Τετάρτη 9 Ιουλίου 2008

Κυριε Ψωμιαδη ζητω ταπεινα συγγνωμη….

Πριν ένα μηνα ειχα γραψει εδώ, ότι πιθανον στο τελος του καλοκαιριου η λιμνη Κορωνεια δεν θα υπαρχει.

Σημερα ειμαι αναγκασμενος να ανακαλεσω και να ζητησω συγγνωμη από αυτόν τον εξαιρετικο ανθρωπο, τον ακουραστο εργατη , τον ακαματο υπερασπιστη των συμφεροντων του Νομου θεσσαλονικης, τον υπερμαχο της προστασιας του περιβαλλοντος, και να παραδεχθω πως εκανα λαθος.

Δεν θα χρειαστει να περιμενουμε το τελος του καλοκαιριου.

Η λιμνη Κορωνεια δεν υπαρχει πια!!!!!!!

ImageShack

Την παραπανω φωτογραφια την τραβηξα σημερα από τον Χορτιατη. Η λιμνη Κορωνεια αποτελει παρελθον . Σε ένα σημειο της εχουν απομεινει περιπου 100-200 τ.μ. που καλυπτονται από 10 ποντους νερου.

ImageShack

Τραβωντας φωτογραφιες εκει στον Χορτιατη και αναλογιζομενος το μεγεθος της καταστροφης, μου ηρθε μια ιδεα. Σας το προτεινω κυριε Ψωμιαδη και μπορειτε να το μεταφερετε στον άλλο αξιο υπερασπιστη των εθνικων μας συμφεροντων , τον καταλληλοτερο για πρωθυπουργο αυτης της χωρας, (δεν συνεχιζω με τα επιθετα γιατι θα ξερασω στο τελος) κ. Κ. Καραμανλη.

ImageShack

Παρατηρωντας που λετε την εκταση που αποκαλυφθηκε και ακουγοντας στο ραδιοφωνο για τον φοβο πυρκαγιων λογω των ανεμων που θα επικρατουν αυριο , θεωρω πως με μια κινηση θα λυσετε δυο προβληματα.

Τι εννοω; Θα μπορουσατε να οικοπεδοποιησετε την πρωην Λιμνη Κορωνεια και να μοιρασετε τα οικοπεδα στους εμπρηστες ώστε να μην είναι αναγκασμενοι να βαζουν νεες πυρκαγιες. Ετσι και η εκταση της πρωην λιμνης θα αξιοποιηθει και τα δαση μας θα γλιτωσουν. Μπορειτε να δινετε και μια επιδοτηση 3.000,00 ευρω (ξερετε εσεις) για τα πρωτα εξοδα εγκαταστασης.

Τωρα θα μου πειτε για ποιο λογο ζητας συγγνωμη.

1ον γιατι επεσα εξω στην ημερομηνια.

Και 2ον γιατι ξερω καλα πως ο μονος τροπος για να ξαναγεμισει με νερο η λιμνη είναι να βρεξει. Και μαλιστα να βρεξει πολύ. Όταν πηγα σημερα στην Νομαρχια για να εκφρασω τα παραπονα μου για την Κορωνεια αντικρυσα την παρακατω εικονα:

ImageShack

Ετσι πλεον ξερω ότι ο Νομαρχης μας κανει τα αδυνατα δυνατα για την σωτηρια της λιμνης.


by

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου