Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Ο Γιώργος Καπάλας τερμάτισε στην 7η θέση - μετά από μια πολύ άτυχη παρτίδα - κερδίζοντας $97.634!

Άτυχος και 7ος ο gkap13




Poker
Άτυχος και 7ος ο gkap13
Ελληνικός θρίαμβος στο Vegas!
Τα μυστικά της σωστής μπλόφας
Συνέντευξη του Γιώργου "gkap13" Καπάλα
Άρτσι Καράς, ο Έλληνας θρύλος

Σας είχαμε ενημερώσει με προηγούμενο άρθρο για την εκπληκτική πορεία του Γιώργου "gkap13" Καπάλα στο Event #51 Νο Limit Holdem του WSOP. Ο Γιώργος Καπάλας τερμάτισε στην 7η θέση - μετά από μια πολύ άτυχη παρτίδα - κερδίζοντας $97.634!

UPDATE 8:43. Άτυχος στάθηκε ο Γιώργος Καπάλας στο Final Table, καθώς έκανε raise πριν λίγα λεπτά κρατώντας Α-Κ με τον αντίπαλό του Λεβί να ανακοινώνει ρέστα. Ο gkap13 έκανε το call και είδε τον Λεβί να ανοίγει Κ-Q. Στο τραπεζι άνοιξαν Α-Q-4-Q-10, σε μια πολύ άτυχη στιγμή για τον Έλληνα παίκτη, ο οποίος έμεινε με 70Κ και αναγκάστηκε να παίξει ρέστα με J-7. Tα 7-7 του αντιπάλου του επικράτησαν και ο Γιώργος τερμάτισε στην 7η θέση για την οποία θα λάβει $97.634!

O Γιώργος Καπάλας, μέλος της Poker.gr Team, φάνηκε - λογικά - πολύ δυσαρεστημένος μόλις άνοιξε η ντάμα στο 4ο κοινό φύλλο, δηλώνοντας αμέσως μετά ότι ήταν η πρώτη φορά που έπαιζε τα ρέστα του για να παραμείνει στο τουρνούα, αυτές τις 3 ημέρες. Ερωτώμενος από τον σχολιαστή του τουρνουά για την παρτίδα που τον απέκλεισε, απάντησε αφοπλιστικά "That's Poker".

Πολλά συγχαρητήρια στον Γιώργο Καπάλα για τη μεγαλύτερη διάκριση που έχει σημειώσει ποτέ Έλληνας σε διεθνές τουρνουά και είμαστε σίγουροι ότι δεν θεωρείται άδικα, ένα πραγματικό ταλέντο με πολλά περιθώρια εξέλιξης. Το Pokercity θα βρίσκεται δίπλα στις προσπάθειες των Ελλήνων παικτών καθ'ολη τη διάρκεια του WSOP.

UPDATE 2:05 Ο Γιώργος με δηλώσεις του πριν την έναρξη της 3ης μέρας του Event έδειξε να απολαμβάνει το παιχνίδι: "Μέχρι τώρα δεν είχα κανένα άγχος, αντιμετώπιζα το τουρνουά αρκετά χαλαρά. Βέβαια, πλέον τα χρηματικά έπαθλα, έχουν αρχίσει και με αγχώνουν λιγάκι. Όποτε χρειάστηκε να παίξω μεγάλα pot πριν το flop, ήμουν μπροστά από τους αντιπάλους μου. Νομίζω ότι έχω παίξει αρκετά καλά συνολικά ως τώρα. Ηρεμία. Το Final Table είναι τόσο κόντα όσο και μακριά"...

Aν και μετά τις τελευταίες εξελίξεις το Final Table των 9 παικτών δεν είναι και τόσο μακριά πια! Αυτη τη στιγμή ο Γιώργος βρίσκεται στη δεύτερη θέση της κατάταξης με 1,62εκ. μάρκες, λίγο πίσω από τον Ντουράντ (1,81εκ), με τον οποίο μάλιστα μονομάχησε πριν από λίγο. Ο Γιώργος αύξησε το ποντάρισμα στις 53Κ, ο Ντουράντ έκανε raise στις 178Κ, με το Γιώργο να αναγκάζει τον αντίπαλό του να πετάξει τα φύλλα του, μετά από νέα ρελάνς στις 578Κ! Αργότερα μάθαμε ότι κρατούσε ΑΚ...

O Καπάλας βρίσκεται πολύ κοντά στο Final Table, ενώ έχει ήδη εξασφαλίσει έπαθλο ύψους $39.820! Υπενθυμίζουμε ότι 2781 παίκτες ξεκίνησαν το τουρνουά, ενώ άλλοι 2 Έλληνες, ο Δ.Χαρίλας και ο Γ.Μπουζαλάς μπήκαν στα χρηματικά έπαθλα κερδίζοντας από $3.264! To Pokercity.gr καλύπτει όλες τις εξελίξεις με συνεχή updates της δράσης. Να ευχηθούμε ακόμη καλύτερη συνέχεια στον Έλληνα παίκτη και γιατί όχι τον πρώτο ελληνικό τίτλο πόκερ στο World Series of Poker!

http://www.sport24.gr/

1 σχόλιο:

  1. καλησπέρα,

    σήμερα είδα για πρώτη φορά το blog σας.
    το βρήκα πολύ ενδιαφέρων και έσπευσα να γίνω και αναγνώστης του.

    εγώ έχω το http://www.johnpatrablog.blogspot.com/ .αν θέλετε ρίξτε του μια ματια και αν σας αρέσει γίνετε αναγνώστης του.

    καλό καλοκαίρι από τον johnpatra

    ΑπάντησηΔιαγραφή