Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Η προκήρυξη της Σέχτας Επαναστατών εκτός της "γλαφυρής" περιγραφής της δολοφονίας Γκιόλια απειλεί θεούς και δαίμονες !!!



Σε ψηφιακή μορφή στάλθηκε η προκήρυξη. Είναι γραμμένη σε αρχείο του word και η εκτύπωση του κειμένου έγινε παρουσία ανδρών της Αντιτρομοκρατικής.

Στις επτά σελίδες της προκήρυξης γίνονται εκτενείς αναφορές στην εμπλοκή της κρατικής εξουσίας σε ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ, ενώ μεγάλες είναι αναφορές που αφορούν στην "εξαθλίωση των εργαζομένων και την ισχυροποίηση του ξένου και ντόπιου κεφαλαίου".

Στην προκήρυξη γίνεται λόγος επίσης για μίζες πολιτικών που σχετίζονται με τις αποκρατικοποιήσεις, ενώ υπάρχουν αναφορές στο Βατοπέδι και τα άλλα σκάνδαλα που συνθλίβουν το πολιτικό σύστημα. "Χτυπάμε τους υπηρέτες του συστήματος" γράφουν στην προκήρυξη...

Στο σημείο αυτό γίνεται αναφορά στους τρεις δημοσιογράφους Ν. Χατζηνικολάου, Μ. Τριανταφυλλόπουλο και Θ. Αναστασιάδη. Η προκήρυξη τους συνδέει με εκδοτικά συμφέροντα και σχέσεις με την εξουσία.

Εκτός από τους τρεις, στην προκήρυξη αναφέρονται επίσης τα ονόματα του Πέτρου Κωστόπουλου, του Δημήτρη Κοντομηνά και του Γιώργου Κουρή.

Στην προκήρυξη φωτογραφίζουν ακόμα γνωστό επιχειρηματία και χαρακτηρίζουν τον Σωκράτη Γκιόλια "άνθρωπο των μπράβων και των νονών της νύχτας"!
Τέλος, υπάρχουν λεπτομερείς αναφορές στο πως έδρασαν και πως διέφυγαν με αυτοκίνητο. Εξηγούν επίσης πόσοι ήταν στην ομάδα υποστήριξης. Στην προκήρυξη επίσης υπενθυμίζουν την εμπλοκή του Σωκράτη Γκιόλια στο σκάνδαλο του ντόπινγκ και τις στενές σχέσεις του με αθλητές και παράγοντες που "λέρωσαν τον αθλητισμό"...


Ένα όνομα που δεν το έπαιξε κανείς. Ούτε η ηλεκτρονική σελίδα των ΝΕΩΝ. Γιάννης Παπαγιάννης. Μέσα στα ονόματα που αναφέρουν στην προκήρυξή τους τα μέλη της Σέχτας Επαναστατών. Είναι το...
έβδομο όνομα που αναφέρουν οι τρομοκράτες...

fimotro
http://tolimeri.blogspot.com/2010/07/blog-post_28.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου