι ως παραφωνία, αλλά ως επιστέγασμα και γλαφυρή ενσάρκωση μιας πολιτικής που συνθλίβει την αξιοπρέπεια, τις προοπτικές και τις ζωές μας. 

Παρόλα αυτά, οι εκπρόσωποι της κοινοβουλευτικής εκτροπής και της χούντας των αγορών δεν κατάφεραν να πραγματοποιήσουν απρόσκοπτα το θλιβερό τους μονόλογο για τις “επαφές” τους με τη γερμανική κυβέρνηση (δηλαδή το βάθεμα της εκποίησης του ελληνικού πλούτου και της εξαθλίωσης ολόκληρης της κοινωνίας): συνάντησαν την έντονη αποδοκιμασία και την έκρηξη οργής της πλειονότητας των παρισταμένων.

Έλληνες-μόνιμοι κάτοικοι του Βερολίνου, νέοι και νέες που πρόσφατα έχουν εξωθηθεί στη μετανάστευση, άνεργοι, εργαζόμενοι/ες κάθε ηλικίας, κατέστησαν για άλλη μια φορά σαφές στους εκπροσώπους του κόμματος του μνημονίου, πως δεν εκπροσωπούν κανέναν μας. Πως δεν ίχνος νομιμοποίησης, πως είναι ανεπιθύμητοι σε κάθε γωνιά του πλανήτη και πως οι ημέρες της ασυδοσίας του είναι μετρημένες. 

Ούτε Βερολίνο – ούτε πουθενά! 

Η πραξικοπηματική συγκυβέρνηση θα μας βρει απέναντί της!».

http://briefingnews.gr/