Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

ΕΝΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΙΚΑ, ΤΙΓΚΑ ΣΤΑ ΞΙΝΟΓΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΓΚΑ ΣΤΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ - ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ

 Comodo:
Εκεί που όλοι μας επί 10μηνο είχαμε απογοητευθεί και νομίζαμε ότι δεν μας απομένει τίποτις άλλο, παρά να φωνασκίσουμε για την έλευση σωτήρος του ΙΚΑ, στο πρόσωπο του Bilderberg και μασόνου ψευδοϊταλού Tommaso Padoa-Schioppa, ΤΖΟΥΠππππ ο Τζεφρικός αιφνιδιασμός.
Το πανέξυπνο κενοτάφιο του σημερινού ΠΑΣΟΚ, θυσία έκανε έναν από τους ανικανότερους Γενικούς Γραμματείς και Φαρισαίους. Το ακροδεξιό χέρι του ANTREA LOVERDO, ο διεθνούς φήμης πρώην εργατοπατέρας και συνδικαλιστικός νταβατζής ROBERTO SPYROPOULO, των οίκοθεν Σπυροπουλαίων της Αρκαδίας, δεν είναι πλέον ανύπαρκτος Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ανεργίας και Κοινωνικής Ανασφάλειας.!!!! Απόθανεν και αναστήθηκε ως Διοικηταράς του τελευτήσαντος από γαλαζοπράσινες ληστείες ΙΚΑ!!!!!!
Μπορεί να διαθέτει πτυχίο ΤΕΙ των τεχνολόγιων της μηχανορραφίας, αλλά του αναγνωρίζεται η πολυετία επαγγελματικής εμπειρίας (από κούνια), της εξαπάτησης των εργαζομένων και στις Μάσα-Χούτσες εκ του σύνεγγυς και εξ αποστάσεως, άτινα και πολύ τα προδιαγράφουν άπαντα τα σύγχρονα Γιουνιβέρσιτι σφραγίδες. Ένα εξ αυτών, το γνωστό Γιουνιβέρσιτι Οφ Μασαχούτσες, μετά τον απίστευτο δάσκαλο Καραμανλή, επείγεται να εντάξει τον
ROBERTO SPYROPOULO, στη λίστα εν αναμονή των διδακτόρων του και εν δυνάμει δακτατόρων μας. Στην εικονιζόμενη δε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη, ο ROBERTO προσφέρθηκε να μας επιδείξει, με ποιο τρόπο καταφέρνει να κάνει μια χαψιά, μια ολόκληρη φρατζόλα, σάντουϊτς με τυριά "ROBERTO"!!!!!!!!! Χλάαααααπ.... και τύφλα νάχει ο Μάϊκλ Λαμάρ!!!!!!!
Όπως μας αποκαλύπτουν και μας εμνηστερεύονται αυτοπροσώπως οι αδελφοί, εντελώς ξαφνικά και πριν το ιστορικό 2001, τους επισκέφθηκε στη Τρίπολη ο γνωστός αλλαντοπαραγωγός NIKAS KANEI KALO STOUS SPYROPOULAIOUS και τους έσπρωξε στην εμπευσμένη επιχειρηματικότητα, του σπάνιου γένους των αυτοδημιούργητων και τους εκμνηστερεύτηκε, πως τους είδε όνειρο, να γεμίζουν τσαντίλες με τυρί φέτα και κασέρια άφθονα, χώρια τα ξινόγαλα με τα παράγωγά τους εκτός χρηματιστηρίου!!!!!!
Ενθουσιασθέντες δε οι Σπυροπουλαίοι, εισήλθαν του νοήματος και το 2001 έστησαν αστραπιαίως την ΟΙΚΟΦΑΡΜΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΕ, για να φτιάχνουν τυριά παρθένα και αμόλυντα, να τα πηγαίνουν πεσκέσι στον Τζέφρι όταν γινόταν αρχηγός και εβραίος πρωθυπουργός των Αθηνών.
Για να καταλάβετε για τι απαξία μιλάμε, ρίξτε μια ματιά στο κενό που άφησε ξωπίσω του, στη Γενική Γραμματεία που απαράτησε σύξυλη και άναυδη με τον κάθιδρο ANTREA LOVERDO Υπουργό
:
"ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ - Κεντρική Υπηρεσία Υπουργείου
Γ.Γ.Α. » Εισαγωγικό Μήνυμα
Ελληνική Δημοκρατία - Υπουργείo Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης ---- ΕΤΕΡΟΝ ΟΥΔΕΝ !!!!!!"

Για να μη σας αφήσουμε στο σκότος και το έρεβος, ένθα και διαμέναμε άνευ ενοικίου και κοινοχρήστων, σας δίνουμε και την εμπιστευτική πληροφορία, η οποία και έκανε καθυστέρηση στη τοποθέτηση ενός ανικάνου πολιτικού στη Διοίκηση του ΙΚΑ και αφορά την  ΟΙΚΟΦΑΡΜΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΕ των οικολογικών Σπυροπουλαίων της Αρκαδίας:
".....ΕΦΕΤ --- "ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 367"  11-9-2008
......2.        Πρόστιμο € 5.000 στην "ΟΙΚΟΦΑΡΜΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΕ", Ανώνυμη Αγροτική Κτηνοτροφική Εταιρεία, με έδρα το 60 χλμ Τρίπολης - Πύργου, Δ.Δ. Σκοπής Δήμου Τρίπολης, διότι μετά από καταγγελία διαπιστώθηκε ότι διέθεσε σε σούπερ μάρκετ προϊόν (τυρί φέτα) μη ασφαλές - ακατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση και με ανακριβή στοιχεία στην επισήμανση ως προς την  ταυτότητά του προϊόντος, παραπλανώντας έτσι τον καταναλωτή. Επίσης, δεν τήρησε τις διατάξεις του Κανονισμού 178 σε ότι αφορά την υποχρέωση ενημέρωσης για ανάκληση προϊόντος....".
 ......ΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΚΑΝΔΑΛΙΑΡΗΔΕΣ ΜΑΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!!!!!
http://avragioz.blogspot.com/2010/08/comodo-10-bilderberg-tommaso-padoa.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου