Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Ο Γιώργος Καπάλας γράφει ιστορία για το ελληνικό πόκερ στο Λας Βέγκας!!


ο Γιώργος ΚάπαλαςΤη στιγμή που γράφουμε αυτή την είδηση ο Γιώργος Καπάλας γράφει ιστορία για το ελληνικό πόκερ στο Λας Βέγκας!! Ο gkap13 λίγο πριν την λήξη της Day 2 του event #51 $1.500 NL Hold’em του WSOP, είναι chip leader με 925.000 μάρκες !!!

Στο ίδιο event είχαμε και δύο ακόμη ελληνικά cashes! Ο Γιάννης Μπουζαλάς (Sharkastic1) τερμάτισε ΙΝ ΤΗΕ ΜΟΝΕΥ στην 144η θέση λαμβάνοντας χρηματικό έπαθλο $3.234, και ο Δημήτρης Χαρίλας στην 145η θέση με έπαθλο $3.264 !! Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στους δύο Έλληνες παίκτες για την μεγάλη τους επιτυχία.

Αυτή τη στιγμή όμως τα μάτια όλης της ελληνικής κοινότητας πόκερ είναι στραμμένα στην προσπάθεια του Γιώργου Καπάλα. Ένα βήμα πριν το final table, και με δεδομένη την μεγάλη του εμπειρία, το chip lead, και τις ικανότητές του, ο Γιώργος μας δίνει το δικαίωμα να ονειρευτούμε για πρώτη φορά ένα Ελληνικό WSOP bracelet !!

Από το ειδικό thread στο φόρουμ του Pokerland θα σας κρατάμε συνεχώς ενήμερους για την πορεία του gkap13.

Γιώργο οι ευχές όλων μας είναι δίπλα σου! Go go go !!!!

Να σημειώσουμε ότι ο Γιώργος Καπάλας βρίσκεται στο Λας Βέγκας με την αποστολή της Poker.gr Team, μαζί με τους Άκη Βεργίτση, Ανδρέα Χαλκιαδάκη και Μίλτο Κυριακίδη και όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες παρακάτω πραγματικά απολαμβάνουν την εμπειρία.


http://www.pokerland.gr

1 σχόλιο: