Σάββατο 19 Ιουλίου 2008

"...και τώρα θα σου ξεσκίσω την κόρη, γιατί τη γουστάρω"

Το σχόλιο του taxalia για τη "σούπα" απάντηση.
.
1. Το να λες "δεν υπάρχει Μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα" στον Γκρούεσκι !!!! είναι σαν να απαντάς σε κάποιον που βρίσκετε 1 μέτρο από την ανήλικη κόρη σου, με τα παντελόνια κατεβασμένα, σου λέει, "και τώρα θα σου ξεσκίσω την κόρη, γιατί τη γουστάρω", και συ τον κατακεραυνώνεις έτσι:
"μα κύριε, ο βιασμός είναι ποινικό αδίκημα, εαν θέλετε την ξεσκίσετε, να ζητήσετε την άδεια του δικαστηρίου ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Να δούμε θα σας τη δώσει;"
.
2. Λέτε να περίμενε κάτι διαφορετικό ο Γκρούεφσκι; Λέτε να περίμενε, ότι ο Καραμανλής, θα του απαντούσε "ναι έλα αύριο στο υποθηκοφυλακείο, να σου "γράψω" τη Φλώρινα, τη Λάρισα, τη Σάμο και τη Ρόδο";
.
3. Λέτε να πιστεύει ή να ενδιαφέρεται ο Γκρούεσκι για τους 30-40 περίεργους, που επιμένουν να θέλουν να τους αποκαλούμε μειονοτικούς; Για τη δική του προβολή νοιάζεται και ο Κ.Κ. τον "ανεβασε" αδικαιολόγητα.
.
4. Χρειαζόταν δηλαδή να επιβεβαιώσουμε το Γκρούεσκι ως πολιτικό, απαντώντας του; Και να του υποδυκνείουμε "να μας πάει στα δικαστήρια"; Φαιδρό.
.
Κώστα με απαγοήτευσες ελαφρά επειδή απάντησες (κάκιστα) και απάντησες μαλακά (κακώς). Δεν είναι όμως και τραγωδία. Οι επιστολές είναι λόγια, έπεα πτερόεντα.
Η τραγωδία είναι στις πράξεις, όπου συνομιλούμε με τα 28χρονα παιδάκια.
Τραγωδία θα είναι να συνεχίζει να είναι διαπραγματευτής μας ο Αδ.Βασιλάκης. Σκέψου την πρόταση του taxalia για την Καλομοίρα. ΕΠΙΜΕΝΩ ΠΟΛΥ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ. Όσο πιό σοβαρά μπορώ.
.
5. Αντί άλλων ξαναδιαβάστε με ηρεμία αυτό

Από taxalia

6 σχόλια: