Τρίτη, 12 Απριλίου 2011

"ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ Η ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ":ΤΟΥ...ΞΕΦΥΓΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ!


Ρουκέτα εξαπέλυσε πριν λίγο στη Βουλή ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης στη συζήτηση για τα ομόλογα.
Τι είπε; «Εάν η χώρα δε σταθεί όρθια αυτό το διάστημα, κι αν οι βλακείες περί κυβερνήσεων προσωπικοτήτων, τεχνοκρατών, όλα αυτά που στο λαό καθημερινά εντυπώνουν στη συνείδηση, καταλαβαίνετε μία κατάρρευση της οικονομίας, θα είναι κατάρρευση της χώρας. Και δεν είμαι κανένας εθνικιστής όπως μου έλεγαν από την αμερικάνικη πρεσβεία, στο CBS, ότι ηγούμαι των εθνικιστών του ΠΑΣΟΚ,
αλλά η Θράκη και το Αιγαίο δεν μπορούν να υπερασπιστούν από μία χώρα που είναι υπό κατάρρευση! Θα σημαίνει εθνική τραγωδία εάν όλοι αντί να είναι όπως είπα «τρεις λαλούν και δυο χορεύουν», αν όλοι δεν καταλάβουμε και ομαδικά και ατομικά κυρίως την ευθύνη».
ΠΗΓΗ.


Αυτά που γίνονται τις τελευταίες δύο ημέρες στο Πασοκ,υπό άλλες συνθήκες θα είχαν προκαλέσει την πτώση της Κυβέρνησης!Όμως,το σιωπητήριο των διαπλεκόμενων Μμε έχει ως αποτέλεσμα ο ελληνικός λαός να μην ξέρει τι του γίνεται,αφού δυστυχώς ακόμα περιμένει από τους Χατζηνικολαυτιάδες να τον "ενημερώσουν"!

Τι μας λέει λοιπόν ο Κακλαμάνης,ως άλλη...Κασσάνδρα;Πως ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΝ ΔΕΝ...ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!!!


Πρόκειται για έναν ΩΜΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ προς όσους Βουλευτές του Πασοκ σκέφτονται την ανταρσύα και κυρίως,ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΩΣ,ΕΙΤΕ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ,ΕΙΤΕ ΧΑΝΟΥΜΕ ΕΔΑΦΗ!

Να λοιπόν τι εννοούσε ο Τζέφρυ όταν μίλαγε για "περιορισμό της Εθνικής μας Κυριαρχίας"!


ΑΛΗΘΕΙΑ,ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΝΤΑΒΑΤΖΗ ΣΟΡΟΣ;

Γιατί τα πράσινα παπαγαλάκια πάνε να μας την παρουσιάσουν ως μια...εθιμοτυπική και "τυχαία" συνάντηση!


ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΨΙΘΥΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ Πασοκ!

Επειδή πάντως το...έχουμε ξαναδεί το έργο,περιμένουμε από όσους Βουλευτές του Πασοκ έχουν ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ,να πράξουν το χρέος τους ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!


Διαφορετική,ισχύει η λαική παροιμία "ΑΚΡΙΒΟΙ ΣΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΦΤΗΝΟΙ ΣΤ'ΑΛΕΥΡΙ"!

http://feeds2.feedburner.com/blogspot/hellas-orthodoxy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου