Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Exουν πάθει την πλάκα τους απο τώρα και πριν το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ μαθευτεί πανελληνίως. Οι αριστεροί άπλυτοι(χαφιέδες) σε συνεργασία με την κρατική ασφάλεια (λέγε την “κλαδική πασόκ”) ονόμασαν το “ΠΑΤΡ.Μέτωπο” σε “χρυσή αυγή”!!!χα,χα,χα!!! Ο πανικός τους δεν περιγράφεται …

Kάθε μέρα που περνά σ΄αυτή τη δοίσμηρη πατρίδα, ο κόσμος το εμπαιδώνει καλύτερα, πως:   Κανένα απο τα υπάρχοντα 5-6 πολιτικά κόμματα σε βουλή κι ευρωβουλή δεν είναι ικανά να εκφράσουν τις προσδοκίες του έλληνα και της ελληνίδας και ότι απλά θέλουν να κυβερνήσουν για να κονομήσουν και να λύσουν τα  όποια υπαρξιακά,  οικονομικά  τους  και ΜΟΝΟΝ προβλήματα, σε βάρος πάντα του ελληνικού λαού !

Σήμερα αυτό ακριβώς το διαπιστώσαμε και μεις με τα ίδια μας τ’ αυτιά και τα μάτια μας και μάλιστα κρατήσαμε και τα πειστήρια τα οποία εν καιρώ  θα τα παρουσιάσουμε στο διαδίκτυο.  Συνεργάτες του BLOG   είδαν  κι άκουσαν σήμερα  σ’ ανύποπτο χρόνο και χώρο (σε κεντρικά καφέ της πόλης μας) στρατολογημένους ψευτοαριστερούς χαφιέδες και ρεμάλια της κοινωνίας  (σαν κι αυτούς που γυρνάν μέρα νύχτα και σχίζουν τις αφίσες των άλλων) να καταδίδουν με άθλια προπαγάνδα και χαφιεδισμό πεζοδρομίου την έλευση του ολιγομελούς κλιμακίου του πολιτ. κόμματος πλέον “ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ”, (και το αποκαλούσαν δήθεν παρακλάδι χρυσαυγητών!!!) σε ποιούς λέτε;  Σε ανθρώπους  της κρατικής  ασφάλειας και της ΕΥΠ. !!!  Ναι όπως το διαβάζετε !!!  Η   Αριστερά  στις μέρες μας, αυτή που  θέλει να κυβερνήσει τον τόπο  (τρομάρα της) , συνδιαλέγεται και συναλλάσεται με ανθρώπους της κρατικής ασφάλειας. Δηλαδή με λίγα λόγια αυτοί που στον κόσμο θέλουν να φαίνονται οτι είναι οι λαϊκοί αγωνιστές, αυτοί οι ίδιοι στην ουσία αποδεικνύονται  και οι αρχιρουφιάνοι του Κράτους που στην προκειμένη περίπτωση είναι ένα Δ.Ν.Τ.ικό,  πολυεθνικό, αντιλαϊκό και φασιστικό πασόκ !!!  Να  τους χαιρόμαστε ….  και βέβαια  στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν γίνουν,  οι κύριοι αυτοί θα  ψάχνουν να δουν τι έφταιξε και σκορπίστηκαν στους χίλους ανεμους !!!

Λεβέντες της  Αριστεράς (που ανάθεμα κι αν ξέρετε τι σημαίνει “αριστερά”,   αλλά για το  τι σημαίνει “αριστερή τσέπη” αυτήν την ξέρετε ), αν νομίζετε πως με τον τρόπο που κινείστε οφελείτε τους εαυτούς σας και το  κόμμα σας,   ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ   το  παραμυθάκι σας …  Ο ελληνικός λαός δεν μασάει, ούτε απο απειλές, ούτε απο τραμπουκισμούς, αλλά ούτε κι απο ξεπερασμένους  από αλήστου μνήμης εποχές, χαφιεδισμούς !!!

Για τους νέους φίλους αναγνώστες μας που δεν ξέρουν κάτι για το  “ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ  ΜΕΤΩΠΟ” ,  ας κάνουν το κόπο μ’ ένα κλικ  ΕΔΩ , να ενημερωθούν απ’ την  ιστοσελίδα του!

Τελικά αποδεικνύεται πως  ο   “αριστερός”  όταν ακούει ελληνική φράση που περιέχει λέξη “πατρίδα”  ή  και παράγωγα αυτής, σεληνιάζεται και δεν ξέρει τι κάνει και πως συμπεριφέρεται …!!!

Οσο  για τους επαγγελματίες   “ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ” ;  την καλύτερη εξήγηση γι’ αυτούς  δίνει ο συνεργάτης του Blog   ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  ΤΡΑΪΑΝΟΥ ,   ΕΔΩ

KI    EΔΩ    Η  ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΗ  ΕΠΙΣΚΕΨΗ  ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΟΥ “ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΠΕΤΩΠΟΥ” ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ.
http://cretanpatriot.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου