Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2008

Χημικοί Ψεκασμοί στην Αθήνα !!!

Νιώθουμε υποχρέωση να το αναδημοσιεύσουμε γιατί είναι ένα θέμα που απασχολεί την παγκόσμια κοινότητα και μένει εν πολλοίς αναπάντητο. Ελπίζουμε οι Ελληνικές αρχές να δώσουν μια απάντηση, την οφείλουν άλλωστε. Ποιές οι αιτίες και η σκοπιμότητα των χημικών ψεκασμών;



Chemtrails - photos


beluga.jpg

Χημικές ουρές η chemtrails όπως είναι γνωστές παγκοσμίως. Ένας όρος που μπήκε στη ζωή του πλανήτη γη πριν από εννέα χρόνια. Θεωρίες συνωμοσίας η πραγματικότητα; Ωστόσο, οι καταγγελίες απ’ όλες τις

γωνιές του πλανήτη ακολουθούν η μία την άλλη. Τι λένε; Άγνωστης προέλευσης αεροσκάφη πετούν πάνω από πόλεις και όχι μόνο αφήνοντας

πίσω τους τις ουρές των καυσίμων τους που όλοι έχουμε δει, κοιτάζοντας κάποια στιγμή τον ουρανό. Η διαφορά, από τις κανονικές ουρές των καυσίμων, με τις χημικές ουρές που αφήνουν πίσω τους τα συγκεκριμένα αεροσκάφη, έγκειται στο γεγονός ότι αυτές δεν διαλύονται στον αέρα μετά από λίγο αλλά αντίθετα εξαπλώνονται και γίνονται σύννεφα που απλά στέκονται στον ουρανό. Και δεν είναι μόνο αυτό. Οι καταγγελίες πάνε

ακόμα πιο πέρα και γίνονται εφιαλτικές. Κατά τη διάρκεια των πτήσεων αυτών, αυξάνονται στο έδαφος τα προβλήματα υγείας των κατοίκων.

Κεφαλαλγίες, τάση για εμετό, κατάθλιψη, γαστρεντερολογικά προβλήματα είναι ορισμένα από όσα έχουν αναφερθεί. Αλήθεια ή ψέμα; Αν δεν υπήρχαν καταγγελίες ακόμα και για την Αίγινα, ίσως να μην είχαμε ασχοληθεί καθόλου με το θέμα.

chemtrail 1.jpg

ΨΕΚΑΣΑΝ ΓΛΥΦΑΔΑ-ΑΙΓΙΝΑ-ΑΘΗΝΑ-ΕΥΒΟΙΑ-

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ-ΒΕΡΜΙΟ

Η πρώτη αναφορά - καταγγελία για την ύπαρξη των chemtrails και στην Ελλάδα έγινε στη Γλυφάδα το 1999. Αεροσκάφος με κανένα διακριτικό πάνω του, πετούσε

πάνω από την περιοχή αφήνοντας πίσω του ουρές οι οποίες δεν διαλύονταν στον αέρα, απλά στέκονταν εκεί σαν κρεμασμένα σύννεφα. Οι πτήσεις συνεχίστηκαν για 3 4 μέρες. Κατά το ίδιο διάστημα πολλοί ήταν οι Γλυφαδιώτες που παραπονέθηκαν για έξαρση

πονοκεφάλων, ατονίας, αλλά και άσχημης ψυχολογικής διάθεσης. Ακολούθησαν άλλες καταγγελίες από Κόρινθο, Καλαμπάκα, Εύβοια, Αθήνα και εσχάτως Αίγινα. Ιδια αεροσκάφη παρουσιάστηκαν κατα διαστήματα απο το 2000-2008 σε ΟΛΗ την Ελλάδα.
Οι μαρτυρίες συγκλίνουν σε πολλά. Όλοι όσοι έγιναν μάρτυρες του φαινομένου μιλούν για αεροσκάφος ή

αεροσκάφη που πετούν πολύ κοντά το ένα με το άλλο και τα οποία δεν φέρουν διακριτικά. Τα αεροσκάφη πετούν συγκεκριμένες ώρες της μέρας ή πολύ νωρίς το πρωί ή αργά το απόγευμα. Αφήνουν ουρές καπνού οι

οποίες δεν διαλύονται αλλά αντίθετα εξαπλώνονται στο στερέωμα και στη συνέχεια μένουν εκεί ακίνητες. Αμέσως μετά το πέρασμά τους οι μαρτυρίες συμφωνούν σε πονοκεφάλους, αλλεργίες, γαστρεντερολογικά προβλήματα, κακή ψυχολογική διάθεση.

chemtrail 3.jpg

Το θέμα στο ΥΠΕΧΩΔΕ

Οι καταγγελίες έγιναν και σε δημοσιογράφους οι οποίοι έψαξαν το θέμα. Μάλιστα υπήρξαν κατά καιρούς εκτενή δημοσιεύματα από τις εφημερίδες «Απογευματινή» και «Έθνος». Οι απαντήσεις οι οποίες δόθηκαν από το ΥΠΕΧΩΔΕ κατά καιρούς από το 2000 και έπειτα ήταν το λιγότερο τραγελαφικές. Σημειωτέον ότι ουδέποτε δόθηκε κάτι γραπτώς. Όλα γίνονταν προφορικώς. Μια από τις εξηγήσεις που δόθηκαν λοιπόν έλεγε ότι τα αεροσκάφη έριχναν χημικά για να διαλύσουν το& νέφος. Αν δεν το ξέρατε, περιοχές όπως η Καλαμπάκα, η Εύβοια και η Κόρινθος έχουν έντονο πρόβλημα νέφους!!!

Το ανησυχητικό σε όλα αυτά, είναι πως σοβαρή απάντηση από επίσημα χείλη, ουδέποτε δόθηκε. Και όχι μόνο αυτό. Αμέσως μετά τα πρώτα δημοσιεύματα εφημερίδων που αναφέρονταν στο θέμα, έπαψαν οι πτήσεις των αεροσκαφών.

Βέρμιο και Αίγινα

Μπορεί στην Ελλάδα να έχουμε μαύρα μεσάνυχτα για το θέμα, ωστόσο όλος ο κόσμος ασχολείται με τις «χημικές ουρές» και προσπαθεί να βρει απαντήσεις γι’ αυτές. Μια αναζήτηση στην μηχανή του Διαδικτύου Google μπορεί να σας πείσει για του λόγου το αληθές. Και επειδή όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά, δεν γίνεται τόσες χιλιάδες ανθρώπων απ’ όλο τον κόσμο να αισθάνονται περίεργα ή να είναι τρελοί, είναι να λατρεύουν τις θεωρίες συνωμοσίας. Πολύ περισσότερο δε οι φωτογραφίες λένε την αλήθεια. Το ερώτημα λοιπόν είναι ΠΟΙΕΣ είναι οι ουσίες ή η ουσία που ρίχνουν τα αεροπλάνα και ΠΟΙΟΙ τα στέλνουν για να πραγματοποιήσουν τους ψεκασμούς;

Μια πρώτη απάντηση στο ερώτημα αυτό έδωσε με άρθρο της μέσα από την εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» η Μαρία Αρβανίτη Σωτηροπούλου, ιατρός και πρόεδρος τότε (περίοδος 2001) της Πανελλήνιας Ιατρικής Εταιρείας για την προστασία του περιβάλλοντος και κατά της πυρηνικής βιοχημικής απειλής. Μεταξύ άλλων σημειώνει: «Η απειλή είναι εδώ και λέγεται chemtrails. Οι χημικές ουρές περιλαμβάνουν χημικά όπως βάριο και αλουμίνιο. Στην Αμερική και στις χώρες του ΝΑΤΟ πολλά άτομα έχουν αρρωστήσει με ποικιλία συμπτωμάτων, ειδικά στο αναπνευστικό τους σύστημα».

Το 2002 οι ψεκασμοί προκάλεσαν αναστάτωση στο Βέρμιο, καθώς επέφεραν το θάνατο σε πολλά ζώα της περιοχής. Και δεν αναφερόμαστε μόνο σε οικόσιτα ζώα αλλά και σε αυτά που αποτελούσαν την πανίδα της περιοχής.

Την επόμενη χρονιά οι ψεκασμοί αναστάτωσαν το νησί της Αίγινας. Με πρωτοβουλία μάλιστα των κατοίκων είχε γίνει και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο νησί, με βασικό ομιλητή τον επιστήμονα του Δημοκρίτου, Νίκο Κατσαρό.

Το χρονικό και οι ουσίες των chemtrails

Ο πρώτος που αναφέρθηκε στο θέμα και μάλιστα έδωσε και την ονομασία chemtrails ήταν ο Καναδός δημοσιογράφος Ουίλιαμ Τόμας. Στα χρόνια που ακολούθησαν από το 2000 και μετά, πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι άρχισαν να παρατηρούν αλλά και να αισθάνονται τα όσα καταμαρτυρούσε ο Καναδός δημοσιογράφος. Επιστήμονες που ασχολήθηκαν με το θέμα ανακάλυψαν ότι η πραγματική σύσταση των αερίων που αφήνουν πίσω τους τα αεροσκάφη αποτελείται από διβροδιμικό αιθυλένιο το οποίο είναι τοξικό και καρκινογόνο και ιδιαίτερα επικίνδυνο για τον ανθρώπινο οργανισμό. Η εισπνοή του μπορεί να προκαλέσει κάψιμο στο λαιμό, δυσφορία στην αναπνοή, συνεχείς πονοκεφάλους, προβλήματα στο στομάχι. Το άσχημο είναι πως κανένα από τα σύγχρονα αντιβιοτικά δεν μπορεί να σταθεί ως αντίβαρο στη χρήση αυτού του χημικού. Εκτός όμως από το διβροδιμικό αιθυλένιο, οι επιστήμονες ανίχνευσαν ποσότητες τοξικού μικροοργανισμού όπως είναι το Mucoplasma Fermetens Incognitus το οποίο κατά σύμπτωση(;) ανεβρέθηκε και στο 45 % των βετεράνων οι οποίοι είχαν προσβληθεί από τη νόσο του πολέμου του Κόλπου. Ένας άλλος τοξικός μικοοργανισμός που ανιχνεύθηκε ήταν ο Pseudomonas Aeruginosa ο οποίος προσβάλλει το αναπνευστικό σύστημα και παράγει μεγάλη ποικιλία τοξικών πρωτεϊνών που προκαλούν τεράστια ζημιά στους ανθρώπινους ιστούς.

Ποιοι θέλουν να μας δηλητηριάσουν και γιατί;

Εύλογο είναι το για ποιο λόγο γίνονται οι ψεκασμοί και ποιοι τους πραγματοποιούν. Τα σενάρια που έχουν επικρατήσει να ακούγονται είναι πάμπολλα, ωστόσο επιστήμονες που ασχολήθηκαν με το θέμα, επικεντρώθηκαν σε τρία:

1.Πρώτο σενάριο είναι ο έλεγχος του καιρού. Από στοιχεία που έχουν διαρρεύσει και έχουν δημοσιευθεί σε έγκριτα έντυπα στις Η.Π.Α. συνάγεται ότι η αμερικανική πολεμική αεροπορία έχει αναμειχθεί σε μεγάλο βαθμό στις τεχνικές ελέγχου του καιρού. Η πρόθεση αυτή των Η.Π.Α. δεν είναι καινούργια. Υπήρξε μια πρώτη εισήγηση το 1977 από τον Έντουαρντ Τέλερ, «πατέρα» της βόμβας υδρογόνου και της αντιπυραυλικής ασπίδας των Η.Π.Α., επιστήμονα που είχε σε ιδιαίτερη υπόληψη ο κατοπινός πρόεδρος της Αμερικής, Ρόναλντ Ρέιγκαν.

2.Μαζικοί εμβολιασμοί. Υποτίθεται ότι οι κυβερνήσεις με τους ψεκασμούς προβαίνουν σε μαζικούς εμβολιασμούς για να προστατέψουν τον κόσμο από ασθένειες που ίσως προκληθούν από ενδεχόμενο τρομοκρατικό χτύπημα βιολογικού πολέμου. Αν είναι έτσι όμως, για ποιο λόγο οι άνθρωποι νοιώθουν δυσάρεστα και έχουν προβλήματα υγείας, μετά τους ψεκασμούς.

3. Ο έλεγχος των φυσικών φαινομένων (π.χ. σεισμοί, πλημμύρες, ανεμοστρόβιλοι κ.α.) σε συνδυασμό με το πρόγραμμα H.A.A.R.P. Ίσως πρόκειται για το εφιαλτικότερο σενάριο και θα δούμε παρακάτω γιατί&

Τι είναι το H.A.A.R.P. ;

H.A.A.R.P., είναι τα αρχικά που παραπέμπουν στο High-frequency Active Aural Research Programme ή επί το ελληνικότερον, Ερευνητικό Πρόγραμμα Υψηλής Συχνότητας Δραστικής Ακτινοβολίας. Για την ακρίβεια, πρόκειται για ένα τρομακτικό οπλικό σύστημα ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας το οποίο αναπτύσσουν οι Η.Π.Α. συστηματικά από το 1987. Πρόκειται για ένα σύστημα το οποίο όταν «τελειοποιηθεί» θα είναι σε θέση να προκαλέσει αλλαγές στο κλίμα μιας επιλεγμένης περιοχής, διακοπή λειτουργίας και καταστροφή κάθε ηλεκτρικής και ηλεκτρονικής συσκευής σε συγκεκριμένο τόπο, πρωτοφανούς μεγέθους σεισμούς, τρύπες στην ιονόσφαιρα, απίστευτης έντασης κεραυνούς, έως και έλεγχο του ανθρώπινου εγκεφάλου μέσω εκπομπής χαμηλών συχνοτήτων παρόμοιες με τις ανθρώπινες!
Η ιδέα αυτή ξεκίνησε στα τέλη του 19ου αιώνα από το γνωστό φυσικό Tesla. Το H.A.A.R.P. αποτελείται από ένα σύστημα κεραιών, μέσω των οποίων ηλεκτρικά κύματα παραγόμενα από ειδικές μονάδες παραγωγής ηλεκτρισμού διοχετεύονται σε μία υπερ-κεραία. Τα κύματα μέσω της αντανάκλασής τους στην ιονόσφαιρα πολλαπλασιάζουν την ισχύ της ραδιομαγνητικής συχνότητας (σε προχωρημένο στάδιο του σχεδιασμού θα φτάνει τα 10 δισ. Watt) και κατευθύνονται σε επιθυμητά σημεία. Τα πειράματα σε πρώτη φάση έλαβαν χώρα στην Αλάσκα, όπου έχει δημιουργηθεί ένα τεράστιο σύστημα κεραιών, ενώ οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μιλούν για άλλα δύο σημεία στον κόσμο, στην παγωμένη Νορβηγία και στο Ακρωτήρι της Κύπρου.

Τι μπορεί να προκαλέσει το H.A.A.R.P.

Στα σημεία όπου καταλήγουν αυτά τα τεράστιας ισχύος ηλεκτρομαγνητικά κύματα συντελούνται δραματικές και ανεπανόρθωτες αλλαγές.
Καταρχήν δημιουργούνται τεράστιες ζημιές στο περιβάλλον μέσω της δημιουργίας τρυπών στην ιονόσφαιρα στη χειρότερη εκδοχή και υπερβολική αραίωση της ατμόσφαιρας στο πιο αισιόδοξο σενάριο, με αποτέλεσμα την έκθεση της Γης και των ζωντανών οργανισμών στο έλεος της υπεριώδους ηλιακής ακτινοβολίας (βέβαια οι υπεύθυνοι του προγράμματος ισχυρίζονται απλοϊκά ότι αυτό είναι όπως όταν βάλεις το χέρι σου στο νερό που δημιουργείται τρύπα, αλλά όταν το βγάλεις ξανακλείνει).
Επίσης στην αραιωμένη περιοχή της ατμόσφαιρας πάνω από μία περιοχή δεν θα έχουμε την εκτόνωση των κεραυνών, με αποτέλεσμα αυτοί να φθάνουν με απίστευτη ένταση στο έδαφος. Η Γη θα φορτίζεται ηλεκτρικά και θα ανεβαίνει η θερμοκρασία της, εντείνοντας έτσι το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Με την πρόσκρουση της ραδιομαγνητικής ακτινοβολίας στην ιονόσφαιρα τμήματά της θα ωθούνται ψηλότερα και το κενό που θα δημιουργείται θα σπεύδουν να καλύψουν άλλες μάζες αέρα από παρακείμενες περιοχές, οι οποίες με τη σειρά τους θα αφήσουν κενό το οποίο θα καλυφθεί από άλλες και πάει λέγοντας, με αποτέλεσμα τη δημιουργία στη Γήινη ατμόσφαιρα φαινομένου «ντόμινο». Θα έχουμε αλλαγή του κλίματος σε ολόκληρες επιλεγμένες περιοχές με τεράστιες πλημμύρες, παρατεταμένες περιόδους ξηρασίας κ.λπ.
Το H.A.A.R.P. θα έχει τη δυνατότητα να παραλύει κάθε ηλεκτρική και ηλεκτρονική συσκευή σε επιλεγμένες περιοχές, με ότι αυτό συνεπάγεται (σταμάτημα μηχανημάτων στις εντατικές μονάδες νοσοκομείων, αδρανοποίηση κάθε ραδιοσυχνότητας, διακοπή επικοινωνίας αεροσκαφών με πύργο ελέγχου, καταστροφή δορυφόρων κ.λπ.). Επίσης εάν τα ραδιομαγνητικά κύματα διοχετευθούν προς το υπέδαφος, είναι πολύ πιθανή η πρόκληση βιβλικών σεισμών. Και φθάνουμε στην επίδραση της χρήσης του H.A.A.R.P. στα ζωντανά όντα, που αποτελεί και το τρομακτικότερο σενάριο. Σύμφωνα με έγκυρες επιστημονικές έρευνες και πειράματα είναι δυνατόν, μέσω της εκπομπής ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων σε συγκεκριμένες συχνότητες και του συντονισμού τους με τις αντίστοιχες ανθρώπινες, να επηρεαστεί η λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου. Πειράματα έχουν δείξει ότι συγκεκριμένες χαμηλές συχνότητες επηρρεάζουν τη λειτουργία του ανθρώπινου (όλων των ζώων) εγκεφάλου, φθάνοντας έως και το σημείο του ελέγχου του. Η έκθεση δε σε τέτοιες συχνότητες για παρατεταμένο χρονικό διάστημα μπορεί να προκαλέσει φοβερές βλάβες στον οργανισμό που ξεκινούν από ημικρανίες, ανεξήγητη νευρικότητα, μελαγχολία, κατάθλιψη και φθάνουν στον καρκίνο και την αλλοίωση του DNA με φρικιαστικές συνέπειες όχι μόνο τους παθόντες, αλλά και τις μελλοντικές γενιές.

H επίδραση στον άνθρωπο

Ο ανθρώπινος οργανισμός είναι στην ουσία ηλεκτρόνια που πάλλονται αδιάκοπα και συναισθήματα τα οποία τροφοδοτούνται από χημικές αντιδράσεις και μεταφέρονται μέσα στο σώμα και τον εγκέφαλο μέσω ηλεκτρικών σημάτων διαμέσου των νεύρων. Αντίστοιχα λειτουργούν και οι άλλοι οργανισμοί. Φορτίζοντας έτσι τον πλανήτη με ασύλληπτες ποσότητες ηλεκτρικού φορτίου ποιος στ’ αλήθεια επιστήμονας ξέρει τεκμηριωμένα τι επίδραση αυτό θα έχει στον άνθρωπο και στο περιβάλλον; Βέβαια οι υπεύθυνοι του προγράμματος είναι φειδωλοί στις δηλώσεις τους. Συνεχώς λένε ότι «κάνουμε πειράματα ακόμη», «όποιος επιστήμονας έχει κάποιους ενδοιασμούς τον περιμένουνε να μας τους παρουσιάσει», «το Ναυτικό και η Αεροπορία μας εμπιστεύθηκαν τα χρήματα του Αμερικάνικου λαού και άρα κάτι ξέρουν», «το σύστημα θα χρησιμοποιηθεί στην έρευνα για υπόγεια κοιτάσματα μεταλλευμάτων, πετρελαίου κ.λπ. και για την επικοινωνία του Πενταγώνου με τα Αμερικανικά υποβρύχια» και άλλα τέτοια κοινότυπα. Ωστόσο η «υγιής» επιστημονική κοινότητα αντιδράει έντονα (ακόμη και στις Η.Π.Α.) και το μόνο θετικό της ιστορίας είναι ότι ενώ στο παρελθόν μαθαίναμε τα πειράματα και τα αποτελέσματα «καινοτόμων» οπλικών συστημάτων 10 ή 20 χρόνια αργότερα, σ’ αυτήν την περίπτωση αντιληφθήκαμε σχετικά νωρίς τα ανατριχιαστικά σενάρια, με αποτέλεσμα να υπάρχει σχετικά καλή ενημέρωση, εγρήγορση και δυνατότητα αντίδρασης.

Αντιδράσεις και συμβόλαια

Πριν λίγο καιρό η ευρωβουλευτής της Σουηδίας κυρία Μπριτ ζήτησε με ερώτηση στο Ευρωκοινοβούλιο να ενημερωθεί για το πρόγραμμα H.A.A.R.P. και τις ενδεχόμενες επιπτώσεις στο κλίμα. Η απάντηση του προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου ήταν ότι δεν υπάρχουν λεπτομέρειες αφού οι Η.Π.Α. αρνήθηκαν συστηματικά να δώσουν απαντήσεις για τις ενδεχόμενες επιπτώσεις από τα πειράματα αυτά.
Οι αμερικάνοι από την πλευρά τους ισχυρίζονται ότι το πρόγραμμα H.A.A.R.P. αποβλέπει στην συστηματική μελέτη της ιονόσφαιρας, στην δημιουργία σύγχρονης επικοινωνίας με τα υποβρύχια και μεταξύ των υποβρυχίων, σύγχρονη επικοινωνία με υπόγειες σήραγγες, ακόμη και περιορισμό της τρύπας του όζοντος. Αν όλα αυτά είναι σωστά τότε πως εξηγείται το αποκλειστικό ενδιαφέρον του Ναυτικού και της Αεροπορίας των Η.Π.Α. στο πρόγραμμα H.A.A.R.P.; Η εταιρία E-systems έχει συμβόλαια ύψους 1.8 δισεκατομμυρίων δολαρίων με τη CIA, το υπουργείο Άμυνας και άλλους παρόμοιους οργανισμούς. Η εταιρία E-systems κατείχε μια σειρά πατέντων για το πρόγραμμα H.A.A.R.P όταν αγοράστηκε το 1994 από την εταιρία Raytheon μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον κόσμο παραγωγής οπλικών συστημάτων με δεκάδες πατέντων, χρήσιμα στο πρόγραμμα H.A.A.R.P.. Πιο συγκεκριμένα, δώδεκα πατέντες της εταιρία Raytheon αποτελούν την σπονδυλική στήλη του προγράμματος H.A.A.R.P. Η πατέντα (ευρεσιτεχνία), του Bernard J. Eastlund, US Patent 4,686,605 με τίτλο «Μέθοδος και Συσκευή για Μεταβολή Περιοχής της Ατμόσφαιρας, Ιονόσφαιρας ή /και της μαγνητόσφαιρας» χαρακτηρίστηκε απόρρητη και σφραγίστηκε με μυστική εντολή της κυβέρνησης. Η εταιρία Raytheon είναι αυτή που εκτελεί πειράματα H.A.A.R.P. στο Γιούκον της Αλάσκας για λογαριασμό της αεροπορίας και του ναυτικού των Η.Π.Α

Σχέση H.A.A.R.P. και chemtrails

Τελικά ποια είναι η σχέση αν όντως υπάρχει τέτοια μεταξύ του τρομακτικού προγράμματος των Η.Π.Α. και των περίεργων ουρών που αφήνουν πίσω τους τα αεροσκάφη σε όλο τον κόσμο;

Σύμφωνα με επιστήμονες που ασχολήθηκαν με το θέμα σε Αμερική και Ευρώπη, είναι δυνατόν τα χημικά που αφήνουν τα αεροσκάφη πίσω τους να έχουν ρόλο υποστήριξης στις πειραματικές λειτουργίες του υπερόπλου. Χαρακτηριστική είναι η καταγγελία ανθρώπου σ.σ. τα στοιχεία του βρίσκονται στη διάθεση του περιοδικού ο οποίος είδε τον προηγούμενο Σεπτέμβριο chemtrails πάνω από τη νησί της Ικαρίας. Το ίδιο βράδυ στην Ικαρία έγινε σεισμός. Σύμπτωση; Έτσι λένε οι επιστήμονες. Η Ελλάδα είναι όντως μια σεισμογενής περιοχή. Ωστόσο ο οποιοσδήποτε που θα ήθελε να δοκιμάσει ένα όπλο το οποίο μπορεί να προκαλέσει σεισμούς, δεν θα το δοκίμαζε σε περιοχή που δεν έχει ιστορικό σεισμών ώστε να μην τραβήξει την προσοχή. Και φέτος το Φθινόπωρο, το Αιγαίο ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς σεισμούς.

Angels Don’t Play This Haarp: Advances In Tesla Tecnhlogy τωνδρ. Νικ Μπέγκις και Τζην Μάνιν. Όλα όσα θέλετε να μάθετε για το H.A.A.R.P. είναι εδώ

James Bond 007: Goldeneye. Όταν η φαντασία του Χόλιγουντ μπορεί να γίνει εφιάλτης. Είναι η μοναδική ταινία στην οποία γίνεται αναφορά και εφαρμογή στο όπλο ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας. Δείτε τη για να διαπιστώσετε τι μπορεί να κάνει.

Αρκεί να πληκτρολογήσετε τη λέξη H.A.A.R.P. ή CHEMTRAILS σε κάποια μηχανή αναζήτησης του Ίντερνετ. Οι μαρτυρίες καταγγελίες αναφορές επιστημονικές αποδείξεις είναι άπειρες.-

Σημ.: SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR : ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΟΣΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΑΜΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ ΘΕΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΟΒΑΡΟ. ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ!!!


http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/

http://olympia.gr/2008/09/12/chemtrails/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου