Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ,ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΕΡΜΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ ΣΤΑ ΙΜΙΑ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ.

Εχει ξεφυγει εντελως ο δημοσιοκαφρος Σπυρος Καρατζαφερης,εκτελώντας κατα γραμμα εντολες του αδελφου του Γιωργου Καρατζαφερη,ο οποιος ειναι και προεδρος του εθνικιστικου-ακροδεξιου ΛΑΟΣ.
Τα μαλακισμενα λοιπον...
ανημερα των 13 χρονων,μετα το θερμο επεισοδιο στα Ιμια και τη τραγικη δηλωση του τοτε πρωθυπουργου Κωστα Σημητη,"ευχαριστουμε τους Αμερικανους"...ετσι απεσταλμενο του δημοσιογραφο,ο οποιος ειχε εντολη να παει στα Ιμια και να φωτοφραφηθει κρατοντας την Ελληνικη σημαια...Ο Καρατζαφερης λοιπον,επικαλουμενος,πως η Ελληνικη Κυβερνηση δεν εχει βγαλει καποιο νομο που να απαγορευει στους Ελληνες πολιτες να πηγαινουν στην περιοχη,προσπαθει να βαφτισει την βλακεια του,ως δημοσιογραφικη ερευνα...δηλώνοντάς πως εαν δεν βγει καποιος επισημα απο την κυβερνηση να ξεκαθαρισει πως τα Ιμια δεν ειναι Ελληνικο εδαφος...εκεινος θα ξαναπαει στο σημειο. Μαλιστα,οπως δηλωσε πριν απο λιγο,οταν δημοσιευτικαν οι εν λογω φωτογραφιες σε sites και Blogs,δεχτηκε τηλεφωνηματα απο κυβερνητικα στελεχη τα οποια τον ρωταγαν με αγωνια,εαν ο δημοσιογραφος του εχει αφησει στα Ιμια την Ελληνικη σημαια.

Οπως μπορειτε να παρατηρησετε,για ακομη μια φορα...οι πιο φανατικοι πατριωτες...μετατρεπονται στους μεγαλυτερους εθνικους προδοτες.
Ο Καρατζαφερης (αδελφος και εκδοτης),αλλα και οι ομοιοι τους,ειναι εκεινοι που εδωσαν την μιση Κυπρο στους Τουρκους με την πολιτικη τους σταση...μονο που τωρα δεν παραδεχονται τιποτε...
Popout
Τα συμπερασματα δικα σας,για τις οχιες
που θρεφουμε στο Ελληνικο Κοινοβουλιο.


ΠΡΕΖΑ TV
30-1-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου