Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

Η ...μετεξέλιξη του ΠΑΣΟΚ


Η επόμενη των εκλογών μπορεί να μην έχει καμία μεταβολή σε ότι έχει να κάνει με την Ευρωβουλή, καθώς φαντάζει αδύναμο να επικρατήσουν οι Σοσιαλιστές. Δεν προβλέπονται λοιπόν ισχυρές αναταράξεις σε ότι αφορά την διάταξή της.
Στο εσωτερικό όμως τις χώρας μας η ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να αποτελέσει την απαρχή εξελίξεων στο πολιτικό σκηνικό, καθώς και στο πεδίο των εκδοτικών και επιχειρηματικών συμφερόντων.

Ας ξεκινήσουμε από το εκδοτικό για να προχωρήσουμε στο πολιτικό. Άλλωστε αυτά στην σημερινή Ελλάδα είναι αλληλένδετα.
Κατ` αρχάς η παρατηρούμενη τις τελευταίες ημέρες περίεργη αλλαγή πλεύσης του «Ε.Τ.» , κατά κάποιους έχει την εξήγηση της.
Σύμφωνα με πληροφορίες συζητείται η πώληση της πάλαι ποτέ ναυαρχίδας του δεξιού χώρου.

Μάλιστα υπήρξε συνάντηση της Γιάννας και του Θόδωρου Αγγελόπουλου με τον κ.Λαυρεντιάδη, που έχει μπει για τα καλά στα ΜΜΕ (έχει αγοράσει την «Espresso», εκδίδει την «Σφήνα», πήρε τον FLASH, έχει πάρει πακέτα μετοχών σε κανάλια και εφημερίδες).

Συνδέστε τώρα τον κ. Λαυρεντιάδη , την πώληση της Νεοχημικής στην Carlyle Group, δηλαδή ... οικογένεια Bush, και θα οδηγηθείτε εκ του ασφαλούς στα συμπεράσματά σας. Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο δεν ευοδωθεί το deal, έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον για το συγκρότημα του «Ε.Τ.» και από τον κ. Ανδρέα Βγενόπουλο.

Όμως εξελίξεις, εκτός απροόπτου, θα έχουμε και στη πολιτική σκηνή αφού ο κ. Αλαφούζος επιδιώκει την παντρειά του τέκνου του (Οικολόγοι Πράσινοι του Τρεμόπουλου), με το ΠαΣοΚ.
Μην εκπλαγούμε εάν το παραδοσιακό ΠΑ.ΣΟ.Κ όπως το ξέραμε από την μεταπολίτευση μετονομαστεί σε ...ΠΑ.Σ.Ο.Κ (Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Οικολογικό Κίνημα).

Το σχέδιο του κ. Αλαφούζου και της Πρεσβείας,για το οποίο έχω γράψει εδώ και πολλούς μήνες (εδώ)και (εδώ), προβλέπει τώρα την συνεργασία των Οικολόγων του Τρεμόπουλου με το ΠαΣοΚ του κ. Παπανδρέου , για της επόμενες εθνικές εκλογές. Οι αγωγοί βλέπετε....

Άλλωστε είναι ολοφάνερη η ολόθερμη υποστήριξη του ΠαΣοΚ τον τελευταίο χρόνο από το «Σκάι» και η διαρκής υπονόμευση της ΝΔ του κ. Καραμανλή από την «Καθημερινή». Όλα προχωρούν βάσει οργανωμένου σχεδίου.

Οι δε φωνές απορίας των διαφόρων κεραμιδόγατων της δημοσιογραφίας τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τον Δούρειο Ίππο που ονομάζεται ..«Οικολόγοι Πράσινοι» είναι στα πλαίσια του ...ξεκαρφώματος.

Σας το έγραφα εδώ και 8-9 μήνες σχετικά με την υπόθεση των Οικολόγων του Τρεμόπουλου. Σας υπενθύμιζα ότι πάντα ένα άρθρο … «μιλάει» ! Πάντα έχει ένα… στόχο ! Τίποτα, μα τίποτα δεν γράφεται τυχαία !

http://politis-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου