Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

ΔΩΡΟ - ΣΚΑΝΔΑΛΟ σε Λάτση - Βαρδινογιάννη

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΧΡΕΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ
ΔΩΡΟ - ΣΚΑΝΔΑΛΟ
σε Λάτση - Βαρδινογιάννη
Αρνείστε πέντε δεκάρες αυξήσεις στους συνταξιούχους και τους αγρότες, αλλά χαρίζετε δισεκατομμύρια στους μεγαλοεπιχειρηματίες, κατήγγειλε στη Βουλή ο Σπ. Στριφτάρης
Η κυβέρνηση σκοπεύει να χαρίσει εκατοντάδες δισεκατομμύρια δραχμές στο δίδυμο Λάτση - Βαρδινογιάννη, μέσω της μη είσπραξης τελών υπερημερίας, που οφείλουν στο δημόσιο, για τα αποθηκευμένα πετρελαιοειδή.
Την προκλητική άρνηση της κυβέρνησης να εισπράξει τις βεβαιωμένες οφειλές των δύο μεγαλοεπιχειρηματιών, επιβεβαίωσε χτες στη Βουλή ο υφυπουργός Οικονομικών, Γ. Δρυς, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του ΚΚΕ. Στην πραγματικότητα, από τις δηλώσεις του υφυπουργού, προκύπτει πως οι κινήσεις της κυβέρνησης υπαγορεύονται από κέντρα συγκεκριμένων συμφερόντων και ακολουθούν κατά γράμμα τις απαιτήσεις των εκπροσώπων της άρχουσας τάξης.
Σύμφωνα και με τα όσα είπε χτες στη Βουλή ο γνωστός για την αφοσίωσή του στις "εκσυγχρονιστικές" αντιλήψεις υφυπουργός Οικονομικών, αντί οι κυβερνώντες να προχωρήσουν άμεσα στην είσπραξη των βεβαιωμένων οφειλών, υιοθέτησαν ουσιαστικά τις θέσεις των Λάτση - Βαρδινογιάννη και έχουν παραπέμψει το όλο θέμα στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους ..."προκειμένου να υπάρξει μια έγκυρη νομική άποψη".
"Αρνείστε αύξηση στους συνταξιούχους και πέντε δεκάρες στους αγρότες, αλλά χαρίζετε δισεκατομμύρια στους Λάτση και Βαρδινογιάννη", είπε στην παρέμβασή του ο Σπ. Στριφτάρης. Και συμπλήρωσε: "Τέτοιον εκσυγχρονισμό να τον χαίρεστε".

http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=3653135&publDate=

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου