Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Ο ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΡΤ:"ΑΦΙΕΡΩΣΑΤΕ 50 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ 20 ΛΕΠΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,ΑΛΛΑ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ"!

 
Συγχαίρουμε τον Μιχελάκη γι'αυτή την παρέμβαση:Επιτέλους,δεν είναι δυνατόν οι δραστηριότητες του κόμματος ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ να παίζουν για δευτερόλεπτα,ενώ τα κομματοσκυλικά "ρεπορτάζ" του Πασοκ να καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος των "ειδήσεων" ΤΗΣ ΕΡΤ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!

Θέλετε να έχετε μια "Κρατική Τηλεόραση" πρασινοφρουρών;Με γεια σας και χαρά σας!ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ;

Βέβαια,το ίδιο ισχύει και ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΜΜΕ:Ο χρόνος που αφιερώνεται στη ΝΔ μετά βίας φτάνει το ένα λεπτό,με αποτέλεσμα ο κόσμος να νομίζει πως δεν ασκεί καμία αντιπολίτευση!Αντίθετα,τηλεμαιντανοί μικρών κομμάτων παρελαύνουν συνεχώς στους "έγκυρους" τηλεπαρουσιαστές και μας φλομώνουν με τις "σοβαρές" μπούρδες τους,ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΤΟΥ ΕΣΡ,ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΣΟΣΤΟ!

Εκεί στη ΝΔ,καλά θα κάνετε να καταλάβετε πως ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ:Καταγγείλετε την μεροληπτική τους στάση ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ!

Αποχωρήστε από τα τηλεπαράθυρα εντελώς και μην εξαρτάστε από αυτά τα άθλια υποκείμενα:Ακόμα δεν καταλάβατε πως ο Ελληνικός λαός σκυλοβρίζει τους τηλεμαιντανούς;Μόνο κακό κάνει η έκθεσή σας στα τσοντοκάναλα!

Το σημαντικότερο:Αξιοποιείστε την πληροφορία και ενημέρωση που παρέχεται μέσω Διαδικτύου.Τα κατεστημένα μέσα τελείωσαν κι όποιος δεν το κατάλαβε ακόμα,είναι άξιος της μοίρας του!
http://feeds2.feedburner.com/blogspot/hellas-orthodoxy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου