Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Ανακοινώθηκε η επιβολή της "κάρτας συναλλαγών"- Η τελική πρόβα πριν απο την "Κάρτα του Πολίτη"

Αυτοί  "βιάζονται" και χτίζουν με ταχύτατους ρυθμούς την ηλεκτρονική φυλακή   στην οποία θα μας αναγκάσουν  να μπούμε αφού  αφήσουμε στην "πύλη"   την  ελπίδα της Ανάστασης και την ελευθερία  μας.

Θα δεχτούμε  να γίνουμε  μια θλιβερή πορεία κρατουμένων ή  θα αντιδράσουμε  αρνούμενοι να παραλάβουμε  είτε την "Κάρτα συναλλαγών" είτε την "Κάρτα του Πολίτη";

Το άν υπάρχει στην αρχική έκδοση ο  δυσώνυμος αριθμός δεν έχει καμία σημασία αφού όπως λένε οι ειδικοί  αυτό μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή στο μέλλον ,όμως τα  Θεόσδοτα δώρα της ελευθερίας  και του αυτεξούσιου   θα τα παραδώσουμε  με την παραλαβή της.




Δεν ήταν "κεραυνός εν αιθρία"  η χθεσινή ανακοίνωση της κυβέρνησης  που αφορούσε την δικτατορική επιβολή της  "Κάρτας συναλλαγών". 
Εδώ και μήνες  καταγγέλουμε  τα σχέδια των εργολάβων της παγκόσμιας κυβέρνησης  που στοχεύουν  στην  υποδούλωση του Ελληνικού λαού σε μία σύγχρονη "δικτατορία της κάρτας" ή όπως δηλώνει  ο κ. Παπανδρέου μιας  παγκόσμιας ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.
Όταν ξεκίνησε αυτός ο αγώνας για την συλλογή  υπογραφών  εναντίον της "Κάρτας του Πολίτη"  ο π. Σαράντης  και η Πρωτοβουλία Αντιρρησιών Ορθόδοξης Συνείδησης είχαν  ήδη αναφερθεί σε αυτην την "προπαρασκευαστική" κάρτα , που τότε την  λέγαμε "κάρτα του πελάτη", και στις τότε κυβερνητικές δηλώσεις για μαζική barcodικωποίηση των πολιτών που θα την παραλάβουν υποχρεωτικά.
Η προθέσεις  της  εντολοδόχου κυβέρνησης  και οι  δημοκρατικές της "ευαισθησίες"  είναι πλέον φανερές και με δυσκολία επικαλύπτονται απο τα επικοινωνικά τερτίπια των  τελάληδων της "Νέας Τάξης Πραγμάτων".
Ο "τέταρτος δρόμος"  στον οποίο μας σπρώχνει ο  εντολοδόχος  έπαρχος  της παγκόσμιας κυβέρνησης, είναι γεμάτος  παγίδες και   λαοκτόνα  αγκάθια.Και δεν θα μπορούσε να πράξει αλλιώς αφού πρωθυπουργεύει  σε μία κυβέρνηση, η οποία πραξικοπηματικά μετέτρεψε το πολιτειακό μας σύστημα σε ένα καθεστώς αποικιακού  τύπου, τα χαρακτηριστικά  μάλιστα του οποίου, τα ορίζουν ανά τρίμηνο ξένοι  "αρμοστές".
Δείτε λοιπόν πως θα εφαρμόσει σήμερα  το προεκλογικό του  σλόγκαν  "σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα" ο κ. Παπανδρέου .
Αποφασίσθηκε   ότι απο το 2011  θα μπούν τα φορολογικά ζητήματα σε μία "νέα τάξη".
Αν π.χ  διαπιστωθεί ότι  κάποιος  πολίτης δεν απέδωσε φόρους  3000 ευρώ ,εκτός των άλλων  (πρόστιμα ,αποκλεισμός απο  τράπεζες ,δικαιοπραξίες  κλπ) θα φυλακίζεται μέχρι και  1 χρόνο!Αν  η φοροδιαφυγή  είναι πάνω απο 75.000 ευρώ τότε θεωρητικά θα  φυλακίζεται  μέχρι 10 έτη!
Είναι αυτονόητο, ότι δεν είμαστε εναντίον  της καταπολέμησης της φοροδιαφυγής, ειδικά όταν αυτή αφορά   τράπεζες , τηλεοπτικούς΄σταθμούς ,εκδοτικά συγκροτήματα, πολυεθνικές  εταιρείες  ,καρτέλ πετρελαίου και  κάθε είδους διαπλεκόμενο με την  εξουσία   "νομικό πρόσωπο".
Όμως η  εμπειρία  ειδικά του τελευταίου χρόνου,μας απέδειξε ότι ποτέ κανένας "ισχυρός" δεν βρέθηκε ούτε καν σε εδώλιο κατηγορουμένου  εξεταζόμενος  για τις κλοπές  και τις ρεμούλες που έκανε  εις βάρος του Ελληνικού λαού .
Πρόσφατα μάλιστα γνωστότατος  λαϊκός τραγουδιστής και σύζυγος   υπουργού (τέως)  της κυβέρνησης Παπανδρέου, απεδείχθη ότι  είχε  φοροδιαφύγει όσο όλοι μαζί οι μικρομεσαίοι φοροφυγάδες της Ελλάδας, και όμως αυτός ο κύριος  σήμερα βρίσκεται υπο το καθεστώς  μιας ....φορολογικής ρύθμισης.Ούτε λόγος βεβαίως για τους μεγαλους καρχαρίες των  τηλεοπτικών καναλιών  που όχι μόνο δεν ρύθμισαν τα χρέη τους  προς το δημόσιο άλλα τους χαρίστηκαν και μερικά δισεκατομύρια εισφορές προς το ΙΚΑ κ.α.
Αυτή είναι λοιπόν η πρακτική εφαρμογή των νόμων,  τις συνέπειες της οποίας τις βιώνει σήμερα πολύ σκληρά  ο Ελληνικός  λαός.
Τι θα αλλάξει αύριο;
Για αυτούς που  εκπαιδεύτηκαν  να  καλύπτουν  τις βρωμιές τους με τα κυβερνητικά  και τα  τραπεζικά  αποσμητικά και γενικά για όσους έχουν πουλήσει  την ψυχή τους στο διάβολο ,το αύριο θα είναι ακριβώς όπως το σήμερα.Κέρδος ,ρεμούλα,απανθρωπιά και βαρβαρότητα .
Αντιθέτως για την συντριπτική πλειοψηφία του  Ελληνικού λαού  το  μέλλον  προβλέπεται μαύρο.
Ο Έλληνας πολίτης   εκτός του ότι θα κινδυνεύει να  μπεί στη φυλακή γιατί δεν κατάφερε να πληρώσει  χρέος στο δημόσιο ίσο με την αξία της κολώνιας  ενός τραπεζίτη ή με το σακάκι ενός υπουργού, θα πρέπει να παραλάβει και την  πρώτη ηλεκτρονική χειροπέδα δηλαδή την "ηλεκτρονική κάρτα συναλλαγών"  στην οποία θα καταγράφονται όλες οι  οικονομικές του  συναλλαγές καθώς επίσης τα χρέη του  και οι απαιτήσεις  του δημοσίου. 
Δηλαδή σαν να λέμε ότι  χωρίς αυτήν  δεν θα μπορεί ούτε να αγοράσεις ούτε να πουλήσεις   τίποτα.
Αν και αυτό δεν αναγνωρίζεται ως  "σημείο των καιρών" ή  αν δεν θυμίζει τίποτα σε αυτούς που  λοιδορούν και χλευάζουν  τον π. Σαράντη ,την "Πρωτοβουλία Αντιρρησιών Ορθόδοξης Συνείδησης" και όλους όσους  εναντιώνονται σε αυτήν την  δαιμονοποίηση  της κοινωνίας ,τότε  μάλλον  θα πρέπει  να ζητήσουμε άσυλο στο "Δαφνί" ,όπως  επικριτικά και χοντροκομένα  συνέστησε ο  Σεβ. Ιωαννουπόλεως προ ημερών σε συνέντευξή του.
Η κάρτα αυτή  όπως και αργότερα η "Κάρτα του Πολίτη",θα είναι εφοδιασμένη με ένα microchip πιθανόν  τεχνολογίας RFID (δηλαδή ανιχνεύσιμο και αναγνωρίσιμο απο απόσταση) και φυσικά πλήρως  διασυνδεδεμένη με τις βάσεις δεδομένων του υπ. οικονομικών και  πιθανότατα με εκείνες των περισσοτέρων τραπεζών!
Μάλιστα  καλά διάβασατε.
Θα υπάρχει διασύνδεση (εκτός της  ήδη υπάρχουσας  υπόγειας διαπλοκής) μεταξύ των βάσεων δεδομένων του κράτους και των Β.Δ  των τραπεζών. 
Αυτό  θα το αξιολογούσαμε ώς μία κακοπροαίρετη "υπερβολή"  ή "φήμη", αν  δεν είχε προϋπάρξει η κοινή σύσκεψη  των εκπροσώπων του υπ. οικονομικών και των τραπεζιτών  στην οποία συζητήθηκαν ακριβώς τα θέματα της "Κάρτας συναλλαγών" ,της "Κάρτας του Πολίτη" και γενικά  των   εφαρμογών  της ηλεκτρονικής  διακυβέρνησης (δικτατορίας).
Αυτούς  λοιπόν τους τραπεζίτες που κερδοσκόπησαν εναντίον της ίδιας τους της πατρίδας και μάλιστα με την εγγύηση του Ελληνικού δημοσίου, τον καιρό  που όλοι οι ξένοι "οίκοι" την χτυπούσαν αλύπητα, αυτούς  κάλεσε η κυβέρνηση για να σχεδιάσουν απο κοινού  το "μεταρυθμιστικό" της έργο.
Αν  αυτό το θεωρήσουμε ως ένα βασικό δείγμα  του ήθους και των προθέσεων της κυβέρνησης ,  τότε  γιατί να δεχτούμε έστω  και ως πρόσχημα την δήθεν καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και την απλούστευση  των διαδικασιών.
Μας κάνει εντύπωση  η  ξαφνική βιασύνη του πρωθυπουργού να επιβάλλει  την "Κάρτα συναλλαγών" αφού  έτσι κι  αλλιώς ,όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, μέσα στο 2011 θα επιβληθεί η "Κάρτα του Πολίτη" στην οποία θα αποτυπώνονται ΤΑ ΠΑΝΤΑ.Γιατι  λοιπόν τέτοια "πρεμούρα" για την "κάρτα συναλλαγών";
Αυτοί  "βιάζονται" και χτίζουν με ταχύτατους ρυθμούς την ηλεκτρονική φυλακή   στην οποία θα μας αναγκάσουν  να μπούμε αφού  αφήσουμε στην "πύλη"   την  ελπίδα της Ανάστασης και την ελευθερία  μας.
Θα δεχτούμε  να γίνουμε  μια θλιβερή πορεία κρατουμένων ή  θα αντιδράσουμε  αρνούμενοι να παραλάβουμε  είτε την "Κάρτα συναλλαγών" είτε την "Κάρτα του Πολίτη";
Το άν υπάρχει στην αρχική έκδοση ο  δυσώνυμος αριθμός δεν έχει καμία σημασία αφού όπως λένε οι ειδικοί  αυτό μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή στο μέλλον ,όμως τα  Θεόσδοτα δώρα της ελευθερίας  και του αυτεξούσιου   θα τα παραδώσουμε  με την παραλαβή της.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου