Τρίτη, 7 Ιουνίου 2011

Πάτρα: 8 ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ βίασαν ένα 25χρονο αγόρι και την κοπέλα του πίσω από την Veso – Η ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΘΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!


ΟΠΩΣ ΘΑΦΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΑΓΡΙΟΣ ΒΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΓΚΡΑΒΑ ΑΠΟ ΚΤΗΝΟΛΑΘΡΟΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ 2010.

Ένα απίστευτο περιστατικό έχει περιέργως θαφτεί στην Πάτρα! Αφορά στον βιασμό ενός ζευγαριού πίσω από την Veso Mare. Και όταν λέμε ζευγαριού το εννοούμε.

Ένα αγόρι και ένα κορίτσι έζησαν τον απόλυτο εφιάλτη όταν ενώ επέστρεφαν από νυχτερινή διασκέδαση σε μπαρ του πολυχώρου εγκλωβίστηκαν από άγνωστα άτομα – πληροφορίες αναφέρουν αλλοδαπούς που κινούνται στην περιοχή.

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τουλάχιστον 8 άτομα να ακινητοποίησαν το αγόρι και το κορίτσι και ξεκινώντας από την άτυχη κοπέλα τους βίασαν κατά φύση και παρά φύση. Το περιστατικό συνέβη πριν από 1 με δύο εβδομάδες και όταν το ζευγάρι από την Πάτρα πήγε να μπει στο αυτοκίνητο που είχε σταθμεύσει πίσω από την Veso.

Σύμφωνα με πληροφορίες όταν οι άγνωστοι ολοκλήρωσαν την αποτρόπαια πράξη τους εγκατέλειψαν αιμόφυρτα τα παιδιά. Αυτή τη στιγμή οι ίδιες πηγές θέλουν την κοπέλα να βρίσκεται στην εντατική ενώ κάποιοι άλλοι αναφέρουν πως κατέληξε. Το αγόρι ηλικίας γύρω στα 25 μπαινοβγαίνει στην ψυχιατρική κλινική του Ρίου καθώς υπέστη σοκ.

Αυτό που προκαλεί πάρα πολλά ερωτηματικά είναι γιατί το θέμα δεν έπαιξε στα μέσα ενημέρωσης της Πάτρας. Κανείς δεν αναφέρθηκε σε αυτό ενώ εκτιμάται πως έγινε προσπάθεια αποπροσανατολισμού των πληροφοριών που αφορούν στον χώρο όπου έγιναν οιβιασμοί. Κάποιοι διέδιδαν πως «κάτι συνέβη στα βραχάκια της Μαρίνας της Πάτρας».

Ακόμη πιο περίεργο είναι πως και η ασφάλεια της Πάτρας δεν είχε λάβει γνώση μέχρι και σήμερα όταν και ρωτήθηκαν επικεφαλής της για το περιστατικό. Εκτιμήσεις θέλουν να έγινε προσπάθεια να θαφτεί το συμβάν για να μην ξεσπάσουν «ρατσιστικές» εκδηλώσεις και να μην υπάρξουν αντίποινα προς αλλοδαπούς που ζουν και κινούνται στην Πάτρα. Τις επόμενες ώρες αναμένεται άπλετο φως στην υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου