Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2008

Μας κοροιδεύουν μπροστά στα μάτια μας. Δείτε την απόδειξη!!

Το πρόβλημα των ολυμπιακών αγώνων είναι το ντόπινγκ, όλα τα άλλα λειτουργούν κανονικά!!!Στη φωτογραφία φαίνεται ότι ο Σέρβος κολυμβητής, Μιλοράντ Κάβιτς, τερμάτισε πριν από τον Μάικλ Φέλπς στον τελικό των 200 μ. πεταλούδας. Το χρυσό πήγε στον Αμερικανό και η εν λόγω εικόνα αποτέλεσε σημείο τριβής και εκτεταμένης δημοσιότητας. (Photo:REUTERS)

Αγαπητοί φίλοι΄

Θα εκθέσω αυτή την φωτογραφία στα βλέμματα των θαμώνων του καφενείου δίχως σχόλια, ή μάλλον μόνο με ένα.. Απολαύστε τους μαφιόζους του Ολυμπισμού. Αυτούς που εμπρός στο εμπορικό κέρδος δεν ωρωδούν προ ουδενός. Ούτε καν της αλήθειας. Την παραδίδω δώρο και στα δικά μας Μέσα Ενημέρωσης που εξ αιτίας των χορηγών τους την κατάπιαν σαν φάρμακο!!!
Τι προβάλλει αυτή η φωτογραφία; Πως ο Σέρβος Κολυμβητής Μίλοραντ Κάριτς νίκησε καθαρά την μηχανή της ντόπας Φελπς στον τελικό των 200 μέτρων πεταλούδας αλλά οι διοργανωτές κατοκύρωσαν τον αγώνα στον Φέλπς γιατί οι χορηγοί του αν και δεν ήταν πολλοί είχαν όμως οικονομική δύναμη ισχυρή. Τόσης ποιότητας και έκτασης που ανέτρεψαν το πασιφανές. Έκαναν δηλαδή το μαύρο άσπρο..
Κατά τα υπόλοιπα η Ελληνική ντόπα τους πείραξε!!!!
ευγένιος Ανδρικόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου