Δευτέρα 21 Απριλίου 2008

ΔΩΡΕΑΝ προληπτικές εξετάσεις θα παρέχει η ΠΡΟΛΗΨΗ-ΥΓΕΙΑ 2008 σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας.


Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το 3ο Συνέδριο - Έκθεση ΠΡΟΛΗΨΗ-ΥΓΕΙΑ2008 θα διεξαχθεί την Παρασκευή 23 εώς την Κυριακή 25 Μαϊου του 2008 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και θα είναι ανοικτό προς το ευρύ κοινό.

Με σύμμαχο την επιτυχία και την εμπειρία των 2 προηγούμενων εκδηλώσεων προχωρούμε και φέτος στην διοργάνωση της διοργάνωσης του ΠΡΟΛΗΨΗ-ΥΓΕΙΑ 2008, η οποία έχει καθιερωθεί πλέον ως ετήσιος θεσμός που καλύπτει την ανάγκη για έγκυρη και άμεση ενημέρωση προς το ευρύ κοινό.
Η ανάγκη ενημέρωσης σε ανθρώπους με ουσιαστικό ενδιαφέρον σε θέματα Υγείας, που όμως είτε δεν έχουν πρόσβαση είτε δεν γνωρίζουν πού να απευθυνθούν, είναι μεγάλη και καθιστά την διοργάνωση ΠΡΟΛΗΨΗ-ΥΓΕΙΑ2008 ένα απαραίτητο εργαλείο, για την επικοινωνία όλων των ενδιαφερομένων με τους πλέον καταξιωμένους επιστήμονες και με τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της Υγείας.

Η ΠΡΟΛΗΨΗ-ΥΓΕΙΑ 2008 περιλαμβάνει ένα πληρέστατο συνεδριακό πρόγραμμα επιμόρφωσης για τα πλέον ενδιαφέροντα και σύγχρονα θέματα υγείας. Κάθε μια από τις περίπου 30 ομιλίες θα έχει τη μορφή μιας αρχικής εισήγησης, από έγκριτους επιστήμονες, ακολουθούμενη από συζήτηση με τους συμμετέχοντες.

Επιπλέον,η ΠΡΟΛΗΨΗ-ΥΓΕΙΑ 2008, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, θα παρέχει ΔΩΡΕΑΝ προληπτικές εξετάσεις για τηνΌραση, την Ακοή, την Υπέρταση, τον Καρκίνο του Μαστού,τη Μνήμη, το Παιδικό Άσθμα, την Παιδική Παχυσαρκία , τον Παιδικό Διαβήτηκ.α.

Οι επισκέπτες θα μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν σεμινάρια Καρδιοαναπνευστικής Ανάνηψης, Ανώδυνου Τοκετού, ΑσφαλούςΟδήγησης και Πρώτων Βοηθειών σε Αθλητικές Κακώσεις.

Σε ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα, θα υπάρχει ενημέρωση από Διαιτολόγους , θα παρέχονται συμβουλές αντισύλληψης, οδηγίες διακοπής του καπνίσματος και άλλες συμβουλευτικές υπηρεσίες από ειδικούς.

Τέλος την Παρασκευή 23 Μαΐου θα υπάρξει ενημέρωση σε μαθητές για θέματα Σεξουαλικής Αγωγής, Υγιεινής Διατροφής, Κυκλοφοριακής ΑγωγήςκαιΕξάρτησης από Ηλεκτρονικά παιχνίδια και από το Διαδίκτυο.

Στην εκδήλωση, η οποία έχει motto «Ενημέρωση για Καλύτερη Ποιότητα Ζωής» θα συμμετέχουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο της υγείας, ,καθώς επίσης και οργανισμοί και φορείς του δημοσίου, ασφαλιστικά ταμεία, ιατρικοί σύλλογοι, σύλλογοι ασθενών, ιατρικές εταιρείες, πανεπιστημιακά ιδρύματα, ερευνητικά κέντρα κ.λπ.
Με τιμή σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο 3ο Συνέδριο-Έκθεση ΠΡΟΛΗΨΗ-ΥΓΕΙΑ2008, τον μοναδικό και πρωτοποριακό θεσμό άμεσης ενημέρωσης σε θέματα Υγείας που διοργανώνεται στην χώρα μας.

Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΥΓΕΙΑ 2008 τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, όπως και του Σ.Φ.Ε.Ε. (Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος).



Δηλώστε συμμετοχή για τις δωρεάν προληπτικές εξετάσεις πατώντας εδώ



Πηγή http://www.prolipsi-igia.gr



ΥΓ

Παρακαλώ όλους τους blogger να το κάνουν γνωστό ώστε να συνεισφέρουμε και εμείς στην Υγεία των συμπολιτών μας. Έμμεσα θα σώσουμε ζωές.Σκεφτείτε το....


liondani

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου