Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Cosmote και κυβέρνηση φιμώνουν το stopcartel tv διακόπτοντας αφθαιρετα την ασύρματη σύνδεση του 3g στην πλατεία συντάγματος.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

COSMOTE και κυβέρνηση φιμώνουν το STOPCARTEL TV διακόπτοντας αφθαιρετα την ασύρματη σύνδεση του 3G στην πλατεία Συντάγματος.

Το STOPCARTEL καταγγέλει την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας COSMOTE για φίμωση της διαδικτυακής τηλεόρασης STOPCARTEL TV και πρόκληση αδυναμίας εκπομπής εικόνας απο το κέντρο της πλατείας Συντάγματος όπου βρίσκεται απο τις 25 Μαίου το κινητό συνεργείο της....
μεταδίδοντας ΖΩΝΤΑΝΑ και καθημερινά τις εξελίξεις .

Απο τις 6 το απόγευμα της Κυριακής 26-6-11, μέχρι και σήμερα 27-6-11 μεσάνυχτα,και ανεξάρτητα με την παρουσία ικανου αριθμού πολιτών στην πλατεια Συντάγματος, η εταιρεία COSMOTE διέκοψε αφθαιρετα,παράνομα και καταχρηστικά την ασύρματη σύνδεση η οποία τα τελευταία 3 χρόνια χρησιμοποιοείται για τις ΖΩΝΤΑΝΕΣ συνδέσεις της διαδικτυακης τηλεόρασης των κινημάτων STOPCARTEL TV.

Το STOPCARTEL επικοινώνησε το πρωί της 27-6-11 με το γραφείο του Προέδρου της εταιρείας κ. Μιχάλη Τσαμάζ διαμαρτυρόμενο για την απαράδεκτη αυτή ενέργεια η οποία οδηγεί σε περιορισμό του δικαιώματος των πολιτών στην ελεύθερη πληροφόρηση και ζήτησε την αποκατάσταση της πλήρους λειτουργίας της υπηρεσίας 3G προς την διαδικτυακη του τηλεόραση στην πλατεία Συντάγματος.
Ακολούθησαν αποστολές των σχετικών ΦΑΞ και e-mail προς το γραφείο του κ Τσαμάζ.

Καταγγέλεται πρός τους πολίτες ότι η εταιρεία ,COSMOTE αγνόησε παρά τις παραπάνω ενέργειες ,σε πιθανή συνενόηση με την κυβέρνηση την νόμιμη απαίτηση του STOPCARTELσυνεχίζοντας για δεύτερη ημέρα την αποπειρα φίμωσής του χωρίς να παράσχει καμμία εξήγηση.
Εν όψει των λαικών κινητοποιήσεων της 28 και 29 Ιουνίου, καλείται τόσο η COSMOTE όπως και ο αρμόδιος υπουργός επικοινωνιών, οπως μεριμνήσουν για την άμεση αποκατάσταση της σύνδεσης 3G της διαδικτυακής τηλεόρασης STOPCARTEL προκειμένου να υπάρχει πλήρης διαδικτυακή τηλεοπτική κάλυψη των γεγονότων της πλατείας Συντάγματος κατα το διήμερο αυτό.

www.stopcartel.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου