Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2008

Ένα μπράβο και μια πρόκληση...

Γράφει ο Χρήστος Λουτράδης
. .
Ειναι ορισμένες μέρες που σε κάνουν να συνειδητοποιείς οτι οι θεσμοί κρίνονται καθημερίνα απο τον αγώνα και τις αντιστάσεις του απλού λειτουργού , κρίνονται απο την δύναμη ψυχής που ο λειουργός έχει να για αντισταθεί σε ενα σύστημα παρα-εξουσίας που τον απειλεί με την θεσμική και οργανική του εξόντωση.
Η απόφαση της δικαιοσύνης για τον κ. Κεφαλογιάννη δεν δείχνει μονο τον μοναδικό σκοπό που υπηρέτησε με την άνοδο της στην εξουσία η Νέα Δημοκρατία , την θέσπιση ενός μηχανισμού ικανοποιήσης των παρανομιών ,των απωθημένων και της δίψας των στελεχών της Δεξιάς για λίγη δόξα ,πολυ διαπλοκή και ψευδαίσθηση παντοδυναμίας.
Φανερώνει και αναδεικνύει με τρανταχτό τρόπο οτι η διαπλοκή των εξουσιών , το παρα-κρατικό σύστημα ανταλλαγης και αλλλό-εξυπηρετήσεων που θυμίζει σε ορισμένες του εκφάνσεις το μετα-εμφυλιακό κράτος οχι μόνο δεν ειναι ανίκητα αλλά ειναι και πλήρως ευάλωτα γιατί εμπεριέχουν στον πυρήνα τους το σπέρμα της πτώσης τους. Την ελλειψη ηθικής.
ΥΓ με ενδιαφέρον περιμένω να δω ποια ΜΜΕ θα τολμήσουν να ξεπέρασουν τον διαπλεκόμενο ευατό τους και τις εξαρτήσεις του και θα παρουσιάσουν το θέμα Κεφαλογιάνη στις διαστάσεις του.

http://press-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου