Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2008

Απόλυτο ξεγύμνωμα της κυβέρνησης αυτό που έκαναν οι κτηνοτρόφοι να μοιράσουν γάλα-γιαούρτι

ΡΟΜΠΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

Η εικόνα αυτή είναι το ίδιο το κράτος. Χέρια απλωμένα."Σωτήρες" να μοιράζουν λίγο γάλα και γιαούρτι σε συνταξιούχους. Θα νομίζετε ότι είναι εικόνα από την λίστα του Σίντλερ. Όχι δεν είναι. Μιλάμε για το 2008. Σήμερα. Οι κτηνοτρόφοι από τη Βόρεια Ελλάδα συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι στο Λευκό Πύργο διαμαρτυρόμενοι για τις χαμηλές τιμές των προϊόντων τους, όπου μοίρασαν γάλα και γιαούρτι σε δεκάδες διερχόμενους, κυρίως ηλικιωμένους. Ρε παιδιά είναι η πρώτη φορά που επιτέλους ακούστηκε όσα λέμε εμείς και όλος ο κόσμος. Κάντε αυτό που έκαναν οι κτηνοτρόφοι. Μην διαμαρτύρεστε και πετάτε κάτω τα τρόφιμα όπως έκαναν κάποιοι μέχρι σήμερα.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ(ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ) από το να δείχνεις κτηνοτρόφους...

να μοιράζουν τρόφιμα λες και βρισκόμαστε σε κατάσταση...κραχ ή σε πόλεμο. Είναι ότι δεν θέλει να βλέπει στην τηλεόραση (ή το dvd) ο Καραμανλής. Το απόλυτο ξεγύμνωμα. Τεράστια μαγκιά των κτηνοτρόφων. Ανθρωπιά πάνω από όλα. Δεν τα πέταξαν τα μοίρασαν. Και οι άλλοι ας πίνουν το καφεδάκι τους στο Κολωνάκι με τις off shore
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Συντονιστικού Οργάνου του κλάδου, Δημήτρη Καμπούρη, οι κτηνοτρόφοι διαμαρτύρονται για τις χαμηλές τιμές των προϊόντων τους και ζητούν από τις γαλακτοβιομηχανίες καλύτερες τιμές και από την πολιτεία οικονομική ενίσχυση και αποζημιώσεις μέσω ΕΛΓΑ για την ξηρασία. Επίσης, ζητούν άμεση καταβολή της εξισωτικής αποζημίωσης, επιδότηση των ζωοτροφών και αύξηση τιμών κρέατος.

http://troktiko.blogspot.com/2008/10/blog-post_3110.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου