Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2008

Θερμή υποδοχή για την «χρυσή» ελληνική παραολυμπιακή ομάδα από το Πεκίνο

Επέστρεψε το μεσημέρι στη χώρα μας η ελληνική αποστολή στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, με τους αθλητές και τις αθλήτριές μας να μεταφέρουν στις αποσκευές τους 24 μετάλλια (5 χρυσά, 9 αργυρά, 10 χάλκινα), που αποτελεί την καλύτερη συγκομιδή της Ελλάδας στην ιστορία της διοργάνωσης.

Στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» διοργανώθηκε τελετή υποδοχής, παρόντος του υφυπουργού Πολιτισμού, αρμόδιου για θέματα Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη, ο οποίος βράβευσε τον Χαράλαμπο Ταϊγανίδη, καθώς και του γενικού γραμματέα Αθλητισμού, Σταύρου Δουβή, ο οποίος βράβευσε την Ανθή Καραγιάννη.

Απευθυνόμενος στα μέλη της ελληνικής αποστολής, ο Γιάννης Ιωαννίδης τόνισε: «Μιλήσατε με έργα. Κάνατε την Ελλάδα υπερήφανη. Είστε η περίτρανη απόδειξη ότι οι επιτυχίες είναι εφικτό να κατακτηθούν μόνο με τον κόπο, τον ιδρώτα και το μόχθο. Μας συγκινήσατε βαθιά και σας ευχαριστούμε μέσα από την ψυχή μας. Σας εύχομαι ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον. Αποδείξατε με την αξία σας, ότι μία μικρή χώρα όπως η Ελλάδα, μπορεί να ανέβει τόσο ψηλά».

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου