Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Σωκράτης Γκόλιας - Η Δύναμη του Ενός

Σήμερα 24-7-2010 κλείνει το τρωκτικό, το πιο αξιόπιστο μέσο μαζικής ενημέρωσης μετά τη φίμωση που προήλθε από τη δολοφονία του Σωκράτη, του ανθρώπου εμπνευστή και δημιουργού αυτού του θρυλικού πλέον blog.

Μέσα απο τη στάχτη της τραγωδίας αυτό που πρέπει να συμπεράνουμε και να μας κάνει να αλλάξουμε πια μυαλά έιναι το πόσα κατάφερε ένας και μόνο άνθρωπος, το πως ενέπνευσε τους γύρω του και γίνανε μέλη μιας προσπάθειας να ενημερωθεί ο κόσμος και να ακουστεί η φωνή του...

Αυτό που πρέπει να πιστέψουμε είναι πως ο καθένας μας έχει πρόσβαση να δημιουργήσει αλλαγή γύρω του αρκεί να το πιστεύει και να έχει τα κότσια ή πιο σύγχρονα... τα guts!

Το ίδιο το σύστημα δεν είναι τόσο ισχυρό όσο φένεται, η δολοφονία ...να το πως έτσι λαϊκά... Αυτή η αδερφίστικη δολοφονία απο ενα συγκροτημένο αν μη τι άλλο γκρουπ εχθρών που τον ήθελε νεκρό και η απευθείας άρση ανωνυμίας των bloggers δείχνει πως φοβούνται!

Φοβούνται πως μπορεί και να ξυπνήσεις απο τον λήθαργο που έχεις πέσει μέσα απο την ύπνωση της κατανάλωσης, των clubs των αποπληρωμών δανείων ...

Το πόσα μπορεί να καταφέρει ένας μόνο άνθρωπος το ξέρουμε πολύ καλά από την ιστορία, το πόσα καταφέρνει στις μέρες μας το βιώνουμε μέσα απο το παρόν, χιλιάδες ή και εκατομμύρια θα εξακολουθήσουν να συνεχίσουν την ανούσια ζωή τους στην ασφάλεια του καναπέ... εσυ? 
 
http://psathino-kapelo.blogspot.com/2010/07/blog-post_818.html

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ.. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ, ΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ ΕΚΛΕΙΣΕ, Η ΦΩΝΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΙΓΗΣΕΙ. Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ. ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΗΡΕΜΙΑ.
    ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΛΥΓΕΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή