Τετάρτη 30 Απριλίου 2008

"Πυρπόλησαν" το Ταμείο Πυροπλήκτων...

Το μετανομάζουν για να μπορεί το αδηφάγο κράτος να βάλει χέρι στα συγκεντρωμένα εκατομμύρια και να τα διαθέσει όπως γουστάρει!! Θέλω τα χρήματά μου πίσω.....
Γράφει ο ΣταύροςΤάμις
.
ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ:
ΣΗΜΕΡΑ 30 -4-08 ακουσα στη πρωϊνη εκπομπη "Καλημερα Ελλαδα" ότι τα ποσα που ειχαν συγκεντρωθει για τις αναγκες των πυροπαθων συνανθρωπων μας ΔΕΝ δοθηκαν σε εκεινους (σκόμα...) γιατι διατεθηκαν αλλου, όπως για ΤΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ... ΔΑΣΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ(!!!) που ηταν απλήρωτοι μερικους μηνες!!!
Μαλιστα το ταμειο αρωγης πυροπαθων στο οποιο (όπως ακουσα απο τον ιδιο) προεδρος ειναι ο καθ' ολα αξιος και τιμιος κ. Μολυβιατης, μετονομάστηκε σε ταμειο αντιμετώπισης ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ (ή καπως έτσι) για να ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ αλλα παντως ΟΧΙ στους πυροπαθεις, για τους οποιους και δημιουργηθηκε αρχικα!!
Κύριε Πρόεδρε της Ελληνικης Βουλής: Αυτα τα χρηματα, προσωπικα τουλάχιστον, τα έδωσα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ για να πάνε στα ΧΕΡΙΑ των συνανθρώπων μας που ΚΑΗΚΑΝ τα σπιτια τους, τα χωραφια τους, τα ζωα τους, η ΖΩΗ τους ΟΛΗ, δεν τα έδωσα για να καλυφτουν οι (ΑΙΩΝΙΕΣ) αναγκες του (ΑΔΗΦΑΓΟΥ) κρατους για να πληρώσει μισθοδοσιες υπαλληλων του!!!!!
Αυτο που έγινε το θεωρώ τουλαχιστον ΑΤΙΜΟ!!!!! Τα χρηματα αυτα ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, αλλα στους συνανθρωπους μας.
Εαν το κρατος ειναι τοσο ΠΟΥΣΤΙΚΟ που ουτε το ιδιο βοηθαει τους εχοντας αναγκη, αλλα ουτε και τη προσφερομενη βοηθεια αφηνει να διατεθει εκεί που πρέπει και εαν μέχρι τέλους Μαϊου δεν έχει δωσει ΟΛΑ τα χρηματα στους πυροπληκτους, τοτε, προσωπικα τουλάχιστον, ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ, (έχω ακόμα την τραπεζικη αποδειξη καταθεσης τους) και το ιδιο καλώ να κάνουν και ολους τους άλλους που έδωσαν και αλλη φορα σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ τηλεμαραθώνιο για ο,τιδηποτε αναγκη, απλά θα ΚΛΕΙΝΩ την τηλεοραση και δεν προκειται να ξαναδωσω ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΕΝΤΣ!
Μηπως αυτό θα θέλατε σε τελευταια αναλυση;...
Τα σχολια δικα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου