Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

Όσα κόβει το υπουργείο ας τα βάζουν τα blogs...

από τα σχόλια στο:
http://www.antinews.gr/?p=29544#comments
Κωνσταντινα says:
30/12/2009 at 6:00 pm

το παρακάτω κείμενο αναρτήθηκε στο ΥΠ.ΕΣ αλλά δεν πέρασε τον έλεγχο

από Konstantina – — 30 Δεκεμβρίου 2009 @ 14:47 Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφού γίνει ο σχετικός έλεγχος (moderation) από τους υπεύθυνους της δικτυακής διαβούλευσης, περισσότερα..

Τελικα ισως οι φιλοι που διαδιδουν φημες για λογοκρισια στο κατωφλι του 2010, απο την σοσιαλιστικη μας κυβερνηση στην αναρτηση των σχολιων, ισως λεω τελικα να μην διαδιδουν ακριβως φημες. Αναρωτιεμαι τι το προσβλητικο η υβριστικο βρηκατε στω κατωθι σχολιο μου και το «ξεχασατε» στο moderation.
Το οτι δινετε βημα να πουμε αποψεις ειναι καλο. Αλλα το μεγαλυτερο βημα που πρεπει να δωσετε, ειναι το δημοψηφισμα. Να δωσετε σε εμας τους Ελληνες του εξωτερικου ψηφο, το αρνηθηκατε. Γιατι αραγε..? Επισης για να γινοταν αυτο χρειαζοταν, και ακομα χρειαζεται να συμφωνησουν τα 2/3 της Βουλης.. Κατι δηλαδη που αφορα ΓΝΗΣΙΟΥΣ Ελληνες (αλλα μια μεριδα τους, οπως οι αποδημοι) απαιτει 200 βουλευτες. Κατι που αφορα ΟΛΟΥΣ τους Ελληνες, οπως το μεταναστευτικο, χρειαζεται απλη πλειοψηφια 151 βουλευτων..Ο καθενας ευκολα βγαζει συμπερασματα για την…δημοκρατια στην Ελλαδα. Α, και να μην το ξεχασω. κ.Παπανδρεου, διαφωνησατε ανοιχτα με τον κ.Σημιτη στο ζητημα της Συνθηκης της Λισσαβωνας και στη Βουλη ειπατε πως η Ελλαδα πρεπει να ανοιχτει στους Ελληνες με δημοψηφισματα σε καιρια θεματα. Απλη απορια.. φαγατε λωτο εκτοτε?

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΥΤΟ, ΣΤΑΛΜΕΝΟ 2 ΦΟΡΕΣ, ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΥΠ.ΕΣ.

Τα σχολια δικα σας φιλοι μου

http://www.greekalert.com/

1 σχόλιο:

  1. http://dhmopshfisma.blogspot.com/2009/12/blog-post.html
    Εδώ και μερικές ημέρες έχει ξεκινήσει συζήτηση στο διαδίκτυο για την πρόθεση του ΠΑΣΟΚ να δώσει δικαίωμα ψήφου και ιθαγένεια σε ένα μεγάλο αριθμό αλλοδαπών.

    Δημιουργήσαμε αυτόν τον χώρο ωστε να λειτουργήσει ως κάλεσμα για όσους bloggers εναντιωνονται στις προθέσεις του ΠΑΣΟΚ και συντάσσονται με το αίτημα για δημοψήφισμα.

    Αν είσαι και εσύ σε αυτούς βάλε στα σχόλια το blog σου ή την σελίδα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή