Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Η Ελλάδα χρεωκόπησε σύμφωνα με τον ΕΒΡΑΙΟ ... NOURIEL ROUBINI.

Είδατε κάτι απίθανες συμπτώσεις; Πρώτα ο εβραίος JOHN PAULSON και τώρα ο εβραίος NOURIEL ROUBINI επιτίθενται στην ψωροκώσταινα Ελλαδίτσα. Και για να ΜΗΝ αντιληφθούμε ότι η επίθεση αυτή έχει τις ρίζες της στο Εβραϊκό Τραπεζικό Λόμπι των ΗΠΑ που ανταγωνίζεται τις Ρωσικές και Αραβικές επενδύσεις στην Ελλάδα ... Άγγλοι και Αμερικάνοι στρατιωτικοί έβαλαν φωτία στην Εβραική Συναγωγή των Χανίων.

Η "έγκυρη" (MY ASS) - WALL STREET JOURNAL έσπευσε να μιλήσει κατευθείαν ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ.

Τo άρθρο φυσικά υπογράφει Ελληνοαμερικανός φωστήρας σε "ιεραποστολή".
Τα Ελληνικά ΕΜΕΤΙΚΑ ΜΜΕ φρόντισαν να ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ την είδηση ότι οι εμπρηστές ήταν ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ του ΝΑΤΟ και όχι τίποτα τρόμπες skinhead.
Και μία τέτοια πράξη δεν θα μπορούσε να εκτελεστεί αυθορμήτως από 4 πειναλέους επαρχιώτες που είναι έτοιμοι να σκοτώσουν για να βγάλουν το μεροκαματάκι τους. Κανένας Αμερικάνος ΔΕΝ θα ρίσκαρε τον μισθό και τη θέση του στο στρατό επειδή είναι απλά αντισημίτης. Ακόμα κι ο Έλληνας ΣΥΝΕΡΓΟΣ ήταν κι ΑΥΤΟΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ της Αμερικανικής Βάσης ο οποίος ΟΜΟΙΩΣ δεν θα έβαζε το μεροκάματο σε κίνδυνο για μία τόσο γελοία πράξη. Ο εμπρησμός ήταν ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ , όπως ΕΤΟΙΜΑ ήταν όλα τα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ άρθρα που γέμισαν τον Δυτικό τύπο. Άρθρα ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ που φυσικά παραμένουν ΑΝΗΡΤΗΜΕΝΑ και ΧΩΡΙΣ καμία προσθήκη ή διόρθωση γύρω από τα ΑΛΗΘΙΝΑ συμβάντα και τους πραγματικούς ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ενόχους.
Αν οι Αμερικάνοι είναι έτοιμοι να εκτελέσουν αμάχους στο όνομα του "doing my job" , φανταστείτε πόσο ΠΙΟ πρόθυμα θα εκτελούσαν έναν εμπρησμό χωρίς θύματα με σκοπό τη δημιουργία έντασης και την δημοσίευση ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ κειμένων από τον διαπλεκόμενο διεθνή τύπο. Ακριβώς την ΙΔΙΑ προθυμία και την ΙΔΙΑ αμεσότητα είχαν επιδείξει οι ξένοι ΠΟΡΝΟ-δημοσιογράφοι και με τους εμπρησμούς που έκαψαν τη μισή Ελλάδα αλλά και με τα ΣΤΗΜΜΕΝΑ επεισόδια του Δεκέμβρη στην Αθήνα. Σε χρόνο μηδεν όλα τα πρωτοσέλιδα των μεγάλων διαπλεκόμενων εφημερίδων αφιερώθηκαν στην "εξέγερση" των υπαλλήλων του SOROS που παριστάνουν τους αυθόρμητους αναρχικούς.
Κι ενώ η είδηση του εμπρησμού αιωρείται σε χιλιάδες άρθρα στο διαδίκτυο, η ταυτότητα των συλληφθέντων αναφέρεται
σε ΕΛΑΧΙΣΤΑ από αυτά που ουσιαστικά αναπαράγουν έναν από τους λίγους έγκυρους και με όρχεις Έλληνα δημοσιογράφο, τον Γιώργο Δελαστίκ ,από την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ του οποίου ΟΛΟΚΛΗΡΟ το άρθρο ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ . Φυσικά ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ απάντηση που ΘΑ ΒΟΥΛΩΝΕ τα στόματα των πορνό-δημοσιογράφων στην υφήλιο ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ καθώς το "αντι-σημιτικό" χτύπημα ΒΟΛΕΥΕΙ τα νομοσχέδια που επιβάλλουν οι ξένοι στον ΓΙΩΡΓΑΚΗ. Τα δε κανάλια των νταβατζήδων ... έχουν επιδοθεί σε μπαράζ "ερευνών" και "ντοκιμαντέρ του κώλου" για τον "ρατσισμό των Ελλήνων". Βλέπετε .... όταν είσαι ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ, ΑΜΟΙΒΕΣΑΙ με 100.000 ευρώ ΜΗΝΙΑΙΩΣ, μένεις σε περιφραγμένη βίλα 2 στρεμμάτων, ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ θα ενοχληθείς από τους άστεγους, άνεργους ή εγκληματίες αλλοδαπούς που συχνάζουν στις φτωχογειτονιές κι όχι στην Εκάλη. Δεν είναι τίποτα πιο εύκολο για έναν αληταρά ΓΛΥΦΤΗ μεγαλο-πορνο-δημοσιογράφο να παριστάνει τον φιλόξενο σε όλους εμάς τους άνεργους "ξενοφοβικούς". Ψάχνοντας τις διασυνδέσεις και τις πηγές χρηματοδότησης ΟΛΩΝ αυτών των αντι-ρατσιστών καταλήγουμε πάντα σε ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ και μυστικές υπηρεσίες με έδρα τη χώρα των πιο αδίστακτων ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΩΝ της ανθρωπότητας που λέγονται ΗΠΑ. Το ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΠΕΡΜΑ είναι το ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ και αυτό μπορούν να μας το επιβεβαιώσουν ΟΛΟΙ οι μεγαλοδημοσιογράφοι, τα "τσιμπουκοταλέντα" της χώρας μας. ΤΕΛΟΣ

http://macedonia-greece.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου