Δευτέρα 19 Μαΐου 2008

Η Ελαίς μας "...εξασφαλίζει πλήρώς" ?

"Με δεδομένη τη συνεχιζόμενη σύγχυση και ανησυχία του καταναλωτικού κοινού σχετικά με το θέμα του ηλιελαίου και επιδιώκοντας την άμεση αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των εκατοντάδων χιλιάδων καταναλωτών του ηλιελαίου SOL, η ΕΛΑΪΣ - UNILEVER σε συνεργασία με τον Ε.Φ.Ε.Τ. προχωρά στην απόσυρση ΟΛΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ των συσκευασιών του προϊόντος που κυκλοφορούν στην αγορά. Οι νέες παρτίδες θα κυκλοφορήσουν με νέα ετικέτα σαφώς διακριτή από την υπάρχουσα. Οι καταναλωτές που κατέχουν συσκευασίες του προϊόντος μπορούν να επικοινωνήσουν με την εταιρία στα τηλέφωνα 800 11 99 099 για να επιστρέψουν το προϊόν και να τους αποδοθεί εκπτωτικό κουπόνι ανάλογης αξίας. Με την κίνησή της αυτή, η ΕΛΑΪΣ - UNILEVER θεωρεί ότι εξασφαλίζει πλήρως τους καταναλωτές που δεν αισθάνονται ασφαλείς στο σημερινό περιβάλλον.
Όσον αφορά στην ασφάλεια του προϊόντος η ΕΛΑΪΣ – UNILEVER επαναλαμβάνοντας την από 08/05/2008 δήλωσή
της, διαβεβαιώνει ότι τα προϊόντα της είναι ασφαλή με βάση τα όρια που συστήνει η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (ΕFSA). "

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ/ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ Πώς διαβεβαιώνεται για την ασφάλεια των προιόντων σας με βάση τα όρια που συστήνει η Ευρωπαική επιτροπή? Άρα τα ελέγχεται! Αλλιώς πως θα μας διαβεβαιώνατε?.... Το Ηλιέλαιο το είχατε ελέγξει? Αν ναι γιατί παρά ταύτα έφτασε στα ράφια των Σούπερ Μάρκετ ??? Αν δεν τα ελέγξατε... γιατί δεν τα ελέγξατε ??? Μπορώ να συνεχίσω να ρωτάω άλλα νομίζω ότι δεν χρειάζεται, όλοι καταλαβαίνουμε ...


ΥΓ1 Τις συσκευασίες του προιόντος θα αποσύρεται είπατε? (Το προιόν θα ξαναδιατεθεί μήπως?)


Πηγή: http://www.elais.gr/

1 σχόλιο:

  1. Χρησιμοποιούμε μόνο λάδι της δικη σας εταιρεια. Το ηλιελαιο sol που χρησιμοποιώ για τηγανισμα είναι τελικα τοξικό; φοβαμαι πολυ για τα παιδια μου και το θεωρω απαραδεκτο μια εταιρεια σαν την δικη σας να μην ελέγχει σωστα τα προιόντα που διοχετεύει στην αγορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή