Σάββατο 2 Απριλίου 2011

"ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ" Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΠΟΥ ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΣΤΑ WIKILEAKS - ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΥΣ!


Μετά την εκλογική ήττα της ΝΔ στις εκλογές του Οκτωβρίου 2009, η πρεσβεία της Αθήνας στέλνει το τηλεγράφημα 09ATHENS1587 στο οποίο περιγράφει πως διαμορφώνεται το σκηνικό στη ΝΔ και ποιοι είναι οι νέοι υποψήφιοι για την προεδρία του κόμματος. Ο πρέσβης δίνει τα βιογραφικά στοιχεία αλλά και σχολιάζει τον Αντώνη Σαμαρά, την Ντόρα Μπακογιάννη, τον Δημήτρη Αβραμόπουλο και τον Παναγιώτη Ψωμιάδη.

« Ο συμβατικός τρόπος σκέψης λέει ότι ο περιορισμένος χρόνος προς την εκλογή είναι προς όφελος της κας Μπακογιάννη, λόγω των δεσμών της με τα μίντια και την υποστήριξη των φατριών που έχτισε επί χρόνια. Άλλοι όμως παράγοντες συγκλίνουν ότι η κούρσα μπορεί να εξελιχθεί εναντίον της. Οι υποστηρικτές της ΝΔ είδαν την απήχηση του κόμματος τους να συρρικνώνεται, ενώ το ακροδεξιό ΛΑΟΣ κέρδισε από τις απώλειες της. Πολλά μέλη του κόμματος μπορεί να οδηγηθούν στη σκέψη ότι ένας εθνικιστής όπως ο Σαμαράς μπορεί να προστατεύσει καλύτερα από τη δεξιά πλευροκόπηση. Ίσως ακόμη πιο σημαντική είναι η δυναμική αλληλοεξόντωσης εντός της ΝΔ. …καθώς η δυναστεία Μητσοτάκη υπήρξε ανταγωνιστική με την αντίστοιχη Καραμανλική. Πολλοί οπαδοί του Καραμανλή είναι πρόθυμοι να υποστηρίξουν μια εναλλακτική πρόταση για το κόμμα κόντρα στην οικογένεια Μητσοτάκη. Οι δημοσκοπήσεις στο τέλος Οκτώβρη δείχνουν ότι η κα Μπακογιάννη δεν θα έχει την απόλυτη πλειοψηφία στον πρώτο γύρο και ο επαναληπτικός πιθανόν να δώσει τη δυνατότητα στους αντιπάλους της να συνασπισθούν εναντίον της….»

ΑΡΧΙΚΗ ΠΗΓΗ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ.
Ώστε...εθνικιστής ο Σαμαράς!

Εκείνος που οι γνωστοί λασπολόγοι παρουσιάζουν ως...αμερικανόφιλο και υπονομευτή του Καραμανλή!

Ο χαρακτηρισμός που του δίνουν οι αμερικάνοι ως "Nationalist",είναι η καλύτερη απάντηση στα διάφορα παπαγαλάκια!

Βέβαια,για να είμαστε δίκαιοι,δεν πιστεύουμε πως ο Σαμαράς είναι εθνικιστής με την πραγματική έννοια της λέξης,αλλά ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ!

Το συγκεκριμένο τηλεγράφημα αποκρύπτεται επιμελώς από τους...χονδρέμπορες του πατριωτισμού,επειδή θα χάσουν το...ψωμί τους!

Ναι,είναι ακριβώς οι ίδιοι ΠΟΥ ΔΙΑΛΑΛΟΥΝ ΔΕΞΙΑ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΚΑΙ "ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ" ΓΙΑ ΓΚΑΛΟΠ!

Αλήθεια,με αυτό το θέμα τι γίνεται;Είναι φυσιολογικό Αρχηγός κόμματος να διατυμπανίζει και να διαφημίζει τα κολλητηλίκια του με την αμαρτωλή Πρεσβεία;ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ;

Υπάρχει βέβαια κι ο αντίλογος,πως βρήκε και τα κάνει,αφού ο κομματικός στρατός θα σταθεί σούζα,ακόμα κι αν τους πει πως είναι...πράκτορας της Μοσάντ:Σωστό κι αυτό!

http://feeds2.feedburner.com/blogspot/hellas-orthodoxy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου