Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΤΙΤΛΟΣ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΔΟΥΛΩΝ ΤΟΥΣ!


Είναι πραγματικά απίστευτο:Αντί να απολογούνται και να δικάζονται εκείνοι που οδήγησαν την Ελλάδα στην εξαθλίωση με το "πατριωτικό" Μνημόνιο,ζητάνε από τον Σαμαρά τα ρέστα,εκβιάζοντάς τον να αποδεχθεί μια νέα,χειρότερη έκδοσή του!

Και να πει κανείς ότι η Ν.Δ είναι κόμμα αντιευρωπαικό και σε περίπτωση που αναλάβει την εξουσία θα μας βγάλει από την Ε.Ε και το Ευρώ,όπως διαδίδουν κάποια εξαπτέρυγα;

Φυσικά δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο!Άλλωστε,ο ίδιος ο Σαμαράς πριν από ένα χρόνο το είχε δηλώσει ξεκάθαρα:

"Η Ελλάδα θα τηρήσει τις υπογραφές της".

Μετάφραση:Θα σας πληρώσουμε ό,τι μας δανείσατε,ξένοι τοκογλύφοι,ακόμα και τα...κερατιάτικα!

Επομένως:Γιατί αυτή η επίθεση στον Σαμαρά;

Πολύ απλά επειδή οι ξένοι δεν θέλουν απλώς τα λεφτά τους.ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ,ΓΙΑ Ν'ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΤΗΣ,ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ,ΣΕ ΕΞΕΤΕΥΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Αυτό φοβούνται από τον Σαμαρά:Πως θα επιχειρήσει να δώσει μερικές ανάσες στους άγρια φορολογούμενους Έλληνες,μην ξεχνώντας ταυτόχρονα και τις υποχρεώσεις που μας φόρτωσε ο Τζέφρυ!

Δεν θέλουν κανένα,έστω ίχνος ανάπτυξης οι ξένοι:Αν γίνει κάτι τέτοιο,ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ που τους έχουν υποσχεθεί οι γραικύλοι του Πασοκ και τα τσιράκια τους!

Εξάλλου,τι ζητάει ο Σαμαράς;

Μείωση του ΦΠΑ σε έναν ενιαίο συντελεστή 15%.Και χρήματα για ανάπτυξη.

Υπάρχει κανείς λογικός άνθρωπος που να διαφωνεί με τα παραπάνω;

Δηλαδή δεν βλέπουν ότι Η ΑΓΟΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ με τις απανωτές αυξήσεις του ΦΠΑ;

Δεν κατάλαβαν ακόμα πως όσο κι αν "τα παίρνουν" από εκεί,τα κρατικά έσοδα εμφανίζουν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ;

Δεν χρειάζονται οικονομικές γνώσεις για να διαπιστώσει κανείς τα παραπάνω!
 

Είναι πλέον πασιφανές,πως ο Γιωργάκης θέλει να εξαθλιώσει πλήρως τους Έλληνες,για να πραγματοποιήσει ευκολότερα ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑ,δηλαδή το μεγάλο ξεπούλημα!
Γι'αυτό και επιτίθενται στον Σαμαρά οι τοκογλύφοι και όχι γιατί φοβούνται πως θα χάσουν τα λεφτά τους!

Δεν τους ενδιαφέρουν όμως τα...κόκκαλα,ΑΛΛΑ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑ!

Εκείνα,υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μην ξεπουληθούν αν ελαφρύνουν λίγο η φορολογία,οι έκτακτες εισφορές και άλλοι όροι του Μνημονίου,που ποντάρουν ακριβώς στην οριστική εξαθλίωση του λαού!

Και για να τελειώνουμε με το παραμύθι του "κατηγορούμενου" Σαμαρά,ως υπεύθυνου (!!!) για την οικονομική διάλυση της χώρας:

Φανταστείτε να κυβερνούσε εκείνος και να είχε ψηφίσει ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ!

Το Πασοκ,εκτός του ότι θα το καταψήφιζε και θα έκαιγε καθημερινά την Αθήνα με "συνδικαλιστές" και λοιπούς παρακρατικούς "επαναστάτες",δεν πρόκειται να έδινε συναίνεση ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΕΤΥΧΕ!

Εδώ δεν συναίνεσε στα ελάχιστα μέτρα που ζητούσε ο Καραμανλής από το 2009 κι εκβίαζε με Εκλογές,τις οποίες τελικά πέτυχε!

Θα συναινούσε σε κάτι που ορθά προέβλεψε πως μας οδηγεί σε αποτυχία;

Ας τα σκεφτούν αυτά όχι μόνο τα πασοκολαμόγια,που διακρίνονται άλλωστε για την αλητεία τους,αλλά και κάποιοι "υπεύθυνοι πατριώτες",στους οποίους απευθύνουμε και την εξής ερώτηση:

Γνωρίζετε τι ποινή προβλέπεται σε στρατιωτικό που οδηγεί στην καταστροφή το στράτευμά του,με αλλεπάλληλες λανθασμένες αποφάσεις;

Ναι,πόλεμο έχουμε,αν δεν το έχετε καταλάβει!

Και για να σας...βοηθήσουμε:Σίγουρα όχι η συναίνεση!

Υ.Γ.Μάθαμε πως εναντίον του Σαμαρά τάχθηκε και ο Νίκος Αναστασιάδης,επικεφαλής της "κεντροδεξιάς" στην Κύπρο ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΝ!

Μετά από αυτό,μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως ο Αρχηγός της Ν.Δ βαδίζει σε καλό δρόμο!
http://feeds2.feedburner.com/blogspot/hellas-orthodoxy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου