Πλούσιος μουσικά είναι ο Σεπτέμβριος. Κορυφαίο γεγονός του μήνα η μία και μοναδική συναυλία της Madonna, στις 27 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Η συγκεκριμένη συναυλία έχει επισκιάσει τα πάντα, ωστόσο υπάρχουν και άλλες ενδιαφέρουσες μουσικές εκδηλώσεις για όλα τα γούστα.

Μουσικά θα ξεκινήσουμε τον μουσικό Σεπτέμβρη αντίστροφα…

Όπως είπαμε λοιπόν στις 27 του μήνα, η Madonna θα βρίσκεται στην σκηνή που θα έχει στηθεί στο ΟΑΚΑ και θα μας κρατήσει συντροφιά με τα τραγούδια του τελευταίου της δίσκου Hard Candy αλλά και με κάποιες, λίγες δυστυχώς παλαιότερες επιτυχίες της.

Για την συγκεκριμένη συναυλία δεν έχουμε να πούμε τίποτα παραπάνω καθώς όλα έχουν ειπωθεί. Θα επιστρέψουμε όμως στο φαινόμενο Madonna λίγες ημέρες πριν από τη συναυλία της στην Αθήνα.

Οι λάτρεις της καλής ορχηστρικής και κινηματογραφικής μουσικής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν εκτός απρόοπτου -στο Ηρώδειο- τον μοναδικό ιταλό συνθέτη Ennio Morricone.

Έχουν προγραμματιστεί δύο συναυλίες από τον κορυφαίο συνθέτη μουσικής για τον κινηματογράφο στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου. Αν τελικά ο ιταλός συνθέτης έρθει στην Ελλάδα, το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να ακούσει σε πρώτη παγκόσμια το μουσικό έργο που έχει συνθέσει αποκλειστικά για την Ελλάδα.

Στο Ηρώδειο θα βρίσκεται κάποιες ημέρες νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 3 Σεπτεμβρίου, ο “Έλληνας” Γκόραν Μπρέγκοβιτς. Θα παρουσιάσει τραγούδια από τους δίσκους του “ο καιρός των τσιγγάνων”, “Arizona dream”, “underground” και πολλές ακόμα αγαπημένες συνθέσεις.

Στην Ελλάδα θα βρίσκεται στις 13 Σεπτεμβρίου για μια και μοναδική εμφάνιση ένας από τους κορυφαίους κιθαρίστες του κόσμου. Ο Gary Moore θα εμφανιστεί στο κλειστό του Τάε Κβο Ντο.

Μέσα στον Σεπτέμβριο έγινε γνωστό ότι θα έρθει στην Ελλάδα και η Jennifer Lopez. Κάτι αντίστοιχο είχε ακουστεί και το 2006 αλλά οι φήμες δεν επιβεβαιώθηκαν. Όπως και να έχει ο Σεπτέμβρης, ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου έχει πολύ μουσική. Εμείς διαλέξαμε τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις και σας τις παρουσιάσαμε.

Καλή διασκέδαση.

http://www.skai.gr/