Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Επειδή κάποιοι ξεχνάνε εύκολα...κάνουμε μια σύντομη αναδρομή!
Όταν ξεκίνησε το...πανηγύρι με τους "αγανακτισμένους",το εύκολο ήταν να αποδεχθούμε ή να κριτικάρουμε την κίνηση ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ,όπως δυστυχώς έκαναν πάρα πολλοί συμπολίτες μας,αλλά και "ανεξάρτητοι μπλόγκερς".

Καθήσαμε και διαβάσαμε,είδαμε και ακούσαμε πολλά:Απ'όλες τις πλευρές,τις φανατικές υπέρ,των κατά και των όσων δεν νοιάζονταν ιδιαίτερα.

Στείλαμε emails στους "300 Έλληνες",ζητώντας τους να μας πουν τη θέση τους για κρίσιμα ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ,όπως η λαθρομετανάστευση:Απάντηση,ΚΑΜΙΑ!

Μας υποψίασε το γεγονός πως το Ιντιμίντια διαφήμιζε τις συγκεντρώσεις,πριν καν αρχίσουν!

Ακόμα χειρότερα:Τα Μμε της διαπλοκής,πιστά βρωμόσκυλα του εκάστοτε συστήματος εξουσίας,έφτασαν στο σημείο να κατασκευάσουν ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΑ,πως τάχα "οι Ισπανοί φώναξαν σύνθημα εναντίον των Ελλήνων",με αποτέλεσμα ο αγνός,φιλότιμος συμπατριώτης μας να ενοχληθεί και να...ξεσηκωθεί!

Αποκαλύψαμε την μιντιακή απάτη ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.Υπενθυμίσαμε την ελεεινή τους στάση ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΑΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ,αλλά μάταια.Είμασταν εμείς οι...τρελοί,που τσάμπα φώναζαν,ενώ για κάποιους είμασταν και βαλτοί,πράκτορες κλπ,που "διχάζουμε τον κόσμο,για να μη βγει στους δρόμους"!

Δυστυχώς για κάποιους,το παραμυθάκι πως "εξυπηρετούμε τα συμφέροντα της Ν.Δ που δεν θέλει διαδηλώσεις",κατέρρευσε γρήγορα,ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ τάχθηκε φανατικά υπέρ του...κινήματος!

Μιλήσαμε για τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών που προβλέπουν ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ τα σημερινά γεγονότα,ενώ γράφτηκαν έναν αιώνα και πλέον πριν!

Αναφερθήκαμε στον ιδεολογικό καθοδηγητή των "αγανακτισμένων",τον 93χρονο Γάλλο Στεφάν Εσέλ,υπέρμαχο της "παγκόσμιας διακυβέρνησης και κατάργησης των εθνικών συνόρων"!

Παρόλα αυτά,συνέχιζαν να μας υβρίζουν και να μας λοιδωρούν,ακόμα και κάποιοι που δεν περιμέναμε...

Μέχρι χθες,όπου...ξαφνικά,εκείνοι που έκαναν γαργάρα την σκανδαλώδη προβολή και εύνοια των Μμε στο "κίνημα" (επιστρατεύοντας το....συντριπτικό επιχείρημα "Ε,ΚΑΙ;"),ξεσηκώθηκαν εναντίον...του Χαρδαβέλα!!!

Τι είχε συμβεί;Δύο εκπρόσωπο των "αγανακτισμένων" παρουσιάστηκαν στην εκπομπή του,αναπαράγοντας ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΕΘΝΟ,ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΟΛΑΓΝΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ που αναμασάνε οι περισσότεροι από τους διοργανωτές!

"Σοκαρίστηκαν",τάχα,κάποιοι κι άρχισαν να μιλάνε για προβοκάτσια,που σκοπό έχει...να διαλύσει το κίνημα!

Δυστυχώς για εκείνους,οι δύο που εμφανίστηκαν στο Άλτερ ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ FACEBOOK,που παρακινούν τους "αγανακτισμένους"!

Μάλιστα,ένας ακόμα είναι ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ,όπως αποκαλύψαμε χθες!

Μετά από αυτό το ξεβράκωμα ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΟ ΓΚΡΟΥΠ,αποδεικνύοντας έτσι την ενοχή τους!

Κι ήρθε σήμερα ο Τζέφρυ,να επιβεβαιώσει με τον πιο απόλυτο,κυνικό και ξεκάθαρο τρόπο αυτό που εμείς οι "θρησκόληπτοι" φωνάζουμε μέρες τώρα:

"Οι νέοι αγανακτούν γιατί τα εθνικά συστήματα είναι αδύναμα,επομένως πρέπει να υπάρξει μια δημοκρατικότερη διακυβέρνηση σε παγκόσμιο επίπεδο",ΕΙΠΕ ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ!

Ναι,αγαπητοί φίλοι και εχθροί!

Αυτά που φώναζαν οι "πράκτορες" και "βαλτοί",σήμερα τα επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της χώρας!!!

Μήπως είναι κι εκείνος...συνωμοσιολόγος και τρελός;
Γιατί άραγε τόση...κάψα να μας πει πως τα εθνικά συστήματα (ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΚΡΑΤΗ) είναι αδύναμα;
Γιατί μας υπενθυμίζει διαρκώς πως μας ενώνουν παγκόσμια προβλήματα ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ;

Γιατί δεν προτείνει κάθαρση του πολιτικού συστήματος,ΑΛΛΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ...ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ;
Απλούστατα:Διότι αυτή είναι η κοινή γραμμή των Νεοταξιτών!

Και χαιρόμαστε,ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ,πολλοί συμπολίτες μας αρχίζουν και καταλαβαίνουν τι πραγματικά συμβαίνει!

Αισθανόμαστε δικαιωμένοι,ΔΥΣΤΥΧΩΣ:Καλύτερα να μην είχαμε επιβεβαιωθεί σε τίποτα!

Υπάρχει βέβαια και η κατηγορία εκείνων ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,αλλά αρνούνται επίμονα την πραγματικότητα λόγω εγωισμού!

Τους αφιερώνουμε αυτή την σύγκριση,μεταξύ των όσων είπε ο Τζέφρυ σήμερα και των όσων γράφουν τα "συνωμοσιολογικά" Πρωτόκολλα των Σοφών των Σιών:

"Ο λαός άρχισε να κραυγάζει ότι είναι αναγκαίο να λύσουμε το κοινωνικό ζήτημα με διεθνή συνεννόηση. Η διαίρεση του λαού σε κόμματα τους έχει φέρει όλους στην διάθεσή μας, διότι, για να υποστηρίξει κάποιος μια πάλη συναγωνισμού, χρειάζεται χρήμα, και το χρήμα βρίσκεται ολόκληρο στα χέρια μας.


Όταν θα πραγματοποιείται το πραξικόπημά μας, θα πούμε στις λαϊκές μάζες "όλα πήγαιναν απελπιστικά, όλοι οι άνθρωποι υπέφεραν πάνω από τις δυνάμεις τους. Συντρίβουμε λοιπόν και αφανίζουμε τα αίτια της δυστυχίας σας, δηλ. τις εθνότητες, τα σύνορα, τα διάφορα νομίσματα.

Αναμφίβολα σας αφήνουμε ελεύθερους να μας δηλώσετε υπακοή. Μπορείτε όμως με πλήρη επίγνωση και δικαιολογημένα να το κάνετε αυτό προτού να δοκιμάσετε αυτό που θα σας προσφέρουμε;". Τότε οι λαοί συνεπαρμένοι θα μας σηκώσουν θριαμβευτικά κυριευόμενοι από ενθουσιώδεις ελπίδες και πεποιθήσεις".
ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ:
«Όσοι διαδηλώνουν, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε τόσες πλατείες ανά τον κόσμο, απευθύνονται σε εθνικά συστήματα Δημοκρατίας, τα οποία σήμερα είναι αδύναμα, πολύ πιο αδύναμα από ό, τι παλιά και αιχμάλωτα μιας παγκόσμιας εξουσίας».

«Απαιτείται μια πιο δημοκρατική και ενημερωμένη διακυβέρνηση σε παγκόσμιο επίπεδο, που εγγυάται κανόνες, διαφάνεια όμως, και καταπολέμηση της αδικίας, αλλά και μια ανθρώπινη αξιοποίηση της τεράστιας οικονομικής και τεχνολογικής δύναμης που έχουμε στα χέρια μας, προστατεύοντας και το περιβάλλον. 


ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ,ΜΑΣ ΛΕΝΕ:

Τα πράγματα δεν διορθώνονται με τίποτα όσο υπάρχει το ισχύον καθεστώς των εθνικών κρατών,οπότε φτιάχνουμε μια παγκόσμια διακυβέρνηση,έτσι ώστε να σας λύσουμε τα προβλήματά σας!

ΤΟ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ,ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΝΕ,ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ...ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ.

Ο Τζέφρυ και τα αφεντικά του,σκάνε στα γέλια...!



http://feeds2.feedburner.com/blogspot/hellas-orthodoxy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου