Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2009

Άγνοια των πραγματικών γεγονότων ;


Καλή Χρονιά ! Εύχομαι το 2009 , που προοιωνίζεται πολύ δύσκολο για ολόκληρη την ανθρωπότητα., να μπορέσουμε να αποδείξουμε ότι είμαστε λαός που μπορεί, με ενότητα και αλληλεγγύη, να αντιμετωπίσει τις μεγάλες προκλήσεις.

Βρισκόμαστε στο μάτι του κυκλώνα, όχι μόνο της οικονομικής κρίσης , αλλά και των προκλήσεων και απειλών , τόσο για τη διεθνή ειρήνη, όσο για την σταθερότητα της Δημοκρατίας μας και την εν γένει ανεξαρτησία μας.

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα πρέπει να αποδείξουμε έμπρακτα ότι μπορούμε να παραμερίσουμε τον ανεύθυνο λαϊκισμό, να απομονώσουμε τις ύποπτες και ακραίες ομάδες που επιδίδονται στην καταστροφική βία και αντιστρατεύονται τη συνοχή της κοινωνίας μας.

Την εποχή που ζούμε κανείς δεν μπορεί να επικαλεστεί άγνοια των γεγονότων. Κανείς δεν μπορεί να επικαλεστεί ότι αυτός δεν …ήξερε. Ότι αυτός λόγω άγνοιας δεν φταίει!

Πολλές φορές έχω αναφερθεί ,τόσο εγώ όσο και μια ολιγομελή ομάδα ανεξάρτητων φωνών σε άλλα blogs , sites ή περιοδικά, ότι η χώρα μας δέχεται πρωτόγνωρες επιθέσεις . Άλλωστε αυτός ήταν ο σκοπός μου ξεκινώντας αυτό εδώ το blog πριν ένα χρόνο ( 6 Ιανουαρίου). Το φανερώνει άλλωστε και το πρώτο μου άρθρο (εδώ).

Έλεγα τότε ,όταν σχεδόν όλοι..... περί άλλων τυρβάζανε , ότι : «Θυμηθείτε με ! Στο επόμενο διάστημα ο στόχος τους θα είναι ο κ. Καραμανλής λόγω αγωγών και όχι η οποιαδήποτε πολιτική της ΝΔ.

Οι γνωστές ξένες μυστικές υπηρεσίες θα ανοίγουν τα συρτάρια τους και θα προωθούν «σκάνδαλα», ροζ ιστορίες και τα συναφή , με παραλήπτες .....Έλληνες.
Ναι ! Δυστυχώς. Αυτά μας μάραναν. Εδώ ο κόσμος καίγεται και αυτοί .....ξεπουλιούνται. Σύγχρονοι Εφιάλτες. Ξεπουλιούνται στα ξένα συμφέροντα
».

Όλο αυτό τον χρόνο πολλές φορές έχω αναφερθεί σε πρόσωπα και γεγονότα. Από την …απέναντι πλευρά (αυτή των … ΜΜΕ) αντί για ρεπορτάζ , απαντούσαν με τον φασισμό της σαχλαμάρας και της ένοχης ειρωνείας. Δεν μπορούσαν ή δεν …ήθελαν να κάνουν ρεπορτάζ;

Έρχεται λοιπόν προχθές, στο κατώφλι του 2009, ένας δημοσιογράφος από την Ουάσιγκτον να επιβεβαιώσει με τον πλέον επίσημο τρόπο , τα διάφορα άρθρα μου όλο το χρόνο που μας πέρασε.

Πρόκειται για τον έγκριτο δημοσιογράφο μεγάλων αθηναϊκών εφημερίδων και διαπιστευμένο στο Στέητ Ντηπάρτμεντ ,κ. Λάμπρο Παπαντωνίου. Ο εν λόγω δημοσιογράφος για όσους δεν γνωρίζουν έχει τιμηθεί μεταξύ άλλων και από το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης για την 35χρονη δημοσιογραφική παρουσία του στην Ουάσιγκτον .

Μάλιστα στην βράβευση του είχε ακουστεί το εξής καταπληκτικό από το στόμα Έλληνα πολιτικού:«Αν δεν υπήρχε ο Λάμπρος, η Ελλάδα θα έπρεπε να τον ….κατασκευάσει. Όλα αυτά τα χρόνια ο τιμώμενος έχει γνωρίσει πρόσωπα και πράγματα στην αμερικανική πρωτεύουσα σε βαθμό που όποια πέτρα και να σηκώσεις εκεί, τον βρίσκεις από κάτω».

Με μια ανταπόκριση του, που δημοσιεύεται στο «noiazomainet» (και πιθανών αυτό έγινε γιατί καμία από της μεγάλες Αθηναϊκές εφημερίδες δεν δέχτηκαν να τη δημοσιεύσουν ή το σωστότερο ….δέχτηκαν πιέσεις να μην την δημοσιεύσουν) , μεταξύ άλλων αναφέρει : «Υπόλογη η Κυβέρνηση Μπους για τις ταραχές στην Ελλάδα! Απεργάζεται μεθόδους για την αποσταθεροποίησή της, λόγω…. των αγωγών.

Άλλωστε μόνο ένας ανόητος δεν θα μπορούσε ν’ αντιληφθεί, πως όλη αυτή την ιστορία των ταραχών στην Αθήνα, με αφορμή την τραγική δολοφονία του άμοιρου 15χρονου, Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, την υποκινούν φορείς της Αμερικανικής Κυβέρνησης, που ελλοχεύουν στην Αθήνα!

Να υπενθυμίσω, ότι το Κλιμάκιο της CIA στην Αθήνα είναι το μεγαλύτερο μετά το Κάιρο, με όλων των ειδών τα μέσα! Διαθέτει ακόμη και επαγγελματίες δολοφόνους, σύμφωνα με την Επιτροπή της Αμερικανικής Γερουσίας για θέματα Intelligence (Μυστικών Υπηρεσιών και Πληροφοριών)!

Βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή!!! Έπεται άγρια συνέχεια!!! Οι ταραχές και η ενορχηστρωμένη κακόβουλη επίθεση των αμερικανικών ΜΜΕ αποτελούν ένα και το αυτό πράμα. Είναι αλληλένδετα.

Αξιόλογοι παρατηρητές, προσκείμενοι στο αμερικανικό Intelligence, εδώ στην Ουάσιγκτον, υποστηρίζουν ότι αυτό που επιχειρεί η απερχόμενη επίσημη Αμερικανική Κυβέρνηση είναι να σύρει το χαλί της εξουσίας από τον κ. Καραμανλή ώστε ο Barack Obama να βρεθεί προ τετελεσμένων γεγονότων!

Ο Ομπάμα όμως πρέπει λογικά να έχει πλήρη γνώση μέχρι και της τελευταίας λεπτομέρειας αυτών των σχεδίων. Άλλωστε, ο ίδιος μας είχε πει, στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου, στο ξενοδοχείο Χίλτον, στο Σικάγο, , στην οποία ο γράφων ήταν παρών, ότι ενημερώνεται καθημερινά από το Ιntelligence και μάλιστα είναι ικανοποιημένος!!

Κατά συνέπεια, είναι φύσει αδύνατον, ο νεαρός Πρόεδρος να μην έχει γνώση περί των τεκταινομένων στην Ελλάδα. Και άρα θα έχει ευθύνη εάν δεν τα σταματήσει ΑΠΟ ΤΩΡΑ!

Τo λέμε ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές, ότι πρόκειται για μια covert operation (μυστική επιχείρηση) εναντίον της Πατρίδας μας!

Και πάνω στην κατάπτυστη βάση προώθησης δήθεν των αμερικανικών εθνικών συμφερόντων, κατά το «ο θάνατός σου, η ζωή μου!».

Επιχείρηση που έχουν συλλάβει και εκτελούν υπόγειοι δικτατορίσκοι εν αγνοία του Αμερικανικού Δημοκρατικού λαού, αρρωστημένα μυαλά με δυο λόγια, που αυταρέσκονται να καθορίζουν τις τύχες του κόσμου και να διατηρούν για τους εαυτούς τους το αξίωμα του πραγματικού «Πλανητάρχη».

Και αυτή τη φορά νιώθουν και είναι «πλανητάρχες» μια και έχουν την πλήρη κάλυψη της απερχόμενης Κυβέρνησης Μπους, κάτι που μοιάζει με εντολή «λευκού χειρισμού»… και αδίστακτης δράσης!

Με όσους αξιόλογους πολιτικούς αναλυτές και αν μιλήσαμε, τις μέρες αυτές, μας κατέστησαν ξεκάθαρο, ότι η συντονισμένη αυτή αναρχία αποσκοπεί στην Βαλκανοποίηση της Ελλάδας και έχει άμεση σχέση, με τις αναμενόμενες γεωπολιτικές εξελίξεις στα Βαλκάνια και την ΕΕ!

Τα χειρότερα βρίσκονται μπροστά μας, διότι, όπως λένε πολιτικοί παρατηρητές, ακόμη δεν έχουμε δει τίποτε, διότι οι Αμερικανικές Υπηρεσίες Πληροφοριών, δεν έχουν χρησιμοποιήσει ως τώρα την αποκαλούμενη εφεδρεία των Αλβανών!

Άλλωστε, δεν είναι κρυφό ότι, την παραμονή της έναρξης των ταραχών, έστειλαν στην Θεσσαλονίκη τον αρχιεγκληματία των Βαλκανίων, Χασίμ Θάτσι, από την Πριστίνα του Κοσσυφοπεδίου.

Και τα σενάρια είναι πολύμορφα και πολύπλοκα, αρκεί και μόνο να λάβει κανείς υπόψη τα δυο Καλάζνικοφ, που χρησιμοποιήθηκαν εναντίον του λεωφορείου των Ματ ή τις περίεργες αφίξεις ανδρών (Αλβανών) από τα Σκόπια, που κατέλυσαν σε συγκεκριμένα ξενοδοχεία των Αθηνών τις κρίσιμες ημέρες….

Αν μπορούσαμε μάλιστα να αποκαλύψουμε επώνυμα τα όσα μας έχουν εκμυστηρευτεί συγκεκριμένοι Ομογενείς πράκτορες, που δρουν εδώ στην Ουάσιγκτον, για τις μεθόδους που απεργάζονται σκοτεινοί αμερικανικοί κύκλοι της Κυβέρνησης Μπους, τότε θα έφριττε και ο πιο ανυποψίαστος αναγνώστης!

Πάντως, επισημαίνουμε, όλως ιδιαίτερα πως το χρονικό διάστημα μέχρι και τις 20 Ιανουαρίου, (σ.σ το πρώτο τρίμηνο κατά εμένα) είναι εξαιρετικά επικίνδυνο για την Ελλάδα!!»

Εάν δεν ήταν λοιπόν τόσο σοβαρό το θέμα δεν θα το ανέβαζα αυτή την συγκεκριμένη ημέρα. Αλλά καλό είναι να γνωρίζουν όλοι και ….κανείς να μη επικαλείται άγνοια των πραγματικών γεγονότων.


http://politis-gr.blogspot.com/

3 σχόλια:

  1. how can you write a so cool blog,i am watting your new post in the future!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. It seems my language skills need to be strengthened, because I totally can not read your information, but I think this is a good BLOG

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. A friend told me this place I have been looking for, I come, it turned out, I have not disappointed, good Blog
    fishing net

    ΑπάντησηΔιαγραφή